میلاد قبول کن بوگاتی فقط سرعت داره !
میلاد قبول کن بوگاتی فقط سرعت داره !
ولی خداییش من اینو قبول ندارم بوگاتی هندلینگش هم خیلی خوبه..تنها دلیلی که باعث میشه نشه خوب باهاش رانندگی کرد شتاب زیادشه...
اره دست فرمونش سفته ولی سرعتش زیاده با تنها ماشینی فقط شد بیشترین
سرعتو برم همین بوگاتی بود 404 کیلومتر رفتم.......
سلام دوستان
من خیلی وارد نیستم تازه این بازی رو گرفتم می خواستم بپرسم میشه ماشین رو اسپورت کرد تو این بازی ؟؟اگه آره باید چکار کرد؟
ممنون
خیر ظاهر ماشین رو نمیشه تغییر داد فقط رنگ ماشین در جاهای مخصوصی که در نظر گرفته شده عوض میشه ...
فرمونش هم خیلی خوبه . لاستیک آف رود پرو بندازید با بدنه آئرو پرو ببینید چی میشه .
تو هات پرزسیت تا 416 هم می رفت اونجا کنترلش راحتر بود
خدایش هیجان مسابقه های نسخه اول و هات پروسیت خیلی خیلی بهتر بود تو هات پروسیت کسی تونسته مسابقه king of road رو ببره؟ خیلی خیلی سخته
یه مسابقه 75 کیلومتری هم داشت لامصب آخر هیجان بود
کلا به نظرم هیچ چی نسخه افسانه ای 2005 نمی شه(کلا تو گیم به نظر من موست وانتت 2005 به همراه رزیدنت اویل 4 تو تاریخ گیم تکرار نشدنی و بهترینند و بعد اینا رزیدنت اویل 5) بعد اونم به نظرم آندر کاور و هات پروسیت و در آخر نسخه 2012 به عیر آندرگروند که بازی نکردم بقیه مفت نمی ارزند
فکر کنم چیز دیگه ای غیر از اینا بازی نکردید که این نظر رو دارید...!
سری های nfs و resident evil هرچند که نسخه های موفقی هم داشتن، ولی اصولاً جفتشون از مفت ترین سری های تاریخ بازی سازی هستن...!
p.s.:
hot pursuit > هات پـ e ـر سوت
Last edited by Zeitgeist; 30-11-2012 at 00:30.
لابد فورزا خوبه !!!!
nfs mw 2005 سلطان تاریخ تمام بازیهیا ریسنگ جهان هست و تا ابد تکررار نخواهد شد که البته مال سری nfs بوده
بچه ها يك سوال
چكار كنم هدايت فرمون اينقدر تيز نباشه؟
من نسخه repack رو دانلود كردم حدود ١ و خورده اي گيك بود. اجرا ميشه و خوبم هست اما مشكل توي كنترل ماشين هست كه خيلي فرمونش به شكل غير منطقي تيز و تند هست. حتي با گيم پد هم بازي مي كنم خيلي تند و تيز هست.
تشكر
Sent from my iPad using Tapatalk HD
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)