جایی که ما هستیم آنتن دهی عالی هست و هرگز کم شدن حجم نداشتم حتی یه کیلوبایت. ولی این بار نمیدونم چرا اینطور شده؟ شما پیگیری نکردید؟
جایی که ما هستیم آنتن دهی عالی هست و هرگز کم شدن حجم نداشتم حتی یه کیلوبایت. ولی این بار نمیدونم چرا اینطور شده؟ شما پیگیری نکردید؟
Last edited by epaaeiz; 23-03-2017 at 20:49.
درسته منطقه فرق میکنه
اما از نظر پینگ بعضی اوقات میره بالای 300تا 700 که هیچ کاریش هم نمیشه کرد
دوستان سلام خسته نباشین
من از مشتری های قدیمیه وایمکس مبین نتم.
شاید حدود 4-5 سال پیش.
اون موقه که داشتم افتضاح بود اصلا به درد نمیخورد.
الآن مخابرات دارم اینترنتش بد نیست ولی یه چند وقتی هستش که دانلودم زیاد شده.
میخواستم ببینم ساعت شبانه ی مبین نت هنوز پابرجاست ؟
و اینکه اگه هستش تو ساعت دانلود شبانه افت سرعت نداره ؟
اینجا آنتن دهیش خوبه
5 تا سیگنالو داره. با این اوصاف ، سرعت دانلودم چقد میشه حدودا ؟ ( اگه 4 مگشو بگیرم )
ممنونم
Last edited by ForCe1445; 24-03-2017 at 22:11.
سلام
سرعت که بستگی به منطقه داره ساعت هم 1تا7 هست منتها تو این ساعات سرعت متغیره و با وجود داشتن سیگنال خوب دست کم همون 4 مگ رو شاید بگیری یعنی سرعتت بین 300تا 500 متغیر هست
اینو بگم پینگ میشه 1000تا
والا یه هفته اس اومدم شهرستان پیش مادر بزرگم تست نکردم ،شبانه رو برا من معمولا شبا بین 700تا 900میره
شبی13تا17گیگ راحت میگره
ساعت رایگان هم شده یک تا هفت کامل نامحدود
چرا پس سرعت من از 500 بیشتر نمیشه؟ دقیقا روی 4 مگ بسته شده![]()
این ساعت رایگان خودش عیدی بعد از 25 فروردین دوباره میشه 3 تا 7![]()
اگر اینکارو بکنن خودشون رو گول زدن نه کاربران رو
ضمنا اینکارشون باعث میشه دیگه همین چند تایی هم استفاده میکنن برای همیشه مودمشون به زباله دان بندازن
همین الان هم خیلی ها مودمشون رو گذاشتن کنار عتیقه جات تو ویترین![]()
این کارو کردن مگه میشه این گشنه بیاد از 1 تا 7 شبانه رو بزاره و بعد نامحدود هم بکنن ، خودمم خیلی تعجب کردم ولی در تبلیغات عیدی شون اشاره کردن که عیدی
مال من که چند سالی عتیقه بود تا اینکه چند ماه پیش این سرویس 100 گ 100 ت گولم زد و گرفتم وضع روزانه زیاد جالب نیست (افتضاح )
تازه الان یادم اومد که باید روشن کنم کسانی که قصد دارن بیان مبین نت باید بگم که شبانه رو به صورت کاملا عمدی دستکاری میکنن سرعت رو میرسونن در حد دایلاپ
مسئله مهم بعدی آی پی های در پیتش هست اگه شانس بیاری و چند بار مودمو ریست کنی آپی خوبی گیرت بیاد تا نفست در نیاد وگرنه بیشتر آپی هاش هم سایت معمولی رو با هزار رفرش درست باز میکنن
![]()
Last edited by *Forgotten*; 25-03-2017 at 18:52.
فکر نکنم ساعتشو عوض کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)