تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 116 اولاول ... 4585919293949596979899105 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 1155

نام تاپيک: ||| راهنمایی و مشاوره خرید مناسبترین سرویس دهنده اینترنت |||

اگه نباشه جاش خالی می مونه moderntalking123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    My room

پيش فرض

سلام دوستان

از دوستان کسی هست که بتونه درباره پهنای باند اختصاصی و p2p بهم اطلاعات بده؟ (برای استفاده شخصی و نه شرکتی) در کل میخوام بدونم بهترین و با ثبات ترین اینترنتی که میشه تهیه کرد چیه؟ (جدای از مبحث هزینه و اینا)
    بهترین و با ثبات ترین اینترنت فیبر نوری یا همون تانوما و VDSL هست. هم سرعت خیلی بالایی داره و هم کیفیت خوبی هم قیمت مناسب. بعدش ADSL،
    پهنای باند اختصاصی هزینه بسیار بالایی داره (تجهیزات اولیه از 7میلیون و هزینه اشتراک ماهیانه از 1 میلیون با سرعت 8 مگابیت).
    اینترنت اشتراکی وایرلس هم بد نیست ولی نوسان بسیار بالایی داره بدرد گیم نمیخوره.
    TDLTE هم خوبه و قیمتش مناسبه اگر پوشش مناسب داشته باشید.
    مهمترین شرط اینه که چک کنید منطقه ای که سکونت دارید کدومش قابل دریافت هست. در ایران خیلی حق انتخاب نداریم.

2. 2 کاربر از moderntalking123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه TRACKER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

بهترین و با ثبات ترین اینترنت فیبر نوری یا همون تانوما و VDSL هست. هم سرعت خیلی بالایی داره و هم کیفیت خوبی هم قیمت مناسب. بعدش ADSL،
    پهنای باند اختصاصی هزینه بسیار بالایی داره (تجهیزات اولیه از 7میلیون و هزینه اشتراک ماهیانه از 1 میلیون با سرعت 8 مگابیت).
    اینترنت اشتراکی وایرلس هم بد نیست ولی نوسان بسیار بالایی داره بدرد گیم نمیخوره.
    TDLTE هم خوبه و قیمتش مناسبه اگر پوشش مناسب داشته باشید.
    مهمترین شرط اینه که چک کنید منطقه ای که سکونت دارید کدومش قابل دریافت هست. در ایران خیلی حق انتخاب نداریم.
    والا راستش من شرایطم طوری شده که تا چند وقت دیگه احتمالا نیاز داشته باشم و مشکل هزینه هم نباشه (البته تماما بر عهده من نیست این هزینه‌ها برای همین یکم سرکیسه رو شل گرفتم )
    تا جایی که میدونم کلا فیبر این اطراف نکشیدن.... مگر اینکه از مخابرات تا اینجا بکشند (هزینه فیبر کشی متری چند میفته؟) که اونم قطعا از هزینه پهنای باند بیشتر میشه (و البته ثباتش رو نمیدونم ولی فکر کنم فیبر بهتر از پهنای باند هست.... درسته؟؟)
    در مورد پهنای باند محدودیت مکانی هم داره؟ میشه در مورد اون توضیح بدید؟ ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    My room

پيش فرض

والا راستش من شرایطم طوری شده که تا چند وقت دیگه احتمالا نیاز داشته باشم و مشکل هزینه هم نباشه (البته تماما بر عهده من نیست این هزینه‌ها برای همین یکم سرکیسه رو شل گرفتم )
    تا جایی که میدونم کلا فیبر این اطراف نکشیدن.... مگر اینکه از مخابرات تا اینجا بکشند (هزینه فیبر کشی متری چند میفته؟) که اونم قطعا از هزینه پهنای باند بیشتر میشه (و البته ثباتش رو نمیدونم ولی فکر کنم فیبر بهتر از پهنای باند هست.... درسته؟؟)
    در مورد پهنای باند محدودیت مکانی هم داره؟ میشه در مورد اون توضیح بدید؟ ممنون
    هزینه فیبر بالاس برای همین معمولا مجبور میکنن قرارداد چند ساله ببندید یا چند نفر درخواست باشه تا انجام بشه. قیمت دقیق اطلاع ندارم.
    صددرصد فیبر خیلی بهتر از پهنای باند هست. بیشتر کسانی که میشناسم فیبر کشیدن سرعت بین 100 تا 300 مگابیت دارن. ولی پهنای باند اختصاصی بگیرید با هزینه چند برابر ماهیانه بین 5 تا 20 مگابیت بده. تازه اگر هوا عالی باشه منطقه پارازیت زیاد نباشه. اطراف ساختمان باید دید به پاپ سایت شرکت داشته باشه فاصله خیلی زیاد نباشه احتمال قطع ارتباط بین رادیوها و هزاران مشکل دیگه.

5. 2 کاربر از moderntalking123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام دوستان

از دوستان کسی هست که بتونه درباره پهنای باند اختصاصی و p2p بهم اطلاعات بده؟ (برای استفاده شخصی و نه شرکتی) در کل میخوام بدونم بهترین و با ثبات ترین اینترنتی که میشه تهیه کرد چیه؟ (جدای از مبحث هزینه و اینا)
    من از شاتل پهنای باند اختصاصی دارم و برای گیم استفاده میکنم
    پینگش استیبل هست و به جز مواردی که سراسری و از زیرساخت بوده مشکلی توی پینگ نداشتیم و پینگم همیشه بین 90 تا 100 بوده البته من شیراز هستم اگه تهران باشید فک کنم پینگ کمتر از اینا بگیرید
    از نظر سرعت و تعرفه هم یه تعرفه دارن بهش میگن 10 مگ اپتیمال به این صورت هست که حجمی هست ولی به صورت اختصاصی حجم ماهیانه 300 گیگابایت و هزینه هم ماهی 1100
    و سرعتش هم تضمین شده هست آپلود و دانلود برابر هست و علاوه بر اینا اکثرا مواقع پهنای باند باز هست و سرعت خیلی بیشتر از اینا میشه ولی هیچ وقت از سرعت تضمین شده کمتر نشده

7. 2 کاربر از mehdi_nin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام دوستان

پینگش استیبل هست و به جز مواردی که سراسری و از زیرساخت بوده مشکلی توی پینگ نداشتیم و پینگم همیشه بین 90 تا 100 بوده البته من شیراز هستم اگه تهران باشید فک کنم پینگ کمتر از اینا بگیرید
    از نظر سرعت و تعرفه هم یه تعرفه دارن بهش میگن 10 مگ اپتیمال به این صورت هست که حجمی هست ولی به صورت اختصاصی حجم ماهیانه 300 گیگابایت و هزینه هم ماهی 1100
    و سرعتش هم تضمین شده هست آپلود و دانلود برابر هست و علاوه بر اینا اکثرا مواقع پهنای باند باز هست و سرعت خیلی بیشتر از اینا میشه ولی هیچ وقت از سرعت تضمین شده کمتر نشده

9. 2 کاربر از mehdi_nin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ماهی یک میلیون و 100 برای گیم هزینه میکنید ؟؟؟؟

11. این کاربر از alirezaaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ariobarzan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

هزینه فیبر بالاس برای همین معمولا مجبور میکنن قرارداد چند ساله ببندید یا چند نفر درخواست باشه تا انجام بشه. قیمت دقیق اطلاع ندارم.
    صددرصد فیبر خیلی بهتر از پهنای باند هست. بیشتر کسانی که میشناسم فیبر کشیدن سرعت بین 100 تا 300 مگابیت دارن. ولی پهنای باند اختصاصی بگیرید با هزینه چند برابر ماهیانه بین 5 تا 20 مگابیت بده. تازه اگر هوا عالی باشه منطقه پارازیت زیاد نباشه. اطراف ساختمان باید دید به پاپ سایت شرکت داشته باشه فاصله خیلی زیاد نباشه احتمال قطع ارتباط بین رادیوها و هزاران مشکل دیگه.
    ای که الان گفتید یعنی چه ؟ مخفف چیه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    My room

پيش فرض

ای که الان گفتید یعنی چه ؟ مخفف چیه ؟
    pop site ینی همون دکل که شرکت در نقاط مختلف شهر نصب کرده که ارتباط پوینت تو پوینت برقرار کنه .

14. این کاربر از moderntalking123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

ماهی یک میلیون و 100 برای گیم هزینه میکنید ؟؟؟؟
    هم گیم و هم کار خودم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آقا این یوزنت چطوریاست؟ داره 8 مگ 6 ترا معادل 3 ترا بین الملل 1 ساله میده 390 تومن!! من قم هستم منطقه توحید. کسی اطلاع داره کیفیتش چجوریاست؟ من الان 8 مگ مخابرات دارم با حجم محدود خیلی راضیم و کارم که دیدن یوتوب با کیفیت 1080 هست رو کامل راه میندازه اینم اگه عین اون باشه واقعا مناسبه.
    اینم صفحه سایتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- - - Updated - - -

آقا این یوزنت چطوریاست؟ داره 8 مگ 6 ترا معادل 3 ترا بین الملل 1 ساله میده 390 تومن!! من قم هستم منطقه توحید. کسی اطلاع داره کیفیتش چجوریاست؟ من الان 8 مگ مخابرات دارم با حجم محدود خیلی راضیم و کارم که دیدن یوتوب با کیفیت 1080 هست رو کامل راه میندازه اینم اگه عین اون باشه واقعا مناسبه.
    اینم صفحه سایتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

آقا این یوزنت چطوریاست؟ داره 8 مگ 6 ترا&nbsp; معادل 3 ترا بین الملل 1 ساله میده 390 تومن!! من قم هستم منطقه توحید. کسی اطلاع داره کیفیتش چجوریاست؟ من الان 8 مگ مخابرات دارم با حجم محدود خیلی راضیم و کارم که دیدن یوتوب با کیفیت 1080 هست رو کامل راه میندازه اینم اگه عین اون باشه واقعا مناسبه.<br>اینم صفحه سایتش&nbsp; [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •