تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 124 اولاول ... 4585919293949596979899105 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 1234

نام تاپيک: تاپيك سوالات و مشكلات Smart TV Samsung

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام ممنون بابت پاسخگویتون.میخواستم بیشتر راجب ال ای دی بار بدونم چه خصوصیاتی داره کاربردش چیه(فقط نور زمینه پنل را تامین میکنه؟) چی کار کنم ال ای دی بار با نوسانات برقی آسیب نبینه؟
    فرقی بین ال ای دی بار پنل اچ دی با پنل فول اچ دی هست؟ نمیدونم منظورمو رسوندم یعنی میشه از ال ای دی بار پنل اچدی برای پنل فول اچ دی استفاده کرد تو کیفیت تاثیر میذاره؟
    قیمت هر ال ای دی بار چقدره؟مثالا برای یه تی وی 48 اینچ.
    ممنون از شما.
    دوست عزیز
    ال ای دی بار نور زمینه پنل را تامین می کند و در صورت سوختن دیگر تلویزیو نتان روشن نمی شود . و بسته به اینچ تلویزیون قیمت آن متفاوت است و برای سالم ماندن آن باید وسایلی که با عث اتصال کوتاه و یا شوگ برق به تلویزیون می شود را از آن دور و آنها را اصلاح کنید .
    نکته: برای جلوگیری از این مورد هم می توانید از قسمت منو --> سیستم ---> راهکار صرفه جویی---> صرفه جویی انرژی را روی کم تنظیم کنید . این مورد را تست کردم جواب داده

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

دوست عزیز
    ال ای دی بار نور زمینه پنل را تامین می کند و در صورت سوختن دیگر تلویزیو نتان روشن نمی شود . و بسته به اینچ تلویزیون قیمت آن متفاوت است و برای سالم ماندن آن باید وسایلی که با عث اتصال کوتاه و یا شوگ برق به تلویزیون می شود را از آن دور و آنها را اصلاح کنید .
    نکته: برای جلوگیری از این مورد هم می توانید از قسمت منو --> سیستم ---> راهکار صرفه جویی---> صرفه جویی انرژی را روی کم تنظیم کنید . این مورد را تست کردم جواب داده
    ممنون از شما.راهکاری را گفته بودید انجام دادم اما نور صفحه را خیلی کم میکنه و قابل تحمل نبود!

داره خودمونی میشه pomap30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود

یکی از دوستان من مدل 50JU6990 رو خریده...
    ریموت اسمارت نداره میشه ریموت اسمارت براش خرید؟ اگه میشه، قیمت و از کجا؟

ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

سلام دوستان
    بالاخره مشکل تلویزیون بنده با تعویض برد اصلی برطرف شد و به عبارتی تلویزیون دوباره زنده شد ولی تو این برد جدید خروجی audio out صدا نمیده و هر کاری کردم من از اون قسمت فیش audio out نتونستم صدا بگیرم در حالی که برد قبلی از طریق همون فیش صدا رو به سینمای خانگی میدان
    حالا سوالم اینجاست که آیا از منوی مخفی ممکنه خروجی صدا غیرفعال شده باشه و آیا راهی برای رفع این مشکل هست ؟
    مدل تلویزیون Samsung 48 H 6400 هستش

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    بالاخره مشکل تلویزیون بنده با تعویض برد اصلی برطرف شد و به عبارتی تلویزیون دوباره زنده شد ولی تو این برد جدید خروجی audio out صدا نمیده و هر کاری کردم من از اون قسمت فیش audio out نتونستم صدا بگیرم در حالی که برد قبلی از طریق همون فیش صدا رو به سینمای خانگی میدان
    حالا سوالم اینجاست که آیا از منوی مخفی ممکنه خروجی صدا غیرفعال شده باشه و آیا راهی برای رفع این مشکل هست ؟
    مدل تلویزیون Samsung 48 H 6400 هستش
    دوست عزیز
    از قسمت منو --> صدا ---> تنظیمات بلندگو --> و آن را روی بلندگوی خارجی تنظیم کنید.

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

دوست عزیز
    بله می توانید از یک هارد استفاده کنید و هم می توانید از کامپیوتر فیلم داخل آن ریخته و از تلویزیون تماشا کنید.
    خیلی ممنون از شما
    هارد رو گرفتم

داشتم داخل اینترنت جستجو میکردم نوشته بود هاردهای اکسترنال رو باید قبل از قطع کردن Eject کرد که با قطع ناگهانی برق به هارد آسیب نرسه
    میخواستم بدونم با تلویزیون چه طور میشه هارد رو Eject کرد ؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

خیلی ممنون از شما
    هارد رو گرفتم

داشتم داخل اینترنت جستجو میکردم نوشته بود هاردهای اکسترنال رو باید قبل از قطع کردن Eject کرد که با قطع ناگهانی برق به هارد آسیب نرسه
    میخواستم بدونم با تلویزیون چه طور میشه هارد رو Eject کرد ؟
    دوست عزیز
    از روی کنترول دکمه Source یا همان منبع را زده و منوی آن USB یا هاردتان را انتخاب کرده و باز از روی کنترول دکمه TOOLS را زده و از منوی آن خارج شدن بی خطر را انتخاب و OK می کنید .

8. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

دوست عزیز
    از روی کنترول دکمه Source یا همان منبع را زده و منوی آن USB یا هاردتان را انتخاب کرده و باز از روی کنترول دکمه TOOLS را زده و از منوی آن خارج شدن بی خطر را انتخاب و OK می کنید .
    بازهم ممنون از شما

هارد رو دو پارتیشن کردم یکی برای ضبط (Fat) و یکی برای کارها عادی(NTFS) مشکلی که به وجود اومده اینه که یکی از پارتیشن ها رو که از روی تلویزیون انتخاب و جدا میکنم اون یکی هنوز باقی میمونه ،وقتی که دومی رو هم جدا میکنم مینویسه که میتونین هارد رو به صورت امن جدا کنید ولی چراغ هارد همچنان روشن باقی میمونه و چرخش دیسکش ادامه داره و تا زمان خاموش شدن تلویزیون از چرخش باز نمی ایسته !

یک سوال دیگه برای دفعه اول که پارتیشن مورد نظر برای ضبط رو به تلویزیون معرفی کردم ازم اجازه خواست که فرمتش کنه(مثل این که Fat که من فرمت کردم به کارش نیومد بر عکس فلش هام که وقتی به صورت Fat فرمتشون میکردم بدون تغییر فرمت روشون ضبط میکرد)
    پارتیشنی رو که تلویزیون فرمت کرده کامپیوتر نمیشناسه ، این طور که یکی از دوستان میگفت تلویزیون اون پارتیشن رو با یک فرمت لینوکسی فرمت میکنه که ویندوز به صورت پیشفرض ازش پشتیبانی نمیکنه ، میخواستم بدونم که راهی نیست که بشه باهاش این فرمت رو به تلویزیون شناسوند ؟

10. این کاربر از a.g g.a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من دوسال پیش یک تلویزیون مدل 48h6490 خریدم . الان میخوام آپدیتش کنم هر چی میگردم سایتی برای دانلود آپدیتش پیدا نمیکنم. انگار این مدلها فقط تو ایرانه تو سایتهای خارجی اصلا همچین مدلی نیست!
    تو سایت سامسونگ uk یه مدلهایی مشابه این هست به اسم H6400 . میخواستم بدونم اگر اپدیت فریمور اونا رو دانلود کنم میشه روی این تلویزیون من نصبشون کرد یا نه ؟ به هم میخورن؟
    بعد میخواستم بدونم اگر آپدیتش کنم کدک H265 رو پخش میکنه یا نه؟
    ممنون میشم راهنماییم کنین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •