كمي دير گذاشتي خودم ردش كردم
كمي دير گذاشتي خودم ردش كردم
يك سوال ديگه هم داشتم
يكي بمن بگه توي ان مرحله كه بايدبا موتور بري دنبال قطار و چهار نفر رو بكشي چه كار كنم
دو نفرشون مي ميرن اما دونفر ديگه را نميتوانم بكشم
دوست عزيز دراون مرحله نبايد ازهيچ ترينر ويا كد تقلبي درمورد ضد ضربه استفاده كني تابتوني اون مرحله رو ردكني
__________________________________________________ _____________________________________
حتما به اين سايت سربزنيد ضررنميكني پس همين حالا كليد كن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by rassool; 17-04-2006 at 20:51.
چي كار كنم
هر كار ميكنم سه نفر مي ميرند اما يك نفر زنده مي مونه كسي saveاين مرحله روداره بگذاره
سلام ممنون ازاظهار لطفتنوشته شده توسط saeid_ronaldo
ببخشيد دير جوابتو ميدم زيرا دراين مدت براي كامپوترم مشكلي پيش آمده بود.
1 . براي اينكه مرحله og loc ( تعقیب موتورسوار ) را راحتتر پاس کنی رزولوشن بازی را پایین بیاور تا سرعت اجرای بازی افزایش یابد . دراین صورت راحتتر میتوانی به تعقیب حریف بپردازی. برای اینکه بتوان این مرحله را راحتتر پاس کرد روشهای مختلفی را آزمایش کردم ولی هیچکدام موثر نبود مثلا مسیر حرکت را قبل ازشروع مرحله با کامیون مسدود کردم یا سر راه بمب قرار دادم که البته هیچکدام عملی نشد.
باید مسیر حرکت را خوب شناسایی کنی و ازلحظاتی که حریف توقف میکند استفاده کرده وفاصله ات را با وی کاهش دهی . اگر واقعا نتوانستی این مرحله را پاس کنی save بازی ات را بزار تا برایت پاس کنم.
2 . برای پیدا کردن دسته گل باید به نقشه سلاحها مراجعه کنی. لینک این نقشه را میتوانی درفایل PDF پیدا کنی . این هم لینک نقشه سلاحها. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را کلیک کن.
دسته گلها به صورت دایره های صورتی رنگ نشان داده شده است.
درضمن باید مدتی صبر کنی تا نقشه load شود.
3 . دیلدو ودسته گل دریک کلاس قرار دارند لذا نمیتوانی دریک لحظه هردو را داشته باشی.اگر به نقشه سلاحها دقت کنی می بینی که درشمال SAN FIERRO دسته گلهای زیادی قرار دارد که میتوانی ازآنها استفاده کنی. درضمن لازم نیست درهر ملاقات هدیه بدهی .
4 . شاید حوصله اش سر رفته یا اینکه اتومبیلت آتش گرفته به هرحال گاهی مواقع ازاین اتفاقها می افتد . اگر میخواهی کتی را ازدست ندهی نباید بازی را SAVE کنی.
5 . خانه هایی را که به رنگ قرمز است فعلا نمیتوانی بخری . باید مراحل لازم را پاس کنی تا خانه ها به رنگ سبز درآید مثلا درست روبروی گاراژ کارل در SAN FIERRO یک نمایشگاه اتومبیل قرار دارد . تا آزمونهای مربوط به آموزشگاه رانندگی را پاس نکنی نمیتوانی این نمایشگاه را بخری.
Last edited by farshidgta; 21-04-2006 at 08:44.
بابا يكي به اين سايت سربزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by rassool; 21-04-2006 at 11:07.
ممنون فرشيد جان. مرحله og loc رو به هر بدبختي رد كردم. در موارد ديگه هم ممنون.
Last edited by saeid_ronaldo; 21-04-2006 at 11:12.
سلام بچه كسي tiner كامل بازي رو داره كه جون يارام رو هم بينهايت كنه؟ اگه هست ممنون ميشم برام بزاريد
اينجا ترينر هر بازي رو كه بخاي دارهنوشته شده توسط mohammad007
__________________________________________________ __________________________________
دوستان عزیز اگر به این وبلاگ سر بزنید ممنون میشم.
با ارزوی موفقیت برای یکایک شما دوستان
نوشته شده توسط rassool
سلام دستت درد نكنه دادش ولي اولا توي اين سايت مال جی تی ای 5 نبود بعدش هم من توی اون مرحله ای گیر کرده ام که میری کنار ساحل توی پادگان باید جعبه ها رو برداری من هر دفعه که میرم جعبه ها رو وردارم افراد اترش میریزن سر یارم و اون رو میکشن ! رمز یا ترینر خاصی هست که جون اون رو بینهایت کنه ممنون میشم اگه جواب بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)