تا فردا نصب می کنم .. تا الان که همه راضین عجیب .. می گن سرعتش عالی شده مصرف باطری هم خیلی بهتر شده تو بازیها هم داغ نمیشه
تا فردا نصب می کنم .. تا الان که همه راضین عجیب .. می گن سرعتش عالی شده مصرف باطری هم خیلی بهتر شده تو بازیها هم داغ نمیشه
اندروید 5 به صورت رسمی برا Note 3 ارائه نشده
چند وقته برای من هر روز بدون استفاده خاصی (نه بازی,اینترنت و....) حدود 30 درد از شارژ رو اندروید استفاده می کنه
کسی می دونه مشکل از چی هست؟
حالا رسمی یا غیر رسمی اندروئید 5 براش موجوده و میشه نصب کرد باگ هم نداره
مشکل همینه
رسمی هنوز نیومده براش البته میاد
ولی کاستوم رام رو درحال حاضر سمتش نرید چون همون رام رسمی دارای باگ هست و اندروید 5.1 توراهه پس تا رام رسمی نیومده پیشنهاد میکنم صبر کنین
Last edited by runner; 23-12-2014 at 12:54.
کاستوم رام نیست عزیز مثه اینکه بصورت OTA واسه یه منطقه اومده و طرف از کل رام بکاپ گرفته و آپلود کرده و میشه با ریکاوری ری استور کرد(اینطور که من متوجه شدم شایدم اشتباه می کنم)
ولی متاسفانه من موفق نشدم نصب کنم هنوز یه جای کار مشکل دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما چه مدلی از نوت 3 رو داری؟
این رامی که گذاشتین برای N900 هست ممکنه دوستان اطلاع نداشته باشن و فلش بزنن اون وقت احتمال روشن نشدن گوشی هست (N9005/N9002)
اینی هم که شما گذاشتین بتا هست آزمایشی به سایت های ارائه رام سامسونگ مراجعه کنین حتی برای ویتنام هم ورژن 5 رو هم نذاشتن
ممکنه اندروید 5 خام رو آماده کرده باشن برا نوت 3
پیشنهاد میکنم صبر کنین
ان900 دارم
بله می دونم قبلا دیدم نیازی به اسکرین شات نیست
در هر صورت لینک رو واسه با تجربه ها گذاشتم مبتدیا می تونن صبر کنن
Last edited by M@hdi-B; 23-12-2014 at 15:48.
سلام.
داداش باید بوتلودرش روهم اول نصب کنی واسه یه تعدادی توی ویتنام اومده که بصورت OTA گرفتن.![]()
سلام کامران جان خوبی؟
اولش نه بعد از فلش رام
موفق شدم .. موقع اکسترکت فایل زیپ ناقص اکسترکت شده بود فایل بوت داخلش نبود مشکلم همونجا بود
خیلی رام خوبی بود سرعت و ظاهر رام جذاب شده بود ولی متاسفانه با بعضی بازیها مشکل داشت مجبور شدم دانگرید کنم .. کسی که اهل بازی نیست پیشنهاد می کنم حتما نصب کنه ارزشش رو داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)