آقا مرتضی دستت درد نکنه ما که دومی رو پول نداریم بخریم لطفا بگید اولی اسمش چیه و کجا میشه پیداش کرد که مطمئن باشه و قیمتش چنده ممنون
آقا مرتضی دستت درد نکنه ما که دومی رو پول نداریم بخریم لطفا بگید اولی اسمش چیه و کجا میشه پیداش کرد که مطمئن باشه و قیمتش چنده ممنون
Dostan Man W810i Gereftam Ama IMEI Ke To Goshi Ba Code Neshon Midim Ba Poshte Goshi&Karton 1ki nist .Faghat 6 Ragham Vasatesh 1ki hast In Goshi Moshkeli Nadare? Joz Goshihaye hast ke az 3-4 mah ghabl vared shode Va Migoft Ke REGISTER Shode Va Mokhaberat ino Gozaste. Che Konam?? Az Chandta Maghaze Porsidam Ham Ino Goftan RASTE?Khialam OK?
[quote]بابا اين همه آدم يكي به من كمك كنه لطفآ[/quote]
سلام
ببخشید که وقتتون رو می گیرم.امروز و700 یکی از دوستام با بلوتوث یه فایل برای من فرستاد اما گوشی من ارور پر بودن مموری رو می داد در حالیکه اینطور نبود.همین کارو با ک750 انجام دادیم باز همین مشکل پیش اومدوقتی که من فایل می فرستادم گوشی هنگ می کرد .حتی خاموش هم نمی شد تا اینکه بعد از چند دقیقه ریست میشد.همین کارو با پی910 و و550 انجام دادم هیچ مشکلی پیش نیومد.حالا به نظرتون چه مشکلی پیش اومده؟ممکن ویروسی شده باشه؟چ
ون توی هر فلدی که میرم نیو فلدر هست روش که کلیک میکنم میره توی my document
شما گوشیت رو به کامپیوتر وصل کن و با یه آنتی ویروس چک کن . گوشی های جاوا ویروس ندارن ولی به تجربه می گم که اگه به کامپیوتر های ویروسی وصل شن ( مخصوصن ویروس نیو فلدر) باعث می شه که گوشی قاطی بکنه. در نهایت هم اگه درست نشد باید گوشیت یه فلش شه یه 10 تومنی آب می خورهنوشته شده توسط hnl_hossein
mehdi_brg
تو پاساژ علادین میتونی پیدا کنی
Last edited by Morteza-; 09-12-2006 at 06:33.
تعمير كردن واست ؟نوشته شده توسط aarash
فريمور جديد روشه الان ؟ يا همون قديميه ؟
با خوده كلاينت وتان كار كردي ؟
اگه موبايلو فلش كنيم همه اطلاعاتش مي پره ؟ (شماره ها و SMS ها)
چي كار ميشه كرد؟
راستي اون دو تا فايلو نميشه از جايي گير آورد؟
W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49.mbn
W810_R4ED001_FS_M_EAST_N_AFR_RED49.fbn
من الان گوشیم جدیدترین ورژن هست ! ولی فرقی نکرده ! جز اینکه هنگ کردناش کمتر شده ! همین ...نوشته شده توسط boys_won
دوستان یه چیزی واسم خیلی جالبه......تو سایتهای برتر موبایل و خود سایت سونی اریکسون از این گوشی زیاد حرفی زده نشده.و حتی تو صفحه اولش گوشی w700i رو قرار داده....نظرتون در مورد این گوشی چیه؟
ویه نظر خواهی:
به نظرتون اگه سونی اریکسون یه ذزه این گوشی رو بزرگتر میساخت بهتر نبود.....انصافا تو نگاه اول شبیه اسباب بازی میمونه..ولی فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)