این طرح ها شبانه دارن؟ در غیر این صورت واقعا چه مزیتی داره تانوما؟
این طرح ها شبانه دارن؟ در غیر این صورت واقعا چه مزیتی داره تانوما؟
مطمهنا که ftth سرعت بالاتری داره.یعنی خطوط فیبر بیشرین پهنا رو میتونن بهتون بدن.من تا 1 گیگابیت هم سرعت داشتم.ولی اگه به خاطر پینگ تایم یکی بخاد فیبر بگیره ارزش نداره چون الان شده عین adsl .البته قبلا خیلی بهتر بود.این از عجایب مملکته که هر چی جلوتر میریم پس رفتمونم بیشتره
خطوط تلفن که اکثرا از مرکز تا خونتون مسی هستش و مخابرات فکر کنم متراژ زیر 300 متر رو رایگان فیبرکشی میکنه.باید از مرکز مخابراتیتون بپرسید چون قوانینشون فرق میکنه.
![]()
واووووووووووووووووووووووو و عجب سرعتی روی منیجره
آقا دمتون گرم . اولین باره دارم تو ایران همچین سرعتی رو تو دانلود منیجر میبینم .
ممنون بابت راهنمایی
یک سوال دیگه :
مرکز مخابراتی نزدیکه اما مطمنا از 300 متر بیشتره فاصله اش
اگه بخواد هزینه بگیره چقدر میشه تقریبا و اینکه هزینه های داخلی ساختمان برای استفاده از ftth چقدره و چیا هستن ؟
ممنونم
منظورم جعبه کافو نوری بودش نه خود اداره مخابرات.من چون همون اوایل گرفتم یکم هزینه هاش مندرآوردی شد ولی الان فکر کنم 600 تومن بشه کلا.داخل ساختمان هم فقط یه کابل نازک زرد رنگ فیبر با یه پریز مخصوص بهت تحویل میدن البته با یه مودم فیبرنوری
یعنی بجز یه نیش خند مسخره چیز دیگه ای نمیشه واسه فیبر ایران در نظر گرفت !
انصافا سرعت 1 گیگابیت ( 128 مگابایت) در ثانیه بعد حجم 50 و 100 گیگ در ماه ؟؟ تازه هزینه همین هم بالای 100 هزار تومان در ماه هزینه داره !
هزینه های اتصال اولیه و مودم که بالای یک میلیون میشه هم بماند !
قشنگ مسخره کردن خودشون رو - هدف هم چیزی جز تیغ زدن جیب مشتری نیست !
سرعت 1 گیگ حجم 50 گیگ![]()
اگه یکی دو ساعت در روز تایم رایگان داشت میصرفید اما اینجوری حجمی فقط بدرد تست سرعت میخوره
یادش بخیر قبلا که اینترنت ماهواره ای هکی یه طرفه هنوز کار میکرد سرعت اینترنتم 512 کیلو بود سرعت دانلودم 20 مگ بود
خب منم گفتم که کیفیت نت داغونه حالا فرقی نمیکنه بنز سوار شی یا پراید.ولی بعضی وقتا که این مسعولین محترم به خواب میرن پینگ تایم یه چیزی میشه در حد لالیگا.تک کانکشن هم همین سرعت رو میده ولی اکثر مواقع دور و بر 7-8 میچرخه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه زیر 300 متر فیبر کشی رایگان باشه ، من از کافو تا خونه زیر 200 متر فاصله دارم ! فیبر رو رایگان میکشن ؟
حالا فیبر هم رایگان شد مودمش چنده ؟
بدجوری داره منو وسوسه میکنه![]()
دوستانی که فیبر دارن و یا داشتن یه سوال فنی
اگه هزینه های اولیه رو حذف کنیم و حساب نکنیم
از ماه های بعد علاوه بر شارژ ماهانه باید آبونمان هم هر ماه پرداخت بشه ؟؟؟
اگه بله هست جوابجقدر ؟؟
با تشکر
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه من ماهی 60 تومن آبنمان گرفتن ولی مثل اینکه از بقیه دوستان آبنمان نگرفتن.
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)