تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 92 هستید؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

92 51.11%
  • انسانی

11 6.11%
  • تجربی

55 30.56%
  • هنر

10 5.56%
  • سایر رشته ها

12 6.67%
صفحه 95 از 325 اولاول ... 4585919293949596979899105145195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 3245

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 92 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه emad91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام كنكوري هاي گلم ...
    اقا من هي تصميم ميگيرم واس درس خوندن با برنامه ريزي بلند مدت و حتي كوتاه مدت ولي اجرا نميشه خب ....يعني كوچيكترين خلالي كه پيش مياد و حس ميكنم برنامه ام بهم ريخت كلا بيخيال ميشم ميرم فيس بوك
    ميدونم اصل خودم و اراده خودمه ..ولي دنبال راهكارم كه زود خسته نشم ...بتونم مث خيلي ها ساعت ها در روز درس بخونم ...يعني وقتي از مدرسه ميام واقعا خسته ام...اين خستگي تا شب انگا تو بدنمه .
    راستي من تو اين مدت كم خوندم .واقعا كم خوندم ...6 ماه فرصت خوبي براي يه رتبه 4 رقمي هس ؟ مرسي
    اقا فیسبوک دی اکتیو کن منم همین کار کردم چون واقعا وقت میگیره
    نمی خوام نصیحت کنم اما واقعا اگه می دونستی این روزا چه قدر مهمه (البته می دونیا) اما من چون من دو سال پیش کنکور دادم و همین طوری بودم برنامه می ریختم یکم که ازش می موندم و نمی رسیدم انجام بدم بی خیال می شدم و هی دوباره برنامه می ریختم نصف وقتم داشتم برنامه می ریختم بخاطر همین تنبلیام اون رشته ای که می خواستم رو نیاوردم یه رشته ای که فقط نمره ام بهش می خورد و هیچ علاقه ای نداشتم رفتم دو ترم رفتم دیدم نه فقط دارم وقتم تلف می کنم و از چند هفته پیش شروع کردم برا کنکور خوندن اما این دفعه واقعا دارم سعی می کنم وقتم تلف نکنم با این حال حدود 5 روز از برنامه ام عقب هستم اما این دفعه به جای عوض کردن برنامه دارم سعیم می کنم بیشتر بخونم تا به برنامه ام برسم
    بعدم من که الان یک سال از درس و مدرسه دور بودم دوباره شروع کردم می خونم امید به 3 رقمی دارم دیگه شما حساب کار خودت بکن دیگه

2. این کاربر از emad91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن رادیو و تلویزیون constant_boy23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

اقا فیسبوک دی اکتیو کن منم همین کار کردم چون واقعا وقت میگیره
    نمی خوام نصیحت کنم اما واقعا اگه می دونستی این روزا چه قدر مهمه (البته می دونیا) اما من چون من دو سال پیش کنکور دادم و همین طوری بودم برنامه می ریختم یکم که ازش می موندم و نمی رسیدم انجام بدم بی خیال می شدم و هی دوباره برنامه می ریختم نصف وقتم داشتم برنامه می ریختم بخاطر همین تنبلیام اون رشته ای که می خواستم رو نیاوردم یه رشته ای که فقط نمره ام بهش می خورد و هیچ علاقه ای نداشتم رفتم دو ترم رفتم دیدم نه فقط دارم وقتم تلف می کنم و از چند هفته پیش شروع کردم برا کنکور خوندن اما این دفعه واقعا دارم سعی می کنم وقتم تلف نکنم با این حال حدود 5 روز از برنامه ام عقب هستم اما این دفعه به جای عوض کردن برنامه دارم سعیم می کنم بیشتر بخونم تا به برنامه ام برسم
    بعدم من که الان یک سال از درس و مدرسه دور بودم دوباره شروع کردم می خونم امید به 3 رقمی دارم دیگه شما حساب کار خودت بکن دیگه
    مرسي
    اين كه نصف وقتتو در حال برنامه ريزي هستي رو خوب اومدي ... منم دقيقا همينطوريم ...
    ولي كاش ميشد درس خوند ...يعني خداييش خسته ام انقدر عقبم هميشه از برنامه ريزيم ...
    بايد نت رو قطع كنم كلا ..بلاي درس سوزيه

4. 2 کاربر از constant_boy23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouyacapitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tabriz city

پيش فرض

سلام كنكوري هاي گلم ...
    اقا من هي تصميم ميگيرم واس درس خوندن با برنامه ريزي بلند مدت و حتي كوتاه مدت ولي اجرا نميشه خب ....يعني كوچيكترين خلالي كه پيش مياد و حس ميكنم برنامه ام بهم ريخت كلا بيخيال ميشم ميرم فيس بوك
    ميدونم اصل خودم و اراده خودمه ..ولي دنبال راهكارم كه زود خسته نشم ...بتونم مث خيلي ها ساعت ها در روز درس بخونم ...يعني وقتي از مدرسه ميام واقعا خسته ام...اين خستگي تا شب انگا تو بدنمه .
    راستي من تو اين مدت كم خوندم .واقعا كم خوندم ...6 ماه فرصت خوبي براي يه رتبه 4 رقمي هس ؟ مرسي
    ۱۰۰۰ ام ۴ رقمیه ۹۹۹۹ هم
    رشتتون تجربیه دیگه؟
    تلاشتو بکن.
    وقتتم درست تقسیم کن.
    حتما موفق می شی

6. این کاربر از pouyacapitan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

برای دروس عمومی (مخصوصا ادبیات) کدام بهتره و چرا؟ کتاب سفید گاج یا آبی قلمچی

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

هیچ کدوم ، دوتاشون خیـــلی شبیه به همه....
    مبحثی خوندن از همه بهتره...
    مهر و ماه هم کتابش خوبه

9. این کاربر از After4Ever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بین این دو کتاب گاج خیلی خیلی بهتر هست و قابل مقایسه با کانون نیست

11. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان لیست رشته های انتخابی واسه ارشد 92 رو می خواستم . اگه امکان داره برام بدید

ضمنا مهلت هست برای ثبت نام کنکور ارشد سراسری دوره بعدی؟؟؟(من شنیده بودم یه فرجه ی چند روزه قراره بذارن درسته ؟)
    ضمنا دانشگاه آزاد چی؟کی هست ثبت نامش؟ برای آزمایشی می خوام برم امتحان 92ش رو بدم
    متشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه prodoctornuke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یکی یه برنامه ریزی خوب نداره که عمومی چجور و چقدر بخونیم
    چه مباحثی رو کی تموم کنیم
    تخصصی چجوری بخونیم و کی چیا تموم بشه

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

مرسي
    اين كه نصف وقتتو در حال برنامه ريزي هستي رو خوب اومدي ... منم دقيقا همينطوريم ...
    ولي كاش ميشد درس خوند ...يعني خداييش خسته ام انقدر عقبم هميشه از برنامه ريزيم ...
    بايد نت رو قطع كنم كلا ..بلاي درس سوزيه
    اصلا فکر کم بودن وقت رو نکن میدونی چقدر وقت داری ؟هنوز 6 ماه تموم مونده ( البته منفی برداشت نکنیا ) وقت هم هنوز زیاده مطمئن باش بدون دوشواری میتونی از الان بخونی
    ادم وقتی برنامه ریزی میکنه زیادی ایده ال عمل میکنه مثلا از ساعت 6 صبح شروع میکنم و این حرفا ، واسه همین زیاد برنامه ی سختی ننویس مثلا سعی کن از روزی 3 4 ساعت شروع کنی درس هایی که دوست داری رو بخون و...اینجوری یکی دو هفته بخونی عادت میکنی
    ادم معمولا دلش نمیاد ساعات کمتر تو برنامش بنویسه ساعات زیادم نمیتونه بخونه در نتیجه میشه از اینجا مانده و از انجا رانده!من که خودم همش همینطوری میشدم!
    فیس بوکم دی اکتیو کن (در تمام مراحل زندگی!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه POROMA2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من میخوام برم رشته ربان خارجیبرای کنکور سراری باید دوتا10300 بخرم یا 1 کافیه

یه رشته ربان انگیسی جز رشته های بذون کنکور هست یا نه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •