توی این عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیک اتوماتیک مکس ریت رو بردار و بزارش روی کمترین میزان ریت آپلود دانلود.
اینجور CCQ بهتر میشه.
آرش این رو به من گفت انجام دادم و جواب داد
توی این عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیک اتوماتیک مکس ریت رو بردار و بزارش روی کمترین میزان ریت آپلود دانلود.
اینجور CCQ بهتر میشه.
آرش این رو به من گفت انجام دادم و جواب داد
اره راست میگی وحشتناک تاثیر داره سرعتم رو از 2 مگ اورده بود زیر 128 .با 4 کیلوبایت دانلود میکرد انداختم رو یه دکل دیگه که 99 درصد بود سرعت از 4 رفت رو 350 .ولی نمیدونم چرا هرچی دکل دورتر باشه ccq هم بالاتره و بلعکس .
اگه فاصله رو دستکاری کنم ccq تاثیر داره و اگه تاثیر داره بایت مسافت رو کم بزارم یا زیاد ؟
بهترین حالت اینه فاصله رو روی حدی بزارید که توی تنظیمات صفحه ی مین فاصله با دکل رو نوشته. میگن اینطور بهتره
ولی اون پست بالا که الان نوشتم رو انجام بده اون تاثیر داره
تیکش رو برداشتم و روی کمترین مقدار گذاشتم کانکت نشد مجبور شدم تیکش رو دوباره بزارم![]()
این رادیو ها رو میگن SXT قدرتشونم همه جا شنیدم از نانو استیشن 5 بیشتره . همه این موضوع رو تایید کردن
اینم آگهیشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمدل 5H فکر کنم از بقیه قویتر باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Ahwazp30 عزیز شما ساعت دانلود رایگان سرویس ۱۲۸ دیشب چه سرعتی بود؟ توی انجمن مخابرات خوزستان نوشته بودید دیشب شب اول استفاده از فرانت بوده واستون
سلام داداش .والا قطع بود .الانم قطعی دارم و با ای دی اس ال اومدم .البته مشکل از شرکت نیست .سیگنال برای من ضعیفه روی 86 که میاد لینکش میپره .اون یکی که سیگنالش خوبه سرعت تا 32 بیشتر نمیره .باید مشکل رادیو رو حل کنم .ای کاش یه پاور دست 2 گرفته بودم.
با 50 تومن ضرر برو پسش بده یه پاوری یا اس ایکس تی یا نانو بیم بخر
سلام دوستان میتونید یه چیزی رو برای من تست کنید؟
میخوام یه کاهش دهنده ی پینگ بخرم، از قرار معلوم مسیرش روی همون مسیر توپ مخابرات از آذربایجانه.
حالا میخوام ببینم روی ارائه دهنده های دیگه چطوره؟ برای خودم این نتیجه اش هست:
بدون سرویس:
با سرویس:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همونطور که از TTL مشخصه، 8 تا واسط حذف شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کانکشن به همراه یه فایل رجیستری برای اتصال بدون مشکل به IPSec در Win7 و Win8+ و حساب تست توی فایل آرشیو زیر هستن:
البته این حساب تست فقط پکت های ICMP رو برای تست پینگ عبور میده. فقط لطف کنید با سرور زیر قبل و بعد از استفاده از سرویس پینگ بگیرید و نتیجه اش رو بذارید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خدا بخواد از این مخابرات دزد میخوام فرار کنم... فقط یه دلیل داشت موندنم و اونم دیگه ازم گرفت.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سروری که گزاشتید بدون نرم افزار پینگم 155 است
با نرم افزار 125 است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)