تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 143 اولاول ... 4585919293949596979899105 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 1429

نام تاپيک: مشاوره خرید و قیمت خودروهای خارجی بر اساس مدل ( صفر کیلومتر و کارکرده )

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست من تا جایی که میدونم یکسری آپشن ها مثل دوربین عقب و مانیتور و جی پی اس فقط روی نمونه های وارداتی نیست البته اینقدر هیوندایی آپشن های متفاوت ارائه کرده نمیشه تشخیص داد کلن خود نمایندگی هم پاسخ مجهول میده من خودم قصد خریدش رو داشتم اما به دلایلی نشد بخرم ولی تحقیقاتم در همین حد بود که سالن کرم و شیفتر تعویض دنده مدل فول وارداتی به حساب میاد ( فول وارداتی مانیتور و جی پی اس و دوربین عقب نداره )
    شاید جالب باشه بدونید من نمونه ایی سوناتا پیدا کردم که فاقد فرمان هیدرولیک و ترمز ABS بود و سالنش هم طوسی بوذ ( نمونه وارداتی )حالا چطور این نمونه مجوز ورود گرفته و پلاک شده بماند ! کسی هم اطلاعات کافی نداشته باشه متوجه نمیشه این خودرو چه آپشنهای مهمی رو نداره

2. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mojtabaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    I.R.I

پيش فرض

مدل 87 حدود 73 ملیون تومان

با سلام .

ممنون از نظرتون.

به نظرتون ماشین صفری مثل Geely EC7 تو رنج قیمت 56 تومن بخرم ، خوب نیست؟ امکاناتش رو نگاه کردم ، تقریبا همه چی داره، یورو 4 هم هست... یا مگان صفر؟ یا سایر موارد مثلا یه شاسی بلندی(اگه بشه خرید)، یا اصن همون 87 ماکسیما ارزش خرید رو داره و...

در ضمن قیمت این موارد چند میشه :

توسان مدل 2011 ....
    اپتیما مدل 2011 ....
    لیفان X60 صفر....
    لیفان 720 صفر یا یک سال کارکرد(1.8 سی سی)
    مگان2000 صفرش و یا یک سال کارکرد...
    مزدا 3 جدید مدل 2010 ...
    سراتو 2010 موتور 1.6
    اسپورتیج EX صفرش( اگه باشه)
    سراتو 2009 ...

با یه دنیا تشکر.
    Last edited by Mojtabaf; 05-06-2013 at 23:26.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

با سلام ،من قصد خرید خودرو تا حدود 75 تومن رو دارم. می خواستم بدونم به نظر شما بین سراتو 2010 و هیوندای i30 2010 کدومش بهتره؟ چون ترجیح میدیم مدلش بالاتر باشه و با توجه به بودجه فکر میکنم گزینه های زیادی ندارم.لطفا راهنمایی بفرمایید و اگه پیشنهاد دیگه ای هم بفرمایید لطفا.ممنون میشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه redevil6990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    S W (in) R W

پيش فرض

مصرف خانوادگیه... مثلا این که میگن صدای موتور مگان جدیدا میاد تو اتاق درسته؟

جنس قطعات مگان اگه توی ایران فقط مونتاژ صورت میگیره، اگه فرانسوی باشه بهتر نیست نسبت به سراتو کره ای؟

من گفتم تفاوت قیمت رو میتونم یه جوری پوشش بدم، اگه سراتو فقط یه ذره خشک باشه با اونم می تونم کنار بیام ولی نه اینکه دیگه خیلی خشک باشه! نمیدونم چجوریه...

سراتو شرکتی کروز داره؟ مگان ها ندارن؟ خلاصه اینجور سوالا...

ببخشید سوالام زیاد شد
    کسی نظری نداره؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

رنو ، پژو و سایر تولیدات خودرویی فرانسوی در اروپا و حتی آسیا محبوب نیستند ( در امریکا که اصلا جایی ندارن ) و همیشه در پایین ترین نقطه رده بندی کیفی قرار گرفتند ( منتاژ خود فرانسه حالا ببینید اینها که در ایران هستند در چه رده ایی قرار میگیرند )
    برعکس این موضوع هیوندایی کره در حال حاظر بیشتر از نصف بازار امریکا و بیش از 30 درصد بازار اروپا رو به خودشون اختصاص دادن ( دنیای خودرو )
    مگان و لوگان در ایران زیر نظر رنو تولید میشن و به همین دلیل افت کیفیت نداشتن یا اگر داشتن خیلی نامحسوس و در بخش نصب و منتاژ قطعات بوده
    سراتو خشک نیست ، یه چیزی تو مایه های سمند و پارس اما یکمی خشکتر هست و به نرمی مگان نیست
    سراتو کروز دارد ، مگان هم باید از نمایندگی سایپا بپرسید که بصورت آپشن نصب میکنن یا نه ، اگر نه که باید خودتون نصب کنید .
    Last edited by Pourya-pc; 06-06-2013 at 13:59.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

کسی کمکم نمیکنه؟؟؟؟

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

رنو ، پژو و سایر تولیدات خودرویی فرانسوی در اروپا و حتی آسیا محبوب نیستند ( در امریکا که اصلا جایی ندارن ) و همیشه در پایین ترین نقطه رده بندی کیفی قرار گرفتند ( منتاژ خود فرانسه حالا ببینید اینها که در ایران هستند در چه رده ایی قرار میگیرند )
    برعکس این موضوع هیوندایی کره در حال حاظر بیشتر از نصف بازار امریکا و بیش از 30 درصد بازار اروپا رو به خودشون اختصاص دادن ( دنیای خودرو )
    مگان و لوگان در ایران زیر نظر رنو تولید میشن و به همین دلیل افت کیفیت نداشتن یا اگر داشتن خیلی نامحسوس و در بخش نصب و منتاژ قطعات بوده
    سراتو خشک نیست ، یه چیزی تو مایه های سمند و پارس اما یکمی خشکتر هست و به نرمی مگان نیست
    سراتو کروز نداره باید خودتون نصب کنید ، مگان هم باید از نمایندگی سایپا بپرسید که بصورت آپشن نصب میکنن یا نه ، اگر نه که باید خودتون نصب کنید .
    والا تا اونجایی که من دیدم هم سراتو کروز داره هم کلی امکانات دیگه مثلا دوربین دنده عقب که میندازه تصویر رو توی آینه و ... ولی مگان رو باید بعدا بهش کروز اضافه کنید
    مطمئن باشید از لحاظ امکانات سراتو سره ، خودتون چک کنید ،
    منتهی من این رو خودم حس کردم که دانش مهندسی و طراحی جزئیات ماشین های اروپایی بالاتر از آسیایی هاس ، من بعضی نکاتی که توی 206 دیدم بهش توجه شده رو توی سوناتا ندیدم و این رو ضعف سوناتا می دونم ، البته این ها که عرض می کنم آپشن یا کارایی خاصی نیست ، صرفا جزئیاتی که توی مصرف به چشم میاد
    ولی در کل به نظر من مگان ی که فک کنم مال قبل از 2006 باشه و هنوز تو ایران تولید میشه (حتی زیرنظر فرانسه هم باشه) حرفی در مقابل سراتو کیا 2013 (حتی 2010) نداره ، و طبیعی هم هست ، عیب مگان نیست ، عیب خودرو سازی ایران ـه
    من نظرم (سوای قیمت) سراتو ـه
    برای نظر نهایی حتما هردوتا رو سوار شید خودتون

پ.ن:نمایندگی های کیا کمتر از هیوندای اند تو کشور ولی در مواقع لازم تو نمایندگی هیوندا هم خدمات میدن (آزاد) چون قطعاتشون خیلی هاش مشترک اند (در مورد سراتو نمی دونم ولی مثلا اپتیما و سوناتا یا توسان و اسپورتیج اینجوریند)
    Last edited by hsein; 06-06-2013 at 12:43.

9. این کاربر از hsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

سلام دوستان

سوناتا 2010 سفید فول شرکتی با کارکرد 60000 تا چند قیمت می خوره؟ (بیمه ثالث تا دی ماه بدنه تا شهریور) (بدون خش و رنگ و ...)

همون ماشین اگه 1- یه گلگیر رنگ بشه چقدر افت قیمت داره؟
    2- اگه بدون رنگ صافکاری بشه یه گلگیر ( یا فوقش دو تا لکه کوچیک رنگ) چقدر افت پیدا می کنه؟

--- جایی میشه گلگیر رنگ فابریک سوناتا رو پیدا کرد ؟ مثلا از تصادفی باز کرده باشند یا ...؟ اگه آره کجا و چند ؟ + افت قیمت می خوره ماشین باز؟ میفهمن؟

مرسی ببخشید زیاد شد
    بچه ها یکی جواب مارو هم بده لطفا

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست من تا جایی که میدونم یکسری آپشن ها مثل دوربین عقب و مانیتور و جی پی اس فقط روی نمونه های وارداتی نیست البته اینقدر هیوندایی آپشن های متفاوت ارائه کرده نمیشه تشخیص داد کلن خود نمایندگی هم پاسخ مجهول میده من خودم قصد خریدش رو داشتم اما به دلایلی نشد بخرم ولی تحقیقاتم در همین حد بود که سالن کرم و شیفتر تعویض دنده مدل فول وارداتی به حساب میاد ( فول وارداتی مانیتور و جی پی اس و دوربین عقب نداره )
    شاید جالب باشه بدونید من نمونه ایی سوناتا پیدا کردم که فاقد فرمان هیدرولیک و ترمز ABS بود و سالنش هم طوسی بوذ ( نمونه وارداتی )حالا چطور این نمونه مجوز ورود گرفته و پلاک شده بماند ! کسی هم اطلاعات کافی نداشته باشه متوجه نمیشه این خودرو چه آپشنهای مهمی رو نداره
    من چندتا نمایشگاه زنگ زدم از سایت باما، همه یه چیزو گفتن:
    مدل فول شرکتی سوناتا، GPS / کول باکس / دوربین عقب و تاچ اسکرین رو نداره، (حالا نمیدونم کلا پلیر دی وی دی نداره یا فقط تاچ اسکرین)
    ولی سایر امکانات مثل گرمکن صندلی، و پاناروما و ... رو داره، مهمترین چیزی که نداره موارد بالاست

حالا این نیو فیس نور روز هم داره تو جلو پنجره ؟
    کمی وسوسه انگیزه، به نظرتون میارزه واراداتی بگیرم ؟ ارزونترم هست حتی.

برای سرویس و تعمیرش حتما لازمه که ببرم نمایندگی ؟‌ اینهایی که میخرن چیکار میکنن ؟

اتاق جدید میدونید دقیقا چیه ؟

فیس لیفت رو که دیدم بعضی جاها.
    Last edited by Benygh; 06-06-2013 at 13:59.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اصلاح شد .
    سوناتا 4 یا 6 سیلندره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •