چلسی 3 استوک 0
گلها :صلاح لمپارد ویلیان
بازی خوبی بود صلاح خیلی خوب بازی کرد یک گل و یک پاس گل داد پنالی رو هم خودش گرفت
که پنالتی گل نشد و در برگشت خود لمپارد گلش کرد
امیدوارم همین نتیجه مقابل psg تکرار بشه.
چلسی 3 استوک 0
گلها :صلاح لمپارد ویلیان
بازی خوبی بود صلاح خیلی خوب بازی کرد یک گل و یک پاس گل داد پنالی رو هم خودش گرفت
که پنالتی گل نشد و در برگشت خود لمپارد گلش کرد
امیدوارم همین نتیجه مقابل psg تکرار بشه.
سلام دوستان .... تبریک بابت برد شیرین ... امیدوارم این نتایج و بازی های خوب تداوم داشته باشه .... صلاح قشنگ بازی کرد ... گل قشنگی زد ... کاش توو لیگ قهرمانان هم میتونستیم ازش استفاده کنیم ... میتونه تعویض طلایی باشه ...
سپهر کجاست ؟
20 تا بازی 1 بازی شو میبازیم فقط همونقع پیدات میشه ؟
من اینجام. فکر نکنم بردن استوک، خیلی خوشحالی و جشن گرفتن داشته باشه. در واقع با این همه بازیکن، اگه نتیجه نگیره جلوی این تیمها باید تعجب کرد. مهم بازی سه شنبه هستش که باید ببینیم جلوی PSG چه میکنن.
بازی دیشب هم نشون داد که اگه مورینیو تو بازی با پالاس یا ویلا هم اگه به امثال آزارد و اسکار استراحت میداد و از کسی مثل محمد صلاح استفاده میکرد و در واقع از سیستم چرخشی استفاده میکرد، وضع تیم بهتر از الان بود و 3 تا از PSG نیمخورد.
کامنتی در سایت گل :
Euefa 2012 Napoli 3-1 Chelsea, Epl Chelsea 1-0 Stock Cty then Chelsea 4-1 Napoli
Euefa 2014 PSG 3-1 Chelsea, Epl Chelsea 3-0 Stock Cty and we are going to win on Tues
:دي
Good evening! Here's the team to face PSG (k/o 19.45 UK time):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ; Ivanovic, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , Terry (c), [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ; [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , Lampard; [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , Oscar, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ; [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
Subs: Schwarzer, Cole, Kalas, Mikel, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , Ba, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترکیب اومد امیدوارم صعود چلسی را امشب در این تاپیک به هم تبریک بگیم
نبود رامیرس و فیکس بودن لمپارد و رسیدن اتوئو میتونه خبر خوبی باشه
درود بر روان پاک مورینیوی کبیر
درود بر دمبا با . شورله . کیهیل . ویلیان و چک
درود بر عشق من چلسی
بد خواهای چلسی کجان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
درود بر مورینیووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووو . آقای خاص دنیای فوتبال
سلام
من از مادرید اومدم اینجاتبریک میگم به تمام ابی ها
هر دو تیم خوب بازی کردن ولی خب چلسی یک چیز دیگست
اون فرار مورینیو تا گوشه زمین رو که دیدم اشک تو چشام جمع شددوست دارم این اقای خاص را
![]()
تبریک میگم به همه ی طرفدارای عزیز چلسی این برد فوق العاده شیرین رو
بازی واقعا نفس گیر بود و واقعا نفسارو تو سینه حبس میکرد
در کل خیلی خیلی خوشحالم![]()
تبریک به همه دوستان.در روزی که خیلی خوب نبودیم به خاطر تجربه بیشتر تونستیم صعود کنیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)