فقط سافت 98 ... برای من هم دانلودش تمام . بازی می کنیم
فقط سافت 98 ... برای من هم دانلودش تمام . بازی می کنیم
این چیه ؟نامحدوده؟
![]()
دوستان من از دانلود ها گرفتم نسخه کاملی هست و کرکش هم بدون مشکل کار میکنه .
کلا از بازی خوشم اومد . اصلا با 2014 قابل مقایسه نیست . یه جورایی میشه گفت نسخه بهبود یافته 2013 هست . کلا همه چیز طبیعی هستش . پاسکاری و شوت عالیه .
قیافه بازیکنان واقعا خوب کار شده .
حتی من دقت کردم نحوه دویدن بازیکنان هم دقیقا مثل دنیای واقعی هستش . خامس ، بیل و ایسکو و راموس رو من به وضوح دیدم اینو .
اون چیزی که واقعا برای من مهم بود ( بعد از گیم پلی ) داوری بود که واقعا عالی شده و از خطاهای بی مورد و کارت بی جهت پرهیز شده .
فقط یکم بازی کنیم دستمون بیاد قلغش بعد باید منتظر پچ باشیم تا به صورت حرفه ای بریم مستر لیگ حالشو ببریم .
سلام دوستان سافت 98 خیلی خوبه سرعتش فقط بچه اینکه هستش کامله تو سافت 98
کرک چیزی نمی خواد ؟
بچه هایی که بازی کردن بیان بگین راضی هستین خوب شده
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
Last edited by kouhsar j0n; 13-11-2014 at 16:57.
دوستان بعد از نصب بازی متوجه خواهید شد که بعضی از قسمت های بازی مثل نقل و انتقالات و اسم بعضی از تیم ها و ... درست نیست ! کونامی طبق خبر هایی که اعلام کرده که توی همین تاپیک خبرش هم هست تا چند روز دیگه یه آپدیت رسمی (DLC ) منتشر میکنه که اون قسمت ها رو پوشش میده![]()
بزنم به تخته سرعت دانلود تو ایران هم خوبه شده
بازی انصافا از خیلی نظر ها پیشرفت داشته
فقط یه نکته ای که شاید زیاد به چشم نیاد
بازی چند نسخه است که حجم اش همون _ 6 گیگ
بقیه بازی ها هر نسخه به نسخه بعد اش کم کم اش 4 گیگ ارتقا حجم پیدا می کنن
خوب من هم یه دست بازی کردم و اومدم بیرون برم دنبال نون درآوردن !!!
بازی بسیار بسیار زیبا و جذاب شده . تصوراتون رو از 2014 بریزید بیرون . بازی جدید شده / بعضی ها که تاکتیکشون پاس های تو عمقه ، می تونند پاس های تو عمق بدن . خیالتون راحت
یه چیز جالب اینکه من وقتی بازی رو نصب کردم ، اولش ایراد d3dx9_43.dll رو گرفت . با اینکه ویندوز من 8.1 هست و به روز و درایو کارت گرافیک هم به روزه و DirectX نسخه 11 هم اتوماتیک نصب هست ولی بازی رو نیورد!!!
ولی یه جایی بعد از نصب تو فولدر _CommonRedist و فولدر DirectX ... دایرک ایکس رو نصب کردم . بازی اجرا شد ..این هم از عجایب روزگاره
برا هر بازی بهتره اون دایریکسی که همراه پکش میاد نصب بشه که یه چند تا المان اضافی داره نسبت به DX اولیه ی ویندوز....
تو نسخه قبلی وقتی پاسهای عمقی صادر میشد و مدافعین جا میموندند به یکباره مدافعین بدون توپ سرعت نجومی میگرفتن و ظرف یک ثانیه به بازیکن صاحب توپ میرسیدند در واقع کونامی میخواست ضعف و مشکل بازی رو در ایجاد تایمینگ مناسب با این روش پوشش بده !!!
آیا مدافعین با این روش مهاجمین صاحب توپ رو میگیرند ( سرعتن نجومی بعد از جا موندن )! یا این مشکل برطرف شده ؟
آیا بازیکنان میتونند به نرمی دور خودشون بزنند و این احساس برای گیمر ایجاد بشه که در تصاخب توپ و چرخش مناسب به طرفین تسلط دارند یا مثل نسخه 2014 وقتی با یازیکن صاحب توپ میخواستی دور بزنی انگار تریلی جابجا میشد !
سلام... /.
دوستان هر کسی که لینک دانلود بازی رو داره تورو خدا تو پروفایل من بزاره .../.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)