تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 192 اولاول ... 4585919293949596979899105145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 1913

نام تاپيک: تبادل نظر درباره تلویزیون های ۲۰۱۵ سونی سری W800C

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان ديگه نظري ندارن؟
    من همیشه فیلمای 1080 دانلود میکنم و با MX میبینم تا حالا هم مشکلی نداشتم. پیشنهاد میکنم موقع دانلود فرمت نرمال فیلمها با کدک x264 رو انتخاب کنی. دانلود با کدک x265 پیشنهاد نمیشه

2. این کاربر از fashist_v بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ماله خودم نیست ماله دوستمه ولی ناراضی از اینکه تصویر مشکی یخورده غالبه توی صفحه و روشن نیست تصویر ... دوستان عینک سه بعدی این تلوزیون را از کجا میتونم بگیرم و قیمتش چنده ؟؟
    تنظیمات پیش فرضش طوریه که تصاویر مشکی بیش از حد تیره هست و کمی آزار دهنده. که البته به راحتی قابل حله و شما با استفاده از تنظیمات میتونی عمق رنگ مشکی رو کم و زیاد کنی.
    رسیدن به تنظیمات مطلوب ممکنه برای هر شخص فرق کنه من خودم بعد از دو ماه و دیدن کلی فیلم مختلف تونستم به تنظیمات مطلوبم برسم.
    نکته : تنظیمات رنگ و روشنایی و ... برای هر خروجی جداگانست. یعنی برای usb و hdmi یا هر خروجی دیگه ای باید جداگانه تنظیمات انجام دهید.

4. این کاربر از fashist_v بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    این مدل اصلا چین نداره همشون ساخت مالزی هستن. فقط ریجن اونها فرق میکنه مثلا w805c به سفارش اروپا و ریسیور داخلی داره. از نظر کیفیت هیچ تفاوتی ندارن
    سلام
    دوستم منظورم پنلش بود اگر می شود یک عکس از کارتن tv بگذارید

6. این کاربر از CAPITAN MAC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

درود،عرض ادب
    دوستان روي w800cفيلم 1080 واسه شما به صورت روون نمايش داده ميشه؟
    واسه من لگ ميزنه!خيلي رو اعصابه
    این مشکل لگ زدن رو من در بعضی شبکه های HD هم دارم بخصوص در بعضی مستندهای شبکه های جم و بعضی از فیلمهای اونیکس . اما تا الان هیچ مشکلی با فیلمهای 1080 نداشتم البته من همه فیلمام رو از طریق اتصال هارد و فلش به پخش کننده ر*ی*س*یور می بینم نه اتصال مستقیم به خود تی وی شاید ممکنه این تاثیر داشته باشه شاید

8. 2 کاربر از رضا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

دوستان من سیاهی زیادی روی صفحه میبینم کالیبره هم کردم اما بازم نسبت به الجی و سامسونگ خیلی تصویر سیاهه بعضی جاها که اصلا تصویر دیگه قابل تشخیص نیست مثل کت طرف کامل سیاهه ... چرا اینطوریه این ؟؟؟ نمیشه کاریش کرد ؟؟
    تو تنظیمات تصویر یه قسمتی به نام adjust black level داره با تغییر دادن اون تا حد خیلی زیادی از غلظت رنگ مشکی میتونی کم کنی و همینطور سایر تنظیمات مثل روشنایی و ...

10. این کاربر از رضا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    دوستم منظورم پنلش بود اگر می شود یک عکس از کارتن tv بگذارید
    متاسفانه کارتنشو انداختم دور.
    ولی تا اونجا که میدونم همه W800C ها دارای کیفیت یکپارچه هستن (پنلشون همه ساخت یکجاس-چین یا مالزی فرق نمیکنه) و اگه تو بازار میبینید همچین حرفی میزنن مطمئنا برای بازارگرمی هست. به حرف هیچ فروشنده ای اعتماد نکنید.
    اگر هم یک درصد پنل ساخت دو کشور مختلف باشه هیچ کجا درج نشده و پشت همه TV ها و همینطور پشت ریموت ها ساخت مالزی درج شده

12. این کاربر از fashist_v بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

این مشکل لگ زدن رو من در بعضی شبکه های HD هم دارم بخصوص در بعضی مستندهای شبکه های جم و بعضی از فیلمهای اونیکس . اما تا الان هیچ مشکلی با فیلمهای 1080 نداشتم البته من همه فیلمام رو از طریق اتصال هارد و فلش به پخش کننده ر*ی*س*یور می بینم نه اتصال مستقیم به خود تی وی شاید ممکنه این تاثیر داشته باشه شاید
    تو هیچ شبکه hd نباید لگ داشته باشی احتمالا از ----- باشه با یکی دیگه امتحان کن

14. این کاربر از m ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

ر. س. ی. و. ر.

16. این کاربر از m ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال abbas_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان ست موس وکیبورد وایرلس کسی تست کرده؟ چه مدلهایی رو آندروید تی پی میشناسه؟
    آیا میشه آندروید کشور آمریکا رو از سایت سونی گرفت و روش نصب کرد یا باید حتما برای همون منطقه که خریدیم رو نصب. کنیم؟
    برنامه TV side view هر کاری میکنم تی وی رو نمیشناسه اصلا تو لیست نمیاره ادد کنم
    مدل تی وی من x8500d هیتش

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان ست موس وکیبورد وایرلس کسی تست کرده؟ چه مدلهایی رو آندروید تی پی میشناسه؟
    آیا میشه آندروید کشور آمریکا رو از سایت سونی گرفت و روش نصب کرد یا باید حتما برای همون منطقه که خریدیم رو نصب. کنیم؟
    برنامه TV side view هر کاری میکنم تی وی رو نمیشناسه اصلا تو لیست نمیاره ادد کنم
    مدل تی وی من x8500d هیتش
    من ماوس لاجیتک وایرلس مدل m185 رو زدم مثل ساعت کار میکنه. تی وی ساخت مالزی. w800c
    TV side view رو اجرا می کنید بعد از اتصال به تی وی یه رمز میده که باید همنو تو برنامه وار کنید تا pair بشن با همو
    شما مطمئنید به شبکه یکسانی وصل شدید. یعنی گوشی و تی وی یا باید به یه مودم خاص وصل بشن یا اینکه هر دو به وای فای تی وی وصل بشن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •