تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 752 اولاول ... 4585919293949596979899105145195595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

اون پایتختیه رو که اصلا طرفش نرو. من دو سال پیش ازش قیمت 485 رو گرفتم میگفت 265 تومن!!! قیمتاش حداقل 2 برابر و بعضا 3 برابر بود.
    اگه از من میشنوی صبر کن همون 555 رو بگیر. وگرنه یه چیزی معادل همین رو از AKG بگیر.
    نه ای کی جی نمیخوام ... اگه اینجوری باشه 485 بگیرم خوبه فک کنم نه ؟ ...
    اخه 555 هرجا پرسیدم بعد عید ولی 485 فک کنم داشته باشه ... یعنی 485 نسبت به 555 اینقدر صداش داغونه که طرفش نرم ؟ !!! ...
    الانم 2 هفته ای هست بدون هدفونم ! ...
    این رایتک که سن هایزر کلا نداره اون پایتختی هم که هیچی میمونه همون نمایندگی تو جمهوری اون هم که گفت 555 بعد عید ! فقط خدا کنه اون حداقل 485 داشته باشه وگرنه دیگه نمیدونم چیکار کنم !!!
    دوستان جای مطمئن و خوبی رو سراغ ندارند ؟ ... یا خودم برم تو بازار کامپیوتر بچرخم پیدا کنم چون بنظرم اصلا پایتخت ارزشش رو نداره اونجا فقط برای اپل بدرد میخوره !!!
    خلاصه کلا اعصابم داغونه... منتظرتون هستم !!!
    Last edited by a.z.p.z; 04-02-2010 at 17:35.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ای بابا اینم نداره که قسمت نیست بریم 555 بخریم !

نمیدونید جای دیگه ای نداره ؟ ... حالا همیشه 555 بودا ... 2 هفته بدون هدفونم ...
    میگم برم 485 بخرم ؟ ... اونم بنظرم خوب هست و هدفون بدی نیست !!! ... ممنون فوریه خیلی !
    اون فینیکس که هیچ کدوم رو نداشت این جمهوری هم که گفت امروز نیست شنبه زنگ بزنید ...
    رایتک هم زنگ میزنم امیدوارم داشته باشه ! این 555 که هر دو زنگ زدم گفت بعد عید تو بارمون هست !!!!!!!!
    امیدم به این رایتک هست که 555 داشته باشه فوق 485 ....
    شانس شما .. شاید هم حکمتی در کاره ...

بهرحال یا باید وایسی این 1.5-2 ماه رو، یا باید بری سراغ گزینه دیگه ... انتخابهات همینه دیگه! .. من کیفیت 485 رو از AKG های هم رده، در سبک مورد علاقه شما بالاتر می دونم.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

اره خودمم فکر میکنم که 485 نسبت به هم رده های خودش در AKG خیلی بهتر باشه ! و من هم نمیتونم این چند ماه رو صبر کنم چون فوقش من میرم شنبه برای خرید ! ...
    485 هم من فکر نمیکنم گزینه بدی باشه و فقط برای موسیقی فک میکنم مناسب باشه .. نظرتون چیه ؟ ...

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان میتونید رد مورد این مدل هدفون سونی راهنماییم کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینکش رو گذاشتم اما میخواهم بدونم اول اینکه کیفیتش چطور هست و آیا تاییدش میکنید و اینکه قیمتش الان چند هست چون تقریبا 3 ماه پیش 70 تومان بود و سوال بعدیم اینه که آیا شماره تلفنی از نمایندگی سونی دارید که زنگ بزنم و سفارش بدم چون وقت نمیکنم برم خودم بخرم آیا نمایندگی فروش و ارسال داره ؟
    من در مورد هدفون های NC قبلاً زیاد صحبت کرده ام .. گفته ام که مهمترین مساله اینه که آیا واقعاً شما به این قابلیت نیاز دارید یا نه .. وگرنه برای بسیاری صرفاً پول اضافه اس که پای قابلیتی که شاید چندان بدردشون نخوره میره ...

این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من (چند خط اول) -- این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من (دو سه خط اول) -- این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من (دو سه خط آخر) رو ببین در همین مورد.. در مورد کیفیت، قیمت و مصارف این هدفونها توضیح داده ام.

قیمتش شک دارم خیلی پایین اومده باشه .. شاید 3-4 تومن ... نمایندگی های سونی رو هم میشه با یه سرچ ساده در وب پیدا کرد ... فوقش سایت رسمی سونی در ایران رو سرچ کن و برو سراغ بخش نمایندگی های فروش .. پیدا نکردی، بگو تا من بگردم.
    سلام
    دوستان کسی تا حالا صدای sennheiser ie8 رو شنیده؟؟؟ ممنون میشم اطلاعات و تجربیات خودتون رو در مورد این هدفون بگین چون قصد خریدش رو دارم و اینکه نسبت به هدفونهای ultimate ears توی این رنج قیمتی حرفی برای گفتن داره(البته تا الان نتونستم هدفونی از این مارک پیدا کنم)
    هدفون بسیار باکیفیته ... صداش نسبت به حد وسط، گرم تر و باس اش قوی تره .. (معتقدم ویژگی کلی کارای سن هایزر این هستش) ... اگه منظورت ایران هستش، من هم کارای بسیار محدودی از UE دیده ام .. پاساژ پایتخت رو باید چک کنی ..

5. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اره خودمم فکر میکنم که 485 نسبت به هم رده های خودش در AKG خیلی بهتر باشه ! و من هم نمیتونم این چند ماه رو صبر کنم چون فوقش من میرم شنبه برای خرید ! ...
    485 هم من فکر نمیکنم گزینه بدی باشه و فقط برای موسیقی فک میکنم مناسب باشه .. نظرتون چیه ؟ ...
    من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم نظرم رو در مورد 485 گفته ام.. به نظرم گزینه بسیار خوبیه..

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

نه ای کی جی نمیخوام ... اگه اینجوری باشه 485 بگیرم خوبه فک کنم نه ؟ ...
    اخه 555 هرجا پرسیدم بعد عید ولی 485 فک کنم داشته باشه ... یعنی 485 نسبت به 555 اینقدر صداش داغونه که طرفش نرم ؟ !!! ...
    الانم 2 هفته ای هست بدون هدفونم ! ...
    این رایتک که سن هایزر کلا نداره اون پایتختی هم که هیچی میمونه همون نمایندگی تو جمهوری اون هم که گفت 555 بعد عید ! فقط خدا کنه اون حداقل 485 داشته باشه وگرنه دیگه نمیدونم چیکار کنم !!!
    دوستان جای مطمئن و خوبی رو سراغ ندارند ؟ ... یا خودم برم تو بازار کامپیوتر بچرخم پیدا کنم چون بنظرم اصلا پایتخت ارزشش رو نداره اونجا فقط برای اپل بدرد میخوره !!!
    خلاصه کلا اعصابم داغونه... منتظرتون هستم !!!
    من خودم به عنوان کسی که خودش 485 داره این مدلو به شدت تایید میکنم. این که این همه رو 555 تاکید دارم به خاطر این نیست که 485 بده. فقط از این نظر میگم که با توجه به اختلاف قیمت نسبتا کمشون 555 انصافا می ارزه. هم طراحیش بهتره و هم صداش و هم جنسش.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

بله پس فک کنم همون 485 رو میگیرم ... البته اون یکی دوستمون هم نظر تجربیش رو گفته بود چون نظر تجربی برام خیلی مهمه وگرنه اطلاعات و ریویو و ... که زیاد هست و خوندم . !
    فقط شانس ما شنبه زنگ بزنیم بگه 485 هم تموم کردیم دیگه واقعا دیوانه میشم !!! ...
    اره خوب قیمت 485 حدود 120 تومن هست / ؟ ... راستی میتونید در مورد 280 هم بگید و تفاوت 485 و 280 ! ... چون فک کنم اون هم گزینه خوبی باشه گرچه من هیچ اطلاعاتی ازش ندارم ! ... حتی نمیدونم اوپن هست یا بسته و ... ممنون میشم در مورد اون هم نظرتون رو بگید.....
    Last edited by a.z.p.z; 04-02-2010 at 22:44.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله پس فک کنم همون 485 رو میگیرم ... البته اون یکی دوستمون هم نظر تجربیش رو گفته بود چون نظر تجربی برام خیلی مهمه وگرنه اطلاعات و ریویو و ... که زیاد هست و خوندم . !
    فقط شانس ما شنبه زنگ بزنیم بگه 485 هم تموم کردیم دیگه واقعا دیوانه میشم !!! ...
    اره خوب قیمت 485 حدود 120 تومن هست / ؟ ... راستی میتونید در مورد 280 هم بگید و تفاوت 485 و 280 ! ... چون فک کنم اون هم گزینه خوبی باشه گرچه من هیچ اطلاعاتی ازش ندارم ! ... حتی نمیدونم اوپن هست یا بسته و ... ممنون میشم در مورد اون هم نظرتون رو بگید.....
    ایشالا 485 گیر بیاد و شما اگه صلاح دیدی بخری و راضی باشی.
    //
    از نظر من 280 هدفون خیلی خوبیه، و تحسین شده هم هست .. آخرین قیمتی که ازش دارم 155 تومنه .. هدفون بسته هم هست و از isolation اش هم خیلی تعریف شده... کمپانی، این هدفون رو برای مقاصدی مثل مونیتورینگ و DJ طراحی کرده ظاهراً.

10. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام سيمور جان. ممنون از راهنماييت و لي توي لينكي كه شما اشاره كردي در مورد محصولات AKG مدل‌هاي IN Ear نبود!
    اگه ميشه از مدل‌ها IN EAR يه مدل خوب واسه راك و متال در حدود 100 تومن معرفي كني ممنون مي شم.
    راستي نظرتون در مورد jvc ha-fx300 چيه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

دوست عزیز ممنون بابت راهنماییت در مورد هدفون سونی نویز کنسلینگ من اگر بخواهم با 70 تومان یک هدفون خیلی خوب و با کیفیت داشته باشم نظر شما چی هست چون من این هدفون سونی رو تو نمایشگاه تست کردم و به نظرم کیفیتش خوب بود اما اگر شما با تجربه ای که داری میتونی پیز بهتری پیشنهاد بدی من از اون استفاده کنم در ضمن میخواهم که مدلش همینطوری مثل سونی باشه چون من این هدفونهای ریز تو گوشم نمیمونه و همش در میاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 28 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 28 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •