با سلام.
بعضی از شما ها دعوتنامه دارید می خوام ببینم شما چی نوشته ی که بهتون دعوتنامه داده اند عین اونارو به من هم به من بگید من هم بنویسم.
هر چی نوشتی رو اینجا بزارید خواهشا.
من این ها می خوام تو چت روم torrent-damage امتحان کنم.
با سلام.
بعضی از شما ها دعوتنامه دارید می خوام ببینم شما چی نوشته ی که بهتون دعوتنامه داده اند عین اونارو به من هم به من بگید من هم بنویسم.
هر چی نوشتی رو اینجا بزارید خواهشا.
من این ها می خوام تو چت روم torrent-damage امتحان کنم.
xdvbxkaomx جان ممنون
پس منظورتون از سرویس فایروال کانکشن همون تنظيمات فايروال تو روتر هست ؟
چشم باش يه دست و پنجه اي نرم ميكنم و نتيجه رو مينويسم. ضمنا من با زدن آي پي 192.168.1.1 ميتونم برم تو تنظيمات روتر.
تشكر بخاطر همه خوبيهايت![]()
Last edited by senjed1349; 09-10-2007 at 11:28.
سلام دوستان گلم
یه مشکل عجیب با Demonoid پیدا کردم
من با اکانت شبانه ی صبانت وصل میشم یه دو تا فایل 2 مگی برا تست از تورنت گرفتم و همشون رو دو برابر خودش seed کردم
ratio:2 حالا که رفتم توو Demonoid نوشته که من فقط 160 کیلو بایت آپ کردم
البته فکر نکنم ای پی عوض شده باشه ها
موقعی که داشتم seed میکردم این کانکشن قطع شد بلافاصله کانکت شد . . .
حالا من چیکار کنم ؟ اگه اینجوری باشه که باید کلا دور Demonoid رو خط بکشم !!!
سلام به تمام اساتید و دوستان عزیز!
دو تا سوال داشتم،ممنون می شم جواب بدین
1- این تنظیمات DHT تو برنامه Azureus کجاست؟
2- تو Azureus می شه زمان بندی کرد که یه در یک زمان مشخص شروع به دانلود کنه؟ یعنی مثلا چنتا فایلو
گذاشتین واسه دانلود ولی براش تعریف کنی وقتی اولی تموم شد،سومیو شروع کن،بعد برگرد دومیو دان کن و.....
چون من الان صبح دارم می رم بیرون یه فایلو میذارم مثلا تا ظهر تموم می شه و تا شب که من بیام یه لینک جدید بذارم واسه دانلود، کلی زمان از دست می دم(ضمنا نمی خوام چندتا فایلو با هم دانلود کنم،سرعتش میاد پایین)
متشکرم
دوست عزیز تو خوده سایت Demonoid توضیح داده که چه جوری با utorrent میشه فایل رو آپلود کرد شنا برای آپلود کردن اول باید از طریق خود تورنت یه فایل با پسوند torrent ایجاد کنید و بعد آدرس ترکری که توسط خوده Demonoid داده میشه رو بهش بدین بعد از ذخیره کردن فایل رو کامپیوتر خودتون اون باید تو Demonoid آپلود کنین اینطوری ratio شما هم افزایش پیدا میکنه
برای توضیحات کاملتر به بخش Upload Torrent سایت [demonoid] مراجعه کنید.
با اجازه بزرگترها
جواب سوال 2: به قسمت tools/option/files/performance options/Maximum files opened for read/write بريد و تعداد فايلهاي قابل اجرا رو هر تعداد كه ميخواهيد تعيين كنيد (مثلا 2) بنابر اين اگه مثلا 5 تورنت رو آورده باشيد به ترتيب 2 تا 2تا اونها رو فعال ميكنه و بقيه تو نوبت ميمونن و اولويت شروع بر اساس ترتيبي است كه تو ستون # هست و شما ميتونيد اين ترتيب رو با فلشهاي آبي رنگ توي منو يا با استفاده از دراگ دراپ بالا و پايين ببريد.
-- به اين قسمت هم يه سر بزن tools/option/Queue
Last edited by senjed1349; 09-10-2007 at 14:32.
دوست گلم
توجه داشته باشيد كه سايت دمونوئيد كمي دير رفرش ميشه و ممكنه ريتيو شما بيش از اوني باشه كه نشون ميده.
و در ضمن 2 مگ مقدارقابل توجهي نيست و بالا رفتن ريتيو فقط به پارمتر share ratio بستگي نداره بلكه به حجم آپلود هم بستگي داره. و عدد ريتيو از تقسيم مقدار Uploaded به Downloaded بدست مياد كه در بالاي صفحه دومونوئيد در كنار يوزر نيم شم انوشته شده.
مثلا براي من اينه:
.....Uploaded: 1.27 GB
Downloaded: 809.89 MB
...........Ratio: 1.60
ضمنا توضيحات دوست گرانقدرمان جناب s_a_m4000 مربوط به موقعيه كه شما ميخواهيد فايلهاي خودتون رو كه احتمالا كسي تا حالا آپلود نكرده آپ كنيد وگرنه وقتي تورنتي رو از يك سايت گرفتيد و دانلود اون تموم شد شما سيدرز ميشيد و احتياجي به ساختن تورنت جديد نيست.
بالطبع براي كسيكه ميخواد ريتيوشو بالا ببره سريعترين راه اينه كه وقتشو براي دانلود يه تورنت و بعد آپلود اون نذاره و مستقيما بروش جناب s_a_m4000 فايلهايي رو كه داره و حدس ميزنه بدرد بخوره آپ كنه. (براي اينكه تعداد پي ير هر چي بيشتر بشه سرعت آپ هم زياد ميشه و ريتيو سرعتر بالا ميره)
با عرض پوزش از جناب s_a_m4000 كه پابرهنه پريدم وسط توضيحاتتون
![]()
Last edited by senjed1349; 09-10-2007 at 12:34.
ممنون از دوستان بابت راهنماییشون
توجه داشته باشيد كه سايت دمونوئيد كمي دير رفرش ميشه و ممكنه ريتيو شما بيش از اوني باشه كه نشون ميده.
اینو که میدونم رفرشش روزانس ولی بار اول نوشته بوود 2 مگ دانلود روز بعد من همون دو مگ رو دو سه برابرش آپلود کردم و یه فایل 2 مگی دانلود کردم نوشته بود 4 مگ دانلود و 160 کیلو بایت آپلود ( یعنی آپلود رو حساب نکرده بوود )
و در ضمن 2 مگ مقدارقابل توجهي نيست و بالا رفتن ريتيو فقط به پارمتر share ratio بستگي نداره بلكه به حجم آپلود هم بستگي داره.
این 2 مگ فقط برای تست بوود چون قبلش اقا رضا بهم گفته بوود که سعی کن با همون ای پی که تورنت رو میگیری اونو seed کن برا همین خواستم تست کنم
دقیقا منظور من هم همین بوودضمنا توضيحات دوست گرانقدرمان جناب s_a_m4000 مربوط به موقعيه كه شما ميخواهيد فايلهاي خودتون رو كه احتمالا كسي تا حالا آپلود نكرده آپ كنيد وگرنه وقتي تورنتي رو از يك سايت گرفتيد و دانلود اون تموم شد شما سيدرز ميشيد و احتياجي به ساختن تورنت جديد نيست.
بالطبع براي كسيكه ميخواد ريتيوشو بالا ببره سريعترين راه اينه كه وقتشو براي دانلود يه تورنت و بعد آپلود اون نذاره و مستقيما بروش جناب s_a_m4000 فايلهايي رو كه داره و حدس ميزنه بدرد بخوره آپ كنه
میشه در این مورد بیشتر توضیح بدی ؟ خب شاید کسی از فایل من استقبال نکرد ؟
Last edited by MaSoOd; 09-10-2007 at 12:33.
1- يه بار log out كن و دوباره log in كن ببين فرقي ميكنه يا نه؟
2- اين ديگه به شانس شما و به تشخيص شما در انتخاب فايلهاي مناسب بستگي داره.
------------------------
يا علي مدد است
Last edited by senjed1349; 09-10-2007 at 13:00.
در مورد DHT به آدرس Option/transfer/auto-speed/auto-speed(beta برويد.
البته من در مورد DHT اطلاعاتي ندارم اگه كمي توضيح بديد ممنون ميشم.
Last edited by senjed1349; 09-10-2007 at 14:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)