تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 148 اولاول ... 4585919293949596979899105145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 1478

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United FC | فصل 2013-2014

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

واقعا تبریک میگم به همه طرفدارهای منچستر. یه خرید فوق العادست ماتا. من هنوزم باورم نمیشه که بهترین بازیکن دو فصل اخیر چلسی رو فروختن اونم به منچستر!!!! این مورینیو خیلی آدم دروغگو و پر روییه، حاضر نبود به ماتا حتی به صورت ذخیره تو این چند بازی اخیر بازی بده بعد اومده میگه میتونست برای ما مفید باشه. فقط هر وقت به مشکل میخورد ماتا رو می آورد که نجاتش بده مثل بازی با تاتنهام که ماتا نیمه دوم اومد و فوق العاده بود.

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

اورا هنوز جا داره حداقل دو فصل دیگه هم برای یونایتد بازی کنه. اگه تا اون موقع بوتنر و فابیو یه تکونی به خودشون بدن، به نظرم ما احتیاجی به بازیکنی مثل کوئنترائو نخواهیم داشت. + خیلی خوبه مویز وقتی والنسیا رو میاره جای رافائل، گهگاه از رافائل در سمت چپ بازی میگیره.
    خدا وکیلی اورا دیگه نمیتونه.بدنش نمیکشه.توی کورس ها همش جا میمونه.خیلی واجب هست خرید دفاع چپ

3. 2 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

خوش اومدی ماتای عزیز
    آرزوی موفقیت برات داریم

ای کاش یه هافبک دفاعی هم بگیریم

اگر فن پرسی و رونی آماده برگردن فکر کنم بتونیم 4.2.3.1 بازی کنیم
    این سیستم میتونه به خاطر دو هافبک دفاعی تا حدودی ضعفهای خط دفاعی رو پوشش بده توی حمله هم نفراتش رو داریم

رونی..........ماتا.........یانوزای
    ...............فن پرسی...............

به نظر من این ترکیب در صورت هماهنگی در حد فینال لیگ قهرمانان هست
    تا نظر دوستان چی باشه

5. 8 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

واقعا خرید فوق العاده ای بود. هرچقدر این مدت از عمرمون کم شد با بازی های فاجعه تیم با اومدن ماتا عشق کردیم. ایول. امیدوارم رونی هم تمدید کنه که دیگه عالی بشه

7. 2 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

شایعه هم شده که مویس برای دیدن بازی تونی کروس رفته بوده آلمان، عالیه کروس. یعنی اگه کروس رو هم بگیره، خط هافبک و حمله کامل و عالی میشه با وجود ماتا، کروس،رونی، فن پرسی و کاگاوا. کاش فقط این de gea رو هم میفروختن و به جاش یکی مثل ter stegen رو میگرفتن تا تو دروازه هم مشکلی نباشه.
    Last edited by Sepehr SS; 25-01-2014 at 14:59.

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

شایعه هم شده که مویس برای دیدن بازی تونی کروس رفته بوده آلمان، عالیه کروس. یعنی اگه کروس رو هم بگیره، خط هافبک و حمله کامل و عالی میشه با وجود ماتا، کروس،رونی، فن پرسی و کاگاوا. کاش فقط این de gea رو هم میفروختن و به جاش یکی مثل ter stegen رو میگرفتن تا تو دروازه هم مشکلی نباشه.
    این ده خیا خوبه حاجی!بازی با رئال تو برنابئو معجزه کرد

10. 7 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

کاش فقط این de gea رو هم میفروختن و به جاش یکی مثل ter stegen رو میگرفتن تا تو دروازه هم مشکلی نباشه.
    دخیا دروازه بان خیلی خوبیه ؛ 19-20 سالش بود که اومد تو لیگ انگلیس و تیمی مثل منچستر ولی خیلی زود خودشو هم با لیگ و هم تیم وقف داد، پارسال داشت به بلوغ کافی میرسید و میتونست امسال این بلوغ رو تکمیل کنه، ولی به نظر من اشتباه کار اونجا بود که مویس وقتی اومد ، کادر فنی قبلی رو بیرون کرد ، اگه دخیا با همون مربی دروازه بانا ادامه میداد، این فصل به مراتب بهتر خودشو نشون میداد ولی باز من به دخیا اطمینان کامل دارم.

__________________________________________________ __________________________________________________ ________________________________________________
    فرگوسن: اخراج مویس به نظر من احمقانه است

سایت گل- سرالکس فرگوسن، سرمربی پیشین منچستریونایتد، تاکید کرد اگر مویس را از این تیم اخراج کنند کاری احمقانه انجام داده‌اند.
    الکس فرگوسن در پایان فصل گذشته و پس از 26 سال نشستن روی نیمکت مربیگری منچستریونایتد از دنیای مربیگری کناره گیری کرد.
    دیوید مویس بنا به پیشنهاد فرگوسن هدایت یونایتدها را به دست گرفت اما تاکنون نتوانسته در این تیم نتیجه‌های خوبی بگیرد. قرار گرفتن در رتبه‌های میانه جدول در لیگ برتر انگلیس، حذف از جام اتحادیه و جام حذفی و شکست‌های خانگی چیزی نیست که هواداران منچستریونایتد آن را دوست داشته باشند.
    این نتیجه‌ها زمزمه اخراج مویس را بیش از پیش به گوش می‌رساند اما فرگوسن نظر دیگری دارد. سرمربی پیشین منچستریونایتد در این زمینه گفت:" نمی‌توانم درک کنم چطور برخی باشگاه‌ها مربیان خود را خیلی زود عوض می‌کنند. اعضای هیئت مدیره پیش از انتخاب یک مربی باید در مورد کیفیت مربیگری، شخصیت، فلسفه فوتبالی، شیوه کاری و رزومه او بحث کنند. اگر آنها همه این موارد را مورد توجه قرار داده‌اند، پس چرا پای انتخابی که داشته‌اند نمی‌ایستند؟ اگر تیمی چنین کاری انجام دهد به نظر من احمقانه می‌آید.
    نیاز به چنین کاری نیست. منچستریونایتد هم می‌تواند در ادامه فصل کارهای زیادی انجام دهد. آنها فلسفه فوتبالی و تاریخ بزرگی دارند و همواره باشگاه خوبی بوده‌اند."

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ _

نمیدونم والا حتما فرگوسن یه چی تو مویس دیده که این حرفا رو میزنه، ولی از نظر من شاید فرگوسن تو آخرین تصمیمی که برای منچستر گرفت، اشتباه کرد، اشتباهی مثل بازی ندادن توز تو فینال چمیونز لیگ 2009 !!
    هیچ وقت خوشم نمیاد از مویس بد بگم، ولی منچستر وقتی دو دهه با مربی مثل فرگوسن میمونه، بعد اون نمیشه با کسی کمتر از فرگوسن ادامه بده !
    من مویسُ از نظر فنی نقد نمیکنم، به 2 دلیل : 1- مربی نیستم 2- این فصل نتونستم همه بازیای منچستر رو ببینم تا قضاوت کنم، ولی هموناییم که دیدم، چیزی از نظر فنی ندیدم، جز اینکه والنسیا توپُ از سمت راست برمیداره میره تو زمین حریف، آخرشم چیزی نمیشه، یا اینکه عدنان خودشو به آب و آتیش میزنه و این ور اون ور میدوِ ...!!! هر چند که گلای زیادی از نظر فنی چشم نواز بودن، خورده !!
    مویس میتونه تو تیم دیگه ای موفق باشه، نمونه پیگرینی تو رئال نتونست موفق باشه ولی تو همین فصل، منچستر سیتی رو ببینین!
    خیلیا میگن این دوره، دوره انتقاله، شایدم باشه؛ شایدم اگه فرگوسن بود، بازم یه همچین نتایجی رقم میخورد(!) ولی بهتره با بازی با کلمات آدم خودشو فریب نده!
    هر چند معلومه که فصل آینده هم به مویس وقت داده میشه، مطمئنم مویس تیمی که میخواد رو میسازه !
    آرزوی هر red devils موفقیت منچستره، منم آرزوم همینه

12. 7 کاربر از Amir-Rainman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امروز بعدازظهر سایت رسمی عکس های ورود ماتا رو به کرینگتون گذاشته ...مبارکه

14. 6 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

ستاره جدید شیاطین سرخ، از آسمان وارد شد!
      محتوای مخفی: ادامه خبر 
    سایت گل- خوان ماتا، ستاره ملی پوش اسپانیایی، که در آستانه پیوستن به منچستریونایتد است، امروز با هلیکوپتر به تمرینات این تیم رفت و برای دقایقی با دیوید مویس به گتگو پرداخت.
    هم مویس و هم ماتا در نیم فصل اول روزهای کابوس واری را سپری کردند. آیا این انتقال می تواند آغاز روزهای خوب برای هر دو باشد؟ چهره خندان آنها نشان می دهد که به این همکاری امید زیادی دارند.

به نظرم این هلیکوپتر گرفتن و اینچزا حرکت جالبی بود! نشون میده که بازیکن چقدر برای باشگاه اهمیت میده و شاید زمینه ساز انتقالای دیگه بشه ( ایشالا)

بازیکنایی که وسط فصل به تیم اضافه میشن، میتونن تو مسابقات چمپیونز لیگ هم بازی کنن؟!

محتوای مخفی: عکس 

16. 7 کاربر از Amir-Rainman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

بازیکنایی که وسط فصل به تیم اضافه میشن، میتونن تو مسابقات چمپیونز لیگ هم بازی کنن؟!
    اگر برای تیم قبلی به میدان نرفته باشن ،بله ولی ماتا در هفته اول و دوم چمپیونز 83 دقیقه مقابل استوا بخارست به میدان رفته و 23 دقیقه هم مقابل بازل پس واسه من یونایتد نمیتونه به میدان بره.

18. 8 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •