تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 219 اولاول ... 4585919293949596979899105145195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 2187

نام تاپيک: کلوپ K750

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_ice_heart_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

فوقش میدی برات یه بار فلش میکنن.ولی اگه طبق آموزشها پیش بری مشکلی نیست.البته با ترس به هیچ جایی نمیرسی.
    مثل من كه مال من cid 49 red بود در داخل fs و flash هيچي نبود با phone sx دستكاري كردم دوباره هيچي نبود وگوشيم هم روشن نشد دادم بيرون درست كردن 10000 تومان ولي من پلاگين هايي كه تو سايتي كه اموزش ديدم دانلود نكردم پلاگين هاي اينجارا گذاشتم ميتونه مشكل از اون باشه؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه soltanmahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همسایه امام رضا

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان.
    گوشی من برای voice call و voice control کار نمی کنه یعنی وقتی می گه بعد از شنیدن صدای بوق اسم را بگو و اسم را می گویی، خنگ می گه دوباره بگو . نمی دونم چرا این جوری .
    اگه می شه روش درست کار را بگویید.
    ممنون.

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

یک سوال

این دکمه شاسی وقتی خراب میشه چیکار باید کرد

البته k700 چون تاپیک نداشت اینجا گفتم؟

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

بابا خوب نور كمه ديگه اگه با يه نوكيا مقايسه كني در همان نوره كم مي فهمي
    توی این عکس چراغ اتاق روشن بود و فلاش هم همین طور و حالت کم نور روشن بود ولی باز عکس خرابه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من وقتی توی افتاب عکس میگرم عکس خوبه ولی اگه هوا کمی ابری باشه و یا توی اتاق عکس بگیرم با هر تنظیماتی عکس نویز داره میخام بدونم برای بقیه همین طوره. من توی سایت gsm.ir خوندم که کیفیت کا 750 از ان 70 بهتره ولی وقتی مقایسه کردم دیدم برعکسه برای همین تو شک افتادم که نکنه گوشیم خرابه

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

توی این عکس چراغ اتاق روشن بود و فلاش هم همین طور و حالت کم نور روشن بود ولی باز عکس خرابه

من وقتی توی افتاب عکس میگرم عکس خوبه ولی اگه هوا کمی ابری باشه و یا توی اتاق عکس بگیرم با هر تنظیماتی عکس نویز داره میخام بدونم برای بقیه همین طوره. من توی سایت gsm.ir خوندم که کیفیت کا 750 از ان 70 بهتره ولی وقتی مقایسه کردم دیدم برعکسه برای همین تو شک افتادم که نکنه گوشیم خرابه

کسی جواب این سوا رو داره

من بعد از اینکه گوشیم رو اپدیت کردم بعد از روشن شدن پیغام میداد که سیم کارت صحیح رو وارد کنید. توجه کنید که گوشیم سریال اصلی هست .بردم تعمیر گاه گفتن باید فلش شه و اونا گوشیمو فلش کردن و گفتند که به علت اپدیت ناقص و اشتباه گوشیم اینطوری شده ایا این حرف اونا درسته ایا اپدیت اشتباه میتونه این بلا رو سر گوشی بیاره. در ضمن گفتند که با اینکه گوشیم سریال اصلی بوده چون الان فلش شده دیگه گوشیم چنج شده حساب حساب میاد و اگه دوباره اپدیت کنم شماره سریالش میپره نظر دوستان در این مورد چیه
    خواهش میکنم من عجله دارم.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

کسی جواب این سوال رو داره

من بعد از اینکه گوشیم رو اپدیت کردم بعد از روشن شدن پیغام میداد که سیم کارت صحیح رو وارد کنید. توجه کنید که گوشیم سریال اصلی هست .بردم تعمیر گاه گفتن باید فلش شه و اونا گوشیمو فلش کردن و گفتند که به علت اپدیت ناقص و اشتباه گوشیم اینطوری شده ایا این حرف اونا درسته ایا اپدیت اشتباه میتونه این بلا رو سر گوشی بیاره. در ضمن گفتند که با اینکه گوشیم سریال اصلی بوده چون الان فلش شده دیگه گوشیم چنج شده حساب حساب میاد و اگه دوباره اپدیت کنم شماره سریالش میپره نظر دوستان در این مورد چیه

پروفشنال ali_chenger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان.
    گوشی من برای voice call و voice control کار نمی کنه یعنی وقتی می گه بعد از شنیدن صدای بوق اسم را بگو و اسم را می گویی، خنگ می گه دوباره بگو . نمی دونم چرا این جوری .
    اگه می شه روش درست کار را بگویید.
    ممنون.
    باید اسمی که می خوای بگی کوتاه باشه در ضمن در یک محیط آرام باید این کار را انجام بدی

اگه نباشه جاش خالی می مونه littledemon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

منم همینطوره نمی فهمه ..
    راستی دوستان
    سلام
    کسی نمی دونه چه جوری روی گوشی K750i میشه در هنگام ارسالSMS از اسمایل هایی که خودمون گزاشتیم توی مثلا Memory stick استفاده کرد ...؟ آیا پسوند خاصی باید داشته باشه ؟

در ضمن منظور من Smile های متحرک بود...مثل همین یاهو . و و.......؟

من این کار رو کردم ...پوشه ای که اسمایل ها داخلشه رو میشناسه ولی فایل های داخلش رو نشون نمیده ....

چرا ؟ فایل ها مخصوص هستند ؟

پروفشنال amin-se's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

کسی جواب این سوال رو داره

سلام.گوشی من کا750 ست و کیفیت عکس های گوشی شما رو قبول ندارم.
    من هم گوشیم سریال اصلی بود.فلش کردم.کیفیت دوربین خیلی خیلی بهتر شد.
    ورژن فریمور فعلی گوشی من : r1ca021
    خیلی راحت و به جرات میگم گوشی من بهتر از گوشی شما عکس میگیره. و اما جریان ان 70 :
    یکی از دوستای من که ان 70 داشت پیشنهاد مقایسه ی دوربین ها رو داد که بعد از نظر دادن 5 ، 6 نفر در مورد عکس ها (که در شرایط مختلف مثل شب،هوای آفتابی،ابری،توی سایه،تاریکی مطلق و ... ) گرفته شده بود به این نتیجه رسیدیم که کیفیت دوربین کا 750 بهتر از ان 70 هستش ...
    و یه چیزه دیگه : شما حالت مایکرو رو روشن کردید و عکس گرفتید در صورتی که این حالت برای عکاسی در فاصله ی 30 سانتی متری هست در صورتی که فاصله ی شما از سوژه بیشتر از این حد بود.
    وقتی هم حالت نور کم (Night Mode ) رو روشن میکنید حتی حرکات کوچک دست شما در کیفیت عکس تاثیر داره.
    این عکس رو با گوشی خودم و روشن بودن حالت مایکرو گرفتم.ببین :

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام من یک مشکل بزرگ پیدا کردم خواهش میکنم کمکم کنید؟
    وقتی که با دوربین کار مکنم بدون اینکه saveکنه از دوربین خارج میشه و اکثر عکسهای تو picture بصورت ناشناخنه است و نشون داده نمیشه لطف کنید بگید مشکل چی و چطوری خل میشه .
    دوستون دارم یک عالمه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •