آدرس سايت سازندهاش (شينزن) ميدوني چيه؟
آدرس سايت سازندهاش (شينزن) ميدوني چيه؟
دوستان می تونید بفرمایید در حال حاضر کلا چند تا شهر این کانالهای دیجیتال رو دریافت می کنن؟
سلام
در مورد اين قابليت تصوير در تصوير كه گفتين آيا بايد خود تلويزيون هم قابليت تصوير در تصوير رو داشته باشه يا مهم نيست. مثلا تلويزيون ما كه پارس هست و پشتش يه جاي سوكت ورودي و خروجي و يه ورودي آنتن داره و تصوير در تصوير هم نيست، آيا با توضيح بالا و با پروويژن تصوير در تصوير ميشه؟ ممنون
نه حتما باید تلویزیون خودتون این قابلیت را داشته باشه.
فکر میکنم تهران و اصفهان و اگه اشتباه نکنم مازندران.
بازم دوستایی که اطلاعات دقیقتری دارن بگن
لازم به ذکر است که ست تاپ باکس از بانه آوردن 25000 تومان ! عالی هم داره جواب میده !
اینا یا در توانشون نیست که آپدیت بدن یا به مشکلات حل نشدنی دستگاهشون واقف هستند ، و به عمد دارن طولش میدن که هرکسی این دستگاهو خریده گارانتیش تموم بشه و بگن که برو پی کارت ، اینارو من میشناسم !10 سال پیش یه حرکتی بدتر از این کردن که اینجا جاش نیست بگم ! اسم شرکتشون گنده است ولی خیلی ضعیف و دغل باز هستند ! البته اگه یه روزی موفق شدن و آپدیت دادن ، دلیلی بر این نمیشه که من حرفمو پس بگیرم ! چون سابقه بدی که این شرکت داره خرابتر از این حرفاست .
( من قصدم تهمت زدن به شخص یا شرکتی نیست ، سند حرکت زشت این شرکت بعد از 10 سال هنوز هم موجوده و نگه داشتم تا یادم باشه که گول اسم شرکتها رو نخورم )
دوستان عزیز لطفا در مورد اینکه مشکل پیش آمده را شرح بدم ، شرمنده ام ، لطفا جهت حفظ نظم انجمن و دور نشدن از موضوع اصلی تاپیک اصرار بر این قضیه نفرمایید.
Last edited by Nikonian; 30-03-2010 at 15:42. دليل: خواهش از دوستان
سلام
من توي علا الدين چند نوع ديدم حدود 30 تومان ، ولي به USB كامپيوتر وصل مي شد. اين مدلي كه مد نظر شماست چه مشخصاتي دارد؟
خوب بگو بشناسیم این شرکتو؟
ببینم 10 سال پیش چکرده؟
دمت گرم زدی توخال
اینا بااین دلال بازیهاشون دارن سر آدمهای ساده لو ( خیلی ببخشید ) را با این قیمت بالا واین سود کلان واقعا کلاه گشادی میگذارند.
نمیدونم اینا اصلا مسلمانند یا کلا اصلا انسان هستند یا نه...
البته باید برای خریدارانی که این کلاه زیبا وقشنگ وفریبنده روی سرشان رفته وچه بسا الان خیلی هم حق بجانبند را باید افسوس خورد چراکه جیب مبارک این سودجویان را با کمال میل پر کرده اند وصد افسوس که تعریف هم میکنند.
اگه توساین ALIBABA.COM بروید اگه سرمایه دار باشید میتونید با مبلغ بسیار کم اینجور کالاها را با نامی که خودتان هم انتخاب کرده اید برایتان بسازند وشما هم میتوانید یک دکانی برای عرضه کالای چینی بدون کیفیت و فله ای باز کنید البته کم نیستند از این انسانهای حرام خوار که فقط بفکر جیبهای مبارک خودشان هستند. این آدمها دلشان برای آن کارگر جنوب شهر نمیسوزد که برای تماشای 1 ساعت تصویر صاف از نون شب خودش باید آیا بگذرد ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)