تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 302 اولاول ... 4585919293949596979899105145195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

آنجلوتي داماد آينده اش را هم به رئال آورد !

"با آنجلوتي داستان پاتريسيا تيكسيرا دارد نكرار مي شود . " يكي از كارمندان قديمي رئال مادريد اين را مي گويد . در حقيقت پاتريسيا تيكسيرا ، متخصص تغذيه اي بود كه توسط واندرلي لوكزامبورگو در سال 200 به رئال آمد و چندين تن از اعضاي فاميلش را در رئال مشغول به كار كرد .
    آخرين نمونه آنجلوتي ، اضافه كردن يك متخصص تعذيه به باشگاه است . نام او مينو فولكوست ، نامزد دخترش ، كتيا ! مينو در اواخر آگوست به باشگاه آمد و در مورد مكمل هاي غذايي به بازيكنان رئال مشاوره مي دهد .
    آوردنش به رئال كار ساده اي براي آنجلوتي نبود . باشگاه در ابتدا كاملا به اين قضيه مخالف بود . سران باشگاه مي گفت :" براي اين كار بدنساز هست و كلينيك سانتياس هم ضرورتي نمي بيند . "
    آنجلوتي در حالي به رئال آمد كه داويده آنجلوتي ، پسرش و پسر فرانچسكو مائوري ، بدنساز تيم را بخشي از كادر فني خود قرار داد . اما او تاكيد زيادي داشت كه متخصصان تغذيه مورد اعتماد در باشگاه باشند . آنجلوتي به عنوان يك مربي بانظم به رئال آمد . كسي كه همه چيز را تحت كنترل دارد اما حقيقت اين است كه او فاميل بازي را تا كنون در باشگاه رواج داده است .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

------------------------

خیلی جالبه این آنجلوتی!
    بحث در مورد ترکیب الکلاسیکو هم خیلی زیادِ اینروزا.

2. 3 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

رئال در فکر خرید لواندوفسکی در بازار زمستانی

باوجودی که لواندوفسکی با سران بایرن به توافق رسیده تا در فصل آینده به این تیم منتقل شود، گواردیولا تردیدهای زیادی درمورد او دارد و ازهمین رو رئالی هادر صدد جذب او برآمده اند.
    سایت گل- سران باشگاه رئال مادرید در نظر دارند تادر بازار نقل و انتقالات زمستانی برای جذب روبرت لواندوفسکی دست به کار شوند. طبق گزارش منتشره در روزنامه آ.اس ، این بازیکن لهستانی با سران بایرن به توافق رسیده تا در پایان رقابتهای این فصل به این تیم برود؛ چرا که با اتمام قرارداد او با دورتموند، او قادر خواهد بود تا به عنوان بازیکن آزاد به بایرن برود ولی این روزها گواردیولا تردیدهای زیادی در مورد او دارد و بدین ترتیب روند انتقال او را متوقف کرده است.
    سران رئال از این موضوع اطلاع دارند و از همین رو او را زیر نظر دارند. اگر روند ناکامی بنزما در گلزنی ادامه یابد ، سران باشگاه کهکشانی برای جذب لواندوفسکی در بازار زمستانی دست به کار خواهند شد. البته در صورتی که این انتقال نهایی شود، لواندوفسکی قادر نخواهد بود تا در لیگ قهرمانان اروپا برای رئال بازی کند، چرا که برای دورتموند دردو بازی به میدان رفته است.
    قیمت او نیز، نکته جالب توجهی است. از آنجایی که قرارداد او در ماه ژوئن به پایان خواهد رسید، او قادر خواهد بود تا با مبلغی در حدود 10 تا 12میلیون یورو به رئال برود. او بازیکنی است که فصل گذشته در 56 بازی 39 گل به ثمر رسانده .
    سران باشگاه دورتموند هم تمایل زیادی دارند تا در صورت فروش لواندوفسکی ، او را به تیمی غیرآلمانی بفروشند. سران رئال در تابستان نیز برای جذب لوا ابراز تمایل کرده بودند و فلورنتنیو پرس در رختکن برنابئو بااو صحبت کرده بود.

از سوی دیگر فالکائو هم زیر ذره بین سران رئال است.در قرارداد او با موناکو بندی قرار دارد که هرزمان که بخواهد به رئال برود، می تواند بدون مانعی این کار را انجام دهد. جذاب ترین گزینه برای رئالی ها سرخیو آگوئرو است. این ستاره آرژانتینی رویای فلورنتینو پرس برای تابستان آینده است. رئالی ها در سال 2011 نیز تا آستانه جذب او پیش رفته بودند ولی سران اتلتیکو پا روی این توافق گذاشته و این ستاره آرژآنتینی راه چاره ای به جز انتقال به سیتی نیافت.خود آگوئرو بعد از بازی فصل گذشته رئال-سیتی گفته بود:« اگر رئالی ها به من ابراز تمایل کرده بودند، من الان آنجا بودم.»

با این اوصاف و با این قیمت خیلی عالیه. یعنی نه اینکه من کشته مردۀ بازیش باشم ولی با این قیمت اصلاً نباید از دست دادش.
    فالکائو رو هم من طرفدارش نیستم ولی خیلی باهوش بازی میکرد. تا زمانی که از نظر بدنی مشکل پیدا نکنه مهاجم فوق العاده هست ولی نمیتونم تو لباس رئال ببینمش. از آگرو هم اصلاً خوشم نمیاد.
    کسی که خیلی دوست داشتم تو رئال بازی کنه زلاتان بودش. ولی از یه طرف سنش داره میره بالاتر و پول گنده دادن واسش فایده نداره از طرف دیگه فکر نکنم PSG ولش کنه.
    الان مهاجمی که دقیق به کار رئال میاد به نظرم کاوانی هست. ایکاش به جای اون همه تلاش و پول دوبرابری که برای گرت بیل صرف شد (و مثلاً اوزیل رو بر اثر ترافیک از دست دادیم) با این پشتکار دنبال کاوانی رفته بودن. خیلی خوب میشد. هم بلند قامت بود که میتونست رو هوا هم موثر باشه و یه انتخاب دیگه برای پاس دادن هافبک ها اضافه میشد و هم اینکه از کریم خیلی هوشیار تره.
    در مورد ماجرای کریم و هیگوین هم نظرم اینه که فروش هر کدومشون اشتباه میبود. فروش امثال آلبیول و کایخون قابل هضم هست ولی اوزیل و هیگوین اصلاً و ابداً.

4. 4 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

زیدان : آنچلوتی نسبت به قبل خیلی پیشرفت کرده؛اوایل نمی خواستم سرمربی شوم

من مثل همیشه در زمین چمن احساس راحتی می کردم و حس کردم که در زمین می توانم برای سایر افراد و بازیکنان موثر باشم. با خیلی ها صحبت کردم و همه گزینه های پیش رویم را بررسی کردم
    سایت گل- زین الدین زیدان، دستیار کارلو آنچلوتی در باشگاه رئال مادرید در ابوظبی با خبرنگاران دیدار و گفتگوی صمیمانه ای داشت و در جریان این دیداربه بررسی شرایط کنونی باشگاه مادریدی، از تصمیم گرث بیل برای انتقال به این تیم گرفته تا پیوستن بازیکنانی مثل ایسکو و اییارامندی و ارتباط صمیمانه اش با کارلو آنچلوتی به صحبت پرداخت
    متن این گفتگو را در دو قسمت برای شما آماده کرده ایم. این بخش اول صحبت های دو قسمتی زی زو است:
    *گرث بیل: او خیلی خوب در باشگاه جا افتاده و همه خیلی خوب از او استقبال کرده اند. بیل درابتدای حضور در مادرید کمی از نظر آمادگی فیزیکی ضعف داشت ولی ماجرای شرایط فیزیکی او در ابتدای کار، موضوع حساسی بود. تنها اتفاقی که رخ داده بود این بود که او با سایر هم تیمی هایش به اندازه کافی تمرین نکرده بود. او قدرت و اراده بالایی دارد و تمریناتش را آغاز کرده و به زودی به آمادگی آرمانی خواهد رسید
    *مبلغ پرداختی برای بیل: این سوال مطرح است که آیا مبلغی که برای بیل پرداخت شده، با کیفیت فوتبالی او همخوانی دارد یا نه. بازار همین است. یک تیم فروشنده است و یک تیم هم خریدار. یک معامله به هر قیمتی صورت می گیرد. بیل بازیکنی استثنایی استو کارهای زیادی برای رئال انجام خواهد داد.او به همین خاطر انتخاب شده است.
    *سرمربیگری: رویای من این است که روزی سرمربی تیم ملی فرانسه شوم. این چیزی نیست که همین حالا خواهان آن باشم و رویایی مربوط به آینده است. همیشه من مرد صبوری بوده ام و کارکردن دررئال مادرید با کارلو، شیوه خوبی برای یادگیری قبل از شروع کار به عنوان یک سرمربی که هدف نهایی من است، می باشد
    *چرا تصمیم به مربیگری گرفتی؟: وقتی با فوتبال خداحافظی کردم، نمی خواستم سرمربی شوم ولی از آن روزها شش یا 7 سال گذشت و من کم کم حس کردم که باید به دنیای این ورزش فوق العاده برگردم. من مثل همیشه در زمین چمن احساس راحتی می کردم و حس کردم که در زمین می توانم برای سایر افراد و بازیکنان موثر باشم. با خیلی ها صحبت کردم و همه گزینه های پیش رویم را بررسی کردم و تصمیم گرفتم تا به دنیای فوتبال برگردم.
    *پست و شغل کنونی: من یکی از دو دستیار آنچلوتی هستم. کلمنت وظیفه آماده سازی فیزیکی تیم را عهده دار است و من بیشتر مسئول صحبت کردن با بازیکنان، ساختار تیم و کار کردن برای بازیکنان هستم. همه چیز به صورت موازی با آنچلوتی پیش می رود ولی هرکسی نقش خودش را دارد. آیا از این شرایط لذت می برم؟ قطعا. این تجربه خیلی خوبی برای من است. می خواهم در زندگی ام پیشرفت کنم.
    *ارتباط با آنچلوتی:من با سرمربیان بزرگ زیادی کار کرده ام و از هرکدام چیزهایی یادگرفته ام و به همین خاطر باور زیادی دارم که دانش و توانایی های من به عنوان یک مربی کامل و خوب است. کارلو هم خیلی پیشرفت کرده. وقتی من برای اولین بار با او کار می کردم، آنچلوتی یک سرمربی جوان بود ولی حالا تجربه خیلی بیشتری دارد.کار کردن درکنار فردی مثل کارلو تجربه بزرگی است. او یک سرمربی فوق العاده است تا مرا در جایگاهی که در آینده می خواهم به آن برسم، قرار دهد.
    Last edited by Meisam.apk; 12-10-2013 at 14:21.

6. 4 کاربر از Meisam.apk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آیا بیل به بازی بارسلونا می‌رسد؟

سایت گل – گرث بیل و ژابی آلونسو سخت تلاش می‌کنند تا برای بازی بزرگ در نوکمپ آماده شوند. این بازی در شنبه، 26 اکتبر در ساعت 6 عصر به وقت محلی برگزار می‌شود.
    رئال مادرید پس از هشت بازی در لیگا و دو بازی در لیگ قهرمانان هنوز در دنده یک است. اوضاع آن‌طوری نبوده که انتظار می‌رفت و برخی از طرفداران رئال دارند آنچلوتی را زیر سوال می‌برند. ال‌کلاسیکو آزمون بزرگ مربی ایتالیایی است.
    تغییرات مداوم او در ساختار تیم چندان به مذاق مدیران خوش نیامده. او تاکنون ترکیب‌های خدیرا-مودریچ، خدیرا-ایارا، ایسکو-مودریچ، ایارا-مودریچ، خدیرا-مودریچ-ایسکو و خدیرا-مودریچ-ایارا را در میانه میدان آزموده. اما هیچ کدام نتوانسته متقاعدش کند. روشن است که سفیدپوشان بسیار به ژابی آلونسو نیاز دارند. آخرین باری که ژابی بازی کرده به فینال جام حذفی در ماه می اخیر برمی‌گردد.
    اما گرث بیل دارد آماده بازی بزرگ نوکمپ می‌شود. اگر کارلو آنچلوتی سرانجام او را در اختیار داشته باشد بسیار با احتیاط با او رفتار خواهد کرد. اگر بازیکن ولزی بتواند به این بازی برسد در روزهای آخر به مرز آمادگی خواهد رسید.

8. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

شنیدم یوونتوس میخواد برای گرفتن کوئنترائو پیشنهاد بده.
    فکر کنم فروختنش اشتباه محض هست. مارسلو حتی در آماده ترین روزهاش در فاز دفاعی غیر قابل اعتماد هست چه برسه به الان که یه 7-8 ماهی میشه هی مصدومه. خدا کنه پرز از فروختن بازیکن های اصلی تیم درس گرفته باشه.

10. 3 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

شنیدم یوونتوس میخواد برای گرفتن کوئنترائو پیشنهاد بده.
    فکر کنم فروختنش اشتباه محض هست. مارسلو حتی در آماده ترین روزهاش در فاز دفاعی غیر قابل اعتماد هست چه برسه به الان که یه 7-8 ماهی میشه هی مصدومه. خدا کنه پرز از فروختن بازیکن های اصلی تیم درس گرفته باشه.
    در مورد مارسلو تو فاز دفاعی قبول دارم
    ولی مارسلو تو حمله خیلی بهتر جواب داده و خیلی راحت تر رونالدو و بقیه ی بازیکنا رو پیدا میکنه و بهشون پاس میده
    در واقع به هر دوشون نیاز داره رئال و نباید بفروشنش

12. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

بدون شک اگه قرار باشه از بین کوئنترائو و مارسلو یکی جدا بشن من ترجیح میدم مارسلو جدا بشه با اینکه مارسلو رو بیشتر دوست دارم .

چون اون سمت رونالدو وظیفه پرس کردن و دفاعی نداره و باید یکی پشتش باشه که توپ ها رو جمع کنه . کوئنترائو و کریس هم تو تیم ملی هم بازی هستن و بیشتر با هم هماهنگ ترن .

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دیشب برنامه 120 رو دیدید ؟

مثل اینکه پرس از روزنامه ها شکایت کرده به این خاطر که رقم بیل رو دروغ جلوه دادن
    و اعلام کرده این رقم زیر 100 میلیون هست

خبر دقیقی دارید داستان از چه قراره ؟؟

100 میلیون دادیم هنوز ازش رونمایی نکردیم (( بازی هست که کل 90 دقیقه رو بازی کرده باشه ؟ ))

15. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دیشب برنامه 120 رو دیدید ؟

مثل اینکه پرس از روزنامه ها شکایت کرده به این خاطر که رقم بیل رو دروغ جلوه دادن
    و اعلام کرده این رقم زیر 100 میلیون هست

خبر دقیقی دارید داستان از چه قراره ؟؟

100 میلیون دادیم هنوز ازش رونمایی نکردیم (( بازی هست که کل 90 دقیقه رو بازی کرده باشه ؟ ))
    به احتمال زیاد همون 100 میلیون هست اما چون پرس می خواد بگه که هنوز با ارزش ترین بازیکنمون رونالدو هست،رقم رو به پایین تر از رونالدو اعلام می کنه.

17. این کاربر از Meisam.apk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدعی شده که درست بعد از امضای قرارداد بیل در روز 2 سپتامبر، در اسکن ام آر آی مشخص شده که بیل از ناحیه دیسک کمر دچار مشکل هست! (Slipped Disc)
    گفته میشه که بیل اعلام کرده که از این مشکل بی اطلاع هست، هیچ سابقه ای در این زمینه نداشته و هیچ دردی رو احساس نمی کنه.
    نکته ای که حائز اهمیت هست اینکه این مسئله "لزوما" مشکلی برای بازی کردن بیل به وجود نمیاره و در حال حاضر، درست مثل فصول اخیر، هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت.
    نکته دیگه اینکه مصدومیت فعلی هم هیچ ارتباطی با این قضیه نداره، بلکه باشگاه درست بعد از امضای قرارداد در جریان این مسئله بوده و اگه صحت داشته باشه میشه گفت صرفا امروز علنی شده.
    اما در عین حال در آینده امکان احساس درد و امکان بروز مشکل جدی و یا حتی نیاز به عمل جراحی وجود داره، یعنی موردی هست که "ممکنه" در آینده به یکباره خودش رو نشون بده.
    (همون طور که این احتمال وجود داره که در 10 سال آینده با هیچ مشکلی روبرو نشه)
    +
    یکی از پایگاه های پزشکی رو راجع به این مسئله چک کردم و دیدم که نداشتن علائم و درد، در عین وجود این مشکل (مثل شرایط بیل) کاملا امکان پذیره:

Some people with a slipped disc do not have any obvious symptoms, This is usually because the part of the disc that bulges out is small or does not press on nerves or spinal cord

19. 6 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •