تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 279 اولاول ... 4585919293949596979899105145195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 2786

نام تاپيک: سونی اریکسون : آموزش کامل هـك گوشی های سونی اریکسون بویژه k750 و w800

پروفشنال 3dmax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

كسي ميدونه اگه و810 رو آپديت كنم چه اتفاقي توش مي افته؟

پروفشنال Siavash Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    سیاوش جان شرمنده تقصیر من بود اون فایل گم شده بود. موقعی که زیپ بود. بخاطر همین بود که نصیب نمیکرد.
    شرمنده که وقتت گرفتم
    امیدوارم تو کنکور که در پیش داری سربلند باشی
    متشکرم و خوشحالم که مشکل شما هم حل شد

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خب این قبول. اونم دانلود کردم ولی در نهایت به همون مشکل رسیدم

اخه هی جای دیگه در مورد نصب درایور دوربین پرسیده بودم شما گفتی اموزشش رو قبلا دادم و روش کار با CID36 یکیه و باید همون مسیر رو دنبال کنی

خب وقتی far manager با CID49 سازگار نیست چطوری همون مسیر رو دنبال کنم

با برنامه phone xs هم فقط تونستم به w800 تبدیلش کنم و بقیه کارها نشد ( البته به نظر من تبدیلی در کار نبوده و فقط حالت واکمن بهش اضافه شده چون تمام نرم افزارهایی که دارم و حتی خود گوشی هنوز مدل کا750 رو نشون میده)
    منظور مسیر بود نه روش کار (مسیری که درایور ها در اون قرار دارند)

آخه فلش کردن main چیزی نیست که شما بتونی لمس کنی بجز اون یک مورد

گوشی های 36 هم کار با فار تبدیل می شوند خیلی تفاوت خاصی پیدا نمی کنند و گوشی هم همون k750 رو نشان خواهد داد

پست مربوط به آموزش آپلود رو کامل تر کردم، مطالعه کنید

برای طرح سوالات در مورد گوشی های 49 لطفا در تاپیک مخصوص پست بدید تا بهتر بتونم کمکتون کنم

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مرسی سیاوش جان
    منظور من عوض کردن منوی K750 CID49 با نرم افزار PHONE XS بود که هنوز موفق نشدم
    اکتیو جان پست مربوط به آپلود کردن رو در صفحه اول تاپیک هک گوشی های 49 ویرایش کردم شاید بدردت بخوره

منم تونستم بعد از حدود 1 ساعت منتظر موندن درايو دوربين(16 برابر زوم) و كيفيت صدا(صداي w810) رو تغيير بدم
    حالا هم ميرم سراغ اضافه كردن فونت لاتيين تركي
    خيلي ممنون آقا سياوش. منتظر آموزش نصب patch هستيم
    خدا رو شکر شما هم موفق شدی eradetim var

دوستان عزیز سلام

بیشتر صفحات رو خوندم ولی نتیجه نگرفتم این بود که پست زدم
    اگه تکراری بود شرمنده

یک گوشی Z530 دارم به چه مدلی میتونم آپدیت کنم و چگونه ؟
    اصلاً آپدیت کردن به چه نوع مدلی مهم هست یا خیر

مرسی
    دوست عزیز برای توضیحات و سوال در مورد آپدیت تاپیک مخصوصی وجود داره که اونجا روش آپدیت کردن رو همراه با عکس توضیح دادند

جستجو کنید

داره خودمونی میشه bollboll's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

آقا سیاوش سلام!

با تشکر از مطالب مفید شما !

خواستم بدانم آیا
    امکان اضافه کردن
    قابلیت اوتو فوکوس به w700
    با این روشها وجود دارد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

مورد اروژانسی:
    سلام آقا تو رو خدا يه کی به داد من برسه. من طبق همون روشی که گفته بوديد به طوره کامل گوشيم رو که k750 cid49 بود به w800 تبديل کردم. اما بعد از اين که روشن کردم وقتی به قسمت start phone رفتم پیغام داد insert correct simcard (البته با چند سيم ديگه هم امتحان کردم) و بعد قفل کرد بعد خاموشش کردم اين دفعه به music only رفتم اونم بعد از 10 ثانيه قفل کرد رفتم دوباره با دقت بيشتری تبديل کردم بازم همونجور شد خواهش میکنم هر چه زودتر راهنمايی کنيد که حداقل بتونم دوباره به k750 برش گردونم درضمن من زياد حرفه ای نيستم لطفاً با شرح و ارجاعات کامل و مفصل باشه خيلی خيلی منون ميشم

پروفشنال SonyEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

یک گوشی Z530 دارم به چه مدلی میتونم آپدیت کنم و چگونه ؟
    اگه عنوان تایپک رو میخوندی متوجه میشدی که اونایی که k750i با cid غیر 36 دارند نمیتونن دیگه چه برسه به z530

پروفشنال SonyEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

سلام آقا تو رو خدا يه کی به داد من برسه. من طبق همون روشی که گفته بوديد به طوره کامل گوشيم رو که k750 cid49 بود به w800 تبديل کردم. اما بعد از اين که روشن کردم وقتی به قسمت start phone رفتم پیغام داد insert correct simcard (البته با چند سيم ديگه هم امتحان کردم) و بعد قفل کرد بعد خاموشش کردم اين دفعه به music only رفتم اونم بعد از 10 ثانيه قفل کرد رفتم دوباره با دقت بيشتری تبديل کردم بازم همونجور شد خواهش میکنم هر چه زودتر راهنمايی کنيد که حداقل بتونم دوباره به k750 برش گردونم درضمن من زياد حرفه ای نيستم لطفاً با شرح و ارجاعات کامل و مفصل باشه خيلی خيلی منون ميشم
    سلام، گوشیت از این سری گوشی های جدید هست که سریال هاش با هم فرق میکنه؟
    ببین اگه طبق آموزشی که تو صفحه اول هست بری 100% به جواب میرسی مشروط بر اینکه cid گوشیت 36 باشه

داره خودمونی میشه rezvideo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بد بخت شدم
    confiuration.error
    در حال آپگريد با phone-xp v2.1 برق قطع شد حالا اين پيام ظاهر مي شه چيكار كنم
    كممممممممممكككككككككككككك كككككك

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مورد اروژانسی:
    توجه به این بزرگی رو ندیدی

توجه:اگر گوشیتون قانونی ریجستر شده این کا رو انجام بدین چون در غیر این صورت با فلش کردن شماره سریال گوشی(imei)به حالت کارخونه بر میگرده و گوشیتون دیگه تو شبکه کار نمیکنه

حالا باید بری بدی یک جای که باکس دارن واست دوباره غیر قانونی ریجستر کنن=2000تومان

یا اگر خیلی حرفه ای هستی یک کابل سرویس درست کنی و با setool2 کرک شده خودت عوض کنی=درست کردنش سخته+8000تومان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •