تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 942 اولاول ... 4585919293949596979899105145195595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

منم از از اصفهانم یک ماه سیم کارت اعتباری ایرانسل را گرفتم اولا sms میفرستاد ولی خیلی وقته قطع شده از کیفیت شبکه هم بگم که بعضی وقتها انتن فول ولی میگه no network koverge میده !!!!!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدی 2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

نمی دونم این تالیا نیوز چه دشمنی با ایرانسل داره؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی بعضی حرفهاش هم درسته مثل آخرش!

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

نمی دونم این تالیا نیوز چه دشمنی با ایرانسل داره؟
    ولی بعضی حرفهاش هم درسته مثل آخرش!
    این خبر از آی تی آنالیزر بود ، مال یکی دو هفته پیش، شبکه ایرانسل انگار توی بعضی نقاط درست کار نمیکنه ، این ها هم دست گذاشتین رو همون نقاط !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه kaveh_top65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بچه ها من صبح ساعت 11 ایرانسل خریدم و فعالش کردم ... ولی الان ساعت یه ربع به 4 و هنوز اس ام اس مربوط به mms و gprs نیومده ... در ضمن اس ام اس مجانی نیست برام... چرا ؟

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

بچه ها من صبح ساعت 11 ایرانسل خریدم و فعالش کردم ... ولی الان ساعت یه ربع به 4 و هنوز اس ام اس مربوط به mms و gprs نیومده ... در ضمن اس ام اس مجانی نیست برام... چرا ؟
    اگر دقت کرده باشی این هدایا مخصوص کسانی است که تا قبل از سال جدید سیم کارتشون را فعال کرده باشند.

اس ام اس تنظیمات را هم با فرستادن مشخصات به شماره 2225 تحویل بگیرید

اگه نباشه جاش خالی می مونه kaveh_top65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اگر دقت کرده باشی این هدایا مخصوص کسانی است که تا قبل از سال جدید سیم کارتشون را فعال کرده باشند.

اس ام اس تنظیمات را هم با فرستادن مشخصات به شماره 2225 تحویل بگیرید
    تو سایت و تبلیغاتش که نوشته تا 15 فروردین فرصت داریم... ولی بازم تشکر فکر کنم مشکلش رو فهمیدم .. ممنون

داره خودمونی میشه alirp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ایرانسل به دنبال دو نرخی کردن تعرفه های خود است!

رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي اعلام کرد: در ابتداي شروع به كار ايرانسل و واگذاري سيم‌كارت‌ها به دليل محدود بودن شبكه‌ تعرفه‌ي ‌٩/٤٩ تومان اعمال شد اما به آن‌ها اعلام كرديم كه بعد از گسترش شبكه خود مي‌توانند پيشنهاد افزايش آن را داشته باشند؛ البته آن‌ها مجاز به افزايش تعرفه و محاسبه آن به مبلغ ‌٢٠ درصد بالاتر از تعرفه‌ي موثر اپراتور اول‌اند.

خسروي ادامه داد: اپراتور دوم تلفن همراه قصد افزايش تعرفه را براي مشتركان ايرانسل به خارج از شبكه را دارد و اعلام كرده كه در رابطه با تعرفه‌ي مكالمات ايرانسل به ايرانسل افزايشي را نخواهد داشت و به همين دليل به مبلغ ‌٩/٤٩ تومان براي مشتركان ايرانسل به ايرانسل و مبلغ ‌٧٦ تومان را براي مشتركان خارج از شبكه پيشنهاد داده كه موضوع در سازمان در دست بررسي و تصميم‌گيري است.

با قول معروف گاومان زاييد دو قلو
    آقايان با آن همه هياهو وسرو صدا و تبليغ و زير نويس و مژدگاني و تمنا و خواهش با آن شعار کاذب يکسان بودن تعرفه 499 ريال بودن آن در سراسر کشور و اغفال منو امثال من با اين شعار،آن هم بخاطر کارمان چون سيار هستيم ، وبا دروغ گفته شده قبلي که تعرفه ها تا چند سال ديگر تغيير نخواهد کرد آن هم به گفته خود مدير عامل ايرانسل، با ديدن حدود يک ميليون مشترک به خود، يکدفعه بعد از چند ماه ناقابل آن هم با اين شبکه ضعيف، پوشش کم واز طرح عقب مانده ، هوس زياد کردن تعرفه به سرشان زده
    آن هم اين تعرفه ،يعني اگر شما بخواهيد با منزل خود در همان شهر زير گوش خودتون يکدقيقه يا بهتر بگه يک ثانيه صحبت کنيد بايد 76 تومان بدهيد
    يعني پولي که با اپراتور اول يا همان موبال دولتي دقيقه اي با همين قيمت ،با يکي از دور ترين شهر محل زندگي خود
    حتما آقايان فکر ميکنند که اين هم يک کار خارق العاده تبليغي خوبيه که همه تشويق بشن حتي از تلفن ثابت خود هم استفاده نکنن،
    برن همگي بخاطر 499 ريال بودن خطوط داخلي ايرانسل سيم کارت بخرن
    حال شما بگوييد اينو چي ميشه اسمشو گذاشت (حماقت براي ما ،نامردي ،بي انصافي براي آنها)
    لطفا نگوييد که هنوز تصويب نشده ولي هممون ميدونيم که با اين عمل ميخواهن به قول معروف مزه دهن مشترکين نگون بخت را بچشن بايد بدانيم استقبال کنندگان از سيم کارتهاي ايرانسل اکثرا از قشر کم درآمد جامعه هستند و روا نيست چنين کلاه گشادي
    در کنار ديگر مشکلات وديگر کلاهها بر سر اين قشر برود متاسفانه من يکي خودمو براي اينکه باعث خريد اين نوع سيم کارت براي خودم وبراي 7،8 نفر از دوستان وآشنايان شدم، عذاب وجدان دارم و ميدانم ديگر دوستاني که ايرانسلي شده اند نيز بعد از شنيدن
    اين خبردل آشوب خواهند گرفت
    ولي در کنار اين حرف وخبر نبايد بي تفاوت گذشت بايد به اين خبر از همين الان واکنش نشان داد متاسفانه ايرانسل با اين خبر نشان
    داده با اين نوع تبليغات انجام گرفته ومجاني بودن امروزي بعضي از خدمات ،که آن هم يک خط در ميان کار ميکند خيال تلافي اين خدمات را در آينده در سر دارد ويا به قولي ( دانه روي تور دام ميريزد ) بايد از طريق اي ميل ، تلفن ، سازمان تنظيم مقررات ، رسانه ها
    به اين امر اعتراض کرد بخصوص افرادي راکه خيال خريد اين نوع سيم کارت را دارند را فعلا از اين کار منصرف کرد

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آقايان با آن همه هياهو وسرو صدا و تبليغ و زير نويس و مژدگاني و تمنا و خواهش با آن شعار کاذب يکسان بودن تعرفه 499 ريال بودن آن در سراسر کشور و اغفال منو امثال من با اين شعار،آن هم بخاطر کارمان چون سيار هستيم ، وبا دروغ گفته شده قبلي که تعرفه ها تا چند سال ديگر تغيير نخواهد کرد آن هم به گفته خود مدير عامل ايرانسل، با ديدن حدود يک ميليون مشترک به خود، يکدفعه بعد از چند ماه ناقابل آن هم با اين شبکه ضعيف، پوشش کم واز طرح عقب مانده ، هوس زياد کردن تعرفه به سرشان زده
    آن هم اين تعرفه ،يعني اگر شما بخواهيد با منزل خود در همان شهر زير گوش خودتون يکدقيقه يا بهتر بگه يک ثانيه صحبت کنيد بايد 76 تومان بدهيد
    يعني پولي که با اپراتور اول يا همان موبال دولتي دقيقه اي با همين قيمت ،با يکي از دور ترين شهر محل زندگي خود
    حتما آقايان فکر ميکنند که اين هم يک کار خارق العاده تبليغي خوبيه که همه تشويق بشن حتي از تلفن ثابت خود هم استفاده نکنن،
    برن همگي بخاطر 499 ريال بودن خطوط داخلي ايرانسل سيم کارت بخرن
    حال شما بگوييد اينو چي ميشه اسمشو گذاشت (حماقت براي ما ،نامردي ،بي انصافي براي آنها)
    لطفا نگوييد که هنوز تصويب نشده ولي هممون ميدونيم که با اين عمل ميخواهن به قول معروف مزه دهن مشترکين نگون بخت را بچشن بايد بدانيم استقبال کنندگان از سيم کارتهاي ايرانسل اکثرا از قشر کم درآمد جامعه هستند و روا نيست چنين کلاه گشادي
    در کنار ديگر مشکلات وديگر کلاهها بر سر اين قشر برود متاسفانه من يکي خودمو براي اينکه باعث خريد اين نوع سيم کارت براي خودم وبراي 7،8 نفر از دوستان وآشنايان شدم، عذاب وجدان دارم و ميدانم ديگر دوستاني که ايرانسلي شده اند نيز بعد از شنيدن
    اين خبردل آشوب خواهند گرفت
    ولي در کنار اين حرف وخبر نبايد بي تفاوت گذشت بايد به اين خبر از همين الان واکنش نشان داد متاسفانه ايرانسل با اين خبر نشان
    داده با اين نوع تبليغات انجام گرفته ومجاني بودن امروزي بعضي از خدمات ،که آن هم يک خط در ميان کار ميکند خيال تلافي اين خدمات را در آينده در سر دارد ويا به قولي ( دانه روي تور دام ميريزد ) بايد از طريق اي ميل ، تلفن ، سازمان تنظيم مقررات ، رسانه ها
    به اين امر اعتراض کرد بخصوص افرادي راکه خيال خريد اين نوع سيم کارت را دارند را فعلا از اين کار منصرف
    این دیگه چکاریه این همه تبلیغ 4 تا مشتری جمع کردن همین ها رو میخوان پر بدن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدی 2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

توجه داشته باشید این فقط برای سیم کارت دائمی هست و معلوم نیست اینا می خوان چه بلایی سر دارندگان سیمکارت اعتباری بیارند
    من نمیدونم اینا واقعا مردم رو چی فرض کردند؟
    به نظر من مردم حاضرند برای بین شهری پول بیشتری بدند ولی داخل شهری رو فکر نکنم کسی براش اینقدر بخواد پول بده
    اون از خدماتش که اس ام اس به 912 که کلا تعطیله و به ایرانسل هم 3 یا 4 تا می فرسته اگه حساب بشه به اندازه پول یه مکالمه پول اس ام اس هست!
    من نمی دونم اینا خیلی ببخشید احمق تشریف دارند که نمی فهمند اگه پول مکالمات رو همین قیمت بذارند مردم بیشتر سیمکارت می خرند و بیشتر هم زنگ می زنند ولی اگه بالا ببرند نه کسی سیمکارت می خره نه کسی به جز موارد اظطراری دلش میاد زنگ بزنه!!

در آغاز فعالیت Armagedon_2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان من اومدم اینجا تا بقیه رو هم از مسابقه اس ام اس مطلع کنم

فکر کنم اگر همه بیان خیلی باهال تر بشه

یکی از بچه ها +warriorking ترکونده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •