تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 197 اولاول ... 4585919293949596979899105145195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

من به خاطر اینکه فکر میکردم خبر ذکر شده منبع نداره یک مقدار اعتراض کردم(البته بیشتر از یک مقدار بود)
    دوستان توی تاپیکها میتونند خبرها را با منبع بگذارند .حالا اون خبر درسته باشه یا نه و یا در مورد این خبر صحبتهای انجام شده بر چه اساس بوده بحث جدایی هست و به نظر لازم نیست در موردش بحث بشه و اگر قرار بحث بشه محترمانه.
    پس کلا بی خیال اینجور بحثها بشید و در صورتی که احساس میکنید داره توهین صورت میگره گزارش کنید.

2. 5 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام

یه مقداری که بیشتر فکر میکنم ، میبینم واقعا یحیی حق داشت بگه این بازی 6 امتیازی هست .

ما اگه بازی رو میبردیم ، 28 امتیازی میشدیم ، و اگر بازی گهر رو هم میبردیم ، 31 امتیازی میشیدیم ، و به نوعی خودمون رو از تیم های وسط جدول جدا میکردیم ، و حتی میتونستیم به رده ی پنجم هم صعود کنیم .

واقعا حیف شد و فرصت خیلی خوبی رو از دست دادیم .

این نکته رو تو بازی های قبلی هم میخواستم بگم ، ولی گفتم چون تیم برده ، بذا بچه ها خوشحال باشن .

ما تو بازی های قبلی 8 الی 10 تا موقعیت گل داشتیم ، و تقریبا ، نصف اون هارو به گل تبدیل میکنیم . ( تازه موقعیت هایی که داریم ، 50 پنجاه نیست ، 90% باید گل بشه ) ، پس یه مقدرای من رو نگران کرده بود که تو بازی

که موقعیت هامون میاد پایین ، گل هامون هم کمتر میشه ، مثل همین بازی با صبا ، موقعیت های خطرناکمون 4 تا بود ، که هیچیشو گل نکردیم ، و این واقعا برای تیمی مثل پرسپولیس افتضاحه .

+ اینکه همیشه تو بازی های خارج از خونه ، افت میکنیم ، و نمیتونیم اون بازی های دهه 60 رو به نمایش بذاریم .

راستی جمعه بازیمون تو آزادیه و تعطیل هم هست ، به احتمال زیاد تماشاگر زیاد میره و یه 6 تاییه دیگه در تاریخ ثبت میکنیم .

موفق باشید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ما فک کنم 3 تا بازی دیگه خارج از خونه داریم و بقیه بازی هامون تو آزادی هست
    درسته :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Ezel; 16-01-2013 at 01:26. دليل: حذف 6 تایی ها

4. 10 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام مجدد به دوستان

من تصمیم داشتم تا این دوتا تاپیک همسایه رو تا یک هفته بعد از دربی باز نکنم ، و به قدر کافی و قانع کننده دلیل داشتم و دارم برای این کارم ؛ اما چون نمیخوام رسما فعالیت رو در بخش داخلی بکشم این تاپیکها رو باز میکنم ( هرچند که برای نگه داشتن انجمن ورزش در مسیر درست از این کار اگر لارم باشه استفاده میکنم )

چند تا نکته و تذکر رو میگم که هم برای این تاپیک و هم برای تاپیک رقیب یکسانه و به عنوان آخرین تذکر ها در این رابطه هست ، بنابراین دوستان اگر بعدا مشکلی از لحاظ دسترسی به انجمن ورزش پیش اومد براشون جای دلخوری و گلایه ای باقی نمونه :

1- تکه ، کنایه ، متلک و تمسخر تیم ، بازیکن ، سرمربی و مدیرعامل تیم رقیب بوسیله ی عکس ، آمار و ارقام و هر شکل دیگه ای از این به بعد مطلقا ممنوعه و هیچ جایی در انجمن ورزش نداره /

2- نقل قول گرفتن از پستهای تاپیک رقیب چه به صورت عینی و چه به صورت ضمنی مطلقا ممنوع /

3- اینجا میدون جنگ نیست که یه سری از دوستان یار کشی کنن و اقدامات اعتراضی هماهنگ انجام بدن و ریپورت جمعی بدن و یا مقابله به مثل کنن ؛ مشکلی در نحوه ی رسیدگی و نقص و تبعیضی میبینید از انجمن انتقادات / پیشنهادات استفاده کنید و یا با مدیران ارشد انجمن مطرح کنید .

4- جای انتقاد مدیریتی به پاک شدن پست X و پاک نشدن پست Y در تاپیکهای انجمن ورزش نیست به هیچ وجه من الوجوه ؛ بلکه این موارد رو هم از درگاه هایی که در تذکر بالایی گفتم باید پیگیری بشه .

یه مساله ی کلی هم بگم :

اون دسته از دوستانی که از ماقبل ایجاد ورزش در جریان کارا بودن میدونن که چه تلاشهایی شده برای ایجاد این انحمن ؛ اون دوستانی که اطلاعی ندارن از چگونگی ایجاد این انجمن باید بهشون بگم که این انجمن خیلی خیلی خیلی سخت بدست اومد ، و مطمئن باشید به هیچ وجه اجازه ی اینکه این انجمن خیلی راحت از دست بره داده نمیشه حتی اگه به قیمت قربانی کردن تاپیکهای استقلال و پرسپولیس تموم بشه .

پیشاپیش ممنون از توجه دوستان به تذکرات و قوانین انجمن ورزش

6. 13 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض چند تا خبر از تیم

گل‌محمدي: 3 امتياز بازي با داماش را مي‌خواهيم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: از نوآوري‌ها و افکار رويانيان در اين مدت لذت بردم، استعفايش غافلگيرم کرد.

وي در خصوص بازي با داماش نيز گفت: کار سختي مقابل تيم هماهنگ داماش داريم اما 3 امتياز بازي را مي‌خواهيم. گرفتن امتياز قبل از دربي حساسيت خاص خودش را دارد. به همين دليل با قدرت مقابل داماش به ميدان مي‌رويم تا با کمک بازيکنان و هواداران دست پر بيرون بياييم.

رويانيان: خودم را قرباني مي‌کنم

مدير عامل باشگاه پرسپوليس گفت: بسياري اوقات شب‌ها توبه مي کنم که ديگر صحبت نکنم، اما صبح فردا صحبت هاي من در رسانه ها است. ديکته نانوشته غلط ندارد.

سرخپوشان درمنزل هم تست‌ دوپينگ مي‌دهند

پزشک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: از هرگونه تست دوپينگ حتي در منزل هم استقبال مي‌کنيم.

دکتر وجيه‌الله چشمه‌سري در مورد درخواست استقلالي‌ها مبني بر اينکه در هفته‌هاي نزديک به دربي بيشتر از بازيکنان تيم‌ها تست دوپينگ گرفته شود، گفت: ما هم از اين پيشنهاد استقبال مي‌کنيم و بابت هرگونه همکاري براي دادن آزمايش دوپينگ در تمرينات و حتي منزل و هتل آماده‌ايم.

وي افزود: خوشبختانه در پرسپوليس همه چيز تحت کنترل است و ما ترسي از آزمايش دوپينگ نداريم. البته من درباره حريفان نظري نمي‌دهم چون در حوزه کار من نيست.

تاج از هيات مديره باشگاه پرسپوليس استعفا داد

سرپرست جديد سازمان ليگ برتر فوتبال از عضويت در هيات مديره باشگاه پرسپوليس استعفا داد.

مهدي تاج که به تازگي به عنوان سرپرست جديد سازمان ليگ برتر فوتبال انتخاب شده است، طبق قانون و براي اينکه تداخلي در وظايفش به وجود نيايد، از عضويت در هيات مديره باشگاه پرسپوليس استعفا داد.
    منبع : ورزش 3

8. 4 کاربر از Masoud.73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

خبرگزاری پرسپولیس : هواداران پرسپولیس مخالفت خود رفتن رویانیان را با حمل بنری اعلام کردند.در حالی که روز گذشته محمد رویانیان اعلام کرد از فوتبال خسته شده است و می خواهد با کناره گیری از مدیریت باشگاه پرسپولیس فوتبال را از تلویزیون تماشا کند صبح امروز هواداران این تیم نسبت به حرف های سردار واکنش نشان دادند.
    آنها امروز بنری را همراه خود به درفشی فر آورده بودند که رویش نوشته شده بود:سردار پس ما هواداران چی؟شما می خواهی فوتبال را از تلویزیون تماشا کنی،اما دل ما طاقت نمی آورد که شما را به غیر از پرسپولیس در تیم دیگری ببینیم.

1- تاسیس 5 شرکت تجاری برای باشگاه پرسپولیس و دایر کردن دفاتر نمایندگی این شرکت ها در بیش از 10 کشور اسیایی و اروپایی و انعقاد قرارداد با یک ابر کمپانی بین المللی تولید ورق های گالوانیزه و الومینیومی و گرفتن نمایندگی فروش خاورمیانه این کمپانی برای دفتر دوبی شرکت تجاری تحت مالکیت باشگاه پرسپولیس (همین قرارداد پرسپولیس را از بودجه دولتی بی نیاز میکند)

2-تاسیس یکی از بهترین سایت های اینترنتی در میان باشگاه های اسیا برای باشگاه پرسپولیس زیر نظریک تیم متخصص به رهبری یک دکترای ای تی (این سایت شامل یک فروشگاه اینترنتی بزرگ است که در ماه اول تاسیس 50 ملیون تومان فروش داشته و به علاوه یک جامعه مجازی تازه تاسیس و لیگ انلاین و قسمت مرور رسانه ها و یک فوروم پیشرفته برای هواداران است و همچنان در حال توسعه خدمات انلاین می باشد)

3- تغییر ساز و کار کانون هواداران باشگاه و تاسیس نمایندگی این کانون در تمامی استان های کشور و صدور کارت های هواداری هوشمند با امکانات رو گسترش برای هواداران پرسپولیس

4- رسیدگی به فوتبال پایه و انعقاد قرارداد با اکادمی ترافیک برزیل (این اکادمی با باشگاه های بزرگ مثل منچستر طرف قرارداد است) و اکادمی باشگاه های اث میلان و رئال مادرید برای دایر کردن مدارس فوتبال در ایران و تشکیل تیم های پایه قوی و شرکت این تیم ها در تورنمنت های بین المللی

5- تشکیل تیم های ورزشی متفاوت مثل تیم کشتی و وزنه برداری و فوتسال اقایان و بانوان و غیره و تبدیل پرسپولیس از یک تیم به یک باشگاه بزرگ و برند جهانی..

6- پیگیری حقوقی در دادگاه و پس گرفتن برند و نام پرسپولیس پس از 33 سال (تا پیش از این نام باشگاه پیروزی بود)

7- تشکیل کانون پیشکسوتان باشگاه و شرکت تجاری پیشکسوتان و در نظر گرفتن حقوق و بیمه بازنشستگی و مزایا برای پیشکسوتان باشگاه پرسپولیس ( همه میدونن برخی از پیشکسوتان پرسپولیس مثل مجتبی محرمی دچار مشکلات مالی هستند و این کار چقدر میتونه بهشون کمک کنه)

8-راه اندازی تیم ب پرسپولیس و وارد کردن این تیم به مسابقات دسته سوم و رسیدگی به این تیم برای صعود به دسته های بالاتر و نهایتا لیگ برتر جهت پشتیبانی تیم اصلی پرسپولیس (این تیم میتونه بازیکنان جوان رو جذب کنه و با شرکت در مسابقات لیگ * ها رو پرورش بده و نهایتا به تیم اصلی واگذار کنه و با این کار همیشه یک تیم از بازیکنان جوان به عنوان پشتیبان تیم اصلی در رقابت های لیگ خواهیم داشت)

9- انجام مذاکرات اولیه با یک شرکت بین المللی برای ساخت استادیوم اختصاصی پرسپولیس در سال های ایندهو...این ها قسمتی از کار های سردار رویانیان برای آماده کردن زیر ساخت های باشگاه پرسپولیس میباشد.

• کاشکی سردار نره خدا وکیلی بگید کدوم مدیر عامل پرسپولیس تا جالا این کارو کردن ؟ تو این 1 سال و چند ماه ببین چه کرده تازه اینا یخوردش بود حیلی چیزام ما خبر نداریم

Last edited by Masoud.73; 16-01-2013 at 14:05.

10. 8 کاربر از Masoud.73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

• کاشکی سردار نره خدا وکیلی بگید کدوم مدیر عامل پرسپولیس تا جالا این کارو کردن ؟ تو این 1 سال و چند ماه ببین چه کرده تازه اینا یخوردش بود حیلی چیزام ما خبر نداریم

سلام مسعود جان

به نظره من اگه سردار بخواد بمونه باید تمام هَمّ و غمشو بذاره برای پرسپولیس و 100% باید از کارهای دوم و سومی و.... که داره استعفا بده ، وگرنه مطمئن باش همین سناریو رو آخره فصل پیاده میکنه و از پرسپولیس میره .

و چیزی که به نظر میرسه اینه که سردار استعفاش مورد تایید قرار نمیگیره ، و تا آخره فصل میمونه ولی مطمئنا آخره فصل خواهد رفت ، چون اون به فوتبال تعلق نداره .

ولی چند تا جای کار میلنگه و با عقل من هم خونی نداره ، بیخیال ...

میرن آدما آآآ ، از اونا فقط ، خاطره هاشون ...

موفق باشید .
    Last edited by Mr.Mazmamfi; 16-01-2013 at 14:40.

12. 4 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

قرعه کشی جام حذفی هم برگزار شد و متاسفانه میهمان ذوب آهن خواهیم بود...
    باید دید که در اون زمین ناهموار چیکار میکنن.فقط امیدوارم که سناریوی بازی با صبا اونجا هم تکرار نشه

14. 5 کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

قرعه کشی جام حذفی هم برگزار شد و متاسفانه میهمان ذوب آهن خواهیم بود...
    باید دید که در اون زمین ناهموار چیکار میکنن.فقط امیدوارم که سناریوی بازی با صبا اونجا هم تکرار نشه
    بازی با ذوب آهن دقیقا کی هست؟

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

بازی با ذوب آهن دقیقا کی هست؟
    فعلا فقط میزبان و میهمان مشخص شده ، تاریخ رو بعدا اعلام میکنن .

17. 2 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض قرعه کشی فوق مدرن جام حذفی با کمک لیوان چای!

قرعه کشی که اگر از سنگ - کاغذ - قیچی بچه ها در مهدهای کودک کشور چیزی بیشتر نداشته باشه قطعاً کمتر نداره و نمایندگان لیگ های معتبر اروپایی برای الگوبرداری از آن در برابر فدراسیون فوتبال صف کشیده اند

خدایی اگه ندیدید ببینید با خودکار بیک مینویسن و آخه بگو لامصب مگه پرینتر اونجا نیست خب چاپش کن واقعا جای تاسف داره

19. 7 کاربر از Masoud.73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •