تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 95 از 328 اولاول ... 4585919293949596979899105145195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

من زیاد با خونه و پول و اینا مشکلی ندارم .... بیشتر مشکل با جنس مونث .

خونم تقریبا داره آماده میشه ..... کار هم که ایشالله بعد از پایان تحصیل میشه گیر آورد ..... مشکل اصلی من دخترهای امروزیه .
    شما با این حرفتون سر بسته لُبِ مطلب رو بیان کردین .
    برایِ ازدواج اینها لازمه:
    1- یکی که دوستم داشته باشه
    2- و من هم دوستش داشته باشم
    3- و بتونیم با هم ازدواج کنیم
    4- و به زندگیِ مشترکمون ادامه بدیم

=============================

این هم برایِ زنگِ تفریح :

مسکنِ مهر

میری زن بگیری میگن خونه نداری بهت زن نمیدیم
    میری ثبتِ نام کنی برایِ مسکن مهر بهت میگن زن نداری بهت خونه نمیدیم !!!!
    حالا یکی بیاد پرتقال فروش رو پیدا کنه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 10-01-2013 at 09:41.

2. 5 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    همسایه های جنوبیمون یه مثل دارند که میگه :
    شیرینی بدونِ آتیش نمیشه

شما چون از آتیشش میترسید قید شیرینی رو زدین ؟
    دنیا میچرخه و میچرخه و شما هم نظرتون عوض میشه
    اگر هم عوض نشد غیر از خودتون کسی ضرر یا نفع نمیکنه

زندگی ادامه داره و تعدادِ مردم داره بیشتر میشه .
    دقيقا تاييد ميشه . من هم قبلا اونجوري فكر ميكردم . بعد متوجه شدم كه نه تنها توي فرهنگ ما بلكه توي هيچ فرهنگي تنهايي با عقل جور در نمياد . حتي توي كشور هاي غربي و پيشرفته هم كه همه چي نسبتا راحت تره و روابط آدما منحصر به ازدواج نيست ، باز هم به ازدواج و كانون خانواده احترام مي گذارند . اين به اين خاطر هست كه ازدواج امري فطري ، غريزي و دروني هستش . جزو اصول خلقته .

در ضمن ، اينكه دخترا اينجورين و پسرا اونجورين غير منطقيه . . . .توي هر دوره اي كه دخترا تغيير كنن پسرا هم به همون نسبت و در همون جهت تغيير مي كنن . اتفاقا من معتقدم دخترا جديدا ديدشون باز تر شده . ( البته كمبود پسر و بالا رفتن سن ازدواج توي اين قضيه بي تاثير نيست)
    والا بخدا چند وقته توي فك و فاميل ما هيشكي عروسي نميگيره . . . همه توافقي قيد مراسم رو ميزنن . قبلا كي خانواده ها و جوونا از اين كارا مي كردن ؟

از الان دارم پول میریزم توی حساب مسکن جوانان ، تا انشاءالله ۱۰ سال بعد حدود ۶۰ میلیون تومن وام بهم تعلق بگیره
    من 11 سال ريخته ام ولي هنوز نرفتم ببينم وام بهم ميدن يا نه . بعيدم ميدونم حتي با اون 60 ميليون بتونم خونه گير بيارم !!
    Last edited by PLAΨMID; 10-01-2013 at 10:05.

4. این کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه رستگار15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قلب مادرم

پيش فرض

من 11 سال ريخته ام ولي هنوز نرفتم ببينم وام بهم ميدن يا نه . بعيدم ميدونم حتي با اون 60 ميليون بتونم خونه گير بيارم !!
    با 60 میلیون تومن خونه نمیشه خرید اما از مسکنهای پیش فروش میشه استفاده کرد(فک کنم یه نقلی بشه پیش خرید کرد!)
    من زن نمیگیرم .... دختر = دردسر .....

دوست دارم مثل خدا تنها باشم و خدایی کنم ..... دخترای این دوره زمونه هیچی بلد نیستن ... نه آشپزی نه خانه داری نه ........ فقط بلدن پول رو با خرید لباس و لوازم ارایش حیف و میل کنن ......

ترجیح میدم تنها بمونم تا آخر عمر و این بدبختی رو تجربه نکنم .
    داداش مهدی ما پسرا هم همچین گلی به سر زنها مون نمیزنیم.وقتی با زنت عقاید مشترک داشته باشید و هدف خاصی رو توی زندگی تعیین کنید زن زندگی هم (دور از جون دوستان و شما)مرض نداره که الکی ولخرجی کنه!
    اصن زن ولخرج نگیر،همون اول طی کن من با ولخرجی مخالفم .البته اگه فهمیده باشه خودش ولخرجی نمیکنه.بابا تو ایران چیزی که زیاده زن دلسوز به خدا
    از لحاظ آشپزی و خانه داری هم بگردی پیدا میکنی
    فقط جون من هر کاری میکنی ناامید نشو.دوستان زن میخوان و از بی پولی و مشکل خونه مینالن،تو هم که خونه داری دخترای مملکت رو بی شوهر میزاری......

6. 2 کاربر از رستگار15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ترنم اعتمادی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    metro. khate 4

پيش فرض

بیچاره اون دختری که شماهاااااااااا میخواین بگیرین
    این همه اعتماد به نفس تو دنیا ریخته و ما دخترا ازشون بی نصیبیم

8. 3 کاربر از ترنم اعتمادی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام

بنده همون اول که بحث مخارج لازم رو پیش کشیدم گفتم که راهِ حلی دارم برای جور کردنِ همه ی مخارج ازدواج و پس از ازدواج و حتی بعد از بچه دار شدن
    و شوخی هم نکردم
    راهِ حلی عملی و قابل اجرا دارم
    از دولت هم تنها چیزی که میخوام اینه که تو این کار اصلاً دخالت نکنه . فقط همین

ا

قرار شد اول مشخص کنیم دو تا جوون برایِ شروع و ادامه حدوداً چقدر لازم دارند ؟
    میشه راه حلتون رو بگید تا ما هم کسب فیض کنیم و شاید گره ار کار جونها باز شد؟؟؟

برای شروع یه زندگی در یک شرایط زیر متوسط رو من براتون میگم.........بازم تاکید میکنم زیر متوسط و در حد خیلی خیلی ضعیف.

1-یک خونه برای اجاره و خونه برای خرید هم نمیخواد که در یک شهر خیلی کوچیک و محله کاملا متوسط و پایین که در ایران حداقل ماهی 300اجاره و 5میلیون رهن میخواد.(بدترین محله ها هم فکر نکنم دیگه با این قیمت خونه گیر بیاد).

2-وسایل زندگی از قبیل گاز و یخچال و فرش و امثالهم.(یه یخچال حداقل 1میلیون تومن کمتر پیدا نمیکنید، گاز 3شعله رومیزی 300هزارتومن، یه تخته فرش ماشینی کمتر از 500هزارتومن نیست).............در کل فکر نکنم یه خونه خیلی معمولی بدون مبل و تختخواب و هیچ لوازم تزیینی و فقط لوازم ضروری با کمتر از 8میلیون تومن کسی بتونه جمع کنه.

3-اجرای مراسم عروسی........ همون اول عروسی گرفتن رو بیخیال........ولی طلا که باید خرید حالا خودتون ببینید چی میتونید بخرید(یه تیکه طلا و نه حتی یه سرویس کمتر از 6میلیون تومن تف هم توی روتون نمیندازن)........یه مراسم خیلی کوچیک عقد با شربت شیرینی برای فقط خاله و عمو بخوای بگیری هم خودتون حساب کنید.

4-کار و درامد روزانه هم باید باشه برای بعد زندگی.........نون دانه ای 200تومن تخم مرغ 400تومن خودتون حساب کنید 2نفر ماهی چقدر خرج روزانه ممکنه داشته باشن فقط با همچین خورد و خوراکی.

5-فرمودید حتی بچه داشتن.........من کلا بچه رو بیخیال میشم و اصلا هم توصیه نمیکنم که هیچ بلکه ...
    (یه قوطی شیرخشک برای غذای 1هفته بچه 20هزار تومن هست، پوشک بچه 6هزارتومن هست و باقی ماجرا)

باقی موارد رو من به شما میبخشم و همینها رو شما راهکارتون علمیتون رو به ما بگید واقعا عالی میشه.

10. 5 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام .

به نظر من ازدواج بدون پشتوانه و آینده مطمئن 2زار (یعنی 2 به توان زار ) نمی ارزه .

من خودم متاهلم و خدا را شکر خونه و زمین و ... دارم اما بخدا نمیرسم . میدونین چرا ؟ چون وقتی ازدواج کردم از صفرشروع کردم و هنوز کفشام تو گل مونده !

اما اینو هم بگم ازدواج مسیر زندگیم رو تغییر داده و نشاط به زندگیم داده .

دعا میکنم انشالله شرایط طوری پیش بره تا هرکسی که به سن ازدواج! رسیده و قصدش ر وداره به قصدش برسه .

من نظر شخصی خودمو گفتم با تواجه به مطالعه پستهای قبلی .

12. 3 کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

فکر میکنم اول ادم برای خودش و دیگران ازدواج رو تعریف کنه و مشخص کنه اصلا ازدواج چی هست و چرا میخواد ازدواج کنه خیلی خوب میشه.........ولی واقعا کیا اینو برای خودشون روشن میکنن؟؟؟

دلایل ازدواج در جامعه ما:
    1-چون باید ازدواج کرد.(حالا این باید چون مادرم میگه چون سنت پیامبره چون تمام ادمهای دیگه ازدواج کردن و لب مطلب اینکه چون دیگران گفتن و من اصلا نمیدونم ازدواج یعنی چی)
    2-چون باید تجدید نسل انجام بدم.(اینرو خودم دیدم و شنیدم چندیدن بار از ادما که تنها دلیل فقط داشتن بچه و منقرض نشدن نسلشون بوده از ازدواج)
    3-چون تنهام و احتیاج به کسی دارم.(حالا به دلایل مختلف کسی درکنارم نیست مثل تعصب خانواده یا شرایط محیطی و غیره که توی اون شرایط بهترین کار ازدواج هست)
    4-فرار از شرایط فعلی.
    5-برای س*ک*س.
    6-تشکیل خانواده مستقل.
    7-علاقه مند شدن به فردی خاص از جنش مخالف.
    8-انجام مراحل مختلف زندگی انسانی.
    و خیلی دلایل دیگه......

حالا واقعا کدوم دلایل درصد بیشتری رو در بر میگیرن توی جامعه و فرهنگ ما؟

متاسفانه به نظر من دلایل واهی و اشتباه درصد بیشتری دارن و به خاطر همین بعد از ازدواج چون دلیل ادمها روشن و درست نبوده هم با خودشون و هم با طرف مقابل بر به مشکل میخورن و اینو توی امار طلاق رسمی و همینطور طلاقهای خاموش میتونین ببینین.

14. 3 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من زن نمیگیرم .... [حذف شد]

دوست دارم مثل خدا تنها باشم و خدایی کنم ..... دخترای این دوره زمونه هیچی بلد نیستن ... نه آشپزی نه خانه داری نه ........ فقط بلدن پول رو با خرید لباس و لوازم ارایش حیف و میل کنن ......

ترجیح میدم تنها بمونم تا آخر عمر و این بدبختی رو تجربه نکنم .
    من زیاد با خونه و پول و اینا مشکلی ندارم .... بیشتر مشکل با جنس مونث .

خونم تقریبا داره آماده میشه ..... کار هم که ایشالله بعد از پایان تحصیل میشه گیر آورد ..... مشکل اصلی من دخترهای امروزیه .
    دوست عزیز من تفکر شما رو قبول دارم و میتونم بهتون توصیه کنم تا وقتی این تفکر رو دارید هرگز دور ازدواج نرید.

کسی که احتیاج به چیزی نداره چرا باید بهش فکر کنه و دنبال داشتن یا نداشتنش باشه؟
    شما اگه غذای خوب میخواید بهترین رستورانها توی شهر هست همینطور بهترین خوشکشویی ها پس چرا باید دنبال یکی باشید برای اینکارها؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

دوست عزیز من تفکر شما رو قبول دارم و میتونم بهتون توصیه کنم تا وقتی این تفکر رو دارید هرگز دور ازدواج نرید.

کسی که احتیاج به چیزی نداره چرا باید بهش فکر کنه و دنبال داشتن یا نداشتنش باشه؟
    شما اگه غذای خوب میخواید بهترین رستورانها توی شهر هست همینطور بهترین خوشکشویی ها پس چرا باید دنبال یکی باشید برای اینکارها؟
    پس واسه نیاز عاطفی و ج ن س ی کجا برم ؟

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

در مورد دلایل ازدواج حس میکنم تعریف درستی بین جوانها نداره

معمولا حس تنهایی و س.ک.س سرآمد و اولویت شاید اول خیلی ها شده..

زیبایی مطلق برای پسرها و رسیدن به آرزوهای مادی برای خانمها بیشترین اولویت رو در انتخاب جنس مخالف برای ازدواج داره...
    اینو حتی نظرسنجی ها هم نشون میده که اعتقادات شاید دیگه مهم نیست...مهم مادیات و اخلاقه...

پس واسه نیاز عاطفی و ج ن س ی کجا برم ؟
    شاید تو پاسخ به این سئوال شما خیلی ها بگن باید نفس رو کنترل کرد و صبر پیشه کردن تا محیا شدن شریاط ازدواج!!!
    اما جواب ناقصیه...واقعغا میشه با این شرایط خواسته های فطری رو کنترل کرد....ای کاش....
    Last edited by hamid_diablo; 10-01-2013 at 22:44.

18. 3 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •