خوشم میاد منطقی فکر میکنی![]()
خوشم میاد منطقی فکر میکنی![]()
اگر فنی هستی...احتمالا قریب به یقین ای سی str سوخته که طبیعیه...معمولا با 3 تومن میتونی بخری و تعویضش کنی
اما توصیه میکنم اول نقشه رو بگیری بعد از رو سرویسش این کار بکنی
در غیر اینصورت تعمیرکار مادیران هست قیمت بالا هم نمیگیرن
چون میگی همینطور داره رشد میکنه!!!...غیرطبیعیه...بنظر من از خود پنل نیست ...چرا نمیبری ی نمایندگی مادیران ی نشون بدی....
یا ک سوالتو اینجا مطرح کن irantk.ir جواب بهتری میگیری
وگرنه من هم موافقم با دوستمون ... الان میتونی ردش کنی...اما بعد نه
حالا اگه شد میبرم مادیران
ممنون
تا الان نصب نکرده بودم ولی نصب کردم گزینه هاشم غیر فعاله راستی هنوز همون پیغام قبلی را میده یعنی فرقی نکرده باز این را هم بگم اولاش کار میکرد ییهو از کار افتاد
سلام . من یه مانیتور asus 228 H خریدم . ولی تصویر کوچکتر از سایز مانیتوره . تو منوی مانیتور هم قسمت Aspect Control که مربوط به بزرگ کردن ابعاد تصویر هست غیر فعاله . لطفا راهنمایی کنید
سلام دوستان
من یه مانیتور دارم Full HD با کنتراست 50 هزار
مثلا میخوام روش یه بازی انجام بدم با کیفیت 1024x768 خیلی کیفیت تصویر میاد پایین
کیفیت های 1080 و 1050 که میذارم خوبه اما هر بازی رو نمیشه روی 1080 بازی کرد من هم نمیخوام فعلا کارتی بگیرم که فوق العاده خفن باشه و راحت بازی هارو روی 1080 بازی کنم میخوام با یک کارت 1 گیگ ddr3 سر کنم تا وارد نسل بعد بشیم
الان برام این سواله
مثلا میخوام بازی کرایسیس 2 رو نسبتا بازی سنگینی هست رو اجرا کنم
روی 1080 که میذارم 15-18 فریم می گیرم و یا حتی 1050 که خب خوب نیست
من میخوام روی 1280x720 بازی کنم وقتی این تنظیماتو درست می کنم بازی روون میشه اما کیفیت تصویر میاد پایین
منظور از پایین اومدن کیفیت تصویر کاهش کیفیت بازی 1080 به 720 مثلا نیستا اصلا تصویر یه جوری میشه
روی یه مانیتور 1440x900 یا 1366x768 همین بازی رو با همین سیستم روی 1024x768 اجرا می کنم خوب نشون میده
انگار یه جوریه چون مانیتور حداکثر توانش 1080 اون بازی رو هم کش میده یا از کیفیتش کم می کنه
کاتالیست سنتر هم نسبه راهی وجود نداره این مشکل حل بشه ؟ چه میدونم مثلا تنظیماتی باشه رزولیشن مانیتور رو هم با رزولیشن بازی تنظیم کنه
نکته : وقتی رزولیشن بازی رو میارم پایین اطراف هم سیاه میشه اما بازم تصویر کیفیتش پایینه
انگار کیفیت تصویر 1024 به اندازه 1080 کش داده شده
نمیدونم تونستم منظورمو بفهمونم یا نه کلا تو توضیح دادن مشکلات ضعیفم اگه این مشکل حل واقعا یکی از بزرگترین دغدغه هام رفع میشه
پیشاپیش ممنون
سلام
یک عکس از صفحه مانیتورت بگیر ( با دوربین )
یک عکس هم با Fraps بگیر
بزار اینجا ببینیم چه طوریه.
سلام من یه مانیتور ال ای دی مدل BX2085 سامسونگ گرفتم . رزولیشن بهینه اش 1600x900 هس ولی تو تنظیمات رزولیشن ویندوز این رزولیشن وجود نداره . کارت گرافیکم آپدیت کردم ولی تغییر نکرد. چطور این مشکل حل میشه؟ یه کابل DVI بگیرم وصل کنم تاثیر داره؟
درایور مانیتور رو نصب کردید ..... ؟؟؟؟
از چه ویندوزی استفاده می کنید ..... ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)