بنگر واقعا جاش خالیه
چرا دعوت نشد در حالی که امسال گاهی حتی از سید جلال هم بهتر بوده خدا میدونه و کیروش
مدافعی که وقتی در کنار سید جلال بازی کرده بهترین آمار رو داشته چرا نباید دعوت بشه؟؟؟
بنگر واقعا جاش خالیه
چرا دعوت نشد در حالی که امسال گاهی حتی از سید جلال هم بهتر بوده خدا میدونه و کیروش
مدافعی که وقتی در کنار سید جلال بازی کرده بهترین آمار رو داشته چرا نباید دعوت بشه؟؟؟
مکمنمن: ايران ميتواند شگفتيساز باشد
ستاره سابق فوتبال انگليس، کارلوس کيروش را مربي بسيار بزرگي ميداند و ميگويد ايران ميتواند شگفتيساز جام جهاني برزيل باشد.
استيو مکمنمن در گفتوگو با ايسنا گفت: صعود ايران به مرحله بعدي جام جهاني بسيار سخت است و انگليس هم با شرايط مشابهي روبهروست و صعود اين تيم به مرحله بعدي بسيار دشوار خواهد بود.
هافبک سابق تيم ليورپول درباره تيمهاي صعود کننده به مرحله بعدي در گروه F اين مسابقات اظهار کرد: مطمئنا آرژانتين به عنوان تيم اول صعود خواهد کرد و رقابت اصلي بين تيمها براي تعيين تيم دوم صعود کننده به دور بعدي خواهد بود.
بازيکن سابق ليورپول تصريح کرد: نيجريه در مقايسه با ايران از تجربه بالاتري برخوردار است و اين امر ميتواند به اين تيم کمک بزرگي کند. در همين حال رطوبت هوا در آمريکاي جنوبي ميتواند به نيجريه در بهتر بازي کردن کمک کند.
بازيکن سابق تيمهاي رئال مادريد و منچستر سيتي افزود: البته بايد توجه داشت که هميشه در جام جهاني تيمهاي شگفتي ساز وجود داشتهاند و ممکن است امسال اين شگفتي از سوي ايران باشد.
وي در همين حال درباره شانس قهرماني آرژانتين در جام جهاني گفت: آرژانتين شانس بسيار بالايي براي قهرماني در جام جهاني دارد و با توجه به عملکرد و سابقهاش ميتواند رقيب جدي براي برزيل باشد.
استيو مکمنمن در ادامه درباره سرمربي تيم ملي ايران تصريح کرد: من کارلوس را ميشناسم و معتقدم که او مربي بسيار بزرگي است. او در تيمهاي بزرگي همچون منچستر يونايتد و رئال مادريد مربيگري کرده است و تجربيات بسيار زياد و ارزشمندي دارد که ميتواند به ميزان زيادي به درد ايران بخورد.
صالح دستيار کيروش شد
مربي تيم ملي فوتبال ايران به عنوان دستيار کيروش معرفي شد.
به نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال، مجيد صالح به عنوان دستيار ايراني کارلوس کيروش از سوي فدراسيون فوتبال معرفي شد.
پس از معرفي مجيد صالح و موافقت وي براي حضور در تيم ملي، او به عنوان دستيار ايراني کيروش، به همراه تيم ملي در اردوي افريقاي جنوبي حاضر خواهد شد.
صالح: از قلعهنويي رخصت گرفتم
مربي جديد تيم ملي با ابراز خرسندي از انتخابش به عنوان دستيار کارلوس کي روش ميگويد امير قلعه نويي صبح امروز رخصت حضور در تيم ملي را به او داده است.
مجيد صالح پس از معرفي به عنوان دستيار کارلوس کيروش درباره اين اتفاق گفت: اين مساله و اين انتخاب باعث افتخار من است و از اين بابت خيلي خوشحالم که ميتوانم در کنار تيم ملي باشم. امروز صبح از امير قلعهنويي رخصت گرفتم و ايشان هم با خوشحالي و روي باز اعلام کرد که مشکلي بابت حضور من در تيم ملي ندارند. گويا شب گذشته با آقاي فتحاللهزاده هم صحبتي شده و ايشان هم موافقتشان را به فدراسيون اعلام کردهاند و به من هم در تماس تلفني گفتند که مشکلي وجود ندارد و باعث افتخار است که من مربي تيم ملي شدهام.
به گزارش ايسنا، او ادامه داد: از مجموعه استقلال که کمک کرد که من به تيم ملي برسم تشکر ميکنم و تلاش ميکنم تا بهترين عملکرد را در تيم ملي داشته باشم. در بين همه گزينههاي ايراني خوشحالم که چنين فرصتي به من رسيد و انشاءالله نماينده خوبي از طرف مربيان ايراني در کادر فني تيم ملي باشم.
مربي جديد تيم ملي در پاسخ به اين سوال که آيا آبي پوشان را در سفر به عربستان همراهي ميکند يا نه؟ اظهار کرد: خيلي بعيد ميدانم که بتوانم به عربستان بروم. فدراسيون گذرنامه من را گرفت و من قاعدتا نميتوانم استقلال را در ديدار با الشباب همراهي کنم.
varzesh 3
بچه ها برنامه بازی های جام جهانی تغییر کرده؟
اخه احساس میکنم ایران قبلا بازی اولش با ارژانتین بوده و لی الان بازی اول شده با نیجریه
نه دیگه بازی اول با نیجریه بود
کلا تو همون بازی اول تکلیفمون تغریبا مشخص میشه![]()
نه همیشه اینطور بوده
اول نیجریه بعد آرژانتین در آخر بوسنی
عجب وضعیه ها . به نظر این اردوی افریقای جنوبی هم کنسل میشه
اینطوری سپاهان و استقلال شاید به احتمال 10% بتونن از گروهشون صعود کنن و تو مرحله ی بعد حذف بشن که خیلی عالیه و از اون طرف تیم ملی هم با همون دو یا سه بازی تدارکاتی باقی مونده با بهترین تیمهای دنیا میتونه خودش رو واسه جام جهانی و صعود از گروهش اماده کنه![]()
استقلال و سپاهان حذف بشن خیلی عالیه؟؟؟؟ انتظار داشتید استقلال با 8 بازیکن بره تو زمین؟ تراکتور و فولاد هم برن بالا خیلی خوبه؟ نه؟
نظرتون فنی بود یا رنگی؟
نه فنی بود نه رنگی . ارق ملی بود
استقلال بدون ملی پوشهاش میشه 11 تا نه 8 تا . 8 تا بشه که کلا باشگاه تعطیله![]()
در ضمن وقتی حذف شدنشون قطعیه چرا اینقدر اصرار دارن به حضور ملی پوشاشون . مگه با ملی پوشاشون چطور تا حالا نتیجه گرفتن که حالا میخوان تو این شرایط نتیجه بگیرن .
استقلال که حذف میشه 100% . باز سپاهان که ملی پوشاش رو خواسته لااقل هنوز امیدی داره . میشد کمتز از سپاهان دعوت کنن نه این همه که حالا شاکی بشه . تیم های دیگه هم بازیکنهای شایسته داره .
الان واقعا من موندم چرا از این دو تیم اینقدر بازیکن دعوت شده در حالی که هم شرایطشون حاده هم اینکه بازیکنهای در حد تیم ملیشون خیلی کمتر از این تعداده . فوقش 2 تا از استقلال و سه تا از سپاهان . نه 10 تا از هر دوتا .
الان دولت ما همه رو به جون هم سر داده . یک نمونه اش در زمینه ورزش و فوتبال هم همینه که تیم ملی و باشگاه ها رو انداخته تو یک اتاق میگه هر کی اون رو کشت برنده است . دریق از ذره ای بودجه .
تیم ملی تا چند ساعت دیگر تهران را به مقصد ژوهانسبورگ ترک می کند اما دست سرمربی خالی است. از میان همه بازیکنانی که او به تیم ملی دعوت کرده ، 12 بازیکن برای سفر تیم پاسپورت های شان تحویل نداده اند. 4 بازیکن از استقلال ، 6 یار سپاهان و البته دو لژیونر تیم یعنی منتظری و نکونام.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ سپاهانی ها بازی مهمی با السد دارند. آنها 6 یار در تیم ملی دارند . آخرین تصمیم هیات مدیره این تیم اعزام ملی پوشان شان به ژوهانسبورگ با 24 ساعت تاخیر است. پس در زمان سفر اگر تکلیف تیم مشخص شده باشد ، کرانچار و اصفهانی ها بازیکنان شان را برای اردوی تیم ملی به آفریقای جنوبی می فرستند.
استقلال اما شرایط سخت تری دارد. این تیم بدون 4 ملی پوشش برای بازی در عربستان به سختی تعداد یارهایش به اندازه یک تیم کامل می شوند. آن هم تیمی که بازیکن تخصصی در پست دفاع نخواهد داشت. پس آنها هم با تصمیم هیات مدیره ، ملی پوشان شان را با خود به سفر می برند. هیات مدیره استقلال از وزارت ورزش حکم دارند. آنها حتی تماس معاون وزیر برای همکاری با تیم ملی را هم بی خیال شده اند و تیم شان را به این بازی ها می فرستند ، آن هم با ملی پوشان. البته شاید هاشم بیک زاده در روزهای قهرش تیم را همراهی نکند . ولی به هر حال بنای استقلالی ها هم ندادن بازیکن به تیم ملی است. دو لژیونر تیم ملی هم که سرانجام نتوانستند رضایت باشگاه های شان را برای سفر به همراه تیم ملی بگیرند.
با این حساب همان طور که کروش از یک سال قبل پیش بینی می کرد ، اردوها برایش بدون بازیکن برگزار می شود. یک سال دعوای او بی نتیجه ماند . دیدارهایش از همه وزرای ورزش رسمی تا پیشنهادی بی نتیجه مانده. همه وعده ها و دستورها برای حمایت از تیم ملی بی حاصل مانده و همان طور که او پیش بینی می کرد بدون بازیکنانش باید به اردو برود.
این اتفاق در شرایطی می افتد که روسای فدراسیون فوتبال در تهران نیستند. علی کفاشیان و مهدی محمد نبی برای شرکت در اجلاس ای اف سی به مالزی رفته اند. اجلاسی که همه ساله در تعطیلات عید بود اما به خواست مسئولان ایران جایش عوض شده تا تعطیلات عید ایرانی ها خراب نشود. حالا در آستانه جام جهانی ، کروش کسی را در کنارش ندارد تا بتواند بازیکنان را برای تیم ملی بگیرد!
خب اردوی تداراکتی با فقط 11 بازیکن در حالی که اکثر نفرات اصلی تیم حضور ندارن!! اونم برای جام جهانی و 4 دیدار دوستانه با تیمهای قدرتمند دنیا!! که تقریبا تمام روند آماده سازی ما درش خلاصه میشه!!!یعنی فکر کن تیم ملی یک کشور برای بزرگترین تورنومنت نوع خودش آماده میشه بعد میخواد بره اردو و بازی تدارکتی بدون بازیکن! البته حالا با یه تاخیر چند روزه و از دست دادن چند جلسه تمرین تاکتیکی و اینها مهم نیست خیلی
من دیگه هیچی نمیگم در افق محو بشیم بهتره نباید تخریب کرد که دژمن و اینها شاد بشن هی
کناره گیری مجتبی جباری از تیم ملی فرصت مناسبی را برای علی کریمی بوجود آورده و کیروش در تماسی تلفنی از او خواسته تا خود را برای اردوی بعدی آماده سازی جام جهانی برزیل آماده نگه دارد.
تیم ملی فوتبال ایران که اردوی آفریقای جنوبی را در پیش دارد، ابتدای هفته ۲۸ بازیکن خود را شناخت که نام علی کریمی در بین دعوت شدگان نبود. اما کیروش ظاهرا خلاء بزرگ یک هافبک خلاق در میانه میدان را در غیبت جباری درک کرده و در تماسی تلفنی از علی کریمی خواسته تا خود را برای اردوی اتریش آماده کند.
این خبر را روزنامه شهروند منتشر کرده و آورده که علی کریمی بعد از این تماس بلافاصله با حسن آذرنیا سرپرست تیم صحبت کرد و ماجرا را به او انتقال داد.
حسن آذرنیا در اینباره گفت: «همه ما از عدم دعوت کریمی متعجب بودیم. کریمی با توجه به عملکردش باید در فهرست تیمملی حضور پیدا میکرد و به همین خاطر همه ناراحت شدیم اما شنبهشب علی کریمی با من تماس گرفت و اعلام کرد با کیروش صحبت کرده و او گفته در اردوی اتریش حضور خواهد داشت.»
آذرنیا در خصوص علت دعوت نشدن کریمی به اردوی آفریقای جنوبی اظهار داشت: «دوستی نزدیکی میان تونی (سرمربی تراکتورسازی تبریز) و کیروش است. گویا این ۲ مربی با هم صحبت کردند و قرار شده انصاریفرد و لک در اردوی پیش رو به تیمملی بروند و با توجه به نیاز تراکتور به کریمی در بازیهای لیگ قهرمانان و اینکه کریمی نیازی به کسب تجربه در اردوی آفریقایجنوبی ندارد، او از اردوی بعدی تیمملی را همراهی کند. قطعا کریمی میتواند کمک شایانی به تیم ما کند و از این جهت خوشحالیم.»
اسفند ماه سال گذشته فدراسیون فوتبال پاسپورت علی کریمی را گرفت و به همین خاطر نشریات مختلف ورزشی احتمال دعوت مجدد کریمی به تیم ملی را محتمل دانستند. مخصوصا این روزها که با اعلام انصراف مجتبی جباری از حضور در تیم ملی، کیروش به شدت نیاز به یک هافبک بازیساز و خلاق دارد.
اگر جباری انصراف نمیداد، شاید جادوگر همچنان مورد قهر سرمربی پرتغالی قرار میگرفت اما این روزها ظاهرا بخت به علی کریمی روی آورده که برای دومین بار در جام جهانی حضور داشته باشد.
کاملا واضحه که کریمی دیگه بازیکن 90 دقیقه ای نیست ولی با تجربه زیاد ملی و بین المللی (تاکید کی روش) و تجربه جام جهانی 2006 میتونه گزینه ای خوبی برای 30 تا 60 دقیقه باشه مخصوصا زمانی که بازیکن طراح نداریم یک جباری بود که اونم کناره گیری کرد!شخصیت چندان متعهد و متعصبی نداره تو هر تیمی تو ایران بوده اینو نشون داده و ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)