تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 181 اولاول ... 4585919293949596979899105145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 1801

نام تاپيک: تاپیک جامع ترابردپذیری سه اپراتور(همراه اول-ایرانسل-رایتل)

پروفشنال SHAHAB-P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آقا من سیم کارت همراه اولم قطع شد
    سیم ایرانسلم ندارم چی کار باید بکنم ؟

2. این کاربر از SHAHAB-P30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آقا من سیم کارت همراه اولم قطع شد
    سیم ایرانسلم ندارم چی کار باید بکنم ؟

آقا من یه سیم کارت دو ماه پیش بهم داده بودن ولی غیر فعال بود الان یه بار خاموش روشنش کردم فعال شد

فقط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * برای شما هم کار نمیده ؟
    Last edited by SHAHAB-P30; 19-10-2016 at 19:31.

4. 2 کاربر از SHAHAB-P30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

آقا من یه سیم کارت دو ماه پیش بهم داده بودن ولی غیر فعال بود الان یه بار خاموش روشنش کردم فعال شد

فقط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * برای شما هم کار نمیده ؟
    سیم جایگزین دو ماه پیش رو برا همین ترابردتون داده بودن ؟ الان سیم کارت راحت کار میکنه ؟ یعنی میشه تماس گرفت یا دریافت کرد ؟
    اون در گاه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * باید کار کنه برا من که همون ابتدای کار راحت کار کرد . یک روز منتظر بمونید نشد با 700 تماس بگیرید . چنین مشکلاتی پیش میاد ولی زود درست میشه 1 تا 2 روز طول میکشه .

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سیم جایگزین دو ماه پیش رو برا همین ترابردتون داده بودن ؟ الان سیم کارت راحت کار میکنه ؟ یعنی میشه تماس گرفت یا دریافت کرد ؟
    اون در گاه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * باید کار کنه برا من که همون ابتدای کار راحت کار کرد . یک روز منتظر بمونید نشد با 700 تماس بگیرید . چنین مشکلاتی پیش میاد ولی زود درست میشه 1 تا 2 روز طول میکشه .
    من دو ماه پیش حضوری درخواست دادم همونجا سیم کارت بهم دادند ولی ترابردم هی رد میشد این بار آخر اینترنتی درخواست دادم و امروز سیم کارت همراه اولم سوخت سیم ایرانسل هم کار نمیداد یه بار خاموش روشن کردم سیم ایرانسل فعال شد

همه چی اکی بوده تا حالا و مشکلی نبوده تماس پیامک پیامک های بانک 700 و فقط 555 کار نمیده اررور میده

7. این کاربر از SHAHAB-P30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

مثل اینکه شبکه مشکل داره. تازه یه سیم کارت ایرانسل خریدم و فعال کردم بعد گذشت 3 روز هنوز نمیتونم طرح مصرف ازاد اینترنت رو فعال کنم. ارور میده ؟ اطلاعات ایمیل هم نمیتونم از طریق کنترل حساب الکترونیکی و برنامه ایرانسل عوض کنم. یارو ورداشته ایمیل نمایندگی رو زده رو پروفایل من.

فرستاده شده از Elephone P4000ِ من با Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

مرسی

ولی اینم تماس گیرنده رو میترسونه

تجربه من از ترابرد و بازگشت دوباره اینه که ترابرد نکنید اصلا کار درستی نیست دچار کلی مشکل میشید و پس از بازگشت هم و باز دچار انواع مشکلات میشید

10. این کاربر از stere1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

مرسی

ولی اینم تماس گیرنده رو میترسونه

تجربه من از ترابرد و بازگشت دوباره اینه که ترابرد نکنید اصلا کار درستی نیست دچار کلی مشکل میشید و پس از بازگشت هم و باز دچار انواع مشکلات میشید
    بله ، دقیقا...

منم درخواست بازگشت داده بودم و همه مراحل انجام شد و ایرانسل سیم کارت را قطع کرد ولی همراه اول هنوز بعد 2 روز فعالش نکرده... (یعنی خاک بر سر همراه اول با تمام مجموعه اجراییش)

12. 2 کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز رفتم نمایندگی ایرانسل و درخواست ترابرد دادم و سیم کارتش رو هم گرفتم.
    یه پیامک تایید بعد از 2 ساعت روی سیم کارت قبلیم اومد و نوشته بود عدد1 رو به 667 بفرستین و فرستادم و درخواست ترابرد هم تایید شد. حالا میخواستم ببینم چقدر طول میکشه سیم کارت قبلیم غیر فعال شه و سیم جدیدم فعال بشه؟

با تشکر

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

بله ، دقیقا...

منم درخواست بازگشت داده بودم و همه مراحل انجام شد و ایرانسل سیم کارت را قطع کرد ولی همراه اول هنوز بعد 2 روز فعالش نکرده... (یعنی خاک بر سر همراه اول با تمام مجموعه اجراییش)

خدایی باید سر در ورودی این اپراتور گل گرفت . خیلی آدمو اذیت میکنه دست بردار هم نیست و اصلا کوتاه نمیاد چرا چون اپراتور دولتی هستش و دستش بازه هر بلایی سر مشترکان در میاره .

15. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز رفتم نمایندگی ایرانسل و درخواست ترابرد دادم و سیم کارتش رو هم گرفتم.
    یه پیامک تایید بعد از 2 ساعت روی سیم کارت قبلیم اومد و نوشته بود عدد1 رو به 667 بفرستین و فرستادم و درخواست ترابرد هم تایید شد. حالا میخواستم ببینم چقدر طول میکشه سیم کارت قبلیم غیر فعال شه و سیم جدیدم فعال بشه؟

با تشکر

2 الی سه روز کاری برای سیم کارت اعتباری 3 الی 5 روز برا سیم کارت دائمی . البته جدیدا اگه به روز تعطیل برنخوریم و اوایل هفته باشه و مشکلی هم به وجود نیاد 1 الی 2 روزه فعال میشه .

17. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •