تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 421 اولاول ... 4585919293949596979899105145195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

کاربر فعال انجمن کشاورزی باغبون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    من یه مشکلی دارم:
    من نمی تونم به دوستام زنگ بزنم! یعنی نمی دونم چه موقع بزنم که مزاحمشونم نشم، چی بگم، چقدر حرف بزنم و ....
    اصلا نمی دونم چند وقت یک بار باید یه سراغی از دوستام که تو مدرسه با هم دوست بودیم و چون فعلا تابستونه نمی بینمشون رو بگیرم.
    کلا تو این موضوع اگه نکته ای چیزی به ذهنتون می رسه راهنماییم کنین.
    سلام دوست من
    معمولا صبحا ده به بعد و بعد از ظهر تابستون شش به بعد خوبه زنگ بزنی اما اگر دوستت صمیمیته میتونی ازش بپرسی خواب بودی ؟ مزاحم که نشدم یا مثلا اگر دیدی صداش یه جوریه که انگار عجله داره بهش بگو اگه کار داری بعدا زنگ میزنم.
    حرفمم هر چه میخواهد دل تنگت بگووووووو تو مدرسه بهم چی میگید همون حرفا یا مثلا کلاسی چیزی میری اگه گفت اره بگو چجوریه ؟مربیش کیه هزینش چطوره؟ راضی هستی؟ منم دوس دارم فلان کلاسو برم؟ مسافرت رفتی جایی خوش گذش؟ دلم برات تنگشد. اگر طرف با روحیاتت سازگاره چند بار تو زنگبزن یا بیرون باهم قرار بذارین تا صمیمی شین بعد اینکه صمیمیت شکل گرفت کم کم خودت دستت میاد قلقه دوستت مثلا کی زنگبزنی یا چی بگی . سخت نگیر راحت باش اولش تا راه بیوفتی شاید یکم سخمت باشه بعد دو سه بار میگی ای بابا من واسه این مثله به این سادگی اینقدر به خودم سخت گرفتم.موفق باشی

2. 3 کاربر از باغبون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کشاورزی باغبون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

برای هدیه دادن کتاب بنظرتون خوبه که در صفحه اولش بالا اون گوشه به عنوان یادگاری چی بنویسم؟
    البته اینم بگم مناسبت خاصی نداره
    صرفا یک هدیه معمولی به یک دوست به رسم یادگاری
    بنظرتون چیزی بنویسم؟یا کلا بدون نوشته باشه بهتره؟
    سلام، بنظرم بنویس، معمولا هم گوشه بالای کتاب یادگاری مینویسن. جمله ای هم که مینویی بنظرم باید یکم باید مرتبط با اون مناسبتی داره که داری کتابو هدیه میدی

4. 2 کاربر از باغبون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nhybgtvfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    پایتخت معنوی ایران

پيش فرض

دوستان 4 شهوریور متاسفانه راهی سفری 23 روزه میشم برای دید و بازدید خانوادگی به اقوام و...
    و من اصلا اصلا دلم نمیخواد برم ولی مجبووووورم و اگه نرم خانواده میخواد چه جوابی بده؟
    متاسفانه سن کم 17 دارم و شغلی هم ندارم و نمیشه مستقل باشم فعلا.
    کلا چیکار کنم؟
    به نظر من برو
    روابط عمومیت هم خوب میشه،با دوستان و اقوامتون بیشتر آشنا میشی،تفریح،تنوع،و صله رحم را بجا می آوری که ثواب زیادی هم داره
    23 روز توی خونه میخوای چکار کنی؟نمیدونم شما دختر هستید یا پسر; اما اگه دختر باشید بدتر،و خانواده هم براش سخته که بگه دخترمون خونه تنهاست(چون پسرها راحتتر میتونن اوقات فراقتشون رو بگذرونن) از تابستونت استفاده کن
    از اول مسافرت هم مثبت اندیش باش و به دید اجبار به مسافرت نگاه نکن تا بهت خوش بگذره
    موفق باشید

6. 3 کاربر از nhybgtvfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

برای هدیه دادن کتاب بنظرتون خوبه که در صفحه اولش بالا اون گوشه به عنوان یادگاری چی بنویسم؟
    به نظر من بنویس

چرا که در اینده وقتی دوست شما به این نوشته نگاه میکنه خاطرات خوب و زیبا و شاد از شما به ذهن خواهد اورد

اگر به شعر و شاعری علاقه داره قطعه شعری بنویس

قطعات رمانتیک مناسب خانوم ها هست

و اگر طرف مقابل زیاد اهل شعر و رمانتیک و . . . نیست فقط متنی با این موضوع بنویس این هدیه ای ناقابل به بهترین دوستم . . . .

-----------------------------------

یکی از دوستانم قبلا کتابی به من هدیه داد و در صفحه اول خاطره ای خنده دار که هر دو در ان شریک بودم رو کوتاه نوشته هربار که این کتاب رو میبینم سریع خاطره رو میخونم و کلی میخندم - به نظر من چنین متن هایی واقعا لذت بخش هستند

8. 4 کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت شیر برنج's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان..امیدوارم که حالتون توپ توپ باشه..بچه ها من نحوه ی رفتارم با خانوادم ودوستای نزدیکم خیلی خوبه...اما وقتی یاهاشون میرم بیرون جلوی بقیه خیلی همچین

بگی نگی..دستو پامو گم میکنم...حتی وقتی میرم بیرون..خرید گاهی حتی نمیتونم نظرم رو بگم....درواقع...کم رویی دارم...میشه بگید برای بهتر شدن رابطم با ادمای اطراف چه

کار کنم.....میشه راهکار بدین؟ اخه من تو مدرسم این مشکلاتو دارم...ومیخوام با روحیه جدید واردش بشم....نه الان..اینجوری....تو این اوضاع!

درسته..که این تاپیکا مختص اداب معاشرته اما رفتار هم جزوی از اونه پس خواهش میکنم نظراتتون رو بگید ومنو راهنمایی کنید..دوستان!

راستش...میخوام راه حل هایی که نتیجه بخش بوده رو هم انجام بدم..یعنی واقعا عکس العمل داشته...ممنونم..که حرفامو گوش کردین!

دوستون دارم...وبه کمکتون احتیاج..بای

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    پایتخت معنوی ایران

پيش فرض

سلام دوستان..امیدوارم که حالتون توپ توپ باشه..بچه ها من نحوه ی رفتارم با خانوادم ودوستای نزدیکم خیلی خوبه...اما وقتی یاهاشون میرم بیرون جلوی بقیه خیلی همچین

بگی نگی..دستو پامو گم میکنم...حتی وقتی میرم بیرون..خرید گاهی حتی نمیتونم نظرم رو بگم....درواقع...کم رویی دارم...میشه بگید برای بهتر شدن رابطم با ادمای اطراف چه

کار کنم.....میشه راهکار بدین؟ اخه من تو مدرسم این مشکلاتو دارم...ومیخوام با روحیه جدید واردش بشم....نه الان..اینجوری....تو این اوضاع!

درسته..که این تاپیکا مختص اداب معاشرته اما رفتار هم جزوی از اونه پس خواهش میکنم نظراتتون رو بگید ومنو راهنمایی کنید..دوستان!

راستش...میخوام راه حل هایی که نتیجه بخش بوده رو هم انجام بدم..یعنی واقعا عکس العمل داشته...ممنونم..که حرفامو گوش کردین!

دوستون دارم...وبه کمکتون احتیاج..بای
    سلام دوست عزیز
    به نظر من اول باید تمرین زیاد داشته باشی یعنی بیشتر خودت رو توی اون موقعیت قرار بده تا برات عادی تر بشه
    دوم اینکه همیشه دوستانت رو مثل خودت فرض کن یعنی فکر نکن که اونها از تو بهترند،نه همه شبیه به هم اند، اگه دوستات هم سن و سال خودت اند دلیلی نداره که دستو پات رو گم کنی.
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    پایتخت معنوی ایران

پيش فرض

اولین صحبت با جنس مخالف تلفنی چطوری خوبه باشه ؟
    بستگی داره که درمورد چه موضوعی بخواین صحبت کنید
    به نظر من در کل : سنگین و محترمانه
    موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    پایتخت معنوی ایران

پيش فرض

سلام
    دوستان راهنمایی های خوبی کردن، چند موضوع قابل اهمیته:
    سن دوستتون
    اخلاق دوستتون( شوخ طبع بودن،مذهبی بودن و...)
    مناسبت
    اگه متن خوب بخواین میتونین از گوگل سرچ کنید و متون خوبی رو پیدا کنید
    به نظر من تاریخ تقدیم هدیه رو هم اگه بنویسید خیلی خوب باشه.

13. این کاربر از nhybgtvfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    پایتخت معنوی ایران

پيش فرض

سلام
    من یه مشکلی دارم:
    من نمی تونم به دوستام زنگ بزنم! یعنی نمی دونم چه موقع بزنم که مزاحمشونم نشم، چی بگم، چقدر حرف بزنم و ....
    اصلا نمی دونم چند وقت یک بار باید یه سراغی از دوستام که تو مدرسه با هم دوست بودیم و چون فعلا تابستونه نمی بینمشون رو بگیرم.
    کلا تو این موضوع اگه نکته ای چیزی به ذهنتون می رسه راهنماییم کنین.
    از حرفهای اضافی بپرهیزید
    اگه لازم بود زیاد صحبت کنید ازش عذر خواهی کنید(مثلا بگین ببخشید که وقتتون رو گرفتم)
    وقتی زیاد با کسی تماس میگیرید طرف مقابلتون طبیعتا کم محلی میکنه،پس سعی کن در حد اعتدال ارتباط داشته باشید
    همیشه یادت باشه : هرچه کمیاب باشی ارزشت بیشتر میشه
    موفق باشید دوست عزیز

تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    پایتخت معنوی ایران

پيش فرض

با یه فردی که لوسه و همه چیز رو به شوخی میگیره چه طوری باید رفتار کرد ؟!
    من موندم چرا این بشر این طوریه .... هر چی میگی جدی نمیگیره.

خیلی هم خرابکاره.راه که میره میزنه داغون میکنه.اونوقت خودش یه چیزش خراب شه یا یه کوچولو بد رفتار شه با چیزاش قاطی میکنه.
    اگه زد یه چیزی رو خراب کرد چه طور باهاش برخورد کنم ؟!
    به نظر من وقتی طرف قاطی میکنه شما هم همه چیزها رو به شوخی بگیرید تا بفهمه شوخی کردن یعنی چی
    فکر میکنم درک موارد جدی براش مشکله و باید خودش توی اون موقعیت قرار بگیره و یکی باهاش شوخی کنه و به مسخره بگیرتش تا خودش متوجه کارهاش بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •