تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 138 اولاول ... 4585919293949596979899105 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 1372

نام تاپيک: تاپیک مسابقات قهرمانی والیبال مردان جهان 2014 - لهستان

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اگه ایران بره نیمه نهایی، اون وقت تا روز آخر مسابقات ینی 21 سپتامبر در جریان بازی ها میمونه.... از طرفی سه مسابقه ی مرحله گروهی ایران توی بازی های آسیایی، 25 و 26 و 27 سپتامبره... از لهستان به کره جنوبی...
    دمتون گرم... هرچی به شما بدن کمه

2. 4 کاربر از mojtabaivi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

راهی نداره مسابقات زودتر برگزار بشه ؟

من تا چهارشنبه طاقت نمیارم .

واسه بازیهای ایران تو جام جهانی فوتیال اینقدر هیجان نداشتم .

4. 11 کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

اگه ایران بره نیمه نهایی، اون وقت تا روز آخر مسابقات ینی 21 سپتامبر در جریان بازی ها میمونه.... از طرفی سه مسابقه ی مرحله گروهی ایران توی بازی های آسیایی، 25 و 26 و 27 سپتامبره... از لهستان به کره جنوبی...
    به نظر من که اینا خیلی احمقن که میخوان همین تیم رو ببرن بازیهای آسیایی و اصلا این که اسم بازیهای آسیایی رو کنار جام جهانی میارن مسخرست. باید تیم دوم یا تیم جوانان میرفت بازیهای آسیایی. مدال بازیهای آسیایی کوچکترین ارزشی نداره ولی چهارم شدن تو جام جهانی یه افتخار خیلی بزرگه. بازیهای آسیایی یکی از مزخرف ترین تورنمنت های جهانه.

6. 14 کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

گروه بندی رو که دیدم تعجب کردم ! تویه نحوه قرعه کشی در اشتباه بودیم. به هر حال به نسبت تیم های حاضر در این مرحله گروه خوبی داریم ولی همینجا بگم اصلا نباید آلمان رو دست کم بگیریم !!
    چند تا نکته مثبت :
    اولین بازی ما روز چهارشنبه هست و این یعنی 1 روز استراحت بیشتر تا شروع بازی های این مرحله.
    آلمان سه شنبه با فرانسه بازی می کنه و بعدش با ما که این به نفع ماست.
    از طرفی اگه فرانسه بتونه آلمان رو ببره و ما هم آلمان رو، قبل از بازی با فرانسه صعود ما قطعی شدست ! این خیلی خوبه.
    لهستان رفت در آغوش روسیه و برزیل !! حالا ببینیم لهستانی که به زور تیم دوم فرانسه رو برد، می تونه تویه اون گروه سوم نشه ؟!

در مورد بازی های آسیایی هم اگه تیم ب رو فرستاده بودن بهتر بود ولی این مسئولین صلاح خودشون رو در نظر می گیرن !! دنبال کسب مدال بیشتر در این بازی ها هستن. 2 تا اتفاق باید بیافته، یکی اینکه به درخواست بازیکنان، خانواده هاشونم همراه تیم اعزام بشه به مسابقات، دوم اینکه در بازی های ابتدایی از بازیکنان ذخیره استفاده بشه تا تیم اصلی برای بازی های سخت تر استراحت کنه.

8. 11 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

قسم به سرویسای فرهاد و ارمینمون
    جاخالی سعیدمون
    دفاع سیدمون
    دریافت ظریفمون
    اسپک شهرام و امیرمون
    نیست کسی در حدمون
    زنده باد ایران

10. 8 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

این جمله ـی ولاسکو قبل از بازی با آمریکا هست:

ﻭﻻﺳﮑﻮ : ﻣﻦ ﺑﺎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻋﻬﺪ ﻭ ﭘﯿﻤان قلبي دارم،ﺁﻧﺎﻥ ﻣﺮﺩﻣﺎﻧﯽ ﺧﻮﺵ ﻗﻠﺐ ﻭ ﻣﻬﻤﺎﻥ ﻧﻮﺍﺯﻧﺪ،ﺍﻣﺸﺐ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﺎﺩﯼ ﮐﺸﻮﺭ ﺩﻭﻣﻢ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯾﮑﻨﺎﻧﻢ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﻢ ﺑﺠﻨﮕﻨﺪ ﻭ ﭘﯿﺮﻭﺯ ﺷﻮﻧﺪ.
    ای جانم ولاسکو....
    اشکم در اومد با این مصاحبه و اون جمله ی اخر و کلا برد غیرتمندانه ی آرژانتینی ها برابر آمریکا...

12. 8 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

14. 11 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pedramh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آخی. چه عجب ما یه بار تو گروه ساده تر افتادیم.
    علاوه بر بهتر بودن گروه ترتیب بازی هامون هم خوبه. هم میتونه قبل بازی با لهستان تکلیف صعود معلوم باشه و اون بازی فقط به انتقام فکر کنیم هم در صورتی که خدای نکرده به آلمان ببازیم بازم صعودمون دست خودمونه.

در مورد بازی های آسیایی هم اگه تیم ب رو فرستاده بودن بهتر بود ولی این مسئولین صلاح خودشون رو در نظر می گیرن !! دنبال کسب مدال بیشتر در این بازی ها هستن. 2 تا اتفاق باید بیافته، یکی اینکه به درخواست بازیکنان، خانواده هاشونم همراه تیم اعزام بشه به مسابقات، دوم اینکه در بازی های ابتدایی از بازیکنان ذخیره استفاده بشه تا تیم اصلی برای بازی های سخت تر استراحت کنه.
    کاملا درسته تنها دلیل این همه حساسیت ایران رو بازی های اسیایی اینه که مسئولین بیان بگن فلان قدر مدال گرفتیم و اینا ... نمیگن بین کلا 4 تا کشور مدعی با اختلاف چهارم شدیم.
    واقعا غیر منطقیه این تیم رو بفرستن کره، حداقلش باید به 7 تا بازیکن اصلی تیم استراحت بدن. تیم ب ایران هم میتونه راحت قهرمان بازی های آسیایی بشه. این جور هم یه بازی تدارکاتی خوب برا بازیکن های تعویضی میشه هم اینکه این بچه ها میرن پیش خانواده هاشون و یه کم استراحت میکنند

پ.ن : از سایت این مسابقات تا حالا ضعیف تر ندیده بودم کلا اطلاع رسانی که تعطیل، بیشتر مواقع هم کلا سرور داون شده سایت باز نمیشه. آقا مجبورید مگه نمیتونید سایت جدا میزنید. مثل هر دفعه خود fivb نتایج رو میزد خیلی هم خوب بود
    Last edited by pedramh; 15-09-2014 at 10:06.

16. 8 کاربر از pedramh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

آمریکا داعش رو ساخت و نمیتونه کنترلش کنه و "ولاسکو" هم والیبال ایران رو ساخت و عمرا دیگه بتونه کنترلش کنه...!

Last edited by S0R3N4; 15-09-2014 at 11:38.

18. 13 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خدا رو شکر اینجا دیگه شانس آوردیم تو یه گروه آسون (نسبت به گروه دیگه) افتادیم البته من میگم سری های قبلم شانس آوردیم همه میگفتیم کاش فرانسه لهستانو ببره ما دوم گروه شیم تو این مرحله گروهمون آسونتر شه
    یعنی الان میفهمم هر اتفاقی افتاده به صلاح بوده فک کن جا لهستان دوم میشدیم با برزیلو روسیه (گرچه اونا رم مخصوصا برزیل که خوراکمونه صاف میکردیم) میوفتادیم که خیلی سخت تر از الانه..

یعنی کاره خداست بخدا چه قد کمکون کرده تا اون غش کردن اون بازیکن لهستان برد غیر منتظره آرژانتین شرایط قرعه کشی(همه میگفتن با آلمان نمیخوریم). و (حتی شاید باخت به لهستانو فرانسه).... خوده کلید اسراره

باخت به فرانسه هم حکمتش اینه که الان بچه ها فهمیدن یه بار باختن دیگه دچار اون غرور نمی شن. با تمام قدرتشون بازی میکنن. (گرچه فرانسه خیلی خوب نشون داده تو این دوره)

در مورد آلمانم تو این دوره منطقی بازی کرده من نتیجه بازی هاشو دیدم به تیمای قدرتمند برزیلو روسیه باخته بقیرو که آنچنان قوی نیستن برده....شانس داشته ولی الان از بخت بدش گیر تیم ما افتاده

در کل میتونیم جفتشونم ببریم اگه خودمون باشیم ...

یه نگرانی دیگه هم که هست اینه که هم رفتیم جزوه شیش تا(مث لیگ جهانی که تا رفتیم تو چهار تا قانع شدیم ) قانع نباشیم گرچه خدایشش خیلی ازین بچه ها خستگی امونشونو بریده ( تو یه بازی مقدماتی موسوی

لب خونی کردم داشت به بقیه میگفت خسه شدم دیگه اونقد دلم سوخت ) حتی قبل مسابقات تو اردوهای سنگین بودن....بدشم که این بازی های آسیایی:| خدا خودش کمکشون کنه و نگهدارشون باشه
    Last edited by hajemadi; 15-09-2014 at 10:31.

20. 11 کاربر از hajemadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •