میشه شما اول بگی چطوری تا حالا ازش استفاده میکردی؟؟؟که 15 درصد صدمه دیده؟اینجوری نتیجه خوبی میگیریم هم دیگران متوجه چگونگی این اسیب بشن البته خود گذر استفاده در طی یکسالل ممکنه باعث کاهش عمر شه
میشه شما اول بگی چطوری تا حالا ازش استفاده میکردی؟؟؟که 15 درصد صدمه دیده؟اینجوری نتیجه خوبی میگیریم هم دیگران متوجه چگونگی این اسیب بشن البته خود گذر استفاده در طی یکسالل ممکنه باعث کاهش عمر شه
با استفاده از این نرم افزار که باید تو سی دی ریختش هنگام بوت بالا میاد مثل نصب ویندوز تو محیطش میتونی هم ریکاوری از ویندورت بگیری هم بر گردونی یعنی اگه ویندوزت خراب شد با این میشه مثل اولش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] recovery
دو عامل اساسی باعث خراب شدن باتری میشه:
1- استفاده از باتری هنگام کارهای سنگین که دمای لپتاب بالا هست به شدت به باتری صدمه میزنه، حرارت بزرگترین دشمن باتری هست
2- مدت زیاد خارج از لپتاب باشه و باتری شارژ و دشارژ نشه، بهتره هفته ای یک تا دوبار باتری تا 10% دشارژ و تا 100% شارژ بشه، اگه دسترسی به برق وجود داره شارژ باتری رو 40% و خارج کنید، یادتون نره دوره های شارژ و دشارژ طولانی نشه
این واسه لپتاپ های قدیمی هستاگه دسترسی به برق وجود داره شارژ باتری رو 40% و خارج کنید
دیگه واسه لپتاپ های جدید این کار نیاز نیست و باطری نمیخواد در بیارید دیگه
دقیقا!!! در اوردن باتری هیچ لزومی نداره...
پس چرا وقتی لپتاپ نو میخرید شارژ اولیش روی 40% هست؟ بخاطر اینکه درصورتی که در زمان طولانی نگه داری در انبار که از باتری استفاده نمیشه بهش صدمه نرسه
ضرر حرارت برای باتری رو که نمیتونید انکار کنید! یک نفر که دایم کارای سنگین انجام میده با لپتابش قاعدتا زیاد دوست نداره باتریش از حرارت زیاد رنج بکشه، نگه داری باتری در حالتی طولانی در حاتی که فول شارژ یا خالی هست باعث خرابی میشه، چه داخل لپتاب باشه چه خارجش. نه بخاطر شارژ شدن دائمی بلکه بخاطر اینکه سلول های باتری نباید مدت زیاد بی استفاده رها بشن. بگو خب![]()
![]()
سپاس از دوستانی که پاسخ دادن ...
اما LED مربوط به تاچ پد داستانش چیه !؟؟
من با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موافقم ... دوستان این لینک رو بیبین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما Mosi جان اینکه میگین باید وقفه طولانی در شارژ و دشارژ ایجاد نشه ! .. در لینک بالا نوشته شده " اصلا لازم نیست ک مثلا ب صورت ماهانه یا هفتگی آن را خارج کنید و دوباره استفاده کنید و دوباره شارژ کنید.وقتی ک یک سال از نگهداری گذشت باید اون رو خارج کنید و چند بار استفاده کنید و دوباره ذخیره کنید. "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من میدونم چی میگین ولی لپتاپ رو که نمیشه هی باتریشو در اورد الان دوست من dell n5110 دو سه سال داره مثل اینکه تحقیق کرده باتریش نیاز به جدا شدن نداره چون خودش وقتی 100 ٪ شد شارز رو قطع میکنه واسه خودمو نمیدونم ولی باتریش با این دله فرق نداره تازه اون سه ساله دارتش یک سلول از 6 سلول باتریش سوخته یعنی پدر لپتابو با کارایه سنگین در اورده.اینم بدونین اگه باتری هم بی استفاده باشه بالاخره خراب میشه سالم بودش فوقش تا سه ساله ولی باز بهتره تو سایتایه خارجی دنبالش باشیم نه ایرانی.ولی حرف شمام متین و ممنون.
منظورت چیه دقیقا؟؟؟همون لامپه رو میگی؟؟فکر کنم دوستان گفتن ولی رو تاچ پد بالا سمت چپ یه نقطه سفیده رو اون دو بار بزنی تاچ پد خاموش میشه نقطه هه نارنجی اگه اینو میگی که هیچ وگرنه تاچ پدش چیزه دیگه ای نداره
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)