تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 269 اولاول ... 4585919293949596979899105145195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

فعلا سکوت میکنم فقط میگم امسال قشنگ میخوان به زمینمون بزنن اخه این چه داوری بود

2. 4 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

گزارشگر ح.....ه همش منتظر گل سوم ذوب آهن بود.
    ساختار دفاع مشكل داشت اما انصافا حنيف و نكونام و نظري خيلي خوب بودند.
    برعكس قاضي و فرهاد واقعا بد بازي كردن.
    پنالتي رو كه نگرفت + دروازبانشون توپ نكونام رو عالي گرفت.
    در كل نتيجه مساوي عادلانه بود.
    ليگ رو بيخيال . تمام تمركزمون بايد روي آسيا باشه

4. 6 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

امیر قلعه نویی را از نظر بازیخوانی و تعویض و همه چیز خیلی قبول دارم اما تو این برهه حساس نباید اجازه میدادند صالح بره خوش گذرانی آمریکا!!

3 بازیه خیلی کمبودشو حس میکنم.....

6. 6 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه deadboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

خداییش داور بازیرو خراب کرد ولی اس اسم دیر شروع کرد.اگر پنالتیرو میگرفت میشد بازیرو درآورد(اگر)
    ولی اینجاس که خسرو حیدری نبودش بچشم میاد.انشالله بازیهای بعدی جبران میکنن.

8. 6 کاربر از deadboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

سلام .

دیگه این مسائل داوری رو بی خیال بشیم بهتره . اون از بازی سپاهان و استقلال خوزستان و اینم از این بازی .

ولی واقعآ تیم خیلی خوبی بوناچیچ مدیریت کرده و ذوب آهن خیلی خوب بازی کرد . هم تو ضد حمله ها و هم تو میانه پاس کاری های خوبی انجام میدادن . حدادی فر هم یکی از هافبک های خوب ایران هست . دروازه بانشون هم که یه سطح بالاتر از دروازه بان های ایران بازی کرد و هم تو خروج ها و رفلکس هاش عالی بود

امسال این تیم های شهرستانی لیگ غیر قابل پیش بینی شدن . از اونور ملوان تو زمین خودش 3 تا می خوره و بازی بعد میره با ترکاتور تو تبریز 2 تا گل میزنه . فجر ساپاهانو 2 بر یک میبره . امیدوارم سطح بازی تیم های شهرستانی روز به روز بهتر بشه و این هم باعث میشه لیگ قوی تر و جذاب تر بشه و هم به تیم ملی کمک بشه . امسال بردن تیم های شهرستانی تو زمین خودشون خیلی سخت شده .

در مورد بازی بدون شک نبود پژمان تو دفاع خیلی پر رنگ بود . عابدینی امروز سمت راست رو اتوبان کرده بود . اصلآ تو دفاع خوب بازی نمی کنه

مجیدی هم چون پست تخصیصیش نبود و پشت مهاجم ها بازی می کرد . یه صحنه می تونست توپو گل کنه که زد به تیرک .

کلآ اون کمک داور سمت راست خیلی بد کار کرد . هم تو اون صحنه پنالتی می تونست تشخیص بده که تو بوده و هم یه صحنه آفساید که قاضی روی پاس فرهاد فرار کرد و تک به تک شد . که به هیچ وجه آفساید نبود . در واقع قاضی تک به تک با دروازه بان بود

ساموئل هم مثل بازی دربی بد بازی کرد . امیر خان هم با فشاری که روی نظری آورده بود باعث شد که نظری خوب بازی کنه . مثل اینکه بهش گفته بود اگر بازی دربی رو جبران نکنی نیمکت نشینی طولانی مدت رو تجربه خواهی کرد . اون زمانی هم که نظری می خواست بیاد تو بازی صدای قلعه نوعی اومد که گفت مهدی یادت نره

نبود بازیکنان کلیدی هم خیلی تآثیر گذار بود . من به جمشیدیان خیلی امید دارم و خیلی منتظرم آماده بشه و مطمئنن خیلی به کارمون میاد .

به هر حال امیدوارم تو تایلند بتونیم مثل این چند دقیقه پایانی بازی کنیم .

10. 6 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

زمين زدن فوتبالي همينطور ميشه دوستان!

در اين كه تيم افت كرده شكي نيست ولي دلايل زيادي داره؛ مصدوميت، خستگي، فشردگي بازي ها،عدم استراحت بازيكنان ملي پوش و بدنسازي مناسب اول فصل، كمبود بازيساز، بدشانسي و البته ناداوري،.......
    (اين فصل ٣بازي باختيم؛ بازي سپاهان ٢ پنالتي برا ما نگرفتن و يه پنالتي بي مورد برا سپاهان گرفتن+كسر ١ امتياز/ بازي استقلال خوزستان گل سالم ما رو نگرفتن/بازي با ذوب آهن هم ١ پنالتي واضح توي محوطه جريمه رو نگرفتن) حالا هم كه تيم رو خسته، بي روحيه و با كلي مصدوم ميفرستن آسيا، دم همه مسئولين مصمم به زمين زدن استقلال و امير گرم !!!!

12. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه deadboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

گزارشگر ح.....ه همش منتظر گل سوم ذوب آهن بود.
    ساختار دفاع مشكل داشت اما انصافا حنيف و نكونام و نظري خيلي خوب بودند.
    برعكس قاضي و فرهاد واقعا بد بازي كردن.
    پنالتي رو كه نگرفت + دروازبانشون توپ نكونام رو عالي گرفت.
    در كل نتيجه مساوي عادلانه بود.
    ليگ رو بيخيال . تمام تمركزمون بايد روي آسيا باشه
    از بس ضدحمله میزدن!خب بالاخره گزارشگرم دوست داره تیم شهر خودش ببره هرچند باید بیطرف باشه اصولا.
    خداییش ذوبم روز خوبشون بود،خیلی راحت به هم دیگه پاس میدادن.
    فرهادم که 1گل خالیرو زد تو تیرک 1هده خیلی بدم زد.بیچاره ها شانسم نداشتن.انشالله آسیا.

14. این کاربر از deadboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mohammad.F.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

این چه داوریه بود ؟ خداوکیلی این چه داوریه بود ؟ به جون مادرم قسم اگه این بازی آزادی بود خودم اولین کسی بودم که فحشو میکشیدم بهش (حذف شد) سازمان لیگ و امتیاز کم کردناشون . آخه (حذف شد) اون پنالتی رو نمیبینی ؟ چشات مشکل داره ؟ این چه وضعشه آخه ؟ حالا اون هیچ اون هند رو نمیبینی ؟ آخه تا کی میخوان استقلال رو بکوبن با این داوریا ؟ تا کی باید با این داوریا مانع نتیجه گیری بشن ؟

خودم گفتم اینقدری قدرت تیمی داریم که یار دوازدهم تیمای حریف به نام داور نتونه جلوی قهرمانیمونو بگیره الانم میگم . اما خوب این بازی ما با ذخیره هامون داشتیم بازی میکردیم !! ستون دفاع نبود . بیگ زاده مصدوم بود . خسرو نصف تیممون نبود . فرهاد تک و تنها بود ... آخه مگه کم مصدوم و محروم داریم که باید با این افتضاحات داوری هم رو به رو شیم ؟

اه اه اه . آقا ضد فوتبال دیگه از این بدتر ؟ تیم ذوب آهن یکی به من بگه چی داشت ؟ آخه تا کی روی اشتباهات فردی ضربه بخوریم . این چه گلی بود آخه رحمتی خورد ؟

ذوب آهن بعد از زدن اون گل مزخرف 11 نفره رفتن توی دفاع و ما هم با 10 نفر فقط حمله میکردیم . بعد اونا یه توپ میکشیدن زیرش و میشد تک به تک و ضد حمله ماها که جون میکندیم یه دونه توپمونم گل نشد !! چقدر آدم باید درک فوتبالیه کمی داشته باشه که بگه توی این بازی توپ دست ذوب آهن بود !!!! 11 نفره ریختن تو دفاع خوب دیگه چیکار کنیم ؟ با اینهمه مصدوم و محروم بازی از این بهتر میخواید ؟ نیمه اول رو نمیگم نیمه دوم 3 4 تا باید میزدیم و یه پنالتی هم برامون نگرفتن . اونا هم باید 3 4 تا میزدنا اما میگم که تاکنیک تیمیشون فقط دفاع مطلق و ضد حمله بود و در نبود منتظری عمق دفاعمون امروز فاجعه بود !!

یه توپ فرهاد خورد به تیرک یه شوت نکونام رو گلر گرفت یه پنالتی نگرفتن ... آخه دیگه چیکار کنیم ما ؟ با این بضاعت و ذخیره بازی کردنا از این نمیشد بازی بهتر کرد و حداقل نتیجه بایدددددد مساوی میشد . اما خود داور مگه میذاره ما بازیمونو کنیم ؟

اصلا بابت باخت ناراحت نیستم چون چیزی نیست که از دست داده باشیم با تک تک تیمای بالای جدولمون بازیه مستقیم داریم و بقیه تیما هم که در سطح استقلال نیستن !! اما از این داوری ناراحتم . از این بی عدالتیا ناراحتم که چرا باید بازی با صبا که افتضاح بودیم رو 1 - 0 ببریم اون وقت امثال این بازیها رو باید با اشتباهات مفت داوری و توپ هایی که نمیره تو گل حریف ببازیم ! چرا باید اینجوری باشه ؟

ایشاالله بازی با بوریرام رو میبریم و منتظری و بیک زاده و جمشیدیان و لاروه و خسرو بهمون اضافه میشن ... هه چقدر اسم بردم اینا خودشون یه تیمن که این روزا توی استقلال بازی نمیکنن !! اینا اگه اضافه شن میخوام ببینم چه تیمی میخواد جلوی استقلال مدافع عنوان قهرمانی ایستادگی کنه ؟

خدا رو 100 هزار مرتبه شکر بازیه بعدی آسیاییه و داور هم آسیاییه !! یعنی باید نماز شکر خوند که از شر داورای ایرانی که هفته به هفته گند زدن به آمار تیممون خلاص میشیم . خدا رو شکر . خداوکیلی اینو جدی میگم حتما نماز شکر بخونید برای بازی بعدی که داور ایرانی نیست همین !

همه هم اینجا منو میشناسن حرفی رو که بزنم روش میمونم چون بهش ایمان دارم . 1 : این تیم قهرمانه شک نکنید 2 : این تیم بهترین خط حمله این فصل رو رقم میزنه ... این 2 تا مورد رو من مطمئنم آخر لیگ بهش میرسیم و از این باختا هراسی نیست چون ما با همین ژنرال رده 17 رفتیم و همون سال قهرمان شدیم ... اما میگم که دلخوریه من فقط و فقط از بابت اون مسائلیه که گفتم نه باخت !! بردن با باختش قشنگه ... اگه قرار باشه همش برد باشه دیگه این فوتبال هیچ جذابیتی نداره ...

به امید بازی با بوریرام و یه بازیه سالم با داوریه سالم ... حتما واسه داوری برید نماز شکر رو بخونید حالا از ما گفتن

تبریکم میگم به داوری . به سازمان لیگ به آقای علیپور به آقای بهروان و به هر کسی که آرزوی زمین زدن استقلال رو داره دیگه ... بار تیم ملی رو فقط ما داریم روی دوشمون میکشیم و تمام ضرر و زیان هاش واسه ما بوده !!! اینهمه فشار و خستگی و مصدومیت از کجا میاد ؟!! قیافه ی این آقایون آخر فصل باحاله . وقتی فرهاد کاپ قهرمانیو توی آسیا و ایران بگیره بالای سرش فقط یه دوربین ذوم کنه روی صورت اینا تا 2 سال تیتر فیس بوک و روزنامه ها میتونن باشن !
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 13-09-2013 at 00:39. دليل: ادبیات نامناسب

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

آنهایی که دنبال کیفیت بودند این بازی را می‌دیدند/داور دو پنالتی ما را نگرفت

سرمربی تیم استقلال گفت: آنهایی که به دنبال کیفیت بودند این بازی را زیر نظر می‌گرفتند
    .

به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه‌نویی پس از شکست تیمش مقابل ذوب‌آهن در نشست خبری اظهار داشت: بازی کیفیت خوبی داشت و آنهایی که به دنبال کیفیت در مسابقات هستند بیایند و این مسابقه را تماشا کنند.

وی افزود: شک نکنید آنهایی که حرف از کیفیت بازی‌ها می‌زنند به دنبال زمین زدن قلعه‌نویی هستند چون تا همین امروز هم سه بازی را باخته‌ایم هر سه شکست ما را داوران رقم زدند. امروز دو پنالتی ما را نگرفت اولین خطا روی نظری بود و دومی نیز هند محمد صلصالی بود.

سرمربی تیم استقلال تأکید کرد: متأسفانه آقایان نگاه ملی روی استقلال ندارند و یکسری مسائل است که به ما ضربه می‌زند. عده‌ای قلم به دست پاکند علیه ما مطالب زیادی می‌نویسند اما در مجموع به ذوب آهن و کادر فنی این تیم تبریک می‌‌گویم که بازی خوبی را به نمایش گذاشتند فکر می‌کنم گل اول آنها چندان موقعیت خاصی نبود اما گلر آنها یکی از بهترین روزهای زندگی‌اش را پشت‌سر گذاشت. به بازیکنا خودم هم تبریک می‌گویم که زحمت خود را کشیدند و سعی کردند فوتبال خوبی به نمایش بگذارند.

قلعه‌نویی در پاسخ به این سؤال که آیا شما مانع اهدای جام اخلاقی به ساموئل شدید یا خیر، گفت: بله، من خودم این حرف را زدم چون حرف بدی من زدم گفتم جایزه اخلاق را به داور بدهید چون خیلی زحمت کشید.

وی در پاسخ به این سؤال که چرا جناح راست و چپ استقلال خوب کار نکرد، گفت: گل اول روی یک ارسال 70 متری رقم خورد و گل دوم ما به خاطر جا ماندن عابدینی دریافت شد با آمدن بیک‌زاده و حیدری وضعیت‌مان بهتر می‌شود ولی امروز بیش از 10 موقعیت گل داشتیم و دو پنالتی هم برایمان نگرفتند تیمی که دو پنالتی برایش گرفته نشده و بالای 10 موقعیت گل داشته نمی‌توان گفت که بد بازی کرده است.

---------------------------------------------------------------------------------------

اون صحنه هند هم من شک کردم هند بوده باشه که تو صحنه آهسته اصلآ نشون نداد . همون صحنه ای بود که از رو خط دروازه می خواست بکشه بیرون و با پا زد و بعدش خورد به دستش که بعدش اعتراضات شروع شد .

17. 5 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بیخیال ! فدای سر همه ! اصلا امسال اول هم نشیم فدای سر همه ! اصلا بازی 4 شنبه رو هم ببازیم ! زندگی میگذره !
    فقط تا اینجا خودتون حساب کنید 4 امتیاز بازی با سپاهان ! 1 امتیاز با استقلال خوزستان ! اینجا هم اگر پنالتی رو داور میگرفت رو نظری شک نداشته باشید مساوی رو میگرفتیم !

پژمان منتظری و خسرو - بیگ زاده نبودن . به نظر من حتی مهاجم درست حسابی هم نداریم به غیر از مجیدی ! امیر حسین صادقی هم که خدا خیرش بده خود درگیری داره امسال کلا ! آندو هم که فکر میکنه داره با بچه مدرسه ایا بازی میکنن بس که میخواد خودش رو خونسرد نشون بده و سوتی میده !

19. 3 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •