تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 103 اولاول ... 4585919293949596979899 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 1027

نام تاپيک: ✪ بحث و مشاوره انیمه

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

سلام دوستان
    Beresk به کجا رسیده ؟ میشه یکم توضیح راجع به داستانش ، تم ـِش ! + توکیو غول چطوره ؟ به کجا رسیده ؟
    از برسرک 2016 تا حالا 6 قسمت پخش شده و همونطور که چند پست قبل‌تر گفتیم قراره 24 قسمت ازش پخش بشه
    شما بهتره ابتدا سریال 25 قسمتی سال 1997 رو ببینی، بعد از اون سه تا فیلم Berserk: The Golden Age Arc ساخته شده که دیدنشون ضروریه و باقی داستان که در سری 2016 دنبال می‌شه...
    داستان پیرامون قدرت‌طلبی در قرون وسطی با تمی دارک ماوراء‌طبیعه و درام در دنیایی خیالیست، یک شمشیرزن اسطوره‌ای به اسم گاتس که به شخصی مرموز به اسم گریفیث که رهبری گروه شاهین رو داره برخورد می‌کنه و سرنوشتش با جاه‌طلبی‌های او به مسیری متفاوت و ماورایی تغییر پیدا می‌کنه و...
    +
    Tokyo Ghoul هم داستان موجوداتی شبیه به انسان به اسم Ghoul هست که از شکار و خوردن گوشت انسان‌ها تغذیه می‌کنن و مثل داستان‌های خون‌آشامی گروه‌های خوب و بدی بین‌شون وجود داره. داستان با داشتن پایان خوبش زمینه‌های روان‌شناسی و دارم خوبی رو هم به نمایش می‌ذاره...
    انیمه تا اینجا دو فصل 12 قسمتی داره و مطمئناً در آینده ادامه هم خواهد داشت. فصل اول تا چپتر 66 مانگا رو پوشش داده اما داستان انیمه از فصل دوم با مانگا تفاوت پیدا کرده.

2. 2 کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

تا اینجا که انیمه Amaama to Inazuma بدک نبوده باسه تماشا

پدر تمام تلاشش رو برای درست کردن بهترین چیز انجام میده

و همه هم خوششون میاد

البته در بعضی موارد چیبی جان به صورت حرفه ای یک قاشق رو با ضرافت هر چه تمامتر به پدر می برگرداند که مخلفاتی که دوست نداره نزاره

البته چیزی بهش نمی شه گفت

البته بعضی مواقع هم چیبی جان نمی تونه در بره

از انور orange را داریم با داستان عمقی و مفهومی اش که دیدنش جالب است
    بین گذشته و اینده و تغییراتی که رخ می ده و زندگی و.... توش هست

رفت و برگشتش قشنگ هست

و خوب موقع می دونه کجا سرگرم کنه

, و در انتها Amanchu! که من هنوز نتونستم با داستان زیاد ارتباط برقرار کنم

البته فان بودنش بدک نیست

البته این تصویر فکر کنم خیلی هارو یاد یک انیمه دیگر می اندازد

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

این هفته در دنیای انیمه

Taboo Tattoo

وقتی sander با تمام ابهت وارد میدان نبرد میشه و هیچکی نمی تونه جلوش رو بگیره

و وقتی همه به اخر خط رسیده بودن یک نفر برای تغییر نتیجه وارد می شود.

و ان کسی نیست بجز BB

همه انتظار یک نبرد نهایی رو می کشن ....

ولی
      محتوای مخفی: ولی 

البته هنر BB در این است که جو رو کاملا می تونه در هر لحظه عوض کنه

BB معلومه داری چی کار می کنی......

ببین چی کار کردی جو رو

ولی بدانید

این قسمت D.Gray-man من هم که کلا گذشته for و alma و kanda بود که تلخیش زیاد بود....

و حالا باید دوباره با خاطراتی که نمی خواست رو به رو بشه، در زمان حاضر یک بار دیگر رو به رو بشه

تراژیک است....
      محتوای مخفی: تراژیک 

وقتی مرز های انسانیت رو برای برتری رد می کنند و قبول می کنند که مسئول تصمیمشون باشند

for بیچاره که مجوری بود فقط شاهد همه این اتفاقات باشه و کاری نکنه

5. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی donkeyoxte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    پشت سیگار (درحال ترک...) نه نشد

پيش فرض

دوستان این برسرک چی کار کرده؟
    نقد های خیلی بدی درموردش خوندم خواستم بدونم تر نمیزنه به ذهنیتی که از برسرک دهه 90 داشتیم؟

داره خودمونی میشه iljimae1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

درود

آقا باز هم كه اسمي از Danganronpa برده نشد كه ...
    اين فصل قسمت 3 اش در حال پخش كه ادامه ماجراهاي قسم 1 هست و بايد اول قسمت 1 ديده بشه. مثل قسمت 1 معمايي، رازگونه و جذاب !

و اما نظرم در مورد Days !كاملا انگيزشي و انرژي مثبت + ! هر هفته منتظر قسمت جديدش هستم. بعد از Barakamon كه از نظر انگيزشي و كمدي خيلي خوب بود الان اين نظر من رو جلب كرده.

8. این کاربر از iljimae1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

نقد های خیلی بدی درموردش خوندم خواستم بدونم تر نمیزنه به ذهنیتی که از برسرک دهه 90 داشتیم؟
    واقعیت اینه که همون سری دهه 90 هم که ازش ساخته شده طرفداران مانگا کلی شاکی بودن که چرا داستان رو کامل در انیمه پیاده نکردن. در کل انیمه از نظر فیلمنامه و کارگردانی کیفیت خوبی داشت و به عنوان یه انیمه‌ی کلاسیک هنوز هم ارزش دیدن داره.
    این سری 2016 هم که فعلاً تونسته هم طرفداران مانگا و هم طرفداران انیمه رو همزمان شاکی کنه. به هر حال برای دنبال کردن داستان در انیمه باید فیلم‌ها و این سری 2016 رو ببینید یا اینکه مستقیم سراغ مانگا برید. خب فعلاً بهتره بمونه تا قسمت‌های بیشتری ازش بیاد بعد ببینیم و نظر بدیم.

درود

اين فصل قسمت 3 اش در حال پخش كه ادامه ماجراهاي قسم 1 هست و بايد اول قسمت 1 ديده بشه. مثل قسمت 1 معمايي، رازگونه و جذاب !

و اما نظرم در مورد Days !كاملا انگيزشي و انرژي مثبت + ! هر هفته منتظر قسمت جديدش هستم. بعد از Barakamon كه از نظر انگيزشي و كمدي خيلي خوب بود الان اين نظر من رو جلب كرده.
    من فصل اول Danganronpa رو دیدم و به نظرم با وجودی که ترکیبی از چند کلیشه بود اما از نظر معمایی مراحل جذابی داشت. خب چون از روی بازی ویدئویی ساخته شده روندش هم توی همون حال و هوای بازیه و اگر این فصل جدیدش داستان رو بدون نیاز به انجام بازی پیش ببره می‌شه به علاقمندان این ژانر پیشنهادش داد. حالا فصل جدیدش رو هم خواهم دید (:

Days هم مثل بقیه‌ی انیمه‌های ورزشی حتماً اون ویژگی گامباره گامباره رو در خودش داره الان هوس انیمه‌ی فوتبالی کردم ولی فعلاً با Haikyuu درگیر والیبالم!

این هفته در دنیای انیمه

این قسمت D.Gray-man من هم که کلا گذشته for و alma و kanda بود که تلخیش زیاد بود....

و حالا باید دوباره با خاطراتی که نمی خواست رو به رو بشه، در زمان حاضر یک بار دیگر رو به رو بشه

تراژیک است....
    D.Gray-man Hallow
    این انیمه هم بالاخره بعد هشت سال ادامه پیدا کرد!
    البته اینو به خاطر ناقص موندنش کلاً نگاه نکردم الان ارزش داره برم از قسمت اول شروع کنم ببینم؟!

10. 2 کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

راستش بعضی نقد هارو دیدم و تو بعضی جاها یکم من بهشون حق می دم ولی در جاهای دیگر وقتی سبک کلاسیک ساخت عوض میشه اینجا یکم داستان عوض شده

الان یک بخش اعتراضات به طراحی هست که شبکه مانگا رنگی شده و سه بعدی شده است - در جاهایی جالب است ولی انتظارات رو براورده هنوز نکرده (یکجوریایی شده داستان دیجیتالی شدن انیمه ها که یک موقع کیفیتش از سطح کار دست پایینتر بود تا زمانی که ghost in the shell امد )و چون یک نسخه دیگر هم دارد مقایسه کردن بینشون خیلی شدید هست و طرفدارهای سبک طراحی قبلی روی این سبک زیاد بهشون خوش نیامده..

اولین بار هم نیست من می بینم چون تو اخرین سری فیلم های initial D و ajin و Sidonia no Kishi و چند تا انیمه جدید دیگر هم دیدم که داره استفاده میشه .

محتوای مخفی: نمونه 

هنوز جا خیلی برای رشد داره تا بتونه از لحاظ کیفیت با سبک فعلی رقابت کنه ....باید دید دوام میاره یا نه

درود

واقعیت اینه که همون سری دهه 90 هم که ازش ساخته شده طرفداران مانگا کلی شاکی بودن که چرا داستان رو کامل در انیمه پیاده نکردن. در کل انیمه از نظر فیلمنامه و کارگردانی کیفیت خوبی داشت و به عنوان یه انیمه‌ی کلاسیک هنوز هم ارزش دیدن داره.
    این سری 2016 هم که فعلاً تونسته هم طرفداران مانگا و هم طرفداران انیمه رو همزمان شاکی کنه. به هر حال برای دنبال کردن داستان در انیمه باید فیلم‌ها و این سری 2016 رو ببینید یا اینکه مستقیم سراغ مانگا برید. خب فعلاً بهتره بمونه تا قسمت‌های بیشتری ازش بیاد بعد ببینیم و نظر بدیم.

من فصل اول Danganronpa رو دیدم و به نظرم با وجودی که ترکیبی از چند کلیشه بود اما از نظر معمایی مراحل جذابی داشت. خب چون از روی بازی ویدئویی ساخته شده روندش هم توی همون حال و هوای بازیه و اگر این فصل جدیدش داستان رو بدون نیاز به انجام بازی پیش ببره می‌شه به علاقمندان این ژانر پیشنهادش داد. حالا فصل جدیدش رو هم خواهم دید (:

Days هم مثل بقیه‌ی انیمه‌های ورزشی حتماً اون ویژگی گامباره گامباره رو در خودش داره الان هوس انیمه‌ی فوتبالی کردم ولی فعلاً با Haikyuu درگیر والیبالم!

D.Gray-man Hallow
    این انیمه هم بالاخره بعد هشت سال ادامه پیدا کرد!
    البته اینو به خاطر ناقص موندنش کلاً نگاه نکردم الان ارزش داره برم از قسمت اول شروع کنم ببینم؟!
    قبول نیست من شانس دیدن Danganronpa رو نداشتم - من از شماها عقبم

من days رو دارم دنبال می کنم چون جالبه ولی در کنارش دارم Captain Tsubasa رو هم دنبال م- فکر کنم جرو مواردی میشه که نصف طرفداراش جوانمرگ می شن تا ترجمه اش تمام بشه

بنظر من اره و بهتره از اول ببینی که بفهمی چی به چی است. - به سبک قبل HD شدن ببین سری اول رو که بچسبه بهت

12. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

چیز فلسفی عمیق تخیلی داغون غمگین داغون بازم داغون نیومده؟

پروفشنال Mr.World.Wide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من چند روزه بدجوری درگیر این اینه شدم
    Elfen lied
    خیلی قشنگه
    حیف وقتم خیلی ازاد نیست پشت سر هم توی یه روز تموم ش کنم
    کاش ادامه داشت باشه

یه انیمه دیگه هم دیدم سه قسمتی:

Aki Sora Yume no Naka

بدک نبود
    خیلی پ.و. ... رن مانند بود
    میخواستم ببینم ادامه ش چی میشه
    که بدجایی تموم شد
    انگاری دیگه ادامه نداره

پروفشنال mehrdadb3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان این انیمه Taboo Tattoo چطوره ارزش داره دانلود کنم مبارزاتش قشنگ هستش؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •