تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 754 اولاول ... 4585919293949596979899105145195595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

با تشکر از شما دوست عزیز
    این
    اکانتیکت چی هست
    بله مودم 4 پورته هست ، یک نکته رو هم اضافه کنم شاید بی ربط باشه یکی از پورت های مودم از طریق DLNA به تلوزیون وصله،البته تاثیری تو سرعت دانلود مشاهده نکردم
    همونطور که فرمودین سرعت من باید 220 باشه سرعت شما هم 220 هست
    کاری میتونم بکنم که سرعتم بهتر بشه؟
    اکانتیک پنلی هست که مثل نل مشخصات سرویستون خودتونه ولی فضای بیشتری داره میتونن سرعتا رو هم محدود کنن.
    من 128 محدود دارم 50 هست سرعتم 1 مگ هم داشتم 220 و 512 هم 140 بود.
    فعلا اوضاع خرابه ممکنه خوب بشه و یا حتی بدتر هم بشه

2. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سیم افشان رو میگن که نویز رو زیاد میکنه ولی من همه جور سیم رو تست کردم وبهترین کیفیت برای همین افشان بوده اگه پوسیدگی داره رفعش کن.سیم مخابراتی که میاد دم در رو بگیر تمیز کن و همینطور اتصالات رو تمیز کن.
    چون مخابرات زیاد متوجه کارها نمیشن هر چه قدر بگی هیچی نمیفهمن باید از شرکت پیگیری کنی بهتره اونا بهترن تو این کارا.
    چون خودت گفتی از دم در هم تست کردی همینقدر نویز داره چه پهنای باندت بالا بود چه قبلا پس کاری نمیشه کرد .بازم میگم اول لتصالات رو تمیز کن بعد
    اگه سیم رو عوض کنم و سیم جدید بگیرم تاثیری در کیفیت خط میزاره؟
    سیم افشان بگیرم دیگه؟ سیمی که خود مخابرات استفاده میکنه تک رشته ای هست

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سرویس مخابراته
    4 مگه
    سرعت دانلود 460 کیلو هستش با تشکر از راهنمایی اساتید
    مشکل چیه دقیقا ؟

از شرکت تلکام اینتر نت گرفتم که ساعت رایگانش از ساعت 3تا 7 هستش
    شاید isp افت سرعت داره
    نداره؟
    اطلاعات دقیق تر میدی؟

5. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

اگه سیم رو عوض کنم و سیم جدید بگیرم تاثیری در کیفیت خط میزاره؟
    سیم افشان بگیرم دیگه؟ سیمی که خود مخابرات استفاده میکنه تک رشته ای هست
    من هم اتفاقا سیمی که خود مخابرات داره استفاده میکردم هم نویز بالا میرفت و همکیفیت پایین میومد اتفاقا سیم رانژه رو هم تست کردم بازم مثل افشان کیفیت نداشت حالا ممکنه که مخابرات شما فرق داشته باشه.
    اول سیم ها رو عوض نکن.برو دم در سیمی که از مخابرات میاد رو ا پریز بکن و سیم رو قطعش کن تمیز بشه دوباره به پریز متصلش کن سیمی رو هم که به دوشاخه وصله رو هم همین کار رو کن ببین تغییری میبینی یانه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

شاید isp افت سرعت دارهنداره؟اطلاعات دقیق تر میدی؟
    تا دو هفته پیش سرعت شبانه رایگان بهتر بود با پهنای باند 2400 تقریبا شبا با سرعت 180 دانلود میکرد و روزا 250 تا 300الان 20 هفتس که سرعت شبانه خیلی افت کرده ولی در روز سرعت خیلی خوبه این اطلاعت مودم من در شبی که گذشت بود SNR margin: down:13 up:15 line atten uation: down:43.5 up:28.5 data rate: down:6144 up:640ولی با سرعت 30 دانلود میکردم که الان توی روز با این پهنای دانلود با سرعت 500 تا 600 دانلود میکنمنمیدونم چرا این snr در طول شبانه روز خیلی نوسان داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من هم اتفاقا سیمی که خود مخابرات داره استفاده میکردم هم نویز بالا میرفت و همکیفیت پایین میومد اتفاقا سیم رانژه رو هم تست کردم بازم مثل افشان کیفیت نداشت حالا ممکنه که مخابرات شما فرق داشته باشه.اول سیم ها رو عوض نکن.برو دم در سیمی که از مخابرات میاد رو ا پریز بکن و سیم رو قطعش کن تمیز بشه دوباره به پریز متصلش کن سیمی رو هم که به دوشاخه وصله رو هم همین کار رو کن ببین تغییری میبینی یانه
    اتفاقا دم در سیمی که از مخابرات اومده رو پریز کردم و سیم خونرو هم توسط دوشاخه به پریز وصل کردمیه سوال دیگه : سیم من وقی که وارد خونه میشه بین راه باید به دو سیم تبدیل شه که یه سیمش به یه اتاق بره سیم دیگش هم به اتاق دیگه حالا من سیمو در بین راه لختش کنم و دوتا سیم دیگه بهش وصل کنم یا به سر هر سه سیم سوکت تلفن بزنم بعد توسط این تبدیل های سوکتی سه سیمو به هم وصل کنم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

اتفاقا دم در سیمی که از مخابرات اومده رو پریز کردم و سیم خونرو هم توسط دوشاخه به پریز وصل کردمیه سوال دیگه : سیم من وقی که وارد خونه میشه بین راه باید به دو سیم تبدیل شه که یه سیمش به یه اتاق بره سیم دیگش هم به اتاق دیگه حالا من سیمو در بین راه لختش کنم و دوتا سیم دیگه بهش وصل کنم یا به سر هر سه سیم سوکت تلفن بزنم بعد توسط این تبدیل های سوکتی سه سیمو به هم وصل کنم؟
    هم میتونی یه سیم رو بیاری تو خونه او از اونجا تیکش کنی یکی ببری برای مودم یکی ببری برای تلفن.هم میتونی اون طرف سیمی که تو خونه میاد رو سوکت بزنی به یه اسپلیتر متصلش کنی به سیم تلفن با سوکت هم با اسپلیتر وصل کن و برای مودم هم سوکتش رو به اسپلتیر وصل کنی.
    با سوکت اگه جنس سیمت از این سیم هایی باشه که چند رشته داخلش باشه و زیر سوکت هم دوتا فلز باشه کیفیتش بهتر تا 4تا فلز.
    اگه اتصال بزنی ببری سیم رو کیفیتش به صورت نامناسب بین تلفن و مودم تقسیم میشه.
    نظر من اینکه یه سیم مستقیم ببر واسه تلفن یه سیم مستقیم واسه مودم.هر دو از دم در///// میتونی از این دوشاخه های دو سوکت دار بخری اگه هر دو سیمت سوکت داره دم در وصل کنی و دوتا سیم جدا بکشی----- یا میتونی دوتا سیم تلفن و مودم رو به هم اتصال بدی و بزاری تو دوشاخه و بزنی به پریز.
    در آخر سیم کشیت هم فقط برای تلفن اسپلیتر بزار برای مودم احتیاجی نیست

10. 2 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

هم میتونی یه سیم رو بیاری تو خونه او از اونجا تیکش کنی یکی ببری برای مودم یکی ببری برای تلفن.هم میتونی اون طرف سیمی که تو خونه میاد رو سوکت بزنی به یه اسپلیتر متصلش کنی به سیم تلفن با سوکت هم با اسپلیتر وصل کن و برای مودم هم سوکتش رو به اسپلتیر وصل کنی.
    با سوکت اگه جنس سیمت از این سیم هایی باشه که چند رشته داخلش باشه و زیر سوکت هم دوتا فلز باشه کیفیتش بهتر تا 4تا فلز.
    اگه اتصال بزنی ببری سیم رو کیفیتش به صورت نامناسب بین تلفن و مودم تقسیم میشه.
    نظر من اینکه یه سیم مستقیم ببر واسه تلفن یه سیم مستقیم واسه مودم.هر دو از دم در///// میتونی از این دوشاخه های دو سوکت دار بخری اگه هر دو سیمت سوکت داره دم در وصل کنی و دوتا سیم جدا بکشی----- یا میتونی دوتا سیم تلفن و مودم رو به هم اتصال بدی و بزاری تو دوشاخه و بزنی به پریز.
    در آخر سیم کشیت هم فقط برای تلفن اسپلیتر بزار برای مودم احتیاجی نیست
    دستت درد نکنه دمت گرم ممنون از راهنمایی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    باب الجنت (قزوین)

پيش فرض

فرق نکرده
    ببین از دوستانتون که از شرکت شما سرویس دارن هم کسی مشکل شما رو داره
    آرمین جان من در تاپیک صبانت گشتم ولی مثل اینکه کسی مشکل منو نداره
    مرحله بعد چیه؟

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

آرمین جان من در تاپیک صبانت گشتم ولی مثل اینکه کسی مشکل منو نداره
    مرحله بعد چیه؟
    به پشتیبانی گفتی؟

14. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •