تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 108 اولاول ... 4585919293949596979899105 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 1080

نام تاپيک: « میزگرد آقایان »

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

یه مرد به ما بگه عیب شیو کردن در چیست:|
    شوما به من بگو کی گفته شیو کردن عیب داره؟! ))

به نظر شما نمیشه؟
    تولید صنعتی در مرحله‌ی اول، نیاز به طراحی داره....
    طراحی در کنار علم به تجربه نیاز داره....
    قطعا توی ایران نمیتونن مثل المان یا امریکا یا ژاپن یا کره ای که ده‌ها ساله دارن ماشین طراحی میکنن یا چیزای دیگه،‌ طراحی ارائه بدن.... البته ما استعداد های خوبی در این زمینه داریم، ولی اگر کشور بخواد صنعتی به معنای واقعی کلمه بشه، به چیزی بیش از یه مشت! استعداد نیاز داره....

همچنین تولید صنعتی، نیازمندی شدیدی داره به صنایع سنگین زیر ساختی که ما صفر هستیم در این زمینه... یعنی ایجاد کردن این زیر ساخت های اولیه، خودش میلیارد ها دلار هزینه و سالها زمان میبره برای ما...

بنابراین، هیچ راهی نداره که ما یه دفعه صنیعتی بشیم مخصوصا صنعتی مثل المان برای ما غیر ممکن هست!! ))

نهایتا ما توی این دهه شروع کنیم، شاید بعد از ۱۰ سال اینا بتونیم در حد هند یا تایوان و امثالهم جنس بزنیم و یا شاید حتی چین!!!! یه ده پونزده سال باید کپی بزنیم و جنس های دیگران رو صرفا مونتاژ و تولید محدود کنیم تا دستمون بیاد....

مثل چین که یه ۱۰ سال کما بیش ماشین های دیگران و قطعاتشون یا موبایل‌هاشون رو مونتاژ و تولید (بدون طراحی ) میکرد، و حالا تازه داره شروع میکنه برا خودش طراحی کنه و بسازه و بفروشه....

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوستان من میخوام یه شرکت ثبت بکنم که کارش خدمات کامپیوتری( شبکه و نرم افزاری باشه...)
    مثلا برا ادارات دولتی، پیمان خرید قطعات بگیرم، یا چه میدونم کارای پشتیبانی شبکه و سیستم‌هاشون رو به عهده بگیرم و اینا..
    اطلاع دارید چه جور شرکتی باید ثبت بشه؟؟؟( چیزی که حداقل تعداد نفرات رو بخواد مد نظرم هستش)

3. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

اقو نفت و گاز جاش تو صنعته پولش هموین که وارد صنعت بشه یهو صنایع داخلی ما منفجر میشه بودجه دارن عجیب و نمیدونم این حرفا والا ما یه ۳-۴ سال پول نفتمون کامل خرج بشه و پشت سر هم و بدون وقفه یعنی ۲۴ ساعت شبانه روز کاملا کار کنیما قشنگ و حسابی منظورمه و یه خورده هم تکنولوژی بخریم فکر کنم قشنگ دست المان رو بزنیم بعد دیگه کمبود نیروی کار هم پیدا میکنیم مجبور میشیم مثل المانیا نیروی کار وارد کنیم
    به نظر شما نمیشه؟

قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
    اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید
    شما یا دلت خوشه، یا خیلی خوشبینی، یا کلا خودتو زدی به علی چپ

5. این کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

نمی دونم شما هم مثل من این مشکل رو دارین که افکار روزانه خودتون در خواب می بینین یا نه .

اما برای من اتفاق جالبی افتاد .

دیروز مثل همیشه داشتم هر یک ساعت یک بار انجمن لپ تاپ رو چک می کردم . از اون طرف کمی GTA و CS هم بازی می کردم تا ساعت 3 شب .

شب خواب جالبی دیدم . خواب دیدم یه گروه تروریستی ! جمع کردم رفتم تایوان ، یکی از شرکت های بزرگ ساخت لپ تاپ رو بمب گذاری کردم که سهام شرکتش بیاد پایین
    بعدش از خودمون هیچ ردی به جا نذاشتیم . مثل همیشه امریکا هم نخود هر آش شده FBI رو فرستاده واسه تحقیق . چند تا بی گناه رو گرفته بودن شکنجه دادن مردن

7. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یه مرد به ما بگه عیب شیو کردن در چیست:|
    صورت رو کلا اسلام گفته که نه نباید شیو کنید اما خوب میکنن ملت مشکلی هم نیست باهاش صلیقه ای هست خودتون میدونید ببینید چطوری بیشتر دوست دارید و با اعتقاداتتون میخوره یا نه جزئی تر بگم اسلام میگه 3 تیغ نکنید یا کلا گفته که اگر اصلاح میکنید طوری نباشه که بگیم مو روی صورتش نیست
    دست و پا: انگار مشکلی نیست صلیقه ای هست هر جور دوست دارید میتونید بزنید میتونید نزنید من بدن سازی که میرم کسایی که هیکل هاشون ردیفه همه میزنن ولی خوب صلیقه ای هست هرجور دوست دارید از نظر دینی هم مشکلی نداره میتونید بزنید فکر کنم پیامبر هم میزده
    سینه: خوب من شنیدم بعضی از دخترا خوششون میاد ام به شرط مرتب بودن این مورد رو هم که تو بدن سازی هیکل ردیفا همه بلا استثنا زدن
    زیر بغل و نقاط حساس : حتما بزنید و نزارید بلند بشه چون از نظر پزشکی اول از همه به شدت بهش ایراد گرفتن زیر بغل رو خودمم حتی یه ازمایش کردم وقتی بلند بود یه روز که خیلی عرق کردم رفتم حموم و مخصوصا اون ناحیه رو خوب هم شستم با لیف و .... اومدم بیرون تست کردم ببینم خوب پاک شده یا نه دیدم نه خیلی هنوز هم بوی عرق میده یه مقدار گذاشتم دفه بعد رفتم حموم همه رو زدم و دوباره هم با دقت شستم و اومدم بیرون دیدم نه دیگه خبری نیست همش بوی صابونه اون نقاط حساس هم که غده های عرقیش خیلی فعاله(برای همه هست چه مرد چه زن) و عرق که میکنه اگر خوب تمیز نشه به مشکلات زیاد میخوره که چه بسا نازایی هم داره و مورد بعد هم کشور ما هواش گرمه فلسفه بیرون بودن بیضه از بدن هم خنک بودنش هست اگر مو زیاد باشه مانع از خنک شدن میشه و مشکل ایجاد میکنه اسلام هم فکر کنم به این قسمت ایرادی نگرفته و انگار مستحب هست زدنش اگر شتباه نکنم

پ ن : من این موارد رو خودم خوندم چون تو مدرسه مربی های پرورشی برامون یه چیزایی میگفتن یکی دوسال پیش خودم رفتم خوندم و باعلت و ... همه رو فهمیدم حتی دستورای اسلام و احکام اونم خوندم گفتم اگر یه روزی ازمون پرسیدن و ترسی که داشتم میگفتم که نکنه از نظر دینی مشکل بگیرن بهمون و دانشگاه نریم اونا رو هم خوندم والا میترسیدم یه خورده و میخواستم اگر زدم و بهم ایراد گرفتن یه زبون درازی هم بکنم
    پ ن : دست و پا مخصوصا دفه اول خیلی طول میکشه مخصوصا اگر پر مو باشید من فکر کنم دفه اول که میزدم پاهام رو 2 ساعت طول کشید ولی دفه های بعد به شرطی که نزارید خیلی بلند بشه در حد مثلا 2-3 میلی متر حدود 5-6 دقیقه طول میکشه
    پ ن: دفه اول دوم از جهت رویش مو بزنید چون ممکنه پوستتون حساس بشه ولی خوب خیلی تمیز نمیشه یه مقدار دون دون پیدا هست

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

عزیزان این جریان طرح جداسازی ورودی خواهران و برادران در دانشگاهها چیه ؟
    بعضی دانشگاهها درب ورودی خواهران و برادران رو جدا کردن . که چی حالا ؟ باز میرن تو قاطی میشن که !

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعضی دانشگاهها درب ورودی خواهران و برادران رو جدا کردن . که چی حالا ؟ باز میرن تو قاطی میشن که !
    الان دقیقا با کدوم قسمتش مشکل داری؟؟این که جدا کردن یا اینکه اون تو دوباره قاطی میشن؟
    Last edited by XENON24; 07-07-2015 at 20:34.

11. این کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

یه بودجه‌ای اومده نمیدونستن باهاش چیکار کنن،‌ اومدن خرج این کار کردن!

13. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان من میخوام یه شرکت ثبت بکنم که کارش خدمات کامپیوتری( شبکه و نرم افزاری باشه...)
    مثلا برا ادارات دولتی، پیمان خرید قطعات بگیرم، یا چه میدونم کارای پشتیبانی شبکه و سیستم‌هاشون رو به عهده بگیرم و اینا..
    اطلاع دارید چه جور شرکتی باید ثبت بشه؟؟؟( چیزی که حداقل تعداد نفرات رو بخواد مد نظرم هستش)
    من تا جایی که میدونم و بابام کرد
    شرکت عا سهامی خاص و عام و یه چیز دبگه هست شما سهامی خاص اگر بزنی فقط خودت و چند نفر دیگه هستید صاحبای شرکت و پول اولیه و ... رو هم همه رو باید خودتون بزارید
    سهامی عام هم فکر نمیکنم الان به درد بخوره چون کسی سهام شرکتی که هیچ کاری نکرده رو نمیخره
    یه نکته بگم اگر قرار هست برید و واقعا کار کنید با اداره های دولتی اول از همه به پول نیاز دارید یه ۱۰۰-۲۰۰ ملیون سرمایه اولیه میخواهد
    مثلا پدر من که شرکت زدن هیچی سرمایه الیه نداشتن برای شرکت بعد مناقصه ها رو که میرفتن شرکت کنن بعضیاشون خوب شرایط داشت مثلا همون جایی که ازش پدرم باز نشست شد برای شروع کار باید ۴ میلیارد قلمبه پول میذاشت که بتونه فقط شرکت کنه که اونجا یه معدن بزرگ سرب هم بود
    تو اداره های دولتی باید این رو هم دقت کنید که تو قرار داد هاتون اول پول بگیرید یا جوری باشه که اگر پول شما دیر بهتون رسید یا خواستن پول ندن شما راحت بتونی یه جوری دستت به یه جا بند باشه که ضرر نکنی مثلا یکی از فامیلا تاجر کابل برق هست فولاد مبارکه اگر شتباه نکنم ۲ ملیارد بهشون بده کاره و زمانی باید این پول رو میداد که هنوز دلار ۱۰۰۰ بود هنوز ندادن

قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
    اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید

15. 2 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

توافق انجام شد . خدا کنه همه چیز به روال سابق برگرده و کشور رونق بگیره

اولین انتقاد به توافق هسته ای !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •