تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 301 اولاول ... 4585919293949596979899105145195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

در مجموع ما بهتر توپ رو چرخوندیم تا پرسپولیس.
    تعداد پاسهامون بیشتر بود ولی حیف که تو حمله کم تعداد بودیم و نمیدونم چرا؟؟!!!
    دوست نداشتیم به بازی سرعت بدیم . هدف اول استقلال حفظ توپ و میدان داری بود که موفق هم شد ولی نتونستیم خطری ایجاد کنیم.
    به نظرم از نیمه اول بازی رفت خیلی بهتر بودیم.

2. 8 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

كسالت اور بود خطرات پرسپوليس بيشتر بود اگر انصاف داشته باشيم!البته اگر پرويز خان بود اين پرسپوليس يه دو سه تايي بايد ميخورد!

4. 16 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

بازی که اصلا نچسبید، قطعا اگه پرویز خان بود این تیمو پوبله می‌کرد!! قلعه نویی دیگه شورشو درآورده

6. 13 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

جباری زیاد جالب بازی نکرد، مجیدی یارگیری می شد. و نمی دونم چرا وقتی استقلال ضد حمله می زد، پاس دوم به عقب بود و نه به عرض! و بازی از سرعت انداخته می شد.
    به هر حال مسلماً تمامی 23 نفر داخل زمین فوتبال رو بهتر از من می فهمن ولی نمی دونم چرا اینقدر محافظه کارانه بازی کرد این جناب استقلال

8. 7 کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استقلال جز اینکه همه بازیکناش رو بچینه برا دفاع کردن هیچ برنامه دیگه ای نداشت - حتی بازیکنهای خط حملش هم فقط دفاع میکردن - کاملا مشخص بود که از اون اول اومده بودن که همشون وایسن تو دفاع تا یه مساوی بگیرن - زیاد طرز تفکر جالبی نیست برا یه مربی

10. 9 کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

بازی که چیز خاصی نداشت . نیمه دوم هم مثل نیمه اول حملات بی ثمر که نتیجه اش از قبل مشخص بود .
    ولی نتیجه برای ما خیلی هم بد نبود . با این یک امتیاز بازگشتیم به صدر جدول و چه شیرین که رقیب همیشگی ما رو به صدر برگردوند .

در این دو داربی اخیر رو که نگاه کنید به شکل فاحشی اختلاف سطح فنی با تیم مظلومی داشتیم . با تمام احترام به هواداران پیروزی این تیم رو اگه دست مظلومی بود 3-4 گل راحت به قرمزها می تونستیم بزنیم .
    دلیل بازی 90 دقیقه ای حاتمی چی بود ؟ و فرهادی که اون مقدار بازی طبیعتا نمی تونه کار خاصی بکنه .

در مورد داوری هم صحنه دوم رو شاید فقط بشه گفت مشکوک بود . بازیکنان قرمز پوش از اول بازی فقط حواسشون به شیرجه زدن و دایو زدن بود و حتی ماهینی یک بار خارج از زمین بازی این کار رو انجام داد !
    کارشناسای داوری هم که نظرهای متفاوتی دادند و قطعا من نمی تونم چون مثلا مرادی به نفع استقلال رای داده بگم پس مرادی درست می گه یا بلعکس !

در هر صورت امتیاز خوبی بود . امیدوارم روندمون خیلی بهتر بشه تا هم در لیگ جایگاهمون رو حفظ کنیم و هم به اسیا امیدوار بشیم .

12. 9 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

استقلال جز اینکه همه بازیکناش رو بچینه برا دفاع کردن هیچ برنامه دیگه ای نداشت - حتی بازیکنهای خط حملش هم فقط دفاع میکردن - کاملا مشخص بود که از اون اول اومده بودن که همشون وایسن تو دفاع تا یه مساوی بگیرن - زیاد طرز تفکر جالبی نیست برا یه مربی
    یه هفته قبل در مورد این بحث کردیم که قهرمان با 2.1 امتیاز در هر بازی مشخص شده. نگاه امیرخان قلعه نویی با 4 بار قهرمانی در لیگ برتر، مشخصه. بازی های راحت رو ببر؛ بازی های سخت رو مساوی کن. و تا می تونی احتیاط کن احتیاط کن احتیاط.
    نکته مثبت قلعه نویی و عاملی که باعث قهرمانی این جناب در فوتبال ایران شده و به نظر من قابل تحسینه اینه که اگه یه کار رو درست و کامل انجام بدی بهتر از اینه که چند تا کار رو ناقص انجام بدی. برای همین تیم های قلعه نویی را اگه از راست ببندی و یه نیم نگاهی در بستن عمق داشته باشی تونستنی 80 درصد کار رو رله کنی!
    شاید با نظر من موافق نباشید. ولی من با تیم سال آخر مرفاوی خیلی حال می کردم، تیم علیرغم نبود کاریزما از سوی صمد، بازی روان و زیبایی داشت و نمی دونم چی شد که یه ماه واعظ رفت حج و کل قضیه عوض شد. و من باز شکّم به این لیگ بیشتر شد و...[و این داستان ادامه دارد؟؟]
    Last edited by amirkhan_0o0; 25-01-2013 at 20:11.

14. 6 کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

خب .. چیزی که درباره بازی نمیشه گفت .. خیلی کسالت آور بود !
    من یک سری نقد ها رو به مربی قبول ندارم !
    ترکیب ابتدایی تیم خیلی خوب و هجومی بود ... و برای همین هم نیمه اول بهتر بازی کردیم
    و دوستان این رو یادشون نره که ما در به در دنبال سه امتیاز این بازی نبودیم ! یک مساوی که گرفتیم خیلی بعدا به کارمون میاد ..
    و من به شخصه ترجیح میدادم که مساوی بشه بازی تا بخوایم هجومی و بی محابا حمله کنیم و بعدش ببازیم !
    پرویز مظلومی هم درسته چهار تا دربی رو پشت هم برد ، ولی اون دربی که باخت خیلی خیلی بد بود ! به نظر من از دست دادن لیگ تو سال قبل فقط به خاطر باخت تو دربی بود ..
    فرم استقلال سال قبل خیلی خوب بود ! بازی رو خیلی هجومی و خوب شروع کرد و دو گل زد ... ولی خیلی بد باخت بازی رو ...و اگه یادتون باشه 3 تا بازی بعد هم استقلال بازی رو 2 بر صفر عقب می افتاد و بعد به زور دو دو میکرد ! یعنی از چهار تا بازی که 12 امتیاز داشت فقط 3 امتیاز گرفیتم ..
    در حالی که با یک بازی منطقی میتونستیم حد اقل از اون بازی یه مساوی بگیریم و راحت قهرمان بشیم ! یعنی در کل جنبه های روحی و روانی بازی خیلی تاثیر گذاره تو تیم .. و حتی بعد از بازی هم تا مدت ها فکر و ذکر بازیکن ها دربی هست . البته تیمی که میبازه ...
    برای همین من خیلی نگران بودم که نکنه امسال هم همون اتفاق تکرار بشه ... ولی باید اعتراف کنم امسال قلعه نوعی خیلی با درایت تر از قبل شده ..
    کلا همین که به این نتیجه رسیده که هاشم نباید تو لیست 18 تای استقلال باشه خودش خیلی خوبه و نشونه ی خوبیه ..
    در اخر به نظرم این یک امتیاز خیلی در آینده به دردمون میخوره و نباید فراموش کنیم که هنوز صدر جدولیم ...
    من بیشتر امیدوارم تیم قلعه نوعی تو بازی های پیش رو با سپاهان و تو آسیا خوب و رو به جلو و هجومی بازی کنه تا دربی !
    +
    در کنار این که این دربی هیچ چیز خاصی نداشت ولی یه چیزی رو به وضوح نشون میداد !
    این که سطح فرهنگ و شعور بعضی از هوادار ها ( بعضی هاشون نه همه ! ) چقدر پایینه ! کسی که به بازیکن خودش رحم نکنه و جلو پاش ترقه یا نارنجک پرت کنه ، چه انتظاری میشه ازش داشت ؟!

16. 8 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حالم بهم خورد از این بازی استقلال و قلعه نوعی آخه اینم بازی بود به جز حرکت فرهاد دیگه موقعیت داشتیم اهههههه.
    دیگه شورشو در آورده این یارو .باید تیم 10 یا 11 جدول بیاد اینجوری به ما حمله کنه

18. 3 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

...... با این تفاسیر اگر دو تیم در جام حذفی به هم برسند، باید شاهد یک بازی متفاوت تر باشیم

البته امروز قلعه نوعی کمی محتاط نشون داد، یا شایدم خیلی عاقل! خودش فرموده که خواستیم اول گل نخوریم و بعد گل بزنیم و شرایط پرسپولیس با ما فرق میکرده. (البته که تیم مقابل این فصل در شرایطی قرار داره که برد مقابل استقلال میتونست تا آخر فصل همه چیز را براشون ختم به خیر کنه، ولی موفق نشدند، یعنی قلعه نوعی نذاشت!!! ....)

البته که استقلال هم باید از این بازی سربلند بیرون میومد + هم صدر را از دست نمیداد، باخت در این بازی میتونست تاثیرات منفی زیادی روی تیم بزاره، و حتی صدر و قهرمانی لیگ را از دست بدهیم.

بنابراین قلعه نوعی عاقل، که نسبت به سال های قبل حتی عاقلتر هم شده، بازی را طبق موارد ذکر شده بالا شروع و تمام کرد. و عملا به آنچه می خواست رسید. تداوم شکست ناپذیری در برابر پرسپولیس + هدف دستیابی به قهرمانی لیگ.

اما یک فرصت برای بـرد شاید فراهم بشه برای امیر خان عاقل و دور اندیش، قلعه نوعی اینو دیده:

...... با این تفاسیر اگر دو تیم در جام حذفی به هم برسند، باید شاهد یک بازی متفاوت تر باشیم

20. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •