تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 452 اولاول ... 4585919293949596979899105145195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 4514

نام تاپيک: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من الان مخابرات دارم. میخوام جم کنمش. از مبین نت راضی هستید/.؟ من دانلود زیاد هست
    بله من ۱۰۰ گیگ ماهانه + ۱۰۰۰ گیگ شبانه رو ماهی ۷۶۳۰۰ میگیرم و راضی هستم

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

2. این کاربر از aliprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kolange_edalat2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض

ممنون. باید مودمش رو بخریم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستانی که ps4 دارن nat tape چند میده بهتون؟

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

خدا لعنت کنه پدرِ پارس آنلاین رو !
    من ماهی ۲۰۰ تومن فقط پولِ حجم میدم . . .
    دوستِ عزیز کدوم شهر کدوم منطقه هستین؟
    پینگش چجوریاس؟
    قعطی نداره؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تهران دزاشیب هستم
    پینگ خوبه
    آنتن خوب باشه قطعی خیلی خیلی کم
    بالاخره توی ایران هر سرویسی قطعی داره ولی این قطعیش کمه و من خیلی راضی هستم از سرویسش
    سرویس های مختلفی هم داشتم از خیلی از شرکتها ولی این انصافا از همشون بهتره
    اما td ایرانسل پینگش بیشتره از مبین نت

7. این کاربر از aliprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام Td lte مبین نت بخرم ولی دو سوال دارم
    1-آیا مودم Td lte میشه از تهران بخری و در تهران استفاده کنی و هم در سفر استفاده کنی مثل خوزستان یا خیر؟
    2- آیا اگه مشترک Td lte باشی میشه وقتی td lte آنتن نمیده از حالت Wimax استفاده کرد یا خیر؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من دارم فکر میکنم مبین نت بگیرم ولی چیزهای نگران کننده ای میخونم تو صفحات قبلی، تا اوایل صفحه 60 رو خوندم.

1. من میخوام همین 100 گیگ 70 تومن رو بگیرم ولی میترسم این پلن رو بردارن. همونطور که پلن 300 گیگ 3 ماهه رو قبلا برداشته بودن. این پلن چون به نظر من خیلی بهتر از پلن های رقباش هستش ممکنه برای جمع کاربر باشه و با خرید مودم مجبورین از مبین نت سرویس بگیرین و اصلا بعید نیست این اتفاق بیفته.
    2. دانلود شبانه هم یکی گفته بود 450 کیلوبایت/ثانیه بیشتر نشده براشون و عملا 1000 گیگ در ماه رو نمیتونه استفاده کنه.
    3. برای بازی کردن ظاهرا خوب نیست چون بی سیم هستش، هرچند یکی از دوستان که زیاد بازی میکنه راضیه، منم یک بار با مودمش آنلاین شدم مشکلی حس نکردم. البته منظقه ما خیلی شلوغه و اونجا خیلی خلوت تره. ما شرق هستیم و اونها غرب. یک بار هم مودمش رو تو مرکز شهر تست کردیم که البته منطقه خلوتی بود، سمت بهار.

از Torrent و شبکه P2P هم دیگه نمیتونید دانلود کنید.
    دوربین مدار بسته و هاست لوکال که هیچ، دانلود هم که هیچ.
    دوست عزیز سلام،

این مشکل شما همچنان پابرجاس؟ چون شرایطمون و نیازهامون شبیه هستش. یکی از دوستانم WiMAX ـش رو داره و تورنت میگیره مفصل و یکی دیگه هم TD-LTE که اون تورنت نمیگیره ولی از شبکه های P2P استفاده میکنه و مشکلاتی که شما فرمودین برای من عجیب بود.

همینطور تاحالا ندیده بودم نشه از روی مودم DMZ تنظیم کرد. این مساله واقعا هست که همه پورت های مودم بستس؟ مودم دیگه ای نمیشه خرید؟ یکی از صفحات قدیمی در مورد مودم هوآویی صحبتی شده بود.

این اینترنت رو فقط برای وبگردی تهیه کردم . برای دانلود هم از شبانه نامحدود FDD-LTE ایرانسل استفاده میکنم بنابراین تست دانلود به خاطر صرفه جویی شدید در حجم و هزینه امکانپذیر نیست (10 گیگ یکساله داره) ولی نصاب با speedtest تست کرد حدود 22 مگابیت شد . البته طرحی که به همراه این مودم ارائه شده 10 گیگ شبانه هم داره که هنوز تست نکردم .
    دوست عزیز منظورتون اینرتنت نامحدود ساعتی سیم کارت هستش؟ چون طبق چیزی که من میبینم شبانه نامحدود td-LTE (اگه منظورتون همین بوده باشه از FDD-LTE) خیلی کمه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kolange_edalat2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام Td lte مبین نت بخرم ولی دو سوال دارم
    1-آیا مودم Td lte میشه از تهران بخری و در تهران استفاده کنی و هم در سفر استفاده کنی مثل خوزستان یا خیر؟
    2- آیا اگه مشترک Td lte باشی میشه وقتی td lte آنتن نمیده از حالت Wimax استفاده کرد یا خیر؟
    1- مودم رو که خودشون میارن وصل میکنن. امروز خودم ازشون سوال کردم گفتن میشه ببری در جای دیگه هم استفاده کنی ولی پیشنهاد میکنیم نکنید.

سوال 2 رو من مطلع نیستم بهتره با شماره 1575 تماس بگیری، شماره پشتیبانی مبین نت هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من دارم فکر میکنم مبین نت بگیرم ولی چیزهای نگران کننده ای میخونم تو صفحات قبلی، تا اوایل صفحه 60 رو خوندم.

1. من میخوام همین 100 گیگ 70 تومن رو بگیرم ولی میترسم این پلن رو بردارن. همونطور که پلن 300 گیگ 3 ماهه رو قبلا برداشته بودن. این پلن چون به نظر من خیلی بهتر از پلن های رقباش هستش ممکنه برای جمع کاربر باشه و با خرید مودم مجبورین از مبین نت سرویس بگیرین و اصلا بعید نیست این اتفاق بیفته.
    2. دانلود شبانه هم یکی گفته بود 450 کیلوبایت/ثانیه بیشتر نشده براشون و عملا 1000 گیگ در ماه رو نمیتونه استفاده کنه.
    3. برای بازی کردن ظاهرا خوب نیست چون بی سیم هستش، هرچند یکی از دوستان که زیاد بازی میکنه راضیه، منم یک بار با مودمش آنلاین شدم مشکلی حس نکردم. البته منظقه ما خیلی شلوغه و اونجا خیلی خلوت تره. ما شرق هستیم و اونها غرب. یک بار هم مودمش رو تو مرکز شهر تست کردیم که البته منطقه خلوتی بود، سمت بهار.

از Torrent و شبکه P2P هم دیگه نمیتونید دانلود کنید.
    دوربین مدار بسته و هاست لوکال که هیچ، دانلود هم که هیچ.
    دوست عزیز سلام،

این مشکل شما همچنان پابرجاس؟ چون شرایطمون و نیازهامون شبیه هستش. یکی از دوستانم WiMAX ـش رو داره و تورنت میگیره مفصل و یکی دیگه هم TD-LTE که اون تورنت نمیگیره ولی از شبکه های P2P استفاده میکنه و مشکلاتی که شما فرمودین برای من عجیب بود.

همینطور تاحالا ندیده بودم نشه از روی مودم DMZ تنظیم کرد. این مساله واقعا هست که همه پورت های مودم بستس؟ مودم دیگه ای نمیشه خرید؟ یکی از صفحات قدیمی در مورد مودم هوآویی صحبتی شده بود.

این اینترنت رو فقط برای وبگردی تهیه کردم . برای دانلود هم از شبانه نامحدود FDD-LTE ایرانسل استفاده میکنم بنابراین تست دانلود به خاطر صرفه جویی شدید در حجم و هزینه امکانپذیر نیست (10 گیگ یکساله داره) ولی نصاب با speedtest تست کرد حدود 22 مگابیت شد . البته طرحی که به همراه این مودم ارائه شده 10 گیگ شبانه هم داره که هنوز تست نکردم .
    دوست عزیز منظورتون اینرتنت نامحدود ساعتی سیم کارت هستش؟ چون طبق چیزی که من میبینم شبانه نامحدود td-LTE (اگه منظورتون همین بوده باشه از FDD-LTE) خیلی کمه.

تاريخ عضويت
    Apr 2011

8

سلام دوستان.
    مبین نت متاسفانه بعد از اینکه دنبال جذب مشتری بود داره سرویس های خوب رو جمع میکنه. اول که سه ماه 300 گیگ رو برداشت الان هم داره یک ماه 100 گیگ رو برمیداره.
    البته این رو فقط زمانی نشون میده که با خود اینترنت مبین نت داخل اکانت کاربری بشین. با سایر اینترنت ها نشون نمیده که احتمالا مشتری های جدید رو همچنان جذب کنه.
    دوستانی که تازه میخوان مبین نت بگیرن با خبر باشن از سیاست های این شرکت.

Last edited by AmirF3; 17-06-2017 at 17:07.

13. 8 کاربر از AmirF3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •