تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 93 هستید؟

راي دهنده
126. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

46 36.51%
  • ریاضی

58 46.03%
  • انسانی

6 4.76%
  • هنر

8 6.35%
  • سایر رشته

8 6.35%
صفحه 95 از 136 اولاول ... 4585919293949596979899105 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 1353

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 93 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بچه ها الان وقت DVD خريدن نيست الان بايد مرور و جمع بندي كنين نه اينكه تازه برين سراغ DVD ها. اگه كسي توي يه مبحثي مثلا حركت شناسي يا ديناميك يا مثلا مشتق يا حد يا ... مشكل داره براي يكي دو درس ميتونه بگيره تماشا كنه ولي مثلا كسي كه ميخواد كل فيزيك يا رياضي رو بگيره كارش اشتباهه اين كار رو بايد حداقل 6 ماه پيش انجام ميداده نه الان. الان سعي كنين تست هايي كه قبلا زدين رو مرور كنين اگه رياضيتون در حد 10درصد هست تو اين فرصت باقي مونده نميتونين برسونين به 40 مخصوصا رشته تجربي. فعلا كسي بخواد درصد رياضيش رو افزايش بده توصيه ميكنم كتاب آمار و مدلسازي گاج رو بگيره و تستاش رو بزنه ازش 2تا و شايدهم 3 تا تست مياد يعني 10 درصد. DVD هاي همه موسسات خوب و بد دارن من خودم با DVD هاي امير مسعودي فيزيك رو بالاي 80 زدم. ولي الان ديگه كسي نميتونه با ديدنشون توي فيزيك قوي بشه مگه اينكه همونطور كه گفتم فقط يه مبحث رو تماشا كنه نه همشون رو .

2. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه poyyesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

عزیز درست میگید ولی همونطور که خودت درجریانی (پ.خ دادم بهت ) بعده 4 سال میخوام کنکور تجربی ساله یگه 94 رو شرکت کنم خودمم رشتهم ریاضی بود

واسه همین امار این دیویدیارو گرفتم > اگه اطلاعاتی دارید دربارش ممنن میشم توضی بدین

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بچه ها دقت داشته باشين كه الان وقت توجه كافي به تغذيه و خواب و مسايل روحي رواني هست. اين نكته هايي كه ميگم رو جدي بگيرين : شايد شنيده باشين نزديك امتحانات و كنكور شيريني و شكر و قند زياد بخورين ولي همش كشكه اصلا نخورين سعي كنين برنج و سيب زميني زياد بخورين به جاش. قند و شكر تمركز شما رو پايين ميارن. اگه مشكل خواب دارين و صبح ها ديرتز از ساعت 8 بيدار ميشين الان ديگه آخرين فرصته كه خودتون رو به بيدار شدن قبل از 6:30 عادت بدين. روز كنكور حتي بايد قبل از 6:30 بيدار بشين اگه الان تا ساعت 2 شب درس ميخونين و صبح 9 بيدار ميشين و فكر ميكنين كه شب كنكور 11 ميخوابين و 6 بيدار ميشين كاملا در اشتباهين؛ حتي اگه بتونين همچين كاري كنين بازم به خاطر كاهش تمركز ضرر ميكنين. بهتره از الان به فكر منظم كردن خواب باشين. از مسايل بيخودي هم دوري كنين اين 2 ماه رو. هيچ مسئوليت بيخودي رو قبول نكنين تا استرس بيخودي بهتون وارد نشه. در درس خوندن هم بيشتر به فكر جمع بندي مطالبي كه خوندين باشين تا خوندن مطالب جديد.

5. 3 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

بچه ها دقت داشته باشين كه الان وقت توجه كافي به تغذيه و خواب و مسايل روحي رواني هست. اين نكته هايي كه ميگم رو جدي بگيرين : شايد شنيده باشين نزديك امتحانات و كنكور شيريني و شكر و قند زياد بخورين ولي همش كشكه اصلا نخورين سعي كنين برنج و سيب زميني زياد بخورين به جاش. قند و شكر تمركز شما رو پايين ميارن. اگه مشكل خواب دارين و صبح ها ديرتز از ساعت 8 بيدار ميشين الان ديگه آخرين فرصته كه خودتون رو به بيدار شدن قبل از 6:30 عادت بدين. روز كنكور حتي بايد قبل از 6:30 بيدار بشين اگه الان تا ساعت 2 شب درس ميخونين و صبح 9 بيدار ميشين و فكر ميكنين كه شب كنكور 11 ميخوابين و 6 بيدار ميشين كاملا در اشتباهين؛ حتي اگه بتونين همچين كاري كنين بازم به خاطر كاهش تمركز ضرر ميكنين. بهتره از الان به فكر منظم كردن خواب باشين. از مسايل بيخودي هم دوري كنين اين 2 ماه رو. هيچ مسئوليت بيخودي رو قبول نكنين تا استرس بيخودي بهتون وارد نشه. در درس خوندن هم بيشتر به فكر جمع بندي مطالبي كه خوندين باشين تا خوندن مطالب جديد.
    ممنون اما من میخوام تازه شروع کنم!

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    یه سوال :
    دقیقا مشخصه که کنکور تجربی امسال صبحه یا بعد از ظهر ؟ یعنی اعلام شده ؟
    چون من از اون شب بیدارها هستم و اگه بخوام خوابمو تغییر بدم و بعدش کنکور رو بندازن عصر ، بدبخت میشیم !!!!!
    نکنه ریاضی رو بذارن صبح و تجربی رو بندازن عصر ؟؟

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    یه سوال :
    دقیقا مشخصه که کنکور تجربی امسال صبحه یا بعد از ظهر ؟ یعنی اعلام شده ؟
    چون من از اون شب بیدارها هستم و اگه بخوام خوابمو تغییر بدم و بعدش کنکور رو بندازن عصر ، بدبخت میشیم !!!!!
    نکنه ریاضی رو بذارن صبح و تجربی رو بندازن عصر ؟؟
    هرسال کنکور ریاضی و تجربی و انسانی صبح برگزار میشه، هنر و زبان بعد ظهر!

9. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه POROMA2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

بچه شاید خنده دار عجیب غیر ممکن باشه کمی مسخره
    ولی من الان میخوام شروع کنم برای کنکور تخصصی زبان انگلیسی شروع کنم
    خوب شاغلی اینم داره البته منکر تنبلی خودم نیستم ولی هوشم و استعدادم در زبانم بد نیست
    حالا باید چیکار کنم اصلا شروع کنم از کجا ؟؟؟؟
    فقط یه تبلت ۱۰ اینچی گرفتم بتونم سرکار یه چیزی بخونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    یه مشکلی
    من آزمون جامع آخر سنجش ثبتنام قبلا
    بعد الان دارم مریم سفر و ادامه کنکوریم اونجام
    و روزقبل کنکورم میام تهران
    حالا من چیکار کنم آزمون سنجش
    نمیتونم بخاطر بیام تهران
    نمیشه دوباره ثبتنام کنم
    اینبار محل خوبم رو اون شهری که هستم بزنم

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام دوستان لطفا اگه کسی جواب سوالمو میدونه دریغ نکنه خیلی نیاز دارم به جوابش ...من سال 88 پیش دانشگاهی بودم ... بدلیل ی سری مشکلات نرفتم دانشگاه ... امسال میخوام کنکور بدم ... سوالم اینه که اگه قبول بشم پرونده ام رو واسه ثبت نام باید از مدرسه ام بگیرم ؟! آخه ی دعوایی کردم آخرین بار تو مدرسه و اصلا روم نمیشه برم مدرسه ... نمیشه این پرونده رو از آموزش پرورش بگیرم ؟بجز پرونده چیز دیگه ای هم نیاز هست واسه ثبت نام دانشگاه که باید از مدرسه گرفت؟!کلا من میخوام ی جوری بشه که اصلا نرم مدرسه ... راهی هست؟!

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    یه مشکلی
    من آزمون جامع آخر سنجش ثبتنام قبلا
    بعد الان دارم مریم سفر و ادامه کنکوریم اونجام
    و روزقبل کنکورم میام تهران
    حالا من چیکار کنم آزمون سنجش
    نمیتونم بخاطر بیام تهران
    نمیشه دوباره ثبتنام کنم
    اینبار محل خوبم رو اون شهری که هستم بزنم

ممنون
    دوباره ميشه ثبت نام كرد ولي بايد هزينه رو مجددا پرداخت كين. مشكلي هم پيش نمياد چون كد ره گيري مجدد و شماره پرونده بهتون داده ميشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •