بچه ها تاریخ انتشارش 2 مهر میشه یا 4 مهر؟ایشالا کی میشه از بازار خرید؟امیدوارم به مشکل کرک نخوره البته!!
بچه ها تاریخ انتشارش 2 مهر میشه یا 4 مهر؟ایشالا کی میشه از بازار خرید؟امیدوارم به مشکل کرک نخوره البته!!
الان کافیه پدال سرعت رو بگیر بعد این کار رو انجام بدی چون الان بدون گرفتن سرعت میتونی اسکیلز بزنی
-----
خیلی جالبه الان هر چهار پدال روی دسته موقع حرکت با توپ کارایی های خاصی دارن حتی از ترکیب دو تا شون باهم میتونی یه مدل دیگه حرکت کنی
-----
چون من دسته رو از قدیم مثل pes درست میکردم (شبیه فوتبال 99 پلی استیشن ) واسه همین پدال L1 من مخصوص چیپ و تعویض بازیکنه وقتی توپ دسته منه یه جا که ثابت می ایستم وقتی L1 رو نگه میدارم بازیکن پاشو بالای توپ حرکت میده و باعث گیج شدن بازیکنت حریف میشه
---------------------
من تا الان درباره بازی نظری نداده بودم ولی میخوام بگم که بازی از لحاظ گیم پلی خیلی خوب شده انصافا اکثرمون انتظار از یک بازی با عنوان نسخه کارنت این نبود و فکر میکردیم با بازی فاجعه باری روبرو باشیم درسته از لحاظ گرافیک تغییری نداشته اما طراحی چهره ها واقعا خوب کار شده مهمترین عامل که گیم پلی هست خیلی خوب درست شده و جا واسه کارهای زیادی گذاشته تا هرسال ما با یک چیز جدید تر روبرو باشیم
----------
من چند بار گفتم و این بار هم میگم اون کسایی که میگن بازی تغییرات زیادی نداشته : اولا نمیشه گفت تغییرات زیادی نداشته چون خود گیم پلی کلی تغییرات داشته بعد از اون هم امسال واسه فیفا سال پر جنب و جوشی هست چون قرار 6 ماه دیگه جام جهانی رو بده بازار و 5 ماه بعد از اون نسخه بعد فیفا اونم واسه 5 پلتفرم پر استفاده ( pc-xo-x360-ps3-ps4) واسه همین نباید انتظار بیشتر از این رو داشت مخصوصا اینکه بازی جام جهانی که یک بازی خاص هست رو حتما خاص میسازن
یعنی اینجا هیچ کس این مشکل رو نداشته ؟!![]()
اقا چرا تو فیفا 13 با اینکه گرافیکش از این قویتره اصلا مال من لگ نداره اما تو 14 با همون تنظیمات بازی کمه تو محوطه جریمه لگ داره؟
فک کنم از خود دمو باشه چون واسه منم بعضی وقتا پیش میاد
یکی از اینها مربوط به تنظیمات دسته هست که من هرسه تا رو آپ کردم.در پوشه بازی در پوشه game کپی کن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدEU Release Date:
Sep-27-2013
US Release Date:
Sep-24-2013
AU Release Date:
Sep-27-2013
آمریکا دوم مهر،اروپا و استرالیا 5 مهر
من لگ ندارم اصلا.در تنظیمات هم روی X4 گذاشتم.تنظیمات رو در game setting بالا پایین کن.
واسه من روی بالاترین حالت هم لگ نداره...به نظرم گرافیکشم بالاتر از 13 هست....راستی فیس بازیکنا خیلی خوب کار شده
فیسها واقعا عالی هستن
اما گرافیکش از 13 خیلی ضعیفتره اگه نیم ساعت با 14 بازی کنی بعد بری 13 بازی کنی متوجه میشی که گرافیکش اصلا قابل قیاس با 13 نیس
کاش تو نسخه اصلی گرافیکش بهتر بشه
فیسای جدید یه مشکل کوچولو دارن، اینکه چشما خیلی بازن و بزرگ تر از حد معمولن.
بنظرم این مشکل به این خاطر هست که بازیکنا موقع عکس گرفتن، فکر کردن چشماشون بستس و خوب تو عکس نمیفته، برا همین چشماشون بازتر کردن و عکسا اینجوری شده.
برا خودمون هم زیاد پیش میاد که عکس پرسنلی میخوایم بگیریم، چشمامونو باز تر میکنیم.
ورزشگاه فقط نیوکمپ داره !! خوشحالی بالوتلی جالبه . دست به سینه اخم میزنه !!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)