تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 3347 اولاول ... 45859192939495969798991051451955951095 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

از دیشب ترکیده بود ایرانسل تا امروز ظهر اما الان دوباره راه افتاده اما متاسفانه فقط یک نقطه تو منزل خوب سیگنال میده.الان ای دی اس ال از های وب دارم نمیتونه حتی یه عکس لود کنه دارم با هزینه بالاتر با نسل سوم تو گوشی استفاده می کنم اینجا ایران همه چی برعکسه. در ضمن تا اول شهریور نشده دارم از این پینگ غیر قابل باور استفاده می کنم.
    تست ها با گوشی ایفون هستش:
    در ضمن صبح همین تست ها پینگ رو 800 اینا بود و داغون

آمستردام

فراکفورت

رُم

نیویورک!!!!!!!!!!!!!!!!!

اینم تست دوستم از پاریس برای من بهتره هر دو در منزل تازه ایشون از نظر مسافت نزدیکتره به محل های تست البته سرعت ایشون در محل های سیگنال قوی تا 20 مگ هم دیدم خودتون مقایسه کنید اینجا اگر بخوان میتونن ارایه بدن اما ممکنه امنیت و..... به خطر بیوفته.

2. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

در صورتی که این تاپیک به چت روم تبدیل بشه چاره ای جز بستنش نداریم.

4. 3 کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

از دیشب ترکیده بود ایرانسل تا امروز ظهر اما الان دوباره راه افتاده اما متاسفانه فقط یک نقطه تو منزل خوب سیگنال میده.الان ای دی اس ال از های وب دارم نمیتونه حتی یه عکس لود کنه دارم با هزینه بالاتر با نسل سوم تو گوشی استفاده می کنم اینجا ایران همه چی برعکسه. در ضمن تا اول شهریور نشده دارم از این پینگ غیر قابل باور استفاده می کنم.
    تست ها با گوشی ایفون هستش:
    در ضمن صبح همین تست ها پینگ رو 800 اینا بود و داغون

آمستردام

فراکفورت

رُم

نیویورک!!!!!!!!!!!!!!!!!

خداییش پینگ 40 با نیویورک اون هم از ایران! اصلا و به هیچ وجه امکان پذیر نیست.به نظر من نرم افزار اسپید تسته گوشیت ایراد داره.با همون برنامه ای که گفتی با گوشی پینگ میگیرم از 8.8.8.8 یا هر آی پیه دیگه ای تست بگیر ببین پینگ اون ها هم زیر صده؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در صورتی که این تاپیک به چت روم تبدیل بشه چاره ای جز بستنش نداریم.
    داداش خواهشا تاپیک رو نبند بزار حداقل در جریان اتفاقات باشیم
    دوستان هم رعایت کنید کمی

منم نظرم اینه 1 مگ یا مگ باشه ولی ثابت و با کیفیت نه اینکه 10 مگ باشه و هی کم و زیاد شه.هرچند منم سرعت بیشتر دلم میخواد ولی وقتی قرار باشه تا ساعت 3 شب وایسیم تا سرعتش درست شه اینجوری فایده نداره
    همون 2 مگ بدن ولی پایدار و قیمت مناسب

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

7. 2 کاربر از saeeddeeas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من یه سوال کلی دارم. اینکه اگه قرار باشه نسل ۳ و احتمال زیاد ۴ رو روی ۱ مگ محدود کنند چه فرقی اساسی هست بین این ها با تکنولوژی های قبلی؟
    منم همینو چند صفحه قبل گفتم و خب آره یه چیز خیلی خنده داری میشه. دیگه اساتید باید خودشون پاسخگوی این وضع باشن.

اما نسبت به این وضعیت فعلی اینترنت موبایل که در بیشتر مواقع به صفر میل میکنه، همین 3G دست و پا شکسته 1مگابیتی هم پیشرفت قابل توجهیه.

9. این کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

خداییش پینگ 40 با نیویورک اون هم از ایران! اصلا و به هیچ وجه امکان پذیر نیست.به نظر من نرم افزار اسپید تسته گوشیت ایراد داره.با همون برنامه ای که گفتی با گوشی پینگ میگیرم از 8.8.8.8 یا هر آی پیه دیگه ای تست بگیر ببین پینگ اون ها هم زیر صده؟
    نه داداش نرم افزار هیچ ایرادی نداره با رایتل و وای فای تست میگیرم درست نشون میده. صبح پینگ رو 800 بود چند شب پیش 160. چرا نباشه وقتی تو محل کسی ازش استفاده نکنه همین میشه دیگه. الانم دایم در حال تست شبکشون هستن مسیرها عوض میشه و موقعی که خوب میشه من تست میزارم وگرنه پینگ 300 که همه دیدیم و داریم قرار ندادم همین تست و اگر برم جای دیگه تو خونه که ضعیفه سیگنال پینگ میشه بالای 100. تازه یک خط انتن الان کم دارم با گوشی هم هست وگرنه با انتن فول و لب تاپ چی میشد!!!نرم افزارم اپدیت شده و کاملا درسته. پینگ 4.2.2.4 150 تاست با 8.8.8.8 هم پینگ 40 گرفتم. اما نوسان داره اما اسپید تست چون از تمام پهنای باند استفاده میکنه نوسان نداره ویک بار تست میگیره بهتر نشون میده.
    Last edited by amirbrad; 15-08-2014 at 18:24.

11. 2 کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

نه داداش نرم افزار هیچ ایرادی نداره با رایتل و وای فای تست میگیرم درست نشون میده. صبح پینگ رو 800 بود چند شب پیش 160. چرا نباشه وقتی تو محل کسی ازش استفاده نکنه همین میشه دیگه. الانم دایم در حال تست شبکشون هستن مسیرها عوض میشه و موقعی که خوب میشه من تست میزارم وگرنه پینگ 300 که همه دیدیم و داریم قرار ندادم همین تست و اگر برم جای دیگه تو خونه که ضعیفه سیگنال پینگ میشه بالای 100. تازه یک خط انتن الان کم دارم با گوشی هم هست وگرنه با انتن فول و لب تاپ چی میشد!!!نرم افزارم اپدیت شده و کاملا درسته. پینگ 4.2.2.4 150 تاست با 8.8.8.8 هم پینگ 40 گرفتم. اما نوسان داره اما اسپید تست چون از تمام پهنای باند استفاده میکنه نوسان نداره ویک بار تست میگیره بهتر نشون میده.
    البته پینگ به سرعت اینترنت شما و اینکه کسی استفاده کنه یا نه بستگی نداره مسیر و کیفیت تجهیزات مهمه

13. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من امروز صبح اول غرب تهران شهرک گلستان تست کردم دانلود متوسط 1.5 مگابیت بود و بعدش زمانی که در حال رد شدن از جلوی دکل مرکزی ایرانسل واقع در شرق اتوبان همت بودم هم تست کردم سرعت 0.5مگابیت بود! الان هم جنوب تهران اومدم تست کردم سرعت حدود 0.3 مگابیت! بنظر میرسه بعضی مناطق مخصوصا جاهایی که زیرساخت قدیمی دارن توی تامین پهنای باند مشکل دارن.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

15. 4 کاربر از Tehranshahr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به همین راحتی ؟

در ضمن خبر واسه پارساله ...
    بله ، به همین راحتی
    تازه ظرفیت EPGE کشور امسال باید دو برابر شده باشه.
    یه سرچ بزن در مورد این مسیر.

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

البته پینگ به سرعت اینترنت شما و اینکه کسی استفاده کنه یا نه بستگی نداره مسیر و کیفیت تجهیزات مهمه
    عرض کردم دارن تست می کنن و مسیرهاشون در حال تغییر مرتب. در ضمن چون اشتراکی هستش تاثیر داره دیگه اینو میتونید در عمل خودتون تست کنید دو نفر تو خونه به وای فای وصل بشید یک نفرتون دانلود کنه اون یکی تست پینگ بگیره بعدش بدون دانلود هم تست کنید. اما عین حرف شما هم فبول دارم تجهیزات که متاسفانه تجهیزات هاووایی هستش و چینی و بی کیفیت که خودم تجربه کار با تجهیزاتشون و دارم.

18. 4 کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •