تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 308 اولاول ... 4585919293949596979899105145195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

یه نکته:

من بازی امشب منچستر رو به خاطر دخه آ نشستم دیدم.............

واقعا با اون چیزی که ازش دیده بودم فاصله داشت و امشب خیلی خوب ظاهر شد............

اما تا حدود زیادی تمام بارسایی ها می تونن توی بازی منچستر و رئال (چند روز دیگه هست)بسنجنش.

با تشکر.........

2. 8 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

یه نکته:

من بازی امشب منچستر رو به خاطر دخه آ نشستم دیدم.............

واقعا با اون چیزی که ازش دیده بودم فاصله داشت و امشب خیلی خوب ظاهر شد............

اما تا حدود زیادی تمام بارسایی ها می تونن توی بازی منچستر و رئال (چند روز دیگه هست)بسنجنش.

با تشکر.........
    درسته..

یه نکته رو توجه داشته باشیم:

دخئا که تو منچستر ازش انتقاد میشه تو اتلتیکو مادرید غوغا میکرد بخاطر همین فرگوسن پسندیدش...

شرایط در هر تیمی حتی در هر سال و هر بازی با هم فرق داره من که گزینه ی مناسبی میدونمش..

4. 9 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

تیتو ویلانوا بازی روز پنجشنبه با مالاگا رو روی نیمکت بارسا نخواهد بود. چون فردا برای معاینات پزشکی به آمریکا میره و 10 روز می مونه.

#نوستالژی
    -------------
    در مقابل همه ظلم هایی که از طرف رئالیا به بارسا شده بود و چند روز پیش هم یکیشو همینجا خوندید, پیوستن لوئیز انریکه به بارسلونا مثل آبی بود رو آتیش دل هوادارای بارسا! انریکه که در رئال مادرید هم توپ زده بود به سرعت محبوب هوادارا شد! با اینکه استقبال, خیلی خوب نبود ازش! به هر حال 5سال واسه رئال بازی کرده بود! لوئیز انریکه, شماره 21 خوش تکنیک و گلزن بارسا خیلی سریع جای خودش رو تو ترکیب بارسا و تو دل مردم کاتالونیا باز کرد! انریکه کاپیتان بارسا شد و بارها در ال کلاسیکو به رئال گل زد و به یکی از سمبل های تعصب در بارسا تبدیل شد. انریکه تو 3 فصل اول حضورش تو بارسلونا 46 گل برای این تیم توی لالیگا به ثمر رسوند تا گلزن ترین هافبک اون زمان اروپا لقب بگیره و حتی خیلیا اون رو لایق دریافت توپ طلا بدونن. لوئیز انریکه 8سال برای بارسا توپ زد و نهایتا در سال 2004 از فوتبال کناره گیری کرد و به مربیگری روی آورد و هدایت تیم بارسا ب رو بر عهده گرفت.
    مجموع 109 گلی برای بارسا

تیتو: «والدس شایسته خداحافظی بزرگی است».

تیتو ویلانووا یک روز پیش از دیدار برابر رئال سوسیداد مقابل خبرنگاران نشست و به سوالات آنها پاسخ داد. موضوع جدایی ویکتور والدس از تیم بحث اصلی این مصاحبه بود.

سرمربی تیم که به دلیل صحبت با دروازه بان ناراضی خود با 30 دقیقه تاخیر در این نشست خبری حاضر شد، در جواب رسانه ها در مورد تصمیم والدس برای جدایی به حمایت از او پرداخت و بر اهمیت نقش او در تیم تاکید کرد: «هر کس مختار است در جایی که دوست دارد کار کند. ویکتور درخواستی برای جدایی نداشته و تنها عنوان کرده که مایل نیست قرار داد خود را تمدید کند و ما به تصمیم او احترام میگذاریم. تا زمانی که در تیم ما حضور دارد دروازه بان اصلی ماست و وظیفه داریم همچنان که او تیم را یاری می کند به او کمک کنیم».

تیتو که پس از جسله روز پنج شنبه سران باشگاه با مدیر برنامه های والدس از تصمیم او مطلع شده بود، ادامه داد: «او با ما صاف و روراست صحبت کرد و ما باید بابت این مساله از او تشکر کنیم. برای بازیکنی مانند او خروج از باشگاه هرگز اتفاق خوبی نیست. نمی دانم بهترین زمان برای این جدایی چه هنگام خواهد بود. اما او آشکارا موضعش را اعلام کرد و نخواست کار برای مذاکره به روزهای پایانی کشیده شود».

سرمربی بارسا در پاسخ به این سوال که اعلام این تصمیم تاثیری در جایگاه والدس درون دروازه بارسا خواهد داشت یا خیر، اظهار کرد: «تا زمانی که والدس وظایفش را در تیم مانند گذشته انجام دهد، هیچ شکی در بازی کردن او وجود ندارد. در شخصیت حرفه ای او کوچکترین تردیدی ندارم و مطمئنم تا انتهای زمان حضورش در بارسا به بردن تیم و کسب عناوین قهرمانی کمک خواهد کرد. من فکر نمی کنم والدس از ما و شرایطش در تیم ناراضی باشد. بارسا باشگاهی بزرگ است، اما هرکس این حق را دارد که فرهنگ ها و باشگاه های دیگر را نیز تجربه کند».
    Last edited by runner; 20-01-2013 at 22:02.

6. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

مگه رونالدوی واقعی بنجل داریم دوست عزیز؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
    یه پرتغالی داریم یه برزیلی (البته کلا زیاد داریم ولی ..........)
    فکرکنم منظورت همون برزیلی بوده ولی همچین میگید واقعی که ......
    پ ن پ همه رونالدو ها یکین!!!
    شما همچین میگین (فکرکنم منظورت همون برزیلی بوده) انگار اون پرتغالیه چه رکوردایی زده که ما بخوایم تو این تاپیک ازش صحبت کنیم اگرم رکوردی داشته باشه اینجا نمیگیم!!!

راستی بازم از اخبار دقیقتون تشکر میکنم اگه بازم اخباری در مورد بارسا داشتین بگین!!!
    ما استقبال میکنیم!

8. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

اتلتیکو هم برد فاصله شد 8 امتیاز...

باید جدی تر گرفت بقیه بازیها رو..

10. 5 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

13

درسته..

یه نکته رو توجه داشته باشیم:

دخئا که تو منچستر ازش انتقاد میشه تو اتلتیکو مادرید غوغا میکرد بخاطر همین فرگوسن پسندیدش...

شرایط در هر تیمی حتی در هر سال و هر بازی با هم فرق داره من که گزینه ی مناسبی میدونمش..
    تجربه هم بی تاثیر نیست و سالای دیگه میتونه جای دروازبانای مسن سالای نه چندان دور من یونایتد رو پر کنه

.............

بابت باخت هم یه جورایی پررو بودیم از اینهمه برد و انتظارش نمیرفت که تیمی که برد با آوراژ گل بالا رو توی دستور کارش داره ببازه ولی بالاخره شکست رو هم چشیدیم بعد مدتها ! شاید ده نفره شدن کمک کرد به باخت ! یا سختگیرانه یا بیرحمانه بالاخره پیکه اخراج شد . شاید تیم برای 10 نفره شدن توی این فصل برنامه ای نداشت ولی مهم اینه که هنوز صدرنشینی ادامه داره . از طرفی تیمی که چند روز پیش هم بازی نسبتا سنگینی داشته یه جورایی شاید بدنا جواب گوی میدون داری با یه بازیکن کمتر رو نداشت .

........................

پیکه: من بازیکن کثیفی نیستم

این مدافع ملی پوش در دیدار شب گذشته مقابل سوسیه داد با دریافت دو کارت زرد از بازی اخراج شد و این اتفاق، پایه گذار اولین شکست این فصل بارسا بود.

سایت گل- جرارد پیکه، مدافع بارسا، بعد از اخراج در دیدار شب گذشته مقابل رئال سوسیه داد، از عملکرد انظباطی اش دفاع کرد.
    این مدافع ملی پوش در دیدار شب گذشته مقابل سوسیه داد با دریافت دو کارت زرد از بازی اخراج شد و این اتفاق، پایه گذار اولین شکست این فصل بارسا بود.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" آن دو صحنه کاملا مجزا از بازی بود که داور تصمیم گرفت به من کارت زرد بدهد. ما باید تصمیمات داور را بپذیریم. من خودم را یک بازیکن کثیف نمی دانم؛ اصلا اما باید از زمین بیرون می رفتم."

او همچنین ساعاتی بعد در صفحه توئیترش نوشت:" فصل 13-2012: 14 بازی، 7 خطا؛ 5 کارت زرد، یک کارت قرمز"
    این ششمین کارت قرمز دوران حرفه ای پیکه بود. علی رغم این شکست، بارسا همچنان با 55 امتیاز از 20 بازی، در صدر جدول لالیگا قرار دارد.

12. 7 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

پ ن پ همه رونالدو ها یکین!!!
    شما همچین میگین (فکرکنم منظورت همون برزیلی بوده) انگار اون پرتغالیه چه رکوردایی زده که ما بخوایم تو این تاپیک ازش صحبت کنیم اگرم رکوردی داشته باشه اینجا نمیگیم!!!

راستی بازم از اخبار دقیقتون تشکر میکنم اگه بازم اخباری در مورد بارسا داشتین بگین!!!
    ما استقبال میکنیم!
    رکورد هایی که زده رو نمیگین بحثس جداس
    اینم قبول دارم همه ی رونالدو ه یکی نیستن چون پرتغالیه خیلی سرتره (این بحثو همینجا تموم میکنم چون اینجا تاپیکش نیست)
    در مورد خبر هم چشم اگه خبری جالبی رسید میذارم

14. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بهترین گلزنان تاریخ لالیگا رو توی عکس زیر می بینید.
    مسی تا الان 198 گل در لالیگا زده. (عکس قدیمیه)
    به نظرتون امسال به چه رتبه ای می تونه برسه؟
    این امکان وجود داره که تا آخر این فصل دوم بشه و حتی تا آخر سال اول هم بشه. ضمناً این موضوع رو هم در نظر بگیرید که مسی از همهء این افراد، حداقل 40 بازی کمتر انجام داده.

عنوان روزنامه ی اسپورت:

کورتوآ ؛ هدف شماره ی یک

دروازه بان اتلتیکو مادرید، گزینه ی مورد علاقه ی مسئولین فنی بارسا برای جایگزینی ِ ویکتور والدس است.

به نوشته ی روزنامه ی اسپورت، روزنامه ی سان ِ انگلستان طی مطلبی عنوان کرده که تیبو کورتوآ ، دروازه بان تیم چلسی که به طور قرضی در اتلتیکو مادرید بازی می کند می تواند گزینه ی اصلی بارسا برای سال آینده باشد. بارسا قصد دارد پیشنهادی 12 میلیون یورویی برای دراختیار گرفتن این دروازه بان ارائه کند.

دانستنی های بارسا - بخش دوم

این هفته به بررسی تاریخچه ی نشان رسمی باشگاه می پردازم.

نخستین نشان باشگاه، که از سال 1899 - سال بنیانگذاری بارسا- مورد استفاده قرار گرفت در واقع همان آرم و نشان شهر بارسلونا بود. تا اینکه در سال 1910 هیئت مدیره ی باشگاه تصمیم گرفت تا برای بارسا نشانی ویژه ی خودش طراحی کند.

به همین جهت باشگاه با یک فراخوان عمومی در میان اعضای رسمی اش، از آنها خواست تا طرح های پیشنهادی خود را ارائه کنند. در میان پیشنهادهای ارسالی، طرح کارلس کومامالا، بازیکن تیم که از سال 1903 تا 1912 در بارسا بازی می کرد مورد تصویب اعضا قرار گرفت.

کومامالا دانشجوی پزشکی بود و دستی نیز در هنر طراحی داشت.

عناصر اصلی طرح کومامالا، صلیب سنت جوردی، به عنوان نماد شهر بارسلونا، به همراه چهار رده ی سرخ در پس زمینه ی زرد رنگ به عنوان نمادی از پرچم کاتالونیا و نیز راه راه های آبی و اناری به نشانه ی رنگ پیراهن تیم و همچنین یک توپ فوتبال بود.

حروف نخست واژه های «باشگاه فوتبال بارسلونا» هم در بخش میانی این طرح دیده می شود.

در واقع نشان باشگاه نشان دهنده ی ابعاد مختلف ورزشی، فرهنگی و هویتی ِ شهر بارسلونا و ایالت کاتالونیاست.

از سال 1910 به بعد تغییرات در نشان رسمی باشگاه بسیار اندک و جزئی بوده اند. مهمترین آنها در سال 1989 و روی کار آمدن ژنرال فرانکو بود که باشگاه را مجبور کرد تا پرچم کاتالونیا را از روی آرمش حذف و به جای چهار خط قرمز، تنها از دو خط استفاده کند .

همچنین از سال 1939 تا سال 1974 ، تحت فشار رژیم فرانکو، عبارت F.C.B که مخفف نام باشگاه در زبان کاتالانی بود؛ به صورت C.F.B که مخفف نام باشگاه به زبان اسپانیایی بود در آمد.

نشان فعلی باشگاه هم در سال 2002 با تغییراتی نسبت به گذشته تا امروز مورد استفاده قرار گرفته است.

نتیجهء رأی گیری سایت مارکا برای تیم منتخب نیم فصل از نگاه کاربرا به شکل زیر هست.
    جالبه که این سایت حامی رئاله، ولی 6 بارسایی و فقط یه رئالی توی این تیم هست!

دروازه بان احتمالی بارسا
    ----------------------------
    دیوید دخیا، دروازه بان 22 ساله و اسپانیایی تیم منچستریونایتد می باشد. این دروازه بان در تیم های پایهء اتلتیکومادرید رشد کرده و به مدت دو سال (2009-2011) در 57 بازی با تیم اصلی نیز به میدان رفت. پس از آن در سال 2011 به لیگ انگلیس رفته و به عنوان یکی از جانشینان ادوین ون درسار مطرح شد. البته در ابتدای کار، او با لیندگارد دروازه بان دانمارکی منچستر به صورت گردشی درون دروازه می ایستاد. اما توانست خود را به عنوان دروازه بان اول این تیم مطرح کرده و تا کنون در 42 بازی برای منچستر به میدان برود.
    یکی از گزینه های مطرح برای دروازه بانی بارسا این بازیکن می باشد. از مزایای دخیا می توان به سن کم، قد بلند و آمادگی بدنی این بازیکن اشاره کرد. دخیا تا پیش از این به دلیل مشکل بینایی خود، گاهاً اشتباهات بزرگی درون دروازه انجام میداد. اما پس از اینکه در تابستان امسال تحت عمل جراحی چشم قرار گرفت، به نظر می آید که در وضعیت بهتری قرار دارد.
    این بازیکن که مورد توجه تیم های بزرگ دیگری نظیر رئال مادرید است، می تواند در آینده دروازه بان مطمئنی برای بارسا باشد.
    دیوید دخیا تا کنون در تمامی رده های سنی تیم ملی اسپانیا بازی کرده و در آینده ای نه چندان دور، می تواند جانشین ایکر کاسیاس در تیم ملی شود. این بهترین فرصت برای بارساست که با توجه به نیاز خود، این دروازه بان را در فصل تابستان خریداری کرده و پس از یک سال تمرین و آماده سازی، از سال 2014 (با خروج والدز از تیم)، به عنوان دروازه بان اول بارسلونا به میدان برود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

دوربرگشت یک چهارم نهایی جام حذفی.

بارسا این هفته به مالاگا سفر خواهد کرد تادر روز پنجشنبه برابر مالاگا در چهار چوب رقابت های جام حذفی اسپانيا، در مرحله دور برگشت یک چهارم نهایی بازی کند و بعد از آن روز یکشنبه در رقابت های لالیگا با اوساسونا دیدار خواهد کرد.

این پنجشنبه برای بارسا سرنوشت ساز خواهد بود؛ چرا که آنها در مرحله دور برگشت یک چهارم نهایی در رقابت های جام حذفی اسپانيا، در لاروسا لدا با مالاگا دیدار خواهند کرد و در آن بازی محكوم به پيروزی خواهند بود.

برنامه تيم در هفته پيش رو به اين صورت است:

دوشنبه 21 ژانويه: ساعت 18:00 جلسه تمرینی درسیوتات اسپورتوا.

سه شنبه 22 ژانويه: ساعت 11:00 جلسه تمرینی درسیوتات اسپورتوا.

چهارشنبه 23 ژانويه: ساعت 11:00 جلسه تمرینی درسیوتات اسپورتوا.

پنج شنبه 24 ژانويه: ساعت 22:00 دیدار با مالاگا.

جمعه 25 ژانويه: ساعت 12:00 جلسه تمرینی درسیوتات اسپورتوا.

شنبه 26 ژانويه: ساعت 11:00 جلسه تمرینی درسیوتات اسپورتوا.

یکشنبه 27 ژانويه: ساعت 11:30 جلسه تمرینی درمینی ایستادی در زمین اوساسونا وساعت 19:00 بازی با اوساسونا.

دوشنبه 28 ژانويه: ساعت 11:00 جلسه تمرینی درسیوتات اسپورتوا

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: معزالدين جامی / FCBarcelona.ir

ركورد جديد مسی، گلزنی در ده بازی پياپی.

با گلزنی در آنوئتا، او توانست با رکورد فصل قبلش برابری کند.

لئو مسی همچنان به ركورد شكنی ادامه می دهد؛ در بازی با رئال سوسيداد، او توانست گلزنی در ده بازی پياپی فصل قبل خود را تكرار كند. در فصل گذشته، اين ستاره آرژانتينی توانسته بود بین هفته های 24 تا 34 لاليگا، در تمامی بازی ها گلزنی كند. در آن ده بازی مسی توانست مقابل تيمهای والنسیا، اتلتیکو مادرید، ریسینگ، سویا، گرانادا، مایورکا، اتلتیک بیلبائو، زاراگوزا، ختافه و لوانته گلزنی كند.

اما امسال مسی گلزنی خود را از یازدهم نوامبر در برابر رئال مایورکا و در هفته یازدهم لالیگا آغاز کرد. از آن بازی تا به حال او توانسته در برابر تیمهای زاراگوزا، لوانته، اتلتیک بیلبائو، بتیس، اتلتیکو مادرید، وایادولید، اسپانیول، مالاگا و رئال سوسیداد گلزنی كند.

برابری با رکورد مارتین و رونالدو

دو بازیکن دیگر بارسا که توانسته بودند در ده بازی پیاپی گلزنی کنند، مارتین و رونالدو بوده اند. مارتین توانسته بود که در ده بازی پیاپی در بین فصول 1942/43 و 1943/44 موفق به 18 بار گلزنی شود و در طرف دیگر، رونالدو توانسته بود که در ده بازی پیاپی در سال 1996/97 موفق به 12 بار گلزنی شود.

جزئيات بيشتر اين ركورد مسی

هفته یازدهم: مایورکا - بارسا (2-4) 2 گل.
    هفته دوازدهم: بارسا - زاراگوزا (3-1) 2 گل.
    هفته سیزدهم: لوانته - بارسا (0-4) 2 گل.
    هفته چهاردهم: بارسا - اتلتیک بیلبائو (5-1) 2 گل.
    هفته پانزدهم: بتیس - بارسا (1-2) 2 گل.
    هفته شانزدهم: بارسا - اتلتیکو مادرید (4-1) 2 گل.
    هفته هفدهم: وایادولید - بارسا (1-3) 1 گل.
    هفته هجدهم: بارسا - اسپانیول (4-0) 1 گل.
    هفته نوزدهم: مالاگا - بارسا (1-3) 1 گل.
    هفته بیستم: رئال سوسیداد - بارسا (3-2) 1 گل.

مترجم: معزالدين جامی / FCBarcelona.ir

مسی: «پسرم زندگی من را عوض كرد».

بازیکن آرژانتینی بارسا گفت: «پسرم زندگی مرا تغیرداده است. حتی بیشتر از توپ طلاهایی که تاحال بدست آورده ام. این دیوانگی است که من را با مایکل جردن یا محمدعلی كلی مقایسه کنند».

مسی که چهارمين توپ طلای جهان را به دست آورده، درباره این مساله گفت: «خودمن نيز شگفت زده شده بودم؛ هیچ گاه حتی در دورترین تخیلات و رویاهایم نمی دیدم که چهار توپ طلا كسب كنم».

لئو مسی دوست ندارد در مکان های عمومی سخنرانی کند. زمانی که او چهارمین توپ طلا را به دست آورد، خودش را برای سخنرانی آماده نکرده بود : «نمی دانستم که قرار است این جایزه به من برسد. زمانی که نام من را اعلام کردند، غافلگیر شدم، انتظارش را نداشتم».

مسی در ادامه گفت و گوی خود با روزنامه ال پرودیکای کاتالونیا بیان کرد: «دیوانگی است که با ورزشکارانی مانند مایکل جردن، اوسین بولت و یا محمدعلی مقایسه شوم، از مقایسه خوشم نمی آید. من کارم را انجام می دهم و زمانی که دوران من به پایان برسد معلوم می شود که چه کارهایی انجام داده ام».

پسر مسی زندگی او را عوض کرده است. مسی درباره این اتفاق بیان کرد: «وقتی به زندگیم نگاه می کنم، به لحظات مختلف آن می اندیشم و شرایط مختلف را از نظر می گذرانم. متوجه می شوم که اوضاع کاملا عوض شده است. تیاگو زندگی من را عوض کرده است، خیلی بیشتر از توپهای طلا».

وی ادامه داد: «به خوبی می دانم که چه زمانی کار را درست انجام داده ام و چه زمانی ضعیف عمل کرده ام. من منتقد شماره یک خودم هستم».

فوق ستاره بارسا، پس از به دست آوردن توپ طلای چهارم گفت: «از به دست آوردن این جایزه راضی و خوشحالم و می خواهم چیزهای بیشتری به دست بیاورم. سال گذشته نتوانستیم در لالیگا و لیگ قهرمانان پیروز شویم، اما امسال می خواهم در این دو جام نیز قهرمان شوم».

بهترین بازیکن جهان در پاسخ به سوالی درباره تفاوت پپ و تیتو عنوان کرد: «سبک بازی، همان سبک گذشته است. تمرین و آماده سازی تیم همانند گذشته انجام می شود. همان کارهایی را انجام می دهیم که سالهای گذشته انجام می دادیم».

مسی رمز موفقیت تیم را این گونه توصیف می کند: «کلید موفقیت این است که همه ما انسان های خوبی هستیم و دوست داریم فوتبال بازی کنیم. همگی متواضع هستیم و یک گروه عالی را تشکیل داده ایم. بازیکنان همچنان از عملکرد خودشان لذت می برند. ما به فوتبال به چشم حرفه نگاه نمی کنیم. فوتبال راهی برای بیان احساسات ماست که از طریق ورزش بیان می شود».

مسی که قهرمانی در جام جهانی 2014 به همراه تیم ملی آرژانتین را بزرگ ترین چالش پیش روی زندگی اش می داند، درباره این موضوع گفت: «خوش شانس هستم که با بارسلونا به افتخارهای زیادی دست پیدا کرده ام و بسیار لذتبخش خواهد بود که با تیم ملی آرژانتین نیز قهرمان جام جهانی شوم. اخیرا شرایط در تیم ملی آرژانتین عوض شده است و من خوشحالم که می توانم از تمام این تغییرات مثبت که در تیم ملی رخ می دهد، لذت ببرم».

مترجم: معزالدین جامی / FCBarcelona.ir

18. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

ایساک کوئنکا، مهاجم جوان بارسلونا پس از 8 ماه دوباره اجازه بازی دریافت کرد

کوئنکا با مصدومیت در پایان فصل پیش، مسابقات المپیک و نیم‌فصل اول را از دست داد ولی با تایید تیم پزشکی بارسا اکنون کاملا از نظر فیزیکی برای بازگشت به میدان آمادست

جاناتان داس‌سانتوس، هافبک مکزیکی بارسا، با رد پیشنهادهای تیم‌های سویا، مایورکا، اسپانیول، تاتنهام، اورتون و چلسی، تصمیم گرفت که تا پایان فصل در بارسلونا بماند

با این که چنین تصمیمی از طرف یک بازیکن غیرکاتالان با توجه به دقایق کم بازی ممکنه عجیب به نظر برسه، ولی داس‌سانتوس برا پیشرفت خود تمرین در بهترین تیم جهان و در کنار بهترین بازیکنان جهان را مفیدتر از بازی در دیگر تیم‌ها میدونه

دیوید ویا هم کاملا مصدومیتش برطرف شده و میتونه در بازی پنج‌شنبه مقابل مالاگا بازی کنه
    با توجه به بازگشت ویا به تمرینات اکنون بارسلونا 22 بازیکن غیرمصدوم داره (با اضافه شدن تیو از تیم ب میشن 23 بازیکن) که در 2 سال گذشته سابقه نداشته. آبیدال تنها بازیکن بارسلوناست که هنوز شرایط بازی را کسب نکرده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by runner; 22-01-2013 at 14:30.

20. 7 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •