ممنون از راهنمایی
اما سری رد بنظرم توجیه اقتصادی نداره چون اختلاف قیمتش با سری بلک کم هست
و بلک خوب یک سر و گردن بالاتره
از این هارد سیگیت هم که اصلا دل خوشی ندارم تا حالا دو عدد اش به دیار باقی شتافته !!!
ممنون از راهنمایی
اما سری رد بنظرم توجیه اقتصادی نداره چون اختلاف قیمتش با سری بلک کم هست
و بلک خوب یک سر و گردن بالاتره
از این هارد سیگیت هم که اصلا دل خوشی ندارم تا حالا دو عدد اش به دیار باقی شتافته !!!
خیلی ممنونم آقا ata از راهنماییتون
فقط میتونم دلیلشو هم بدونم
واقعا ممنون
ظاهر زیباتر و همچنین امکانات بیشتری دارد .
باز هم ممنونم دوست گرامی از راهنماییتون
فقط یک سوال دیگه برام پیش اومد!
اینکه چه امکاناتی؟
من یک my book 3tr wd هم دارم.آیا امکاناتی که شما فرمودید؛ شامل my book هم میشه؟
اگه لطف کنید منو بیشتر در مورد این امکانات راهنمایی کنید و اینکه چه کاری میشه انجام داد واقعا ممنونتون میشم[emoji257]
سلام ... دوستان بنده یه هارد دیسک 2 ترابایت اینترنال میخام که روی سیستم اکثرا روشن مورد استفاده قرار بگیره .... بهترین هاردی که حداقل تا 3 4 سال برام جواب بده و مشکلی براش ایجاد نشه رو لطفا معرفی بفرمایید متشکرم
سوال دیگم این هست که با توجه به قیمت های هاردهای 3 ترا اینترنال آیا از لحاظ کیفیت جوابگو هستند و میشه روشون 3 4 ساله حساب کرد به نسبت هاردهای دو ترا و اگر میشه کدوم رو پیشنهاد میکنید از موارد زیر
هارد 2 ترا اینترنال وسترن گیرین 64 مگ بافر گارانتی اصلی : 273
هارد 2 ترا اینترنال وسترن بنفش 64 مگ بافر گارانتی اصلی : 305
هارد 2 ترا اینترنال وسترن بلک (مشکی ) 64 مگ بافر گارانتی اصلی : 465
-----------------------------------------------------------------------------
هارد 3 ترا اینترنال وسترن گیرین 64 مگ بافر گارانتی اصلی : 347
هارد 3 ترا اینترنال وسترن بنفش 64 مگ بافر گارانتی اصلی : 390
Last edited by Babak_King; 27-11-2014 at 16:13.
سلام .
اگر بودجه کافی دارید از بین این لیستی که گذاشتید WD Black را پیشنهاد میکنم که پرفورمنس خوب و کیفیت مناسبی دارد یا اینکه اگر بعنوان هارد دیسک دوم سیستم هست میتونید WD Red را انتخاب کنید . در صورتیکه از نظر بودجه محدودیت دارید میتونید WD Green را بخرید که البته بخاطر پرفورمنس نه چندان بالای آن فقط مناسب برای آرشیو دیتا هست .
در مورد WD Purple پیشنهاد میکنم به سایت وسترن دیجیتال مرجعه کنید تا هدفی که این هارد دیسک بخاطر آن طراحی و تولید شده را متوجه بشوید ؛ همچنین در مورد ویژگیهای WD Purple و کلاً هارد دیسکهای سری AV و بعضی از تفاوتهای این سری از هارد دیسکها با مدلهای عادی در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین تاپیک توضیحاتی دادم . من واقعاً تعجب میکنم که چرا بعضی از کاربران این مدل را برای سیستم معمولی خودشان انتخاب میکنند ! البته قبلاً از همین سری Audio/Video Storage توسط کمپانی وسترن هم تولید میشده ولی اینقدر مورد توجه کاربران و در بازار هم فراوان نبوده !
همچنین بطور کلی از نظر کیفیت فرقی بین هارد دیسکهای سه ترابایتی در مقایسه با دوترابایتی ها وجود ندارد . اگر میخواهید سه ترابایتی انتخاب کنید اگر مادربردتان UEFI نداشته باشد نمیتوانید روی آن ویندوز (یا هر سیستم عامل دیگر) نصب کنید .
هیچکس نمیتواند چنین اطمینانی به شما بدهد که در طی این مدت مشکلی پیش نیاید حتی اگر از بهترین مدل خریداری کنید .حداقل تا 3 4 سال برام جواب بده و مشکلی براش ایجاد نشه
در مورد امکانات نرم افزاری این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را مطالعه کنید . همچنین این مدل قابلیت رمزگذاری اطلاعات و Lock کردن هارد دیسک هم دارد که البته اگر اطلاعات محرمانه ای ندارید پیشنهاد میکنم رمز نگذارید .
بله .من یک my book 3tr wd هم دارم.آیا امکاناتی که شما فرمودید؛ شامل my book هم میشه؟
داداش ممنون بابت جواب
من متوجه منظورتون در مورد سری بنفش نشدم یعنی به نسبت قیمتی داره کیفیت نداره ؟ چون اختلاف قیمتی خوبی با سری Black داره و من موندم چیو بگیرم ... و با توجه به اینکه این دو سری
هارد 3 ترا اینترنال وسترن گیرین 64 مگ بافر گارانتی اصلی : 347
هارد 3 ترا اینترنال وسترن بنفش 64 مگ بافر گارانتی اصلی : 390
فقط گرین و بنفش داره و من سری Black رو ندیدم اگر گیر نیاوردم کدوم اینا رو خرید کنم ؟ فقط قصدم آرشیو هست و بعد اون رید و رایت فیلم و سریال و ....
هارد به عنوان هارد جانبی استفاده میشه .... مدل مین بوردم GA-H61M-S2PV هست این با هارد سه ترابایت به عنوان هارد جانبی مشکلی نداره ؟ روی سیستم دو تا هارد یک ترا و یک هارد 500 هم دارم ...
مرسی
سلام دوستان
من می خوام یه هارد اکسترنال بگیرم. اصلا برام مهم نیست حتما پاسپورتی باشه. کیفیت و موندگاری اطلاعاتم برام خیلی مهم هست. آرشیو عکسام قراره بره روش. ممنون می شم بهم معرفی کنید. حجم مورد نیاز هم 2 ترابایت هست. راستی اگر هارد اینترنال بگیرم و براش از این باکس های تبدیل به USB بگیرم بهتر نیست؟؟؟
باتشکر
WD Purple مشکلی از نظر کیفیت ندارند و شاید هم بهتر از WD Green باشد ولی ویژگیهایی که داره و اصلاحاتی که روی آن انجام شده اونو مناسب برای کاربردهای خاص خودش کرده . (در سایت WD کاربردهای این مدل مشخص هست) . WD Green کاملاً جوابگوی نیازها شما هست و کاربردتان در حدی هم نیست که بخواهید مدل خاصی و غیر متعارفی انتخاب کنید و هزینه اضافی متحمل بشوید . اگر هم میخواهید مدل بهتری انتخاب کنید من WD Red را پیشنهاد میکنم نه WD Purple .
مشکلی با نصب روی مادربرد هم ندارید ولی هارد دیسکهای بیشتر از دوترابایت باید بصورت GPTد، Initialized شوند تا بتواند به تمام حجم آن دسترسی داشته باشید .
سلام .
اگر جابجایی ندارید (و یا بندرت) من WD my book را پیشنهاد میکنم . در صورتیکه پرتابل میخواهید ، میتونید یکی از دو مدل Seagate Backup plus Slim و یا WD my passport ultra را انتخاب کنید .
در مورد سوال آخر ؛ اگر از کیفیت باکس و سایر اجزاء مربوطه مطمئن هستید این کار بلامانع هست ولی توصیه میکنم از همان ابتدا هارد دیسک اکسترنال بخرید و دنبال باکس و تبدیل نباشید .
تشکر می کنم از پاسخ شما.
علت پرسیدن سوال دوم این بود که شما در بعضی از پیشنهاد هاتون گفته بودین وسترن قرمز یا سبز بگیرین. گفتم شاید اونا بهتر هستن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)