این نسخه رو بگیرید
لینک دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نسخه رو بگیرید
لینک دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود و نصبش کردم حال احتیاجی هست به قسمت تنظیمات برم یا نه
سلام
یکی از دوستان که کاربر فعال این انجمن بودند به من اطلاع دادن که کسپرسکی که دارند موقع قطع دسترسی یک برنامه به نت / باز برنامه میتونه به اینترنت وصل بشه که برنامه توسط فایروال کسپر بلاک شده بود و من تست کردم و دیدم درسته برای من هم این مشکل پیش امد و از دوتا از دوستان خودم کمک خواستم که انها هم تست بکنند و نتیجه را اعلام بکنند که برای این دو نفر هم این مشکل پیش امده بود.ولی فکر بکنم این مشکل به خاطر این هست که هرسه یوزر از پرو-کسی استفاده می کردند و این باعث میشه برنامه به نت وصل بشه.
گویا نسخه جدید کسپرسکی 2013 یکم باگ داره تا بببینیم مشکل ها رفع می شوند یا خیر...
ویندوز های تست شده همگی 64بیتی بودند.
گویا مشکل از کسپر نبوده و الان باز تست کردم بدون پرو-کسی دیدم بلوک میکنه /.
شاید اگر بقیه سوییت ها باشند به این مورد شباهت پیدا کنند.
Last edited by Hidden-Hunter; 13-10-2012 at 20:35.
سلام دوستان
کسپرسکی 2013 را در ویندوز ایکس پی نصبیدم ، بعد از ریستارت یه پیغام این چنینی داد:
اینو چرا نشون داد؟! یه فایل ویندوز مگه امضای دیجیتالی نداره این میگه که خطرناکه نداره؟!!
حالا تراستش کنم؟
مشکلی پیش نمیاد تراست کن بره کسپر از این سوالات زیاد می پرسه.
سلام دوستان
من کسپر اینترنت سکوریتی 2013 دارم + فول آپدیت فقط یه مشکل دارم باهاش که خیلی اذیت میکنه.
من رفتم توی سایت ایران ستاپ ، معایب KIS 2013 رو اینا رو زده بود:
معایب این ورژن: بروز تأخیر در اجرای برنامه ها به دلیل بازرسی آن ها ، از بین بردن برخی از Crack های نرم افزارها ، حجم بسیار بالای فایل های Update ، سرعت کم Scan کردن سیستم ، عدم توانایی ذخیره فایل های Update.
من الان فقط با اون بخش قرمز رنگ مشکل دارم وقتی حجم ستاپ برنامه هام زیاد که باشه دیگه واقعا تاخیرش به چشم میاد و آزار دهنده هست(من ستاپ رو اجرا نمیکنما فقط وقتی وارد پوشش میشم تا اسکن نشه اجازه اجرا ستاپ رو نمیده و اگه روش کلیک کنه مثل اینه میمونه که سیستم هنگ کرده و وقتی چک کردنش تموم شد ستاپ اجرا میشه)
راه حلی نداره که این زمان کاهش پیدا کنه؟
معایب این ورژن: بروز تأخیر در اجرای برنامه ها به دلیل بازرسی آن ها ، از بین بردن برخی از Crack های نرم افزارها ، حجم بسیار بالای فایل های Update ، سرعت کم Scan کردن سیستم ، عدم توانایی ذخیره فایل های Update.
از دوست خوبم که سوال را پرسیدم اینگونه پاسخ دادند :
بخاطر این هست که نرم افزار های پروک سی یک تونل برای انتقال دیتا ایجاد می کنند که کدگذاری شده و سوییت نمی تونه روی این دیتا دسترسی داشته و نظارت بکنه.و برای همه فایروال ها صدق می کنه ...
Last edited by Hidden-Hunter; 14-10-2012 at 09:09.
من کسپر 2013 با لایسنس یک ساله دارم و هیچ کدوم از مشکلاتی که شما گفتین تا حالا نداشتم. فقط به سایت های معتبر اعتماد کنید
البته موقع اجرای برنامهها برای اوّلین بار چرا تأخیر میشه چون آنالیزش میکنه، که حدّاکثر سی ثانیه است،
ولی میشه در تنظیماتش کمش کرد مثلاً شما روی پنج ثانیه بذارید دیگه تأخیر نکنه،
این هم راه حلّ اون.
جلل خالق
به حق چیزای نشنیده مگه دیتابیس کسپر توی 2013 فرقی کرده ؟؟؟؟؟؟
مگه میشه 2013 گیر بده 2012 گیر نده ؟؟؟!؟!!!!!؟!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)