تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 104 اولاول ... 4585919293949596979899 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 1036

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 95 - 1394

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

اتفاقا جوابی ندارید که بدید نقل و انتقالات را باختید حالا دارید شلوغ بازی در میارید

استقلال رویش مشخصه فرد سالمی مثل افشارزاده مدیرعاملشه اگر آدم کثیفی بود الان مثل مدیر عامل شما تو زندان بود

استقلال اسپانسر خودشو داره و کارشو انجام میده و به افراد مثل هدایتی متکی نیست

این حاجی اگر خیلی آدم درستیه یکم اجاره پاساژهاشو بیاره پایین یکم به این جوونا این مملکت کمک کنه نمیخواد با خودنمایی و ادعا طرفداری برای خودش تراکم و پاساژ تو فرشته بسازه

من دوست نداشتم تو این تاپیک پست بدم ولی از اینکه جوانانی مثل شما سرشونو مثل کبک کردن تو برف حرفای عجیب و غریب میزنند ناراحت شدم

مدیریت تاپیک در صورت صلاحدید پست بنده را پاک کنه

دلیلی نداره شما پستی بدی که انتظار داشته باشی پاک بشه !

میشه بفرمایید مدیر عامل باشگاه ها رو کی انتخاب می کنه؟ اعضاء هیئت مدیره رو چطور؟

قرار بود به کسی تهمت زده نشه ولی انگار شما از نزدیکان آقای هدایتی هستی که خیلی راحت داری در موردش اظهار نظر می کنی !

مسلمونی به کسی تهمت نزن تو این شب های عزیز
    ؟؟؟

این شمائید که دنبال برد و باخت تویه هر چیزی هستین؛ به برنده نقل و انتقالات هم جام میدن؟

2. 7 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

عجب ازین ملت که ...
    تا دیروز فوش به افشار زاده بود ))
    به شخصه فحشی به افشارزاده ندادم (فوش) به نظرات دیگر دوستان احترام میگذارم

بهتر در مورد مقداد نجف نژاد یک مقدار مطالعه کنید
    الان در استقلال ایشون پستی ندارد

قرار بود به کسی تهمت زده نشه ولی انگار شما از نزدیکان آقای هدایتی هستی که خیلی راحت داری در موردش اظهار نظر می کنی !
    من به ایشون تهمت نزدم گفتم که در راه رضای خدا به پرسپولیس کمک نمیکنند اگر خیلی خیر هستند یکم به این جوانان و مستاجراشون کمک کنند نه اینکه به بازیکن تازه به دوران رسیده پیشنهاد 4 میلیاردی بده

4. این کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

من به ایشون تهمت نزدم گفتم که در راه رضای خدا به پرسپولیس کمک نمیکنند اگر خیلی خیر هستند یکم به این جوانان و مستاجراشون کمک کنند نه اینکه به بازیکن تازه به دوران رسیده پیشنهاد 4 میلیاردی بده
    بنده توجیهی برای این قسمت از صحبت های شما پیدا نمی کنم:

این حاجی اگر خیلی آدم درستیه یکم اجاره پاساژهاشو بیاره پایین یکم به این جوونا این مملکت کمک کنه نمیخواد با خودنمایی و ادعا طرفداری برای خودش تراکم و پاساژ تو فرشته بسازه
    نمی دونم شما اسم این رو چی می ذارید ! پست های شما تناقض زیاد داره.

در هر صورت نمی خوام این بحث رو ادامه بدم، اگه در حین تایپ پست اول، پست شما رو دیدم بودم این مشکل پیش نمیومد.

6. 4 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

بنده توجیهی برای این قسمت از صحبت های شما پیدا نمی کنم:

نمی دونم شما اسم این رو چی می ذارید ! پست های شما تناقض زیاد داره.

.
    گویا شما از نزدیکان هدایتی هستی و خیلی از پست من ناراحت شدی بنده به شخصه از شما عذرخواهی میکنم

8. این کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

اتفاقا جوابی ندارید که بدید نقل و انتقالات را باختید حالا دارید شلوغ بازی در میارید

استقلال رویش مشخصه فرد سالمی مثل افشارزاده مدیرعاملشه اگر آدم کثیفی بود الان مثل مدیر عامل شما تو زندان بود

من دوست نداشتم تو این تاپیک پست بدم ولی از اینکه جوانانی مثل شما سرشونو مثل کبک کردن تو برف حرفای عجیب و غریب میزنند ناراحت شدم

ما نقل و انتقالات باختیم ؟ حرف از این خنده دار تر ؟؟ کی همچین چیزی گفته ؟ نکنه فک کردید کنعانی و باقری رو گرفتید قهرمان سه گانه خواهید شد ؟

نه سخت تو اشتباهی،بستگی به مربی داره چطور بازیکن به کار بگیره
    شما همه ستاره ها رو بگیرید،ما همه جونا،بازم ما بردیم نقل و انتقالات رو!چه برسه به حالا که امثال انصاری و بیرانوند و حسنی و محرمی و ... اضافه شدن به تیم

======

فردی سالم ؟؟؟یه جک دیگه

اقای افشارزاده عزیز شما هشتادو داری واسه ما هیچ کاری نمیتونی انجام بدی لطفا کارو به کاردان بسپار و فکر باقیات و صالحات خودت باش دو رکعت نمازی بخون بالاخره نماز غذا داری دست از سر ما بردار بسه هرچی محتاط بودیو با ترسو بودنو محافظه کاریو خساستت مارو بیچاره کردی دیگه تمومش

چطور تا دیروز میخواستید سر به تنش نباشه یهو شد فردی سالم ؟؟؟!!عجبا،شگفتا

همون مدیر عامل کثیفو رو ، آدمای کثیف انتخاب کردن که هر سال هلتون میدن بلکه از پرسپولیس عقب نیفتید! همون آدمای کثیف که یکسره تیم ما رو تغیر میدن و تو شما رو تو آرامش نگر میدارن
    همون آدمای کثیف که از لات بازیای بازیکنتون چشم پوشی میکنن و از محرومیتش چشم پوشی میشه ! همون آدمای کثیف که زرتی بازیکنا ما رو محروم میکنن ! همون آدمای کثیف که دست به نقد بدهیتونو میدن که یه وقت امتیازی ازتون کم نشه!
    همون آدمای کثیف که سیاسی رو میذارن مدیر عامل پرسپولیس!کسی که اسپانسر شما بوده بیشتر به شما کمک کرد تا خودمون! همون آدمای نجسی که هر چی بودجه رو تزریق میکن و دریغ از یه ریال که به ما بدن !

حالا فهمیدی مدیر عامل ما کثیفه یا مافیای شما ؟

شما به ظاهر اسپانسر دارید،اسپانسر های شما فدراسیون نشین ها و دولتن!!

شما تعین نمیکنی کی مومنه می گناهکار،اون بالاایی خودش میدونه!! مشکلات جامعه رو هدایتی نباید حل کنه،وظیفه اون نیست! وظیفه دولته ، ک اونم به فکر نیست بخور بخوره اونجا، دستشونم که داره رو میشه جدیدا

شما برو به فکرنجف نژاد زمین خوار و .... خودتون باشید نمیخواد دم از پاکی بزنی

تهمت زن شمایید که بعد بازی با گسترش هر چی به ذهنتون رسید درباره ما گفتید!!

حرف های ما عجیب غزیب نیست،حقیقت آشکاره!!! شمایید که تعصب چشمتونو کور کرده،گوشاتونم کر کرده واقعیتو نمی بینید!

آره شما راست میگی،پاک ترین افراد دنیا تو تیم شمان!متعصب ترین بازیکنا مال شمان،پولاتون حلاله
    ما مافیا داریم،وزیرم پرسپولیسه، افتخاراتتونم خودتون کسب کردید،دولتم نقشی نداشته !
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 30-06-2016 at 01:15.

10. 8 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

پارسال که نقل و انتقالات رو بردید چی شد؟ یه جا اسم از مدیر عامل اسبق پرسپولیس که الان کاره ای نیست میارید بعد که حرف نجف نژاد میاد وسط میگید الآن که کاره ای نیست!!!!
    یادمه یه جا مستاجر بودم همه می گفتن پول صاحب خونت کثیفه نزول خوره و نماز روزه تو اون خونه درست نیست. چند جا اینور اونور زنگ زدم گفتن اولا به چشم نزول خوریش رو دیدی؟ اگه قبلا هم بوده شاید درست شده و در ثانی حتی اگه یه ریال پاک تو پولش باشه مشکلی برای زندگی ندارید.
    تهمت الکی نزنید و یادتون باشه استقلالی و پرسپولیسی و سپاهانی همه ایرانی هستیم فرقی با هم نداریم حتی اون استقلالیه که سر کبوتر سرخ رو کند هم ایرانیه. الان چون مدیر عامل پرسپولیس زندانه بقیه تیمها پاکن!!!! درست تر فکر کنیم و تهمت نزنیم
    جسارت منو ببخشید ولی این بحث رو تموم کنیم بهتره

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
    Last edited by وین رونی; 30-06-2016 at 01:27.

12. 8 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

آن کس که بداند و بداند که بداند اسب شرف از گنبد گردون بجهاند

آن کس که بداند و نداند که بداند بیدار کنیدش که بسی خفته نماند

آن کس که نداند و بداند که نداند لنگان خرک خویش به منزل برساند

آن کس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند

14. 7 کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

الان در استقلال ایشون پستی ندارد
    دوست ندارم این بحث ادامه دار باشه ولی خب مگه هدایتی در پرسپولیس پستی داره؟
    یکی از دلایلی که باعث شد به وزیر حمله بشه صحبتهای ایشون هست
    این رو هم بگم نه من قاضیم و نه دوست دارم قضاوت کنم. تا چیزی هم ثابت نشه چه در مورد هدایتی و چه نجف نژاد و هر کسه دیگه، اصل را میزاریم بر درست کار بودنشون.
    این حرفتون که چرا هدایتی اینجور پول خرج میکنه و مثل کمک به جون ها نمیکنه بنظرم حرف درستی نیست. هر کی اختیار مالش رو داره. ایشون دوست داره دوبرابر از مستاجرهاش پول بگیره و بده پرسپولیس. کسی اجبار نکرده که مستاجرها بمونن(حالا کل اصل قضیه رو من نمیدونم. براساس گفته های شما گفتم)
    مطمئن باش اگه با خرج کردن در پرسپولیس ایشون و هر کس دیگه به نون و نوای برسه حتما یکی هم مثل ایشون میومد براس استقلال خرج میکرد که امتیازات خاص بگیره. کی که از شهرت و در کنارش اضافه شدن ثروت بدش بیاد.

یه مورد دیگه که خیلی مهمه و فکر کنم قبلا بهش اشاره کردم و اتفاقا امروز یحی هم توی مصاحبه اش گفته اینه که وقتی بازی ها شروع شد میشه قضاوت کرد که کدوم تیم نقل و انتقلات رو برده(که بنظر کلا اصطلاح اشتباهی هست). بنظرم در مورد انتقالات میشه اینجوری نظر داد که خرید فلان بازیکن خرید خوبی بوده یا بد. مثلا بنظرم خرید فرشید باقری برای استقلال خرید خوبی بوده و خرید کاوه رضایی خرید بد. اگه این خرید منجر به رفتن شهباززاده بشه که میشه خیلی بد.برای پرسپولیس هم بنظرم همه خریدها خوب بوده چون متناسب با نقاط ضعفش بوده.
    اگه قرار باشه اسم ها و ستاره ها باعث قهرمانی تیم ها بشن و ملاک بردن نقل و انتقالات بشه معیار موفقیت تیم، که پارسال جای استقلال خوزستان بالای جدول نبود.

16. 7 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سال 1375 که پرسپولیس قهرمان شد همون سال قبل لیگ دایی و پیروانی لژیونر شدن. پس نگران نباشید

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

18. 5 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

رضا خالقی فر رسما از سرخپوشان جدا خواهد شد

هافبک فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس رسما از این تیم جدا شد.رضا خالقی فر هافبک فصل گذشته پرسپولیس که از شروع تمرینات سرخپوشان در کنار سایر بازیکنان تمرینات خود را زیر نظر برانکو پیگیری می کرد در نهایت از این تیم جدا شد.

پندار خمارلو مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس با تایید این خبر گفت: خالقی فر با توجه به اینکه اصرار زیادی به دریافت رضایتنامه اش داشت در نهایت توانست رضایت مسئولان باشگاه را جلب کند و ما هم با جدایی او موافقت کردیم. چند هفته قبل چند بار خالقی فر درخواست رضایتنامه کرده بود که برانکو مخالفت می کرد اما این بار با توجه به اصرار او سرمربی تیم نیز به جدایی او رضایت داد.

خالقی فر در چند وقت اخیر خواهان جدایی از پرسپولیس بود اما برانکو به وی اعلام کرد که به او نیاز دارد اما بی‌انگیزگی خالقی‌فر در تمرینات روزهای اخیر باعث شد تا برانکو به باشگاه اعلام کند که نیازی به این بازیکن ندارد و خالقی‌فر می‌تواند از پرسپولیس جدا شود.

به همین دلیل این بازیکن روز گذشته همراه با مدیر برنامه‌هایش به باشگاه پرسپولیس رفت و با مسئولان باشگاه بر سر فسخ قرارداد به توافق رسید اما قرار شد روز شنبه فسخ‌نامه خالقی‌فر و باشگاه پرسپولیس امضا شود.

به همین جهت خالقی‌فر همراه با پرسپولیسی‌ها به اردوی اوکراین نخواهد رفت و طی روزهای آینده تیم جدید خود را انتخاب خواهد کرد. از خونه‌به‌خونه به عنوان تیم جدید خالقی‌فر نام برده می‌شود.

پ ن: ایشالا

20. 7 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •