من گوشي نوكيا 6670 دارم...چجوري ميشه فيالهاي mmf رو روي اون اجرا كرد يا روي كامپيوتر ميشه ؟
چرا جواب نميدين ...........
من گوشي نوكيا 6670 دارم...چجوري ميشه فيالهاي mmf رو روي اون اجرا كرد يا روي كامپيوتر ميشه ؟
چرا جواب نميدين ...........
من يه برنامه دانلود کردم که مسج ها رو ميخونه اما فقط اينگليسي ها رو اونم چون ما فينگليش مينويسم واضح نيست که چي ميگه کسي برنامه اي داره که همين کارو انجام بده اما براي فارسي و فينگليش ممنوم ميشم![]()
دوستان عزیز سلام تا حالا هر چی درخواست دادم جواب نگرفتم البته بعضی در انجمنهای دیگر گروه بوده حالا خواهشاٌ این یکی رو جواب بدید من یک برنامه می خوام که بتونم فیلمهای ضبط شده گوشی رو بریزم رو کامپیوتر چون می خوام گوشی رو بفروشم گوشیم هم سامسونگ ای 310 است. ممنون می شم کمکم کنید البته کارش هم توضیح بدید ها.
ضمنا من چون خونه کامپیوتر ندارم تا شنبه نمیام رو سایت پس بفرستید به ایمیلم یا شنبه بیاید رو خط.
نوشته شده توسط mani 203
سلام
دوست عزيز اين برنامه اي كه شما گفتي رو بايد ايراني هاي خودمون بسازند كه اونم تا حالا كسي زحمتش رو نكشيده .. . . !![]()
Agh Kasi Narm Afzare Soft Cam Ro Nadare Karaeish Ham Ine Ke Ax Ta 1000 Barabar Bozorg Mikone Bedone Inke Kifiatesh Taghir Bokone
یه برنامه واسه 6230iمیخواستم تا زمان فیلمبرداری رو زیلاد کنه البته فرمتش باید jar باشه مرسی
Last edited by shahab47; 06-04-2006 at 20:18.
نوشته شده توسط MaFia
سلام من برنامه تبديل فيلمهاي موبايل به vcd
را ميخام خيلي ممنون
سلام من برنامه تبديل فيلمهاي موبايل به vcd
را ميخام خيلي ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)