تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 249 اولاول ... 4585919293949596979899105145195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

اگه نباشه جاش خالی می مونه joseph.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

آقا مگه بی احتیاطی خطا نیست و حتی بعضی اوقات کارت نداره؟
    سر بی احتیاطی پنالتی میگیرن

پس چرا اینا رو کارت نداد من واقعا برام سواله

بگذریم
    دربی هم تموم شد

من یه سوال کردم در مورد اینکه مصرف انرژی مهاجما توی بازی مستقیم بیشتره یا بازی نزدیک و پاسکاری کوتاه و کارای ترکیبی
    که دوستمون گفت بازی مستقیم بیشتر انرژی میگیره از مهاجما

ما الان تقریبا سه بازیکن سرعتی و خلاق داریم
    خلعتبری صادقیان عالیشاه
    که میشه توپای بلند براشون انداخت پشت مدافعین و میشه باهاشون کارای ترکیبی هم کرد
    از اونجایی که خلعتبری و عالیشاه معمولا 90 دقیقه ای نبودن باید با روشی بازی کرد که انرژی مهاجما تو 90 دقیقه تقسیم بشه

از طرفی این سه نفر اگر همزمان بازی کنن صد در صد قدرت دفاعی تیم کمی پایین میاد چون به هر حال از نظر قدرت بدنی و جنگای تن به تن بازیکنای ضعیفی محسوب میش
    در اصل بخش هجومی تیم نمیتونه دیگه زیاد در دفاع تیمی شرکت کنه
    قد این سه نفر هم کوتاه هستش پس نباید انتظار داشته باشیم روی ضربات ایستگاهی خودمون و حریف در حمله و دفاع بهمون کمک کنن
    یعنی کلا تیم باید تفکر بازیش رو اساسی متحول کنه

با این توضیحات به نظر میرسه اگر بخوایم با این سه نفر مستقیم با توپای بلند بازی کنیم و از طرفی از اونا در دفاع تیمی و پرس هم کمک بگیریم مساوی میشه با زود تحلیل رفتن بخش هجومی تیم به ویژه خلعتبری و عالیشاه
    به همین خاطر فکر میکنم بهترین شیوه برای پرسپولیس فعلی و نفراتش بازی نزدیک و حفظ توپ باشه
    چون تو این روش بازیکنا کمتر پرس میکنن کمتر انرژی میذارن و بازی مفیدشون هم بیشتر میشه

حالا سوال من این هستش
    آیا برای حفظ توپ و پاسکاری کوتاه سیستم 4.2.3.1 سیستم مناسبی هست؟
    به نظر من نه

چون بازی با دو هافبک دفاعی که خلاقیت کمتری دارن عملا مانع اجرای این سبک از بازی میشه
    یا باید هافبک دفاعیا رو از بازیکنای خلاق انتخاب کرد یا باید تا حدود زیادی قید این سبک بازی رو زد

به نظر شما تیم ما الان با حذف سید صالحی میتونه سیستم 4.3.3 رو بازی کنه؟

حالا نمیدونم دوستان با من موافق هستن یا مخالف؟
    حرف حساب جواب نداره . نظر من هم همینه . حالا ما بارسلونا رو مثال می زنیم که مهاجم هاش معمولاً کوتاه قامتن و این روش پاس های کوتاه براشون جواب می ده . این سیستم 4.3.3 به نظر من مناسبه . البته اگر سید صالحی سرعتی بود می شد از پاس های عمقی و همون ترکیب قبل استفاده کرد . سیستم 4.2.3.1 برای بازی مستقیم خوبه اما برای بازی ترکیبی و پاس های کوتاه بازیکنا باید نزدیک به هم باشن و 4.3.3 مناسب تره .

2. 4 کاربر از joseph.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بگذریم
    دربی هم تموم شد

من یه سوال کردم در مورد اینکه مصرف انرژی مهاجما توی بازی مستقیم بیشتره یا بازی نزدیک و پاسکاری کوتاه و کارای ترکیبی

خلعتبری صادقیان عالیشاه
    از اونجایی که خلعتبری و عالیشاه معمولا 90 دقیقه ای نبودن باید با روشی بازی کرد که انرژی مهاجما تو 90 دقیقه تقسیم بشه

از طرفی این سه نفر اگر همزمان بازی کنن صد در صد قدرت دفاعی تیم کمی پایین میاد چون به هر حال از نظر قدرت بدنی و جنگای تن به تن بازیکنای ضعیفی محسوب میش
    قد این سه نفر هم کوتاه هستش پس نباید انتظار داشته باشیم روی ضربات ایستگاهی خودمون و حریف در حمله و دفاع بهمون کمک کنن

با این توضیحات به نظر میرسه اگر بخوایم با این سه نفر مستقیم با توپای بلند بازی کنیم و از طرفی از اونا در دفاع تیمی و پرس هم کمک بگیریم مساوی میشه با زود تحلیل رفتن بخش هجومی تیم به ویژه خلعتبری و عالیشاه
    به همین خاطر فکر میکنم بهترین شیوه برای پرسپولیس فعلی و نفراتش بازی نزدیک و حفظ توپ باشه
    چون تو این روش بازیکنا کمتر پرس میکنن کمتر انرژی میذارن و بازی مفیدشون هم بیشتر میشه

حالا سوال من این هستش
    به نظر من نه

چون بازی با دو هافبک دفاعی که خلاقیت کمتری دارن عملا مانع اجرای این سبک از بازی میشه
    یا باید هافبک دفاعیا رو از بازیکنای خلاق انتخاب کرد یا باید تا حدود زیادی قید این سبک بازی رو زد

دوست من سیستم ها خارج از قواعد تئوریک ، صرفا اعدادی هستند که بدون شرح وظایف پستها خیلی مهم نیستن و تنها ارزش عددی دارند

نمونه میشه زیاد آورد ، اگه شما سیستم 4-3-3 رو یه سیستم تهاجمی فرض کنی ، میتونیم به یاد بیاریم که اینتر مورینیو برابر بارسلونا خصوصا بازی برگشت ، به فوتبال کاملا بسته رو انجام داد تا جایی که بعد از اخراج تیاگو موتا در ابتدای بازی ، و در اواخر بازی میدیدیم که اتوئو بیشتر در دفاع تیم داشت کمک میکرد ،

چیزی که مهمه شرح وظایف پست / بازیکن هست ، همین بارسلونا با 4-3-3 معروفش خیلی راحت میتونه به فرم 4-2-3-1 بازی بکنه در صورتی که این دو تفاوت های بنیادی دارن با هم ،

یا اینکه مثلا رئال مورینیو در یکی از بازیهاش برابر بارسا بدون مهاجم تخصصی بازی کرد که به 4-6-0 معروف شد ، در صورتیکه میشد گفت هم فرم نامنظمی از 4-2-3-1 هست و هم اینکه نوعی از 4-3-3 ؛ بنابراین شرح وظایفه که تعیین کننده هست .

4. 12 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام .

دوست من سیستم ها خارج از قواعد تئوریک ، صرفا اعدادی هستند که بدون شرح وظایف پستها خیلی مهم نیستن و تنها ارزش عددی دارند

نمونه میشه زیاد آورد ، اگه شما سیستم 4-3-3 رو یه سیستم تهاجمی فرض کنی ، میتونیم به یاد بیاریم که اینتر مورینیو برابر بارسلونا خصوصا بازی برگشت ، به فوتبال کاملا بسته رو انجام داد تا جایی که بعد از اخراج تیاگو موتا در ابتدای بازی ، و در اواخر بازی میدیدیم که اتوئو بیشتر در دفاع تیم داشت کمک میکرد ،

چیزی که مهمه شرح وظایف پست / بازیکن هست ، همین بارسلونا با 4-3-3 معروفش خیلی راحت میتونه به فرم 4-2-3-1 بازی بکنه در صورتی که این دو تفاوت های بنیادی دارن با هم ،

یا اینکه مثلا رئال مورینیو در یکی از بازیهاش برابر بارسا بدون مهاجم تخصصی بازی کرد که به 4-6-0 معروف شد ، در صورتیکه میشد گفت هم فرم نامنظمی از 4-2-3-1 هست و هم اینکه نوعی از 4-3-3 ؛ بنابراین شرح وظایفه که تعیین کننده هست .
    ممنون به خاطر جوابتون
    البته نمیشه گفت صرفا عدد هستن بالاخره وقتی یه آرایش عددی برای یه تیم در نظر گرفته بشه خود به خود تبدیل میشه به بیس تیم
    مثلا وقتی تیم میخواد با یه مهاجم هدف بازی کنه طبیعتا دنبال سیستمهایی میره که میشه توی اونا با یه مهام هدف بازی کرد دیگه نمیره 3.5.2 یا 4.4.2 بازی کنه

حرف شما کاملا درسته الان که فکر میکنم میبینم دقیقا همین شرح وظایف هست که سبک نهایی یه تیم رو مشخص میکنه
    با این حال آرایشهای عددی مشخص میکنه که یه تیم گرایشش به چه نوع بازی هستش
    علاوه به این خصوصیات بازیکنا هم شرح وظایف رو تا حدودی محدود میکنه مثلا یه مهاجم رو نمیشه ازش در هافبک دفاعی بازی گرفت
    به همین خاطر آرایش عددی در ابتدا جا و محدوده حرکتی بازیکنا رو بر اساس خصوصیاتشون مشخص میکنه و شرح وظایفی که شما میگی توی همین محدوده حرکتشون تعریف میشه

حالا اگر برگردیم به پرسپولیس دوست دارم این سوال رو از شما هم بپرسم
    بازی مستقیم بیشتر از مهاجما انرژی میگیره یا حفظ توپ و پاسکاری های کوتاه و بازیهای ترکیبی؟

با توجه به سوال بالا فکر میکنید بهترین سیستم برای پرسپولیس فعلی با توجه به اضافه شدن خلعتبری چیه؟

-----------------------------

شرح وظایف
    ای ول یه چیز جدید یاد گرفتم مرسی

6. 9 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بازی مستقیم بیشتر از مهاجما انرژی میگیره یا حفظ توپ و پاسکاری های کوتاه و بازیهای ترکیبی؟
    به نظر من بستگی داره که چه کسی مهاجم ما باشه : دی

اما من هم با دوستمون موافقم که بازی مستقیم انرژی بیشتری میگیره از مهاجمها ، چون بعضا در مواقعی هافبکهای تیم کلا از بازی خارج میشن در بازی مستقیم ( زمانهایی که مدافعین توپ رو مستقیم ارسال میکنن به زمین حریف برای مهاجمها ، یا زمانهایی که مدافعین کناری ما همراه توپ نفوذ میکنن ) و در این حالت مهاجم ( ها ) باید دوندگی بیشتر و درگیری بیشتری ایجاد کنن تا تیم بتونه برنامه ریزی بکنه برای توپهای برگشتی احیانا و موج های دوم و سوم حمله .

با توجه به سوال بالا فکر میکنید بهترین سیستم برای پرسپولیس فعلی با توجه به اضافه شدن خلعتبری چیه؟
    اگر بخوام عدد بگم میتونم به 4-3-2-1 اشاره بکنم ، نفر بخوام بگم میشه به این شکل که :

دروازه بان 1 نفر

خط دفاعی 4 نفر

3 هافبک به ترتیب : حقیقی - دهنوی - نوری

2 هافیک صادقیان و خلعتبری

1 مهاجم سیدصالحی

من در کل فکر میکنم تیمهایی بتونن موفق تر باشن که خط میانی خوبی داشته باشند ، مثل خط میانی استقلال به خصوص در فاز دفاعی /

این فرم به راحتی میتونه تغییر شکل بده به 4-4-2 کلاسیک ، تنها با رفتن خلعت به حمله و یک خط جلوتر اومدن نوری و هم عرض شدنش با صادقیان .

8. 11 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

باور كن حتي اگه حركت صادقي خطا بوده باشه هم اخراج به هيچ وجه نداشت ..
    ما باور کردیم ! استناد به برنامه های ورزشی هم مث چند دربی قبلتر اگه بخواد بشه که میشه همون قضیه که یه سری گفتن خطا و اخراج بوده یه سری گفتن پنالت و ... نبوده . متاسفانه تعابیر خطاهای توی ایران با چیزی که توی بازیای اروپا میبینیم فرق داره . بیش از حد توی ایران سلیقه ای کار میشه ! یه جاهایی دایو توی جریمه رو کارت رنگی میدن و در جای دیگه نه ! یه جایی سر میاد تا زیر سینه پایین و همزمان دفع توپ با پا میشه یه سری بازی خطرناک میگن یه سری نه ! یه جای دیگه زاویه دید بازیکن طوریه که میشه از روی صورت بازیکن بپره ولی یهو میپره روی صورت ! یه جا با استوک میزنن توی پشت سر که یه سری بگن خطا بوده یه سری بگن دمش گرم عجب فنی زده و بنا به یه سری از موارد قانونی فیفا و فیلا و فیبا و غیره حرکت خشنی صورت نگرفته ! اینقدر تناقض توی حرفای کارشناسا ( که بیشتر رنگی نگاه میکنن مسائل رو چه توی باشگاههای ایران و چه جهان ! ) زیاد نمیشه به این چیزا خرده گرفت ! یه سری حرکتهایی توی بازی بی خاصیت جمعه انجام شد که هر بازیکنی رو میتونست یا فلج کنه یا ....توی برنامه آن سوی نیمکت هفته قبل : دوستانی که دیدن برنامه رو خدایی تعجب نکردید که یه بازی فوتبال توی سطح باشگاههای آلمان به خاطر اشتباه داوری توی پذیرفتن گل دوباره برگزار شد ؟ توی ایران ولی وحی شده که : همه چی سوت داوره ! هر چهقدر اشتباه کنه میگن فیفا گفته تموم بشه بازی تموم شدست !! ولی توی سطوح اول دنیا رای بازی میتونه حتی برگرده ! توی بازیای اروپایی بازیکن بعد از گرفتن کارت هم میتونه بره رخ تو رخ با داور حرفبزنه و کارت نگیره اینجا با یه اعتراض کوچیک .... بابا اینجا ایرانه دیگه داره تبدیل میشه به یه جور توهین ! همه چیز توی فوتبال افراطیه

......

حسینی و صادقیان هم به کمیته انضباطی واسه مدل مو باید برن !!!! بحث سر چیا میکنیم ماها و چه چیزایی هنجارهای اجتماعمونه !؟

10. 8 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بگذریم
    دربی هم تموم شد

خلعتبری صادقیان عالیشاه

حالا سوال من این هستش
    به نظر من نه

ببخشید ولی من با قسمتی از حرف های شما مخالف ام.بر عکس شما به عقیده من سیستم 4-2-3-1 یه سیستم خوب برای حفظ توپ و پاسکاری کوتاه هست و با توجه به نکته ای که آقای سوروش گفت و نقش بازیکن خیلی خوب میشه پاسکاری کرد.به عقیده من تراکم تو میانه زمین تو این سیستم بیشتر هست و هافبک ها بیشتر درگیر میشن.ضمنا کی گفته یه هافبک دفاعی نمی تونه خلاق باشه؟به نظر من توی پرسپولیس رضا حقیقی به خوبی قابلیت بازی سازی رو داره و اگه دقت کنید پاس های بلند خیلی خوبی هم میده.یکی گزینه های دیگه کفشگری هست که اون هم به نظرم تو این چند بازی که ازش دیدم یه هافبک جوان هست که توانایی بازی سازی و حفظ توپ رو داره.از طرف دیگه به نظرم وقتی عالیشاه صادقیان یا خلعتبری گوشه بازی کنند هم توانایی پاس دادن دارند(به خصوص صادقیان) و هم توانایی این رو دارن که از گوشه با دریبل دفاع وارد خط دفاعی حریف بشن و با پاس به سید صالحی یا انداختن توپ به بیرون موقعیت سازی کنند.همچنین توی ضد حمله ها به دلیل پخش بودن مهاجم ها توی عرض زمین به راحتی می تونند دفاع رو باز تر کنند.
    از این ترکیب تیم های اروپایی هم استفاده می کنند.نمومه اش هم پارسال مالاگا بود که تقریبا وضعیت مشابهی مثل پرسپولیس داشت که پارسال عالی کار کرد و رتبه 6 لالیگا رو کسب کرد و امسال خیلی از بازیکن هاش به فروش رفت مانند اسکو.
    البته میدونم شاید خیلی ها با نظرم موافق نباشند ولی خوب عقیده من این هست.

12. 5 کاربر از MJ assassins creed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام خدمت شما دوست عزیز.
    ببخشید ولی من با قسمتی از حرف های شما مخالف ام.بر عکس شما به عقیده من سیستم 4-2-3-1 یه سیستم خوب برای حفظ توپ و پاسکاری کوتاه هست و با توجه به نکته ای که آقای سوروش گفت و نقش بازیکن خیلی خوب میشه پاسکاری کرد.به عقیده من تراکم تو میانه زمین تو این سیستم بیشتر هست و هافبک ها بیشتر درگیر میشن.ضمنا کی گفته یه هافبک دفاعی نمی تونه خلاق باشه؟به نظر من توی پرسپولیس رضا حقیقی به خوبی قابلیت بازی سازی رو داره و اگه دقت کنید پاس های بلند خیلی خوبی هم میده.یکی گزینه های دیگه کفشگری هست که اون هم به نظرم تو این چند بازی که ازش دیدم یه هافبک جوان هست که توانایی بازی سازی و حفظ توپ رو داره.از طرف دیگه به نظرم وقتی عالیشاه صادقیان یا خلعتبری گوشه بازی کنند هم توانایی پاس دادن دارند(به خصوص صادقیان) و هم توانایی این رو دارن که از گوشه با دریبل دفاع وارد خط دفاعی حریف بشن و با پاس به سید صالحی یا انداختن توپ به بیرون موقعیت سازی کنند.همچنین توی ضد حمله ها به دلیل پخش بودن مهاجم ها توی عرض زمین به راحتی می تونند دفاع رو باز تر کنند.
    از این ترکیب تیم های اروپایی هم استفاده می کنند.نمومه اش هم پارسال مالاگا بود که تقریبا وضعیت مشابهی مثل پرسپولیس داشت که پارسال عالی کار کرد و رتبه 6 لالیگا رو کسب کرد و امسال خیلی از بازیکن هاش به فروش رفت مانند اسکو.
    البته میدونم شاید خیلی ها با نظرم موافق نباشند ولی خوب عقیده من این هست.
    من با اینکه 4.2.3.1 میتونه یه سیستم خوب برای حفظ توپ باشه اصلا مخالف نیستم ولی توی پستمم گفتم شرطش اینه که دو هافبک دفاعی استعداد بازی نزدیک و پاسکاری کوتاه داشته باشن که لازمش داشتن انعطاف بدنی و سرعت جا به جایی هست
    من این مورد رو نه توی نوری میبینم نه توی حقیقی نه توی دهنوی

توی تیمایی هم که بیس کارشون بر حفظ توپ بوده معمولا از یه هافبک دفاعی استفاده میشده
    مثلا بارسا که همون بوسکتس هم واقعا تکنیکش بالاس
    یا امسال بایرن وقتی میخواد حفظ توپ بیشتری داشته باشه با یه هافبک دفاعی بازی میکنه و سیستم 4.1.4.1 رو انتخاب میکنه

منکر این نیستم که استثنا هم وجود داره

یه چیز دیگه
    لازمه حفظ توپ بالا بردن تعداد هافبکا نیست بارسا با سه هافبک بازی میکنه بیشتر از تعداد هافبکا نزدیک بودن کل تیم و کم کردن فاصله خطوط برای حفظ توپ مهمه
    با این حال منم توی سیستم پیشنهادیم همون 4.2.3.1 رو فعلا برای پرسپولیس مناسب تر دیدم پستم چند صفحه قبل هست
    به هر حال نمیشه یک مرتبه سیستم تیم رو متحول کرد

چاکریم

14. 4 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه joseph.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

گزارش تمرين پرسپوليس

تمرين پرسپوليس پس از يک روز استراحت از ساعت 10:30 صبح امروز در ورزشگاه درفشي‌فر دنبال شد. در اين تمرين ابتدا بازيکنان 30 دقيقه در زمين خود را گرم کردند و سپس وزنه‌هاي سبک زدند. در تمرين امروز کليه بازيکنان حضور داشتند و فقط حميد علي عسگر با دست آتل‌بندي شده تمرين نکرد.

به گزارش فارس، يک هوادار نابينا که برخي اوقات در تمرين پرسپوليس حضور پيدا مي‌کند امروز در مقابل در ورزشگاه حضور پيدا کرد و با انتقاد از علي کريمي که به او قول‌هايي داده اما آنها را عملي نکرده پرداخت، اين نابينا حتي خبرهايي که درباره قول کريمي در روزنامه‌‌ها منتشر شده بود را به تمرين آورده بود و به انتقاد از جادوگر پرداخت.

*محمدرضا خلعتبري که هنوز هم به دليل ضربه استوک‌هاي نکونام گردنش دچار مشکل است امروز جاي اين ضربات را به ساير بازيکنان نشان ‌داد.

*نکته اصلي در تمرين امروز حضور يک دوربين سوئيسي در تمرين قرمزپوشان بود که با علي دايي به عنوان آقاي گل جهان و همچنين يکي از 9 گلزن برتر دنيا به گفت‌وگو پرداخت. دايي در صحبت‌هايش با اين دوربين از دربي، دوران فوتبالش، پرسپوليس و هوادارانش سخن گفت و سپس در حالي که در ورزشگاه درفشي‌فر قدم مي‌زد از او تصوير گرفتند. خبرنگار سوييسي با علي دايي هم عکس يادگاري گرفت.

* تمرين امروز پرسپوليس در شرايطي صبح امروز برگزار شد که قرمزپوشان به دليل خستگي‌ که داشتند کمي سبک‌تر تمرين کردند و بيشتر تمرينات گروهي و تاکتيکي و پرفشار به بعد از ظهر موکول شد.

16. 4 کاربر از joseph.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض آخرین وضعیت مصدومان پرسپولیس

پرسپولیس نیوز : سید جلال حسینی صبح امروز در تمرینات شرکت کرد ولی برای اطمینان بیشتر امروز برای سونوگرافی از عضله، راهی بیمارستان خواهد شد.به گزارش سایت باشگاه پرسپولیس و بنابر اعلام کادر پزشکی سرخپوشان، سید جلال حسینی که روز شنبه در تمرینات ریکاوری حاضر بود، امروز هم تمرین در سالن بدنسازی را بدون مشکل انجام داد اما برای بررسی دقیق‌تر ظهر امروز در بیمارستان حضرت رسول (ص) تحت سونوگرافی قرار می‌گیرد.

دکتر حقیقت در اینباره گفت: سید جلال در هنگام انجام تست‌ها هیچگونه ابراز ناراحتی ندارد اما گاهی در حال نشسته ابراز درد می‌کند. به همین دلیل برای بررسی دقیق‌تر و اطمینان بیشتر، انجام سونوگرافی را برنامه‌ریزی کردیم. البته ما این اقدام را برای دیروز هماهنگ کرده بودیم که به امروز موکول شد.

کادر پزشکی پرسپولیس درباره آخرین وضعیت حمیدرضا علی‌عسگری هم اعلام کرد: عارضه پیش آمده برای کتف او بر اساس همان عکس رادیولوژی قابل تشخیص بود که آقای دکتر کیهانی هم آن را تائید کردند. از اینرو نیازی به MRIنبود. در حال حاضر بهترین اقدام برای او استراحت دادن به مفصل است که انجام شده است. انتظار داریم درد او تا پایان هفته برطرف شود تا پس از آن با باز کردن کتف بتواند ضمن انجام فیزیوتراپی، تمرینات را هم شروع کند.

دکتر حقیقت درباره آخرین وضعیت پولادی و کمندانی هم تصریح کرد: پولادی با کار روی دوچرخه در عمل تمرین هوازی را هم شروع کرده است اما برای دویدن و سایر تمرینات تا شنبه آینده صبر می‌کنیم که پزشک جراح وی با توجه به شرایط محل پیوند، نظر خود را اعلام کند. در مورد او خوشبختانه همه چیز خوب پیش می‌رود. کمندانی هم به تمرینات برگشته و مشکلی ندارد.

18. 6 کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

20. 7 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •