دوستان بدون تعصب از لحاظ سخت افزاری و کیفیت و کلا همه چیز ایسوس بهتره یا ایسر.با دلیل اگه جواب بدید ممنون میشم در ضمن n550با 4گیگ گرافیک از لحاظ سخت افزاری و کیفیتش چندسال و از لحاظ گرافیک واسه بازی چند سال جوابگو خواهد بود ؟
دوستان بدون تعصب از لحاظ سخت افزاری و کیفیت و کلا همه چیز ایسوس بهتره یا ایسر.با دلیل اگه جواب بدید ممنون میشم در ضمن n550با 4گیگ گرافیک از لحاظ سخت افزاری و کیفیتش چندسال و از لحاظ گرافیک واسه بازی چند سال جوابگو خواهد بود ؟
درباره کار طولانی مدت نمیتونم نظر بدم. اما نسبت به لپتاپهای دیگه ای که دیدم کیبورد بهتری داره. کار باهاش راحتتره ، فاصله دکمه ها خیلی خوبه و اما در مورد بدنه خیالت راحت باشه. بدنه تمام آلومینیومیه! منتها باید در خصوص پشت درب لپتاپ مواظب باشی چون آلومینیوم رنگ شده ش و اگه خش برداره زیرش رنگ نقره ای آلومینیوم تابلوئه، مث پوشش پلاستیکی نیست که اگه خش هم برداره زیرش رنگ خودش باشه.
آقای وکیلی و دوستان دیگری که n550 دارن
دی وی دی راتیر دستگاهی که من گرفتم موقع خوندن خیلی سر و صدا داره و حتی باعث لرزش کل سیستم میشه. می خواستم ببینم همشون اینجورین یا فقط مال من اینجوریه؟!
ممنون میشم اگه زود تر جواب بدید چون برای پس فرستادن در صورت نقص فنی خیلی فرصت ندارم
با تشکر
منظورتون از خیلی یعنی چقدر؟ به هر حال دی.وی.دی رایتر صدا داره ولی نباید کل سیستم بلرزه. مطمئنید دی.وی.دی رو روی سینی دستگاه درست جا میزنید؟
پیشنهاد من اینه از سایت انویدیا آخرین ورژن گرافیک GT750m رو با حجم حدود 250m دانلود و نصب کنید.
دوستان! امروز متوجه شدم سایت خوب "پرشین گیگ" که هاست عکسها و ویدیوهای من در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود به علت حمله به سرورهاش تعداد زیادی از فایلهای کاربرهاشو از دست داده! به همین خاطر عکسها و ویدیوهای من لود نمیشه. همینجا ازتون عذرخواهی میکنم و به زودی دوباره پستم رو به روز و اصلاح خواهم کرد.
سلام به همگی
دوستان میشه از هر دو رنگی که توی بازار هست عکس بذارید؟
من ـخر نفهمیدم این مشکیش پشتش کامل مشکیه یا طوسی رنگه...
يه رنگ خاصي داره من تو هيچ لپ تاپي نديده تو روي جعبش نوشته خاكستري تيره(dark gray)
يكم صدا داره اما دستگاه نمي لرزه اقا وكيلي درست مي گن احتمالا دي وي دي رو تو دستگاه درست جا نميدي
دوستای عزیزم میشه درباره نحوه استفاده از باتری لپ تاپ منو راهنمایی کنید؟من تاحالا لپتاپ نداشتم و راستش نمیدونم چه جوری باید ازش استفاده کنم.(البته از لحاظ شارژ و باتری)احساس میکنم اگه همینجوری پیش برم لپ تاپ یه سال بیشتر مهمونم,نیست.من بیشتر تو خونه ازش استفاده میکنم.باید همش تو شارژ باشه؟اصلا باتری به چند درصد رسید بزنم به شارژ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)