ممنون Oracle عزیز این راسته رو میرفتم اما بعد از کشتن غول توی اون سالن گیر میکردمگیرم سر ایستادن هم زمان ashley و leon بود
![]()
ممنون Oracle عزیز این راسته رو میرفتم اما بعد از کشتن غول توی اون سالن گیر میکردمگیرم سر ایستادن هم زمان ashley و leon بود
![]()
کدوم غول توی کدوم سالن ؟
عزیزم منظورت همون قولی هستش که توی زندونه ؟ با زنجیر بستنش به دیوار . بعد میری توی یه دفعه میاد بیرون ؟ممنون Oracle عزیز این راسته رو میرفتم اما بعد از کشتن غول توی اون سالن گیر میکردم گیرم سر ایستادن هم زمان ashley و leon بود
خوب بعد از اینکه کشتیش سمت راستش یه دستگیره هستش اونو بزن بعد اونجایی که آتیش گرفته باز میشه و میتونی ادامه بدی .
كسايي كه پچ 70 مگي دانلود و نصب كردن توضيح بدن //![]()
![]()
شكلش بعد از دانلود اينجوريه ؟؟؟ يا نكنه فايل من خرابه ؟؟![]()
![]()
بعد از كليك كردم روش مثل نصب برنامه ها چيزي شروع ميشه به پر شدن ؟؟
آخه من دانلود كردم اما وقتي روش كليك ميكنم اتفاقي نميافته !!!![]()
![]()
كمك پليز![]()
![]()
اسم این فایل رو باید به این صورت در بیاری resident_evil_4_1.10_eur.exe یعنی یه exe. به آخرش باید اضافه کنی همین.در ضمن برای این کار باید نمایش فورمت رو فعال کنی برای فعال کردن باید از توی folder options تیک گزینه hide extensions for known file types رو برداری.
Last edited by cyrus_ln; 29-04-2007 at 20:06.
همين الان هم همينطور كه ميبينيد اين فايل خودش فايل exe هست و ديگه لازم به اين كار نيست .اسم این فایل رو باید به این صورت در بیاری resident_evil_4_1.10_eur.exe یعنی یه exe. به آخرش باید اضافه کنی همین.در ضمن برای این کار باید نمایش فورمت رو فعال کنی برای فعال کردن باید از توی folder options تیک گزینه hide extensions for known file types رو برداری![]()
اين كار واسه زمانيه كه فايل اين شكلي باشه :
فكر كنم به خاطر نسخه بازي باشه مال من ورژن 1 اما كرك 1.1 باهاش كار كرد و گرافيك هم خوب شد اما گفتم پچ نصب كنم و
ببينم چي ميشه كه اينجوري شده و كار نميده انگار .![]()
كارايي هم كه راجع به تغيير اسم داخل رجيستري چند پست قبل گفته شدخ بود انجام دادم اما چيزي تغيير نكرد.
كارايي هم كه گفتي انجام دادم چيزي تغيير نكرد ... نگفتي وقتي روش كليك ميكني چيزي ميره واسه پر شدن ؟؟![]()
گرافیک من 9250 -128 است اما من هم همین مشکل را دارم .تا کنون بازی هایی با گرافیک بالا را به آسانی اجرا کرده ام اما با اویل مشکل دارم .آخرین درایور را نیز برای گرافیکم دریافت کرده ام و dx9.c را نیز نصب کرده ام اما مشکلم حل نشد.
مشخصات کامپیوتر من:
vga:radeon 9250 128 m
cpu : 2.4 celeron
ram 512m
با سلام دوستان
من اینجا گیر کردم نمی دونم که باید چه جوری این در رو باز کنم؟کسی میتونه به من کمک بکنه؟
![]()
باید از اشلی بخوای کنار یکی از دسته ها بایسته خودتم طرف دیگه بعد همینکه چراغ سبز وسطی روشن شد دسته رو بکشی
كاش از Claire Redfield هم استفاده ميكردن. برام جالب بود كه گويندهي Ada باز هم خانوم Sarah Cahill هست، اما حيف كه گويندهي Leon فرق كرده البته صداش يهكم شبيه گويندهي قبلي Paul Haddad هست. يه سوال فني: كسي تونسته در بخش Mercenaries همهي item ها رو 5 ستاره كنه يا نه؟ من همهي شخصيتها رو گرفتم اما هنوز 5 ستارهها رو نگرفتم. راستي حتما Professional رو بريد و RPL 412 رو بگيرين، خيلي اسلحهي باحاليه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)