کلیک راست run as administrator
کلیک راست run as administrator
درست نشد
متنم خیلی کوتاهه باشه تو خوبی![]()
اقغانستان میتونی بری !!!!
میری خونه بسازی میگه اینجارو نکن ، اینجارو بکن!( به صورت اقغانی خوانده شود)![]()
اقای مهران خان dezond یکی از پیستون هارو کند ولی وقتی تو دیدی هنوز ثبتش نکردم (خودتم ازم پرسیدی) اومدی تمام پیستون هارو کندی برای چی؟ برا تفریح ....بعدم من فحش کاری رو شروع کردم یا تو ؟ 2 بار دعوامون شده هر 2 بارم تو شروع کردی با فحشایی که نمیخوام اینجا بگم در کل ادم اینطوریی هستی ببین دیگه کی مونده تو سرور که باهاش دعوا نکرده باشی (به جز جواد که اونم زورت نمیرسه بهش)
برا خودت میگم سعی کن وقتی تو یه مکانی هستی که چند نفر هستن اخلاقتو بهتر کنی...
بچه ها
خونه واقعیمو عوض کردم !!!
تا چند روز نت ندارم
پس فعلا...
خونتونو عوض کردی؟ (یه لحظه فکر کردم ماین کرافت رو میگی)
ببخشید من دخالت میکنم میدونید من چندوقته نمیام ولی...
اینو به هرکی که میخونه میگم :
اینجا شده تایپیک بازی ماین کرافت که توش انگار یه کودکستان هست که همه از مال همدیگر میدزدند و تهمت میزنند و فحش میدن
این آقا جواد هم دستش درد نکنه سرور خریده ولی ای کاش کمی به فکرش بود که یه آدم قابل اطمینان(خیلی کمه خیلی کم) پیدا کنه و بزاره(البته ایشون هم حق داره)
ولی ای کاش اینقدر با هم بچگانه رفتار نمیکردید منم امیدم قطع شد از این سرور مگه اینکه این آقا دزده خودش متحول بشه
شرمنده اینقدر طولانی شد![]()
دادا
اول یه سر بیا خونتو و راه بین خونه من و خونه تو و خونه منو ببین دیگه کلا پاتو تو mine نمیزاری
من میگم نیازی نیست جواد ادمین کامل کنه بقیه رو فقط چند نفر قابل اعتماد که زیاد انلایننو اختیار owned کردن رو بده بهشون همین...!![]()
مشکل حل شد. بعععععععععععععععععععععععع ععععععععععدی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)