405 SLX مدل 88 احتمالا گیر میاد
405 SLX مدل 88 احتمالا گیر میاد
glx چه مدلی گیرم میاد؟؟؟؟ abs داره؟؟؟
405 GLX هم تقریبا همین مدل گیرتون میاد
فرقشون 400 یا 500 هزار تومان هست
سلام دوستان من دو سال 207 دنده ای داشتم هر هفته باید دوبار مسافت تهران قزوینو برم به نظر شما از نظر راحتی سفر و سواری درسته بفروشم و یک سمند سورن یا پارس بخرم؟؟ میگن سواری اینا بهتره .. سه نفرم هستیم. و تا 20توان خرید دارم ممنونم
سمند یا سورن ELX موتور ملی گزینه مناسبی برای شما می تونه باشه. منم 207 سوار شدم. سواری با سمند و سورن تو جاده راحت تر از 207 هستش. ولی خوب اونا هم معایب خودشونو دارن. باید سنجید. به شخصه برای مسافرت سمند و سورن رو ترجیح میدم.
سمند و سرون موتور XU7 خیلی پر مصرف هستش. ولی موتور ملی کم مصرف و پر قدرته
اگر فقط به راحتی فکر میکنید بله سورن ELX یا پارس گزینه های بهتری هستن چون فضای کابین بیشتری نسبت به 207 دارن
اما اگر مواردی مثل قدرت و شتاب و مصرف سوخت رو هم در نظر بگیریم به نظر من 207 رو نگهدارین بهتره یا اینکه تندر 90 یا 405 با موتور TU5 رو انتخاب کنید.
خرید خودرو با موتور ملی ریسک بالایی داره به دلیل خرابی هایی که اخیرا داشته و کمبود شدید و کیفیت پایین قطعات
سلام دوستان.
من ی چند روزیه دنبال ی پراید هستم.منتها شانس ما قیمتها فضاییه شده
متأسفانه هیج مرجع رسمی هم در مورد قیمتهای خودرو در حال حاضر پیدا نمیشه
از همین رو هر کی هر چیزی دلش بخواد میگه
اولآ اگه قیمت خودروهای صفر 131 و 132 دستتون هست بهم بگین
مطلب بعدی اینکه دیروز ی پراید 131 sx نقره ای دیدم مدل برج 5 سال 91
9000 تا راه رفته بود/بیمه تا تیر 92/دارای رینگ و لاستیک و دزد گیر/گارانتی هم که داره دیگه
حالا به نظرتون با توجه به وضعیت الان بازار چند بگه خوبه و اینکه 9000 تا برای مدل مرداد ماه 91 زیاد نیست؟
به نظرتون قیمت خودرو میره بالاتر یا میاد پایین؟
ی سؤال دیگه هم که داشتم اینه که خودروی خشک و صفر بیمه داره یا باید خودت بکنی؟یعنی هزینه اش جداست؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.من زیاد وقت ندارم.
سلام مجدد خدمت همه دوستای گلم
امروز 1 ماشین 206 تیپ 5 مدل 84 نقره ای به پستم خورد که طرف می گفت 10.5 کاپوت - سقف و عقب ماشین بیرنگ اما بغلای ماشین رنگ داشت.
بیمه تا برج 5 سال 92 و لاستیک 70% توی ماشینم تمیز بود.
البته قبل خرید ماشینو به صافکار و مکانیک آشنا نشون می دم اما سوالی که دارم
الان صبر کنم پراید شرایط بگیرم یا همین 206 گزینه خوبیه.
شنیدم وضیعیت قطعات 206 خوب نیست و خیلی گرون شده.
برا منی که مصرف و کم هزینه بودن ماشین مهمه 206 می تونه خوب باشه یا هزینه هاش سرسام آوره و دورشو خط بکشم.؟
با توجه به بالا بودن قیمت لوازم یدکی 206 به نظر پراید رو بردارین بهتره.
پراید رو در حد صفر و عالی میتونی بخری
سلام
آقا ما با 14 تومن چه کاری میتونیم بکنیم.
بجز l90 .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)