تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 231 اولاول ... 4585919293949596979899105145195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 2307

نام تاپيک: بحث و گفتگو در مورد قفل سی دی ها (شکستن و گذاشتن انواع قفل)

آخر فروم باز ehsan30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    توی Firefox

پيش فرض

در جواب اقاي mehdidll بگم كه
    1- براي اين كار برنامه نويسي لازمه فكر نكنم نرم افزاري باشه يا اگه هست من نمي دونم
    شايد اقا مهدي بدونه
    2-بهترينش همون tz اما CopyKiller هم خوبه درسته كه فايل مجازي نمي سازه اما خوبه
    3- بله شما با tz قفل حجمي بگذار با CD_ Secure_ 2.0 هم فايل ها را مخفي من
    اين بهترين راهه

آخر فروم باز ehsan30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    توی Firefox

پيش فرض

دوستان داشتم توي يك سايت مي گشتم يك چيز جالبي پيدا كردم
    يك dll كه فكر كنم بايد هنگام رايت توي سي دي باشه من كه تستش نكردم
    شما اگه خواستيد دانلود كنيد و اگر استفاده كرديد جوابش را بدهيد كه شد يا
    نه فكر كنم قفل خوبي باشه
    ادرس دانلود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط soda
    منظورتون نگهبانه ؟
    نه منظورمcd cops2.10هستش

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    ================================================== ======================
    IRANI118
    من که اصلا متوجه منظورت نشدم ... میشه بگی منظورت از آنپک چیه ؟!
    shubtt
    شما هم همین طور ... منظورت را نفهمیدم ...
    آخه چرا نامرد ؟! اگه قفلش خوبه خوب تازه باید تشویقشون کرد ...
    soda جان عزیز !
    من همین جا از شما می خوام که بیشتر به این تاپیک سر بزنید و جواب دوستان را بدید ...
    چون احتمالا از این به بعد من دیگه نتونم جواب همه سوالاتشون را بدم ...
    منتظر حضور سبز شما در این تاپیک هستم !
    آقا مهدی گل !
    آقا مهدی منم منتظرم ! به جون خودم و خودت هر روز دارم برات پیگیری می کنم . اما هنوز جوابی به من نمی دند ( البته منظورم سودا نیست ، منظورم .... ) هر وقت خبری شد بهت می گم ...
    (( این تیکه را بی خیال شید ، نیمه خصوصی و مبهم بود ))
    1- شما درباره سوالت یه کمی بیشتر توضیح بده ... من درست متوجه نمیشم
    تا اون جایی که من فهمیدم از سوالتون ، تقریبا من همچین قفلی را ندیدم ... یعنی اتوران بعد از ایمیج گرفتن پاک بشه ... بیشتر می آیند فایلهای خراب قرار می دهند و یا اینکه کاری می کنند که از اون قسمت ایمیج گرفته نشه ، بعد اتوران میاد و این ها را چک می کنه و پیغام میده که سی دی اصلی نیست ...
    اگه سی دی این جوری سراغ داری حتما معرفی کن ... من هم سعی می کنم جواب سوالت را به صورت پیدا کنم .
    2- من فعلا نمیشناسم ... خودم هم دارم دنبالش می گردم ... اگه پیدا کردم حتما خبرتون می کنم
    3- چرا که نه ... اتفاقا کار خوبی هست . ترکیب قفل ها هم خوب هست و میزان امنیت قفل را افزایش می ده . مثلا همین مجموعه برنامه قرمز 4.3 ( احتمالا ، چون من هنوز ندیدم ) به این شکل هست . بیشتر این کار برای مجموعه های نرم افزاری و امثال اون خوب هست . تازه اگه بخوای می تونی قفل تلفنی هم براش بذاری ...
    مورد بعدی :
    من توی صفحات پیش معرفی کردم ... قفل ها را هم بررسی کردم . حتما یه سر بزن ...
    به طور خلاصه بگم که فایلهای سی دی را درون شاخه ای با کاراکتر غیر مجاز ( aux و ... ) قرار بده . با نرم افزاری غیر از TZ که انشاءالله پیدا می کنیم ، حجمیشون کن . بعد با CD Secure مخفیشون کن . بعد بیا با CopyKiller هم قفل بذار ... شاخه مربوطه هم مخفی کن ... بعد به وسیله اتورانت این فایلها را چک کن که پیغام بده سی دی اصلی نیست ... با نرم افزار Winlock ( اسمش دقیقا یادم نیست ) سه تا تراک بذار روی ایمیج ... بعد هم از قفل فیزیکی که من به نقل از آقای علیرضا شفائی گذاشتم استفاده کن ...
    فکر کنم قفل خوبی باشه ، اما بازم شکسته میشه ... اگه بازم می خوای قفل بذاری بگو تا روش های دیگه هم اضافه کنیم .
    در ضمن می تونی منتظر باشی تا قفل رایگان ایرانی هم بیاد ... البته نمی دونم تا اون موقع زنده باشیم یا نه ! ( شوخی کردم )
    من شما را یادم نرفته ... قسمت بالا را هم نوشتم ... منتهی یکی دیگه یادش رفته . هر وفت خبری شد بهت می گم ...
    آقا احسان !
    شما که جواب من را ندادید ... راستی اسم شما احسان هست یا مجتبی ... راستش را بگو ... در ضمن شما اصفهانی هستی یا نه ؟ اگه نمی خوای اینجا بگی حتما به صورت خصوصی بهم بگو ... برام جالب شد !
    اگه میتونی آدرس اون سایت هم بده
    چشم ما امتحان می کنیم ...
    راستی اگه قفل باشه ، مهدی جان این هم به اون قفل سی دی ات اضافه کن

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdidll's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    لينوكس

پيش فرض

سلام دوستام مخصوصوصا دوست ارجمندم آقا مهدی
    ehsan30 جان ممنون
    خوب مهدی جان اون قفل CopyKiller من دارم ولی به هیچی نداره و همون گفته های شما رو بلدم که گفتین تویه ÷وشه ای که نصب میشه یه سری فایل هست
    که باید اونا رو تو سیدی برای تا قفل کار کنه (اگه لطف کنید آموزش کاملشو بدین ممنون میشم)
    در مورد اینکه چند تا قفل بزاریم خیلی بهتره ولی یه وقت اتوران یا سیدی زیاد سنگین نمیشه ؟ چون اصل کار اجرا شدن اتوران هست
    چون فایل ها همرو می خواهیم مخفی کنیم !
    به ترتیب الانچه کاری باید انجام از چچه قفلی شروع کنم و به چه قفلی ختم بشه

به طور خلاصه بگم که فایلهای سی دی را درون شاخه ای با کاراکتر غیر مجاز ( aux و ... ) قرار بده
    اگه میشه درمورد این مورد هم یه خورده توضیح بدید
    فکر کنم همون مخفی کردن درسته ولی من میخوام با نرم افزار مخفی کنم ?
    cd secure
    یه خورده در مورد این هم توضیح بدین ممنون میشم
    در مورد اونی کخ گفتین اگه مثلا کاربر ایمیج گرفت و قفل شکست ÷یغام بده که سدید اورجینال بزارین هم میخ وام بدونم چون بیه همچین سیدی دارم
    ولی نمی دونم چه جویره قفل آیا با نرم افزاره یا نه یه نرم افزاری به نام cd child همچین چیزی فکر کنم این کار رو انجهم میده
    حلال اگه زحمتی نیست اینم یه توضیح بدین (خیلی پرو هستس mehdidll)
    من ت لکل دو هفته دیگه بیشتر وقت ندارم اگه تا حالا رو هیچ سیدی قفل نزاشتم واصلا با نرم افزاپر هتای قفل گزار کار نکردم(بیشتر تو خط شکستن بودم خنده به اندازه یه قاشق چای خوری)
    با تشکر از شما که واقعا عالی کار میکنید تو این تا÷یک ان شالله کم کم خودمم میام کمکتون!!!!!!!!!!!!!!
    مهدی جان در مورده موضوع اون سیدی من زیاد عجله ندارم هر وقت شد عیب نداره واقعا شرمنده این همه شما رو به زحمت میندازم ان شالله یه روز جبران میکنم که فکد نکنم بتونم!!!!!!!!!
    حق نگهدارتون
    Last edited by mehdidll; 05-02-2006 at 20:15.

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

با عرض سلام خدمت همه دوستان و به خصوص مهدي گل !
    خدمتتون عرض كنم كه من خودم دنبال نسخه كامل copykiler هستم . هنوز پيدا نكردم . چون اين نسخه كه ما داريم نسخه كامل نيست ‏، به همين خاطر نميشه آموزش داد ... در ضمن به احتمال زياد با همين نرم افزار ميشه ارجينال بودن سي دي را چك كرد . اگه اون پوشه اتوران را روي سي دي بريزي متوجه ميشي ... يعني چك مي كنه كه سي دي اصلي هست يا نه . در هر صورت هر وقت پيدا كردم خبرت مي كنيم .
    البته به قول شما چند تا قفل ممكنه مقداري از سرعت اتوران را بگيره . اما به نظر من فايلهاي حجمي خيلي تاثير در سرعت دارند و فايل مخفي در سرعت تاثيري نداره .
    البته كارهاي زيادي ميشه كرد ... من برات بعدا مي گم ... يه راه تازه هم به ذهنم رسيد ‏، منتهي خودت برو دنبالش و به ما هم بگو ... يكي از دوستان ( ظاهرا احسان ) درباره يه مجموعه نرم افزاري پرسيده بود كه فايلهاش درون يك فايل 600 مگي بود و پسوندش blb بود . من يادم نيست كه با چي ميشد درستش كرد . اما عينش را توي تاپ سي دي ديدم . حدس مي زنم كه كرك ها را درون اون قرار داده . اين هم طرح خوبي هست و به درد مي خوره ... اين كار هيچي از سرعت اجراي فايل را كم نمي كنه ...
    كاراكتر غير مجاز كه گفتم را توي اولين پست ها zitanix گفته بود . منظور اين هست كه كل فايلها را درون شاخه اي با نام كاراكتر غير مجاز مثل aux بريزي ... به وسيله ISOBuster يا Nero مي توني اين كار را انجام بدي ... در ضمن با همين نرم افزار هم مي توني راحت rename كني
    چك كردن ارجينال بودن سي دي هم به نقل از آقا محمدرضا ( مدير انجمن ) هم توي صفحات پيش گذاشتم ...
    اين جمله ات هم اصلا نفهميدم .. خواهشا گويا و بدون غلط بنويس :
    (( در مورد اونی کخ گفتین اگه مثلا کاربر ایمیج گرفت و قفل شکست ÷یغام بده که سدید اورجینال بزارین هم میخ وام بدونم چون بیه همچین سیدی دارم
    ولی نمی دونم چه جویره قفل آیا با نرم افزاره یا نه یه نرم افزاری به نام cd child همچین چیزی فکر کنم این کار رو انجهم میده ))
    شما مثل خودم كنجكاو هستيد ... نفرماييد عزيز !
    سعي مي كنم يه چند تا نرم افزار قفل گذار همين روز ها پيدا كنم
    انشاالله شما هم به كمك من خواهيد آمد و اون وقت ما افتخار مي كنم كه يه آدم حرفه اي داريم . انشاالله از صحبت هاي شما هم فيض خواهيم برد و من هم حق شاگردي نسبت به شما را ادا مي كنم .
    در مورد اون سي دي فقط مي تونم بگم : (( امان از دست آدم بد قول ! )) ( منظورم سودا نيست ... منظورم ... است كه نميشه گفت كي هست )

پروفشنال کاپتان هادی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرمان

10

سلام مهدي جان اينم لينك دانلود اين برنامه copy killerالبته ترايال هم ميشه استفاده كرد ولي شماره سريال يا كركشم اگر پيدا كردم مي زارم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام آقا هادي !
    اول اينكه خوش اومدي ... بعد اينكه :
    من خودم اين نسخه را دارم . ولي كار نمي ده . من سريالش را هم پيدا كردم ولي فايده نداره ...
    من توي همين انجمن درخواست دادم ... ولي تا حالا همين را كه خودم از قبل هم داشتم را بهم دارم معرفي مي كنند ...
    لطفا نسخه هاي ديگه اش را معرفي كنيد ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام آقای مهدی 7070 حالتون خوبه
    این قفلی که گفته بودید مشخصاتشو بگم تا راهنماییم کنید اینه :
    1. در یک پوشه که اسمش نول است به همراه ؟ اطلاعات ریخته شده که مخفی هم شده است با ایزو بوستر و وین ایزو هم نتونستم با چه نرم افزاری میشه اوون فایل اصلی را کپی کرد من با ان سی دیدم که داخل اوون فولدر نول اطلاعات است

پروفشنال کاپتان هادی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرمان

10

نقل قول نوشته شده توسط mehdi_7070
    سلام آقا هادي !
    اول اينكه خوش اومدي ... بعد اينكه :
    من خودم اين نسخه را دارم . ولي كار نمي ده . من سريالش را هم پيدا كردم ولي فايده نداره ...
    من توي همين انجمن درخواست دادم ... ولي تا حالا همين را كه خودم از قبل هم داشتم را بهم دارم معرفي مي كنند ...
    لطفا نسخه هاي ديگه اش را معرفي كنيد ...
    ببین مهدی جان تا حدودی هم ترایال کار میده ولی باید دنبال سریال نسخه 3.6.4.2 باشی که اینکه اینها می دن همش اون نسخه است البته سعی می کنم بارت پیدا کنم یا لینک نسخه ماقبلو بدم که سریال داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •